- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
Na. Megnéztem úgy nagyjából a tvt. Eddig nem rossz. Azt hiszem jól emlékszem te fogod venni ennek a nagyobb testvérét. Rengeteg beállítás van amivel lehet játszani, még nem találtam meg a megfelelőt de azt látom, hogy jobb a panel a Philipsemnél. Eddig max annyi negatív dolog van, hogy a gyors mozgást mintha a szoftver nehezen kezelné. Kicsit mint amikor alacsony a bitráta. De érdekes módon ez játékoknál nem jön elő. Full feketénél felhős, de ha filmet nézek nem látom egyáltalán, sőt játéknál sem, úgyhogy amikor állítod be és előjön az a fekete háttér ne ijedj meg ha látsz bevilágításokat. Úgyhogy eddig nem vettem észre egetrengető hibákat, bár magamat ismerve szerintem fogok találni. De megpróbálom nem keresni szándékosan 😅 ja és a hangja ott van. Pedig ebben nincs mélynyomó
-
HF77
őstag
válasz
freeland0806 #31994 üzenetére
sajna az lesz ha nem mini led vagy Oled
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #31991 üzenetére
Jah azt ne piszkáld. Nem fog lejönni. Nagyobb modelleken ONKYO felirat van ott.
-
freeland0806
tag
válasz
freeland0806 #31990 üzenetére
Így talán látszik jobban. Mancot azt ne figyeljétek, a fólia hagyott egy kis nyomot
https://drive.google.com/file/d/1ElwqpSvK3Yml6zh7fbhJuuPj0x8lDq1f/view?usp=drivesdk
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #31986 üzenetére
Lefotózod, hogy mire gondolsz? Ma nekem is megérkezett, de még nem voltam otthon.
-
koko52
nagyúr
válasz
Icewloxy #31985 üzenetére
Ami emag forgalmazás talán arra vállalnak felelősséget, de ugye az emag egy marketplace vagy árukereső féleség. Minden más román, bulgár, lengyel, kínai (temus-alis szar). Kapsz ottani áfával terméket és itthon nem tudod leírni ha céges. Semmire nem reagálnak, többször is szívtam emiatt, hogy utólag vettem észre az áfa tartamot. Az emag elhajt azzal, hogy nekik nincs közük hozzájuk, nem vállalnak felelősséget. A termék visszaküldésre kapsz egy külföldi címet és 8+ ezerért küld ki lesz valami alapon. Lengyelekkel sem jutottam dűlőre, nem kaptam tőlük normális számlát még közösségi adószámmal sem. Valamint van egy román bútorról számlám is 105k-ról amit nem kaptam meg és ki sem fizettem. Szállítás alatt van 2 éve (semaday).
Aki ilyen ilyen helyen akar több 100K-ért TV-t, hát rajta. -
freeland0806
tag
C655 esetében van a jobb felső sarokban ilyen csipesz szerűség, amire rá van írva, hogy "QLED premium".
Azt le kell szedni? Próbáltam de nem igazán mozdul úgyhogy inkább békén hagytam -
Lootolok
tag
Garancia ügyében Emag felejtős, meg úgy mindenben, mert nincs ügyfelszolgálat, csak chat felület, ahol csak hitegetnek, és tár osztályra hivatkoznak.
Nekem garanciális készülék csere bő másfél hónap volt.
Senkinek sem ajánlom, hogy onnan vegyen bármit is, ami bonyolultabb, mint egy fakocka.
-
TippElek
csendes tag
Köszi mindent, megrendeltem a tv-t az állványt is megfogom. Ha valakinek kellene az emagról valami, 10-15% van két terméknél most is. Szerk. Csak a megjelölt tv-k most
izgatottan várom -
mrmft
senior tag
válasz
westcoastog #31978 üzenetére
Masold kulso HDDre, pendriveal csak szivatod magad...
-
TippElek
csendes tag
Köszi! Már csak forgatható konzol kéne hozzá, de nem igen találok vesa 400x300-ast. Valaki esetleg tudja milyen kéne hozzá?
