Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TippElek
csendes tag
válasz
vaksi8
üzenetére
Éppen ez a lényeg. Nem misztifikálom.
Akartam venni ár-érték arányban egy TV-t ami jelenleg, 250ezerből a lehető legjobb. Semmit nem vártam el tőle, mindössze annyit, hogy a képminőséggel ami van neki megnézzek heti 4-5 részt a sorozataimból, szabadnapomon pedig esetleg egy filmet.
Megvettem a C765-öt, és mint tegnap is írtam: bizonyos jeleneteknél legyen ez akció vagy éppen egy szimpla párbeszéd az arcokon észrevehetően van egy kis szaggatás. Ez mondjuk egy 40 perces résznél előjön néha kétszer, néha tizenkétszer.
Semmi hasonlót nem tapasztaltam soha. Ezért vagyok itt, mert nem értek a TV-khez.
Minden beállítással próbálkoztam amit a neten találok, mert soha semmit nem küldtem vissza és rendkívül macerásnak találom.
De most itt vagyok, próbálok megoldást találni- még egyszer hangsúlyozva : heti 5-6 óra olyan jelenség nélküli streamingre vágytam amikor nem azon kell gondolkoznom, hogy hé te! szerinted ez normális egy frissen kibontott tv-nél ?
Ezt összegezve írnám válaszul minden olyasmire, hogy jaj csak a netflix nem jó lehet azzal van a gond nem is a többivel....
Mert természetesen néztem ugyanebben a lakásban másik tv-n, néztem macbookon, néztem sokféle telefonon, néztem pc-n.Ha az kompromisszum, hogy ezt a jelenséget fogadjam el hiszen "csak" 250.000 forintot költöttem tv-re, akkor sajnos nem vagyok kompromisszumkész.
(ha úgy jön le, én se rosszindulattal írom ezt, csak tényleg próbálom körbe írni a helyzetem, mert nem szőrszálhasogatás miatt írtam le a gondokat, vagy keresem a megoldást.. szimplán elkeserít, hogy jelenleg azt érzem, hogy vagy nagyon béna vagyok vagy vettem egy tv-t ami nem képes zökkenőmentes streamingre, holott minden más eszköz képes volt/képes is erre ami a lakásban járt )
Szerk.: Ettől függetlenül én elhiszem és örülök minden hibátlan tv tulajdonosnak- tiszta sor hogy ha gond van, az nem mindenkinél és van akinek best buy. Én is így érezném, ha ez az nem lenne!
-
TippElek
csendes tag
Hmmm lehet. C765-re egyébként van szoftverfrissítés vagy ha a TV szerint naprakész, akkor az is?
soldi3r: ezt látod nem tudtam, jó tudni.
-
TippElek
csendes tag
válasz
freeland0806
üzenetére
Köszi, hogy megnézted
Nem nyugtatott ez meg sajna.. lehet, hogy vesztettem a hírhedt panel lottón? -
TippElek
csendes tag
Jaj bocsi. Ez a Galaxis Őrzői 3. Eleje, marvel feliratos rész.
-
TippElek
csendes tag
Épp az arcok kis akadását akartam tesztelni C765-ön Disney+on, nem csak Netflixen amikor rögtön az elején ezzel a vibráló csíkkal találkoztam. Screenshotot küldtem a videóból, ez a csík vibrál az elején.
Ez mennyire normális ? Vagy mi lehet ez?
Tegnap találkoztam hasonlóval egy sorozat közben, nem tudom pontosan mikor, hol így azt nem tudom reprodukálni.. Csak a mini akadozást teszteltem volna most is. -
TippElek
csendes tag
válasz
Qtya123
üzenetére
Köszi! Az alap kérdést én tettem fel.
Kicsit tényleg olyan érzés volt a válaszokat olvasni-vagy inkább a veszekedést, mintha csak végletek lennének.
Nem volt nagy elvárásom, mint írtam egy sima FHD tv-m van ezen kívül, ami nekem pont elég. Netemmel is tisztában vagyok, több mint elég..
Lényeg a lényeg, a mozgásgyorsító beállítások nálam egyelőre megszűntették a problémát!
Nem tudom, hogy ezek alapból be vannak-e kapcsolva vagy sem, ha nem az fura mert úgy előjön a gond nálam időnként.
De most “műkszik”, minden rendben. Nézem majd orrba szájba a 14 napon belül, de egyelőre nem látom okát a visszaküldésnek, mert így viszont bomba az ár értéke, nagyon tetszik minden más a tv-ben.
köszi mindenkinek aki írt erről a beállításról, ez a rész nekem új volt. Az eddigi tv-ket ültem és néztem csak.
-
TippElek
csendes tag
Sziasztok! Nem rég megjött az 55c765.
Nem fogjátok szeretni a fogalmazást, de nem tudok jobbat írni, mint hogy fura néha. Bármilyen szép képet ad a maga szintjén, néha zavaró a szemnek amit alább megpróbálok kifejteni, érthetően.
Szimpla streaming, jó minőségű látszólag hibátlan kép.
néha viszont az az érzésem, hogy pl. a színészek arca vagy egy egy tárgy mozgása mintha akadozna. Nem olyan feltűnő de annyira éppen igen, hogy zavarjon. Deadpool & Rozsomáknál már a legelején a hópelyhek akadoztak hullásnál. Hang nem akad, Deadpool nem akad, csak a hópelyhek. Aztán utána meg semmi gond, de néha más mozdulatoknál újra ez a pillanatnyi akadás egy-egy objektumon.
Kikapcsoltam ezeket a funkciókat amiket sokszor ajánlotok, de az lenne a kérdésem, hogy van bármi beállítás vagy szoftverfrissítés amit friss tulajként meg kéne csinálnom?
többször olvastam hasonló gondoknál, hogy ne streaminggel teszteljük a tv-t de az az igazság, hogy egy egyszerű, lg webos un7003la tévé van a kisebb helységben, felváltva tesztelve a két tv-t az LG-n semmi ilyen jellegű probléma nincs, nem is volt.
sokan vásároltunk mostanában 765öt, mindenki válaszát/véleményét/segítségét örömmel fogadom. -
TippElek
csendes tag
Köszi mindent, megrendeltem a tv-t az állványt is megfogom. Ha valakinek kellene az emagról valami, 10-15% van két terméknél most is. Szerk. Csak a megjelölt tv-k most
izgatottan várom
-
TippElek
csendes tag
Köszi! Már csak forgatható konzol kéne hozzá, de nem igen találok vesa 400x300-ast. Valaki esetleg tudja milyen kéne hozzá?
-
TippElek
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek 55C805 239.999-ért az Euronicstól, vagy Emagon 55c765 258.000-ért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vhiktor