Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Felraktam a win8 64bitet, de lenne egy kérdésem. Ezt az ún. metro felületet lehet "customizálni"? Úgy értem, hogy kicserélni a hivatkozásokat, amikre mutatnak az egyes ablakok. Mert így ugyanúgy csak a desktop dolgot használom, a régi bevált progijaimmal.
-
veterán
-
janos666
nagyúr
Először csak a telepítőben, aztán a rendszerben is.
De nem csak az LP a gáz, az alap .NET-et is ellenőrzi, így nem megy fel, hacsak nem veszed rá a telepítőt, hogy feledkezzen meg a .NET-ről.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
samgar
őstag
A hírek alkalmazásban lehetséges saját rss címet felvenni? Vagy bármi mást, hogy magyar oldalakat hozzon?
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X5 PRO
-
mrhitoshi
veterán
Az office lehet a Windows 8 húzó ereje, bár ezt eddig is tudtuk, de most készült erről egy felmérés.
Nem csodálkoznék, ha ez a félmérés igazolódna.[ Szerkesztve ]
PS4
-
pzstm
titán
válasz mrhitoshi #7516 üzenetére
ezért nem értem azt, hogy ipad-re és droidra is ki akarják tán adni az Office-t...bár gondolom jócskán butított(feature-szegényebb verzióban) amiután rájössz, hogy Neked win8 tablet kell biza
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
törölt tag
@ Sub-ZeRo: Ja, amint hivatalosan elérhető lesz kiskereskedelmi forgalomban az RTM
@ zsírsámán: Aida64 SensorPanel
@ odrif , Köszi Dark Skies Theme by Tracy Hymas
-
janos666
nagyúr
Kitörölgettem a DOTNET-eket a PREREQ listákról a setup.ini-ben.
Települt is hiba nélkül, indult is hiba nélkül, csak aztán megnyitottam egy nagy filet és mire visszanéztem oda, hogy kész van-e vele, addigra már csak error report-ot szeretett volna velem küldetni.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
pzstm
titán
válasz mrhitoshi #7522 üzenetére
én már lehet tudomis mi az amit szeretnék karácsonyra jézuskától
Asus Transformer BookViszont a 4GB RAM-al kell ebben az esetben megbarátkoznom (ugyanis szeptember legelején lesz 4éves a jelenlegi 14"-os Asus laptopom, 1440x900-as kijelzővel és már akkor alapból 4GB RAM-al vettem )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz #41133696 #7524 üzenetére
kiesne, de vagyok olyan sznob, hogy ha már újabbat veszek akkor miért nem "jobb" valamiben. Nyilván ha a mostani laptopomat leakarom váltani akkor tök jó lenne, ha 14"-os Full HD kijelzővel, SSD-HDD kombóval jönne. Játék valóban kiesik amúgy, de virtualizálgatni lehet szeretnék
az árról meg annyit, hogy ilyen kijelzővel és dedikált 1GB ramos videókártyával 14"-ban elég felsőkategóriás volt a laptopom, mikor vettem. 330ezer magyar ropogós forintért.
Ilyen körüli árszegmensben tervezném a cserét most is
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
ha nem is édeskevés, de VHD-n kényelmesebb a dolog az tény.
Az való igaz, hogy ennyivel már kényelmesebben el lehetne játszani [link]
-
pzstm
titán
-
Tibi86
aktív tag
válasz janos666 #7520 üzenetére
Eddig jutottam el én is sajnos. Nekem is elég gyakorta dobált hibákat.
Olvastam róla Autodesk fórumon, hogy tudnak a hibáról és igyekeznek javítani a win8 rtm-re.
Bár én még próbáltam engedélyezni, a windows szolgáltatásoknál a .net 3.5.1-et és a 4.5-öt, de miután telepítette a windows őket, nem javult meg a Cad...[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
ez a start8 egész jó kis start menü pótló, és a metro-s ui-ból sem lóg ki
-
Alister71
nagyúr
Mivel az AMD Ahci driverét én sem bírtam életre kelteni, így én is visszaraktam a 7-et, mert így potyára az SSD. Azzal működik.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
veterán
-
Alister71
nagyúr
-
mycso
veterán
Srácok, firefox vs. youtube teljes képernyős HD videó problémáim vannak. Meg-meg akad, nem akarja folyamatosan játszani.
IE alatt tökéletes.
Találkoztatok már ezzel, ha igen, van rá valami megoldás?“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
samgar
őstag
Már többször újratelepítettem, mégis fennáll a probléma. Mindig kétszer indul el a windows. Mindegy egyes bekapcsolás vagy újraélesztés után, pár másodperc és újraindul. Senkinek nem volt ilyen?
Oppo Find X5 PRO
-
pzstm
titán
no kicsit felkavarom lehet az állóvizet, de épp az imént érdekes emailt kaptam.
My sources told me Microsoft is working on a new UI, immersive, for Desktop. Apparently their goal was to finish this new Desktop UI for a "Service Pack" in 2013, but it seems that they want to put some changes already, in RTM, but not all. So I guess, that we'll see few changes in Windows 8 RTM and then a lot of changes in 2013, like a transition.iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz buvartacsko #7547 üzenetére
ha őszinte akarok lenni, simán elképzelhetőnek tartom, hogy még jobban immersive legyen a desktop felület is, de RTM-re csak egy része készül el rendesen.....teljesen hihető a dolog számomra
-
Воланд
titán
sp-kent kiadni uj feluletet? huu, hogy ezert mennyi fikat fog kapni az ms. meg lesz meg ennek a bojtje, hogy ilyen gyorsan ki akarjak adni a rendszert.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest