Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Márton #31579 üzenetére
Köszi!
Pedig 1/400-dal, 90 fokos shutterrel mentem, a 100 fps és a gyors mozgások miatt (ide nekem kevés a 180 fok). Többet akartam lassítani, de egyszerűen jobban állt ez a pörgősebb zene és vágás neki, mintha sokáig kitartottam volna jeleneteket, meg szarrá speedrampeltem volna.
Kukcaman:
Lehetett volna még reszelni rajta, de fél nap alatt meg kellett vágnom, mert holnap már újabb meccs (idegenben), és akkor már elég hülyén veszi ki magát az előzőt mutogatni.
Próbálok majd csinálni Insta360 hyperlapse anyagot Neked. Úgyis ki kéne már próbálnom.
Milyen legyen, hogyan készítsem el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- ZIDOO médialejátszók
- Apple Whatch SE 2.generáció
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest