Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"I don't want to spent 10 minutes cleaning up my metro start page every time I want to install software. As a desktop user I most likely have about thirty games and about as many productivity applications installed, in total this would put a few hundred items on my metro homepage that I don't want there. "
Na, pont ezt írtam le én ide a PH-ra néhány nappal ezelőtt, csak lehurrogtak.
Próbából ráeresztettem a win7-es start menümre egy keresést, ami kidobja egy ablakban az összes ott lévő ikont.
Hát, ha ebben bárki bármit is megtalál, annak minden elismerésem.[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
-
-
válasz zoli62 #27595 üzenetére
elvileg. az általam felsorolt notebookgyártók előszeretettel zárják le a vga-jukat, és csak saját driverrel lehet meghajtani azokat. Öcsém sony hd5470-es vga-jára egy 2010-es driver van, ami pont nem windows 8 kompatibilis. A másik vga a gépében egy 1. generációs core i3, amihez meg az intel nem adott ki drivert.
Tehát, manapság úgy érdemes notebookot venni, ha a későbbiekben is használni szeretné az ember, hogy:-- ne csak intel vga-ja legyen, mert arra 1x adnak ki drivert, és kész, semmihez nincs támogatás.
-- ne legyen Sony, Pacard Bell, Toshiba, mert 2 év után nem lesz vga drivered, "veheted az újat" válasszal fog visszaérkezni minden kérés/kérdés a support felé.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
-
nagyúr
válasz zoli62 #27761 üzenetére
Indítsd rendszergazdaként.
Meg egy hsz-be berakhattad volna ezt a 3 mondatot."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
CyberPunk666
senior tag
válasz zoli62 #27761 üzenetére
jobb gomb -> tulajdonságok -> kompatibilitás ->a program futtatása rendszergazdaként
ebben az esetben ha rendesed indítod, mint bármi más, akkor rendszergazdaként fogja futtatni automatikusan.
Amúgy a UAC minden alkalommal meg fogja kérdezni ettől még.
Azt úgy tudod, hogy amikor feljön a figyelmeztetés, ott lesz egy lefele mutató nyíl, hogy részletek, ott lenyitod és be tudod pipálni, hogy ennél a fájlnál ne legyen többet kérdés. De ehhez nem kell rendszergazdaként indítani. -
félisten
válasz zoli62 #27916 üzenetére
Mármint Vista lemezről van szó? Mert ahhoz teljes telepítőlemezt szoktak mellékelni, pl [link] (ez egy teljes értékű telepítőlemez)
W7-nél a tavalyi év során csak Samsung előtelepített laposoknál találkoztam ilyen lemezzel, W8-as előtelepített laposnál ez idáig egyel sem.[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz zoli62 #27920 üzenetére
Csak azért írtam, amit, mert nagyon sok user "megkeveredik", amikor a géphez adott lemezen a Recovery feliratot olvassa és rosszul feltételezi, hogy az nem egy teljes értékű telepítő DVD, pedig az.
(Esetedben akkor azon a lemezen max 150MB anyag lehet, mondjuk sosem értettem, hogy ilyen lemezt egyáltalán minek adnak, hisz ilyen lemezt 2 perc alatt lehet gyártani)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
-
bgabi1
aktív tag
válasz zoli62 #27931 üzenetére
Köszönöm. Akkor törölni fogom az egészet. Erre voltam kíváncsi. Korábban mondták mások, hogy nehogy letöröljem, mert bebukom a gyári Windows termékkulcsot, de azóta azt már megtudtam, hogy az a Biosban van, így elvileg semmit sem veszíthetek vele, ha igaz. Mivel az OS az SSD-n lesz, jobb is ha teljesen letisztul a HDD.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
PuMbA
titán
válasz zoli62 #66021 üzenetére
"A kezdeti 144+22 frissítés után még 122 telepítése kb fél napot vett igénybe"
Ennek kivédésére való az MSDN-es 2014 végi frissített gyári ISO 8.1, illetve a Windows 10 is folyamatosan frissített telepítővel lesz elérhető ezen probléma miatt.
"Az gyakran előfordul, hogy a Windows Defender definiciós fájl automatikus frissítése a Windows Update-n keresztül hibába ütközik,és nem töltődik le?"
Soha nem fordult elő több gépen is nálam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest