- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@rdel
őstag
válasz
freeland0806 #32448 üzenetére
Beállítás ugyanaz, csak wifi
Első kép mibox, a második tv alkalmazáson keresztül
-
Qtya123
őstag
válasz
kenicsab #32495 üzenetére
Köszi a linket.
Nekem PC-n nem akad VLC-vel, és ha kiküldöm a TV-re, ott sem. Ez egyre jobb...
Ez is egy érdekes dolog a hozzászólásból kiragadva:
"Some users have reported by manually updating the software they were able to improve their experience but others have said the issue remains. "Viszont akiknek a netflixen akad, azoknak ez sovány vigasz, ott gyakorlatilag nincs mozgástér, max próbálkozni külső lejátszóval.
-
kenicsab
tag
válasz
Qtya123 #32485 üzenetére
[Itt]
olvastam!Nálam ez a jelenet:
"Wolfs című film, 45:12-től, mikor Brad Pitt elindul a bárszék felé. Amíg sétál erős akadások vannak benne,"
-Wolfs.2024.2160p.ATVP.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.DV.HDR.H.265-FLUX.mkv-Még PC-n is akad HDR-ben is, szóval konténer hiba lehet!
Tehát akinél szintén akad, az ne keresse a hibát tovább! -
Till@
aktív tag
válasz
mikrofon #32473 üzenetére
Pedig valahol igaza van a fórumtársnak.Nekem pl. ezért van most javítás alatt a tévém, mert ha hiszed,ha nem akadozik itt-ott.Pontosan annak nincs értelme ahogy az adott problémára reagálni szoktál, közben meg azt sem érted hogy miről van szó.Úgyhogy amennyiben érdemben nem tudsz hozzászólni, inkább maradj csendben.
-
TippElek
csendes tag
válasz
Qtya123 #32477 üzenetére
Köszi! Az alap kérdést én tettem fel.
Kicsit tényleg olyan érzés volt a válaszokat olvasni-vagy inkább a veszekedést, mintha csak végletek lennének.
Nem volt nagy elvárásom, mint írtam egy sima FHD tv-m van ezen kívül, ami nekem pont elég. Netemmel is tisztában vagyok, több mint elég..
Lényeg a lényeg, a mozgásgyorsító beállítások nálam egyelőre megszűntették a problémát!
Nem tudom, hogy ezek alapból be vannak-e kapcsolva vagy sem, ha nem az fura mert úgy előjön a gond nálam időnként.
De most “műkszik”, minden rendben. Nézem majd orrba szájba a 14 napon belül, de egyelőre nem látom okát a visszaküldésnek, mert így viszont bomba az ár értéke, nagyon tetszik minden más a tv-ben.
köszi mindenkinek aki írt erről a beállításról, ez a rész nekem új volt. Az eddigi tv-ket ültem és néztem csak. -
gab1ka
senior tag
válasz
Qtya123 #32485 üzenetére
Tehát az akadozásos anomália a leszűkíthető a Dolby Vision módra?
Pl a legtöbb "virágbolti" HDR film tartalmaz már DV és HDR10-et is. Nem tudná valaki kipróbálni hogy egy ilyen filmnél váltogatva a kettőt előjön e az akadás? (Nem használok streaminget, nem tudom ott hogy működik, de úgy is kérdezhetném hogy azon belül esetleg ha lehet váltogatni akkor ott mi a helyzet.)
A korábbiakhoz pedig hatalmas +1, jó hogy van aki szerint TCL fanboy jelvény nélkül is lehet még társalogni.
-
Qtya123
őstag
válasz
kenicsab #32483 üzenetére
Nesze neked túlzott felhasználói elvárások...
Ezt a fórumot be tudod linkelni?
Amúgy, hogy tovább görgessem ezt a szálat:
Van egy film, amelynél szintén van akadás, de ezen az egy filmen nem segít nálam a leállítom-elindítom hack sem. Minden másik film esetén igen, de erre hatástalan.Wolfs című film, 45:12-től, mikor Brad Pitt elindul a bárszék felé. Amíg sétál erős akadások vannak benne, gyakorlatilag teleportálva ugrál az ember néhány cm-t előre.
Nem hat az újraindítás a DV sötét/DV világos váltás, a Homatics+CoreELEC médialejátszón lejátszás, semmi...
Ha PC-ről játszom le, akkor vajsima, de PC esetén HDR10 lesz a forrás, nem DV, hiába DV maga a fájl.Továbbá akkor sincs akadás ha nem 4k DV, hanem sima 4k H265 kódolású formátumú fájlból játszom le az adott jelenetet. Tehát ezt egyértelműen a DV okozza ennél a filmnél. Akár külső, akár belső lejátszó. De ez mondjuk számomra továbbra is egy érthetetlen dolog, hogy a külső lejátszó (ami elvileg nem is olyan gagyi cucc, plusz szoftveresen is "tuningolva van") esetén miért marad a DV akadás.
-
mrmft
senior tag
válasz
ratracer #32482 üzenetére
Nalam a V412 van tekintve az olvasott hibakat mar kezzel frisstem ezt is, bar nekem eddig sem akadtak amik masnal igen, igaz kulso forrast hasznalok... Teszt verziokon telejsen ujra szabtak a feluletet, igy velhetoen jelentosebb frissites is lesz hamarosan, a changelogok semmit mondoak.
HDR / DV tartalmonal nincs mozi mod, milyen streamingen nezted? -
kenicsab
tag
válasz
soldi3r #32472 üzenetére
Sziasztok!
Az egyik külfóldi fórumon olvastam, hogy Angliában a TCL elismerte a sw-s akadozást és a reklamáló tulajdonosoknak ingyen adnak egy G. chromecast-ot fájdalomdíjként.
Már többször volt szó róla, hogy akadásokra a külső dedikált médiajátszó a megoldás, ami azon is akad arra nincs megoldás az adott típúson belül. -
Sanyi.mTs
addikt
C855, C845, T8B, T7B szériákat hogyan rangsorolnátok?
Többnyire MAX, Disney és Plex (480p, 720p) menne, illetve ps5 alkalmanként. -
TheMartin03
aktív tag
Kissé megosztott kedvvel olvasom ezeket a 765-ös észrevételeket, mert legalább tudom, hogy mit kell majd megnéznem ha megjön, ugyanakkor elöntött a félelem, hogy az enyém is belekerül a problémákba...
Majd dec 6-án jövök a véleményemmel
Ugyanakkor ha ezek megoldhatók egy Fire Stick-el, akkor lehet, hogy arra hajlanék.
Azt hiszem ilyen megoldások szoktak lenni a 805-nél is. Csak ha az sem oldja meg, akkor duplán locsoltam a pénzt, és akkor már szűkös a visszaküldés is.Off, Emag visszaküldés mennyire szokott zökkenőmentes lenni tv esetén?
-
-
arny14
tag
Sziasztok!
Vettem egy 65c765-t fasza a tv, de van egy kérdésem.
Az előző Sony ezt tudta.
Ha alszik a tv, én pedig youtube vagy spotit akarok osztani nem jelenik meg a megoszthatók között a telefonon. Régi TV-t ezzel simán fel tudtam ébreszteni, és ment is a videó/ zene. Most itt bele kell lépnem az appban a tv-n... -
Qtya123
őstag
válasz
mikrofon #32473 üzenetére
Kicsit olyan ez a hozzászólásod, mintha kb nem hinnéd el, hogy valós probléma ez és azt próbálnád megmagyarázni, hogy 99% user error.
A 3. pontod meg főleg ilyen.... Mi az, hogy óriási elvárások? Szerintem itt senki nem azon visított, hogy jaaaj, mi az, hogy nem pont olyan a képe, mint egy prémium olednek, vagy mi az, hogy nem játszik le a gyári lejátszó mindent is...