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
C805 nél másnál is előfordul az a probléma, hogy a házimozi hangrendszerem earc ra van kötve és elég gyakran az erősítő hangerejét nem lehet állítani a tv távirányítójával. A tv t ki/be kapcsolja azzal nincs gond. Viszont egy pár újraindítás után magához tér, de legtöbbször nem reagál a hangerő szabályozás -
TippElek
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek 55C805 239.999-ért az Euronicstól, vagy Emagon 55c765 258.000-ért?
-
Qtya123
őstag
Most néztem meg én is.
Jól fogalmaztál, nem akadás, hanem "remegés" szerű valamit talán lehet kicsit látni, kb a videó vége felé, mikor függőlegesen állítva forgatják a palackot.
De szerintem az magában a mozgatásban van, ahogy mozgatják, az nem egyenletes, maga a mozgatás mechanizmusa egyenetlen, ahogy látom.Az azt megelőző részeken semmi ilyet nem látni és ez a remegés sem olyan, mint a sokat beszélt 3test probléma és Vérapó akadások, ahol beakad egy pillanatra a kép.
-
nicu71
addikt
válasz
westcoastog #31967 üzenetére
Pillanatok alatt megvan, annyit tennék hozzá hogy a pendrive FAT32 legyen,és lehetőleg más ne legyen rajta,csak a ZIP-file.Lehet hogy a pendrive nem tetszett neki,nálam előfordult ilyesmi.Release Notesz TCL-nél nem divat,esetleg a hozzászólásokból kiderülhet valami.
-
mrmft
senior tag
válasz
westcoastog #31962 üzenetére
Bekapcsolt TV-nel siman radugom, mint barmilyen mas kulso driveot (en a kulso SSD-rol szoktam frissiteni). Nem csomagolod ki. Gyoker konyvtarba masolod a zip-et es helyi frissiteskent latnia kell. Lehet hibasan vagy nem teljesen tolotted le? Nekem 3-4 alkalommal neki kell allni mire lejon jol a drive linkrol barmi TCL cucc.
-
Qtya123
őstag
válasz
soldi3r #31907 üzenetére
Feltöltenéd drive-ra? Megnézném én is, de ezt írja, ha le akarom tölteni a linkről:
"Sajnos a fájl jelenleg nem tekinthető meg és nem tölthető le.
Mostanában túl sok felhasználó tekintette meg vagy töltötte le ezt a fájlt. Kérjük, próbáljon meg később hozzáférni a fájlhoz. Ha az elérni kívánt fájl különösen nagy méretű, vagy túl sok személlyel osztották meg, a fájl megtekintése vagy letöltése akár 24 órát is igénybe vehet. Ha 24 óra elteltével sem tud elérni egy fájlt, lépjen kapcsolatba a domain adminisztrátorával." -
-
válasz
noblem1983 #31955 üzenetére
5 év garipromó volt a kérdés, nem az, hogy melyik modell hol kapható.
B4-re főleg nincs 5 év gari. -
ρσгτσ
addikt
válasz
István 67 #31949 üzenetére
Kérdés az, hogy a TV nézési szokások milyenek. Normál TV adást tekintve, OLED -nél lényeges. Annál azért alacsonyabb fényerőt kellene használni. HDR/DV anayagnál mehet a maximum fényerő.
Illetve ha 1 csatorna rendszeresen, órákig menne, akkor szerintem annyira nem ajánlott az OLED. Például ha napi 6 órát megy rajta a Duck TV. Vagy például háttérzaként megy a TV napközben.
-
Pocokk
tag
Köszi szépen mindenkinek a választ, akkor egyelőre még lehet, hogy várunk kicsit.
