Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#9466) Noddy válasza Horka1 (#9461) üzenetére


Noddy
senior tag

Tehát ezzel te pedig elismered, hogy igazam van és mindenféle ismeret nélkül próbálod hamis dolgokra alapozva elferdíteni a Biblia mondanivalóját? A kis tudás is több mint a semmi tudás, vagy önkényes elferdítése az írásnak. Annak ellenére hogy a Bibliáról semmit nem tudsz, sőt azt butaságnak és ellentmondás halmaznak tartod, bőszen osztod itt az igehelyeket. Érdekes.
Isten és a Sátán viszonyát nem kell elképzelni, le van írva hogy mit kell tudni róla. Nem kell semmit elképzelni, kifilozofálni, bármennyire is nagy kényszert érzel rá, hogy megreformáld a Bibliát. Nincs rá szükség.

1 Timotheus
6,3 Ha valaki tévtanokat hirdet, és nem tartja magát a mi Urunk Jézus Krisztus egészséges beszédéhez és a kegyességhez illő tanításhoz,
6,4 az felfuvalkodott, és nem tud semmit, hanem a vitatkozás és a szóharc betegségében szenved, amelyből irigység, viszálykodás, istenkáromlás, gonosz gyanúsítás származik.
6,5 Ezek megbomlott elméjű és az igazságot elvető emberek torzsalkodásai, akik a kegyességet a nyerészkedés eszközének tekintik.

Erről ennyit.

Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.