Tényleg az lenne az irreális elvárás a tulajoktól, hogy a nyamvadt beakadás ne legyen? Szerintem itt sokan ennyit akarnak semmi többet. Irreális elvárások ja.Aztán a harmad annyiba kerülő, képben ehhez képest az okádék szintet képviselő 1000 éves tévéken meg nem akad be.
És ne bagatellizáljuk a dolgot, ez nem mozgásmegjelenítési beállításokkal orvosolható probléma, hanem egy szimpla bug. Hiszen nem segít rajta, ha a mozgásmegjelenítésen változtatsz, ellenben pl egy DV sötét- DV világos váltás már megoldja, vagy például mint nálam, a videó leállítása és újra elindítása.
Szóval akadjunk már le erről, hogy mozgásmegjelenítés. Amúgy az a vicces ebben a topikban, hogy néhány embernek arról akar meggyőzni mindenkit, hogy áh nálam nincs ilyen, szóval nincs ilyen hiba, mások meg arról győzködnek, hogy van náluk hiba és akkor biztosan mindenki másnál is van, csak nem áll rá a szeme és nem veszi észre, él a boldog tudatlanságban.Ezek azért is gáz kijelentések, mert mind a hibáról, mind annak hiányáról találsz fent belinkelt tesztvideókat. De én is tettem fel a Vérapó jelenetből hibátlan mozgást (mert valaki akkor is épp szkeptikus volt, hogy biztosan nem jó ám -- talán pont Celtis, már nem emlékszem), viszont ugyanazzal a jelenettel 2 másodperc alatt csinálok neked olyan videót is, amelyen akad (csak felesleges, mert van már fent ilyen videó).
Sőt az agyondícsért Homatics+CoreELEC kombóval is ugyanúgy előjött a hiba, szóval többet már nem nagyon lehet tenni. Nekem is csak azért nem került visszaküldésre a TV, mert egy egyszerű leállít-elindít "hack" segít azoknál a filmeknél, amelyek akadnak és ezért ennyi belefér, mivel ár/érték arányban túl jó ahhoz, hogy ezért eldobjam. De ha ez nem oldaná meg, akkor úgy repült volna, hogy a földet nem éri.
Azzal egyetértek, hogy ne az legyen kapásból a válasz, hogy ez ilyen, küldd vissza. Végig kell menni a hibakeresésen, a hálózat sebességén, a beállításokon, de azt nyugodtan elhiheted, hogy van, amikor nem ezekről van szó, hanem ténylegesen erről a bizonyos jeleneteknél történő beakadás bug-ról van szó. Ami sajnos az összes firmware frissítésen egyesével végig menve is megmaradt.
A fórumtárs valószínűleg csalódott, ezért írja le ennyiszer ezt. A mértéke lehet, hogy néha sok, de az elvitathatatlan, hogy sokat tett a probléma analizálása és megoldása érdekében. Sőt vette a fáradtságot és a C765 esetében elment a boltba tesztelgetni, tapasztalatokat megosztani. Szerintem ez a része becsülendő, főleg úgy, hogy már nincs is TV-je és sz@rhatna le a topikban mindent és mindenkit. Ez, hogy ennek ellenére itt van és megosztotta ezeket az új tapasztalatokat, szerintem becsülendő, nem leszólandó, hogy minek vagy még itt...
-
mrmft
senior tag
-
ratracer
csendes tag
Sziasztok! - Euronics + 75c765 első napok
Pénteken (11.15.) 12:33-kor rendeltük az Euronics oldalán 75c765-öt. Azért innen, mert volt pluszban hozzá kuponunk, így a többi áruház ára nem volt versenyképes már. Mivel olvastam róla, hogy Euronics szeret bontott terméket is küldeni, így a megjegyzésbe beírtam rendeléskor, hogy ilyet nem szeretnék.