-
István 67
tag
Sziasztok! TCL 65C765 Mini LED a kiszemelt.Most akcióban 350 ,szerintetek egy c3 oledhez képest jobb vagy rosszabb . Tv,filmezés lenne rajta. 2400 nit (hdr) az mennyire valós, illetve hd tartalmaknál ez csak kb a fele? Köszi a válaszokat.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
TheMartin03 #31946 üzenetére
BF, ünnepi időszak. Szóval esélyes, de ezt előre senki nem tudja megmondani.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
TheMartin03 #31944 üzenetére
A fenti link alatt a lap alján van az akciós szabályokról szóló pdf. Ott van benne.
-
soldi3r
veterán
válasz
TheMartin03 #31941 üzenetére
Az 5 év garancia promócióban kizárólag az alábbi partnereinktől vásárolt készülékek
vesznek részt: Magyar Telekom, eMAg, Alza, Vodafone -
válasz
TheMartin03 #31941 üzenetére
Alza, eMag, Tkom.
Lassan bele lehetne írni a topik nyitóba... -
ρσгτσ
addikt
válasz
Pocokk #31937 üzenetére
Az ár jó, de az Euronics nincs benne az 5 év promóban. Én inkább várnék, ha nem sürgős.
-
Pocokk
tag
Sziasztok! Gondolkozunk egy TCL 65C765 vásárlásán és most láttam, hogy az Euronicsban akcióban 350e forint egy ilyen készülék ára. Szerintetek érdemes az Euronicsból és most venni? Esetleg érdemesebb még várni vagy más boltból megvásárolni, még ha valamennyivel drágább is (pl. eMAG)?
Egyébként nem sürgős a vásárlás, csak nem akarunk lemaradni egy jó akcióról vagy hogy ilyen áron a készlet elfogy.
Köszi szépen előre is a válaszokat!
-
mrmft
senior tag
válasz
westcoastog #31933 üzenetére
Igen a zip a gyokerbe, csak masold fel egy kulso drivera, akar HDD-ra is, NTFS is jo.
-
mrmft
senior tag
válasz
westcoastog #31931 üzenetére
Innen le tudod szedni, reset all, reset shop ha tovabbra sem kerek ahogy mukodik.
-
westcoastog
veterán
válasz
kenicsab #31929 üzenetére
OTA nekem csak az volt ami jelenleg a tv-n fentvan. Amit fentebb írt mrmft azt nem ajánlotta fel.
Most próbából factory reset után a jelenlegi firmaren meg is nyekkent valami mert nem tudok a google fiókomba se bejelentkezni. Sőt először a nethez sem akart csatlakozni a tv sehogy.
Hogy állandóan csak szívok ezekkel a szar tévékkel. -
kenicsab
tag
válasz
westcoastog #31927 üzenetére
Szia!
igen ez [link] a legutolsó OTA és nincs még img file, tehát jelenleg nincs vissza-fless!
-
westcoastog
veterán
Ilyenkor mi van? Youtube megy most például.
Bejelentkezni meg nem tudok a google fiókomba. -
mrmft
senior tag
válasz
westcoastog #31912 üzenetére
V8-R75PT01-LF1V230.000801 majd reset, utan milyen?
-
Reverting
őstag
55c805... fent a a V999 fw... de ma jott ki a V412... hogy tudom "visszafele" frissiteni? Mert most azt irja h nincs ujabb a FW- a pendrivon... ugye a V999 egy beta... Koszonom...
-
pepimama
tag
-
westcoastog
veterán
Itten van ni:
Voltak frissítések de reset még nem, gyári visszaállításra gondolsz vagy mire?#31903rumkola
Hát elég gáz sajnos, az első lg tv-men bevolt lassulva a panel, ott beégtek a feliratok 1-2 perc után, gariban cserélték, utána meg egy vertical bandingos tv-t kaptam, oldalazó mozgású egyszínű képeknél tiszta foltos volt.
Nincs szerencsém ezekkel a tévékkel. -
Lootolok
tag
75C805 elégedett tulaj vagyok.
TV-t minimálisan nézek rajta, Forma1 a jellemző.
