Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6018) munnergep


munnergep
senior tag

Mentem az előbb egy meccset megint a BF109 E1-el.
Végre nem csak F6F-ek, hanem pár Hurricane, 3 P36, 3 Blenheim és 1 PBY volt az ellenfél. A "félidőben" már 1700 pontnál jártam (prémium nélkül, bár nem tudom, hogy már itt is számolja-e), 0 lelőtt ellenféllel, 0 ground targettel. Miért?
Mert majd minden lövésem talált, de senki meg sem érezte :) Illetve sikerült leszednem egy Hurricane-t és egy P36-ot, de persze valaki még becsapódás előtt beléjük lőtt, úgyhogy csak assist lett belőle.
Egyedül maradtam 2 Blenheimmel és egy PBY-vel. Harmadik felszállásom után, azon tanakodtam, hogy a lövészek egy pillanat alatt kiszednek, ha mögéjük megyek.
Emlékeim szerint a Blenheimnek és a PBYnek csak hátul vannak lövészei, tehát marad a szemből támadás. Az első Blenheimet úgy találtam meg, hogy előttem volt és egy irányba repültünk, úgyhogy lenyomtam a gép orrát, sikerült megelőznöm - közben a cseten jött, hogy mit csinálok, miért nem megyek rá, noob, stb. - forduló, két motort kiszed, lezuhan. A PBY próbálta megmenteni, őt is meg kellett előznöm és oldalról-szemből repkedtem rá, hogy elkerüljem a lövészeit. Vagy a 10. kanyar után szemből sikerült kritikust okozni (nem tudom már mit) és lezúgott. Közben persze alulról megállás nélkül küldte az áldást az AA.

A harmadik meg elmenekült és a ticketek miatt megnyerték :D

2 lelőtt gép, de 2300 ponttal fejeztem be meg vagy 30e ruppóval. Sokkal jobb eredményeim is voltak már, de nekem ez egy igazi izzasztós, agyalós csata volt, pont olyan ami miatt ezzel a játékkal játszom :)

"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.