Másnap, szombat délelőtt 9:10-kor már a nappali közepén állt a bontatlan doboz - annak ellenére, hogy a lehetséges szállítást következő hét közepére jelezték. Vagyis eddig pozitív a tapasztalat az Euronics online rendeléssel.
Eddig külső forrásként csak Telekom box (HD felskálázás) és a saját streaming appok tesztelésére volt lehetőség. Sokkal rosszabra számítottam a HD TV-műsorok felskálázásánál, élő stúdióképek is rendben. Netflix, MAX, Disney, Prime - mindegyiknél egyből vált a TV DVision, HDR vagy HLG jelzésekkel. Az látszik, hogy a streaming szolgáltatók nem ugyanolyan minőséggel/adatfolyammal dolgoznak (pl. MAX gyengébben tűnik, mint Netflix és Disney).
Akadások? Kikerestem a Vérapó kérdéses jelenetét. 30:01-nél volt egyetlen egy reccenés, az oldalirányú gyors mozgásnál. A fenyőfa mozgása akadt egyet, de ennyi. Reggeli kávénál olvastam, hogy Deadpool/Rozsomák kezdésnél a hópelyhek mozgása sem sima. Ezt egyáltalán nem érzékeltem. Jelenleg minden beállítás alapbeállításon van a TV-n, mivel nem volt még időm elmélyedni benne.
Amibe viszont én is beleaszaladtam az az őreg Harman Kardon házimozi erősítő. eArc / Arc probléma. 5.1 hangot nem tud fogadni hdmi-n az AVR. Optikán viszont ment.
Egy 15 éves LG 47LW5590-t váltott a TCL.
Imádom, hogy mostantól a fekete az fekete. -
mikrofon
veterán
válasz
soldi3r #32472 üzenetére
Mert az hogy valaki felhívja vagy folyamatosan sulykolja az nem ugyan az. Főleg úgy hogy nem ismeri a körülményeket.
Alapvetően három hibába szoktak esni az emberek új TCL TV vásárláskor:
1. Az eddigi filmnézési szokásaihoz elég a saját hálózatuk sebessége és stabilitása, és internetszolgáltatásuk minősége. De amikor az FHD-SDR tartalom helyett 4K-DV+Atmos tartalomra áttérnek akkor kiderül hogy az eddigi hálózata és internete erre alkalmatlan.
2. Egyszerűen neki nem jön be ilyen nagyméretben és minőségben a mozis 24fps megjelenítés. Ilyenkor szüksége van a mozgás megjelenítés korrekciójára. Ehhez pedig jó kiindulás ha minden értéket középre állít, majd finomítja saját ízlése szerint. Amúgy ez lehet egy ilyen pont ami miatt neki nem való TCL mivel minden márka más mozgás megjelenítést alkalmaz és lehet neki másik, kifinomultabb jobban tetszik.
3. TCL-t vesznek mert olcsóbb a konkurensnél, ugyanakkor óriási elvárásaik vannak mert ha már ennyit pénzt adnak egy TV-ért akkor az tudjon mindent. Ezzel nem lehet mit kezdeni mert ők nincsenek tisztában a TV-k árával képességeivel
és ár-érték arányával.Annak viszont semmi értelme hogy a fórumtárs minden első HSz-re, probléma felvetésre ide írja hogy add el, mert sz@r a TCL
Ha így gondolja akkor minek van itt még? Minek olvassa a topikot?! -
soldi3r
veterán
-
mikrofon
veterán
válasz
Celtis #32470 üzenetére
Te minek vagy még ebben a topikban?
Honnan tudod milyen a hálózata, milyen beállítással használja?
Talán előbb ezt kéne körbejárni, mert lehet hogy csak annyi kell neki hogy mindkét csúszkát a mozgás megjelenítés menüben középre azaz 5-re állítsa. Aztán a tapasztalatai alapján a saját ízlése alapján finomítson rajta.Olyanok a hozzászólásaid mint egy sértődött a kisgyerek, ami nem tud megnyugodni és minden pillanatot kihasznál hogy ezt tudással a környezetével....