Amúgy szinte csak filmeket PC-ről, HDMI-n keresztül. Úgy vettem észre, hogyha ugyanazt a filmet, amit DMI-n keresztül nézek PC-ről, azt a TV-re dugva PEN Driveról lejátszva, gyengébb a kép és a hang is. Ez helyes megfigyelés, vagy lehet bemagyarázom csak magamnak?Olvasgatom, hogy lehet rá tölteni különböző APP-okat.
Ezek mire jók? Mi szükség hozta egy TV esetén?
Köszi! -
kenicsab
tag
New TCL T653T01 platform Google TV Update available in V412.
TV models ....
98P745/98P755
C745X2/ C755/ C765
C805/ C845X2/ C855
C955/ X955
Full models list (https://t.me/tclupdates_discussion/145006)
V8-T653T01-LF1V412.001366
V412 OTA
[https://shorturl.at/0FFO2]
build date= Oct 22, 2024
build.date.utc= 1729532678
security_patch= 2024-08-05
gmsversion= Android_12_GTV_S
build.fingerprint= TCL/G08_4K_GB/G08:12/STT2.221228.001/AS27:user/release-keys
revision= 001366
OTA size= 1.89 GB -
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Közeleg a December eleje, mikor végre vennék valami TV-t, de ahogy ez közeledik, kezdem érezni, hogy nem kellene 500 ezer+ Ft-ot kiadni egy LG C4-re, vagy hasonló képességű Samsungra, főleg, hogy nálam alap lesz az 5 évre hosszabbított garancia, ami jó pár további tízezer.
Ezért újból feltenném a kérdést, mik a tapasztalatok a TCL C765, legalább 55" modellről?
Rákerestem most ismét, de kb. egy véleményt találtam róla: #31046
Viszont itt pont a játék kapott kicsit gyengébb értékelést, amire nekem is kellene főképp.Ezen kívül nyilván TV adás, youtube, streamingek.
Köszi előre is.
-
kun0203
tag
Ez a villogás probléma nálam is fennáll c805-ön leginkább HDR tartalmak esetében, minden kép javító kikapcsolva. Már kezdtem bemagyarázni magamnak hogy ez normális...
-
bnorci71
addikt
válasz
rumkola #31903 üzenetére
nálam az erdő a fák nem vibrálnak, a pala tető egy picit de amit írsz régi csíkos kockás ruhákról az már a 20évvel ezelőtti tv-ken is ilyen volt a kamerák nem tudnak szerintem mit kezdeni az ilyen mintákkal, de ezt majd Vhiktor megmondja ebbe ő a szaki
75C845 FW: LF1V135.001057 tv szerint ez a legfrissebb.
képmód: Szabvány
helyi fényerő magas
élesség 50
és minden más javítás kikapcsolvaJa emlékeztek vagy 2-3 hete írtam ezt én is youtube kamu 8-12K videón de az mindenkinek ilyen volt szerencsére.
Ami jobban idegesít az M4 színváltós vibrálása és fogalmam nincs ez TV vagy kábelszolgáltató vagy műsorszolgáltató hiba lehet.
-
rumkola
nagyúr
válasz
westcoastog #31901 üzenetére
Nálam is mindkét TV-n
55c735 75c645
Mindegy a képmód és akármi lehet beállítás. Nativ youtube alkalmazáson keresztül is vibrál, és ami a durva, hogy PC-n nézve (a TV a kijelző) is ilyen.
Amúgy szomszédokat szoktunk nézni (), és sokszor van a szereplőkön ilyen csíkos/kockás szar, az is ugyanolyan idegesítő mint nálad. Pedig ott a felbontás kicsi, és életlen a kép.
A youtube videóban is, ha leveszed a felbontását, még a legkissebben is látni picit a vibrálást. -
mrmft
senior tag
válasz
westcoastog #31901 üzenetére
Melyik FW? Ha fristettel mar nyomj egy resetet is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DOOM - The Dark Ages
- OLED TV topic
- Nyaralás topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Honda topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest