Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#29554) Raptor 666 válasza nebancsa (#29548) üzenetére


Raptor 666
tag

A vga-ra a dolog folyamatban van, képeket, amit találtam küldtem neki, úgyhogy most megy a centizés :D Szerintem fog tuni csinálni.

A vödörről: ha már a vödrös módszert alkalmazom, akkor a radit teljesen ki akarom venni a rendszerből (hiszen pénz takarékos és működőképesrenszeren dolgozom, és akkor minek belerakni még függő és ráadásul nagy komponenst (vödör teli vízzel), ha radit mindenféleképpen akarok benne hagyni). Ráadásul akkor a kiegyenlítő tartály is benne kéne, hogy legyen, azt is cserélnem kéne, mert a teljes légtelenítése nem a legjobb, szóval az sok pénz és macera lenne fölöslegesen. A tervem az, hogy 2 cső megy a vödörbe --> kiegyenlítő tartályként is funkcionál --> szívócső alulra fixálva, a visszajövő víz pedig a tetejére engedve, persze a cső is benne a vízben, hogy n keltsen kül buborékokat. A pumpa pedig maradna ez az Eheim száraz pumpa, de lehet, hogy állítok a teljesítményén ;] A másik, hogy a jelenlegi radimbó, csak kín keserves munka árán tudom kikergetni a buborékokat. Szóval ez biztosan repül.

Szerk: ma vagy holnap jönnek meg a hardverek, szóval nagyon várom a hűtést mostmár :D
Suli és meló mellett nem tudom, hogy mennyi időm lesz hétvége előtt összedobni, de hétvégére tuti elkészül a vödör is, szóval akkor már lehetnek akár eredmények is :C

[ Szerkesztve ]

"Apám mindig azt mondta, ha más akarsz lenni, mint a többi, csinálj valami egészen mást." Wynton Marsalis

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.