-
TippElek
csendes tag
Sziasztok! Nem rég megjött az 55c765.
Nem fogjátok szeretni a fogalmazást, de nem tudok jobbat írni, mint hogy fura néha. Bármilyen szép képet ad a maga szintjén, néha zavaró a szemnek amit alább megpróbálok kifejteni, érthetően.
Szimpla streaming, jó minőségű látszólag hibátlan kép.
néha viszont az az érzésem, hogy pl. a színészek arca vagy egy egy tárgy mozgása mintha akadozna. Nem olyan feltűnő de annyira éppen igen, hogy zavarjon. Deadpool & Rozsomáknál már a legelején a hópelyhek akadoztak hullásnál. Hang nem akad, Deadpool nem akad, csak a hópelyhek. Aztán utána meg semmi gond, de néha más mozdulatoknál újra ez a pillanatnyi akadás egy-egy objektumon.
Kikapcsoltam ezeket a funkciókat amiket sokszor ajánlotok, de az lenne a kérdésem, hogy van bármi beállítás vagy szoftverfrissítés amit friss tulajként meg kéne csinálnom?
többször olvastam hasonló gondoknál, hogy ne streaminggel teszteljük a tv-t de az az igazság, hogy egy egyszerű, lg webos un7003la tévé van a kisebb helységben, felváltva tesztelve a két tv-t az LG-n semmi ilyen jellegű probléma nincs, nem is volt.
sokan vásároltunk mostanában 765öt, mindenki válaszát/véleményét/segítségét örömmel fogadom. -
pepimama
tag
Sziasztok!
Beállítási Gyorsmenüt hogy lehet előhozni?
(Pl. Hang, Képbeállítás) Nme tudtam, hogy van ilyen de egyszer bejött vmi gombnyomásoktól 🤔🥴
Tök jó lenne...
Előre is Köszönöm a segítséget -
István 67
tag
válasz
Darth_Revan #32463 üzenetére
Vagyis nem.Köszönöm
-
István 67
tag
válasz
Darth_Revan #32460 üzenetére
Szia! Érdekelne a tv ,esetleg a kiszállítási címet nem lehet megváltoztatni? 310 km vagyunk egymástól.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Úgy döntöttem LG C4 mellett maradok, azonban tegnap BF alatt rendeltem egy 55C765-ot is.Ha esetleg valaki lemaradt és megoldja az átvételt/elszállítását Szombathelyről, akkor átadom neki (természetesen az eredeti 222.000 Ft-os áron).
Első (komoly) jelentkező viheti.
Ha senkinek sem kell vasárnap estig, akkor megy vissza Emag készletre 350-ert.
-
István 67
tag
LG 65C4 oled 540 ezer TCL65C855 530 ezer,általános használatra melyiket választanátok?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Ez csúnya. Kár, hogy már nincs meg a TV, szívesen tesztelném. Másik TCL TV -n nekem nincs ilyen hiba.
-
vata666
tag
Elég jó áron van most 75c765
[link] -
boborján2
senior tag
válasz
65C835
(592 firmware + vhiktor fizetős beállításai)A fotó elég gagyi és még tükröződik is a széknél , de a lényeg látszik ,hogy nincs hiba.
-
freeland0806
tag
Mivel még egy hét elteltével sem jött a futár a tv-t visszavinni (Telekom ráér) így tovább tesztelgettem a C655öt
Azt tapasztaltam, hogy nem csak a fekete mosódik/pixelesedik el, hanem sokszor az ilyen élénkebb háttér is. Az érdekesség az az, hogy Dolby Visionnél szinte egyáltalán nincs ilyen probléma, játéknál sem. A másik különös dolog az az, hogy először azt hittem szürkés háttérnél, hogy koszos a képernyő, de nem. Tele volt a panel apró fekete pontokkal (stuck pixel?) amiket ha megérintettem egytől egyig eltűntek, majd a szemem láttára elő jöttek teljesen más helyeken. Ezek képernyő "masszírozás" után megint eltűntek. Kár, hogy erről nem tudok képet készíteni. A westcoastog által emlegetett vibrálás sűrű részleteknél (pl egy pöttyös ruha) nálam is jelen van. Egyébként az alábbi képeket neki küldtem el privát, de gondoltam ide is kirakom, hadd lássátok. A beállítások nincsenek elállítva, minden képjavító funkció off, élesség 0, és a képmód mozis, kontraszt 100, fekete 50, gamma 2, a net 500 mega ethernet kábellel a tv-re kötve.
A háttérben a falat érdemes figyelni az alábbi két képen. A kép a Disney+on található "A nagy öreg" című sorozat 1. évadának 1. részéből készült. A hiba 25:33nál tapasztalható, aki esetleg 655el rendelkezik és letesztelné nála is jelentkezik e.
Szerk: úgy tűnhet mintha rossz minőségű lenne a tartalom, de a valóságban csak a részletek azok és főleg beltéri jeleneteknél amikben nagyobb a kontraszt.
-
Persze hogy alaplapot cserélnének, hiszen arra van forrasztva a hdmi csatlakozó.
Ha találsz is műszerészt aki kiforrasztja neked és kicseréli, az se fogja nálad megcsinálni, minimum neked ki kell szerelni és el kell küldeni.
De ebben az esetben 100% hogy bukod a garit ha szétszeded és más hozzányúl az alaplaphoz.Marad a szerviz, viszont azzal nincs tapasztalatom hogy helyben hajlandó-e a garis szerviz lapot cserélni. Tippre nem...
-
Swenk
aktív tag
S O S! Kontakthibás lett az eARC aljzat a tv-n. / 65C805/Hangot továbbít az avr-re, de nem küld képet az avr-ről a tv earc aljzatára.Ha átdugom a tv másik hdmi bemenetére, van kép. Az aljzat egy kicsit ki van gatyásodva, láthatóan.
Csak abban bízom, hogy emiatt nem kell alaplapot cserélni, és tudnátok valakit ajánlani, aki esetleg a helyszínen kicserélné. Hely van, biztonságos, Ha így lehetne megcsinálni, talán jobb lenne, mint a szállítás.Valakinek volna javaslata a megoldásra? Garanciális, de nem tudom, ez belefér-e, meg ők tutti alaplapot cserélnének.
Köszönöm szépen -
xFLOWEx
tag
Kedves mindenki. Van bárkinek tapasztalata monitorként használva a TCL -t ? pár évvel ezelőtt meggyült a bajom egy TCL modellel mert folyamatosan ledobálta a jelet hdmi 2.1-en egy 3080 rtx karival. jópár certified kábel kipróbálása után sem oldódott meg a probléma és külföldi fórumokon is panaszkodtak rá. Azóta tartok a TCL tv-ktől mint pc monitor. De most úgy gondoltam újra szerencsét próbálok egy TCL 55C765 modellel. Van bárkinek tapasztalata ? nyílván a 144HZ-s módban történő megbízhatósága lenne a szempont. Bárki aki tud tanácsot adni előre is köszönöm !!!
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Rá lehet valahogy berhelni a TCL tévére a Voda új tv alkalmazását, a One tv-t? -
válasz
Mirmana99 #32438 üzenetére
Én is ezen filóztam és ezt kérdeztem ma mert sok eltérés nincs köztük, de van aki azt írta megéri ezt a difit. Ha megnézed az eredeti ára a C765-nek jóval 300 ezer Ft felett van mindenhol sőt leginkább a 350-400 ezres kategóriában van. Na annyit már lehet nem ér meg de 270-et tuti. Mivel nekem leginkább játékra kell és valami EISA díjat is nyert gaming kategóriában így meg is rendeltem ma.
