Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47453) t72killer válasza syberia (#47451) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Hajalmosak - najó, kb mindenki - arra kenni a "nagy omikron felfutást, hogy ez egy hiperszuper módon terjedő csodavírus. Sztem sokkalinkább egy nem 1 hanem sok emberről induló expo görbe van benne, mint a beerpongos-olaszolós tömeges importban: akár többszázan hozhatták, pl a rögbisek környezete akikről volt már szó, az (egész) afrikai kontinensen megforduló turisták, onnan Európába látogató rokonok ezrei.

Persze megtoldja a dolgot nem kicsit, hogy az összes korábbi immunitást resetelte, és most vígan fertőz oltottakat, deltán-bétán(!!) átesetteket, stb.

#47452: nono, egy háborúban nem csak az álványra szerelt géppuska (oltás) a fontos. Gondoltál arra, mennyire fontos lehet a katonák bakancsfűzője? És az egészséges kaja -> kevesebb túlsúly, jobb vitamin+ásványi anyagkészlet esélyesen még a bakancsfűzőnél is kritikusabb komponens.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.