Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47055) BlackV válasza Vesa (#47016) üzenetére


BlackV
őstag

Tök egyetértek. Ezek az emberek nem szívták volna meg, ha nincs ennek a jelenségnek egy létező szubkultúrája, ahová elmenekülhet a hülyeségével az ember. A szólásszabadság nem terjedhet ki arra, hogy felszólít embereket, hogy kárt tegyenek magukban. Márpedig gődényék ezt csinálják. Ezt szét kellene verni. Ha trumpot letiltották - nyilván egy barom volt de most nem ez a lényeg - akkor igenis ezeket is folyamatosan szét kell verni.
A mi felelősségünk pedig a társadalmi megvetés az oltatlanokra és a mozgalmukra. Csúnya dolog, de ez az egy békés fegyverünk, semmi más. Az ember társas lény, előbb-utóbb beáll a közösség által támasztott normák mögé.

Aweriotot tudnám idézni: "nem a káposztatermelőknek kell megfejteni a világot." Ebben igaza van. Ugyanez vonatkozik a tornászokra és az énekesekre is. Ez van sajna az embereknek meg kell mondani mi a helyes még ha középkori is kicsit.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.