Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4611) Soulfly842 válasza syberia (#4610) üzenetére


Soulfly842
addikt

Többeknél később robbant a 3. hullám. Lehet náluk extra-későn fog?

Egy kis körkép Európából:

Sok ezren menekültek el az újabb párizsi karantén elől

A németek is ide jutottak végül:

"A kancellár, Angela Merkel úgy fogalmazott, hogy a mottó most oltani, oltani és oltani. Ezért úgy döntöttek úgy, hogy az oltóközpontok orvosai, ápolói és logisztikai csapatai mellett - akik remek munkát végeznek - a körzeti orvosokat is bevonják, ők is oltani fognak."

Szuper - Mario Draghi és Boris Johnson is beoltotta magát az AZ-vel, hogy nyugtassák a kedélyeket...

#4607Jablocskov
:Y

Korábban könnyen rávágtuk itt a topicban, hogy kizárt, h. oltási igazolásként ne fogadja el az EU... viszont, ha elég magas marad a víruskoncentráció - ami az angol mutációnál hatványozottan igaz - akkor viszont a továbbadás lehetősége is sokkal magasabb, mint egy Pfizer, vagy más vakcina esetében...'védettségi', 'tovább nem adó jogokat kapó' igazolvány itt nem sokat ér...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.