Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#8756) lao ce válasza JJános (#8755) üzenetére


lao ce
aktív tag

hat mert kertem hogy ne tartoztasd magad attol hogy leird hogy szerinted mi lesz velem attol hogy le se tojom a 'gonosz' letezeset vagy nem letezeset, de te azert is nekilattal :)

nezd.
te sosem feleltel ertem. en magamert felelek, a hitem szerint is. nekem nincs kozvetitom, tolmacsom, megmondoemberem. nincs szuksegem a te altalad tolmacsolt fenyegetesekre es joslatokra velem kapcsolatban, vagy a te szolasaidra es megmondasaidra.
tolem sem hallhattal olyan dolgokat hogy veled mi lesz majd az en vallasom szerint miutan meghalsz. teged erdekelne az ilyesmi? na, ugye.

de, van meg mit irnom ami talan erdekel teged.

"Ha nekem lesz igazam, nektek "annyi", mert nem figyeltek rám, hanem gonoszok vagyrok velem szemben. "
te tenyleg komolyan azt hiszed hogy azert mert hulyesegnek tartja valaki azt amit mondasz ezert porul jar? te tenyleg ennyire okosnak es nagyhatalmunak tartod magad? erdekes.
ha valamiben egeszen biztos vagyok, akkor az az, hogy nem azon mulik a halal utani sorsa valakinek hogy fontosnak tartja amit te itt irogatsz a forumon vagy epp hulyesegnek. te nem ismered a gonoszsagot meg hirbol sem ha valakit itt a forumon gonosznak tartasz.

"csak leírom, amit a biblia mond."
nem, nem azt teszed.
csak a te ertelmezesedet es tolmacsolasodat irod le. ha maskent lenne te lennel az isten (talan erre celzott dalai is). ha mast hiszel akkor becsapod onmagadat, ami maganugy, de ha hangoztatod is ezt akkor talan masok azt gondoljak hogy ostobasag amit irsz, hiszen tudjak hogy te nem egy isten vagy.

csak az emberi, KORLATOLT megertesedet vagy kepes itt hangoztatni es ugy beallitani mint KORLATLAN igazsagot. ezt igazan megfontolhatnad.

[ Szerkesztve ]

nicht kompot

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.