-
Mirmana99
csendes újonc
Sziasztok!
Most, hogy 280k az 55C765 és 240k az 55C805, megéri a felárat a C765?
Sosem még TV-m, nem vagyok szakértője, egy laikus számára is fontos a különbség?Köszi előre is!
-
Till@
aktív tag
Sziasztok !
10 napja küldtem postával a tévémet garanciális javításra.
Az normális hogy azóta semmilyen visszajelzés nincs ?
A TLC fiókomban is csak annyi szerepel :
Eset állapota Picking Up -
atyca
senior tag
Sziasztok!
Adott egy TCL43V6B (Google TV,Dolby Digital AC4, Dolby Audio) mely eARC-vel (is) csatlakozik egy Ultimea Poseidon D50 soundbarhoz.
Sajnos így nincs hang, pedig elméletileg mind két masina ARC képes.
Valami tanács a TV beállításokkal kapcsolatban?
Köszi előre is! -
TheMartin03
aktív tag
válasz
TheMartin03 #32382 üzenetére
Egyébként mókás, mert azt írja, hogy 12.06.-ig fog megérkezni a rendelésem.
Vicces lesz, ha tényleg elhúzzák addig, a 7:30-as rendelést. -
HF77
őstag
válasz
noblem1983 #32427 üzenetére
200e pluszt nem ér akkor sem a 855
c765 ár értékben szuper vétel -
G-Bali
senior tag
válasz
noblem1983 #32427 üzenetére
Na de árban nem ér +200-t
(persze ha van Léé...) -
boborján2
senior tag
válasz
koko52 #32423 üzenetére
Minden ilyen összeverödött csoportban lesznek olyan júzerek akik valamelyik szolgáltatást szidják.
Magyarul mindenre van a fosbukon szidalmazzunk valamit csoport!
Nekem pl. semmi bajom az emaggal, cserébe a trékom webshop 3ból , 2rendelést garantáltan elrontott és szénné szop@ttak mire kibogoztam a saját szabadidőmben a szálakat, mert azt sem tudták merre vannak arccal.
-
István 67
tag
65C855 550ezer 65C765 350 ezer , van köztük szerintetek ennyi képminőségben?
-
HF77
őstag
válasz
TheMartin03 #32413 üzenetére
"hatalmas dög, szállítás stb...."
ez mondjuk itthon is van simán!garancia intézése ha úgy adódna, na az már más kérdés
-
István 67
tag
Ti vennétek a román EMAG-ról 65C765 kb. 300.000 ft?
-
Treff
aktív tag
válasz
Darth_Revan #32377 üzenetére
Fentebb még azt írtad, újabb érv a TCL ellen, erre megrendeled?
-
Elvileg nem kéne, hogy legyen probléma. Sosem volt még TCL tv-m de pont ez az ami eddig visszatartott. Zavaró, apró problémák....
Jelenleg egy alap Samu smart tv van már 4 éve és semmi baja, semmi zavaró hiba nem volt soha. Nem értem, hogy a TCL-nél miért vannak ilyenek mikor már az egyik legnagyobb gyártó a világon a legjobb ár/érték aránnyal. Bosszantó....
Topic keresőben vissza olvasok azért de szerintem a C765 lesz a befutó. Köszi a segítséget! -
HF77
őstag
-
roti86
őstag
válasz
TheMartin03 #32379 üzenetére
Nem emlékszel rosszul, nálam ÁK még mindig 568-ért hozza, rákattinva már 349.9
-
HF77
őstag
válasz
TheMartin03 #32401 üzenetére
ha nem akkor 300 -ért átveszem
-
koko52
nagyúr
eMag BF? Aki mazochista...
-
G-Bali
senior tag
válasz
TheMartin03 #32401 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800A) 165CM 8K NEO-Q-LED AKCIÓ
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest