- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
nagyúr
Akkor hibás a tv, én egyszer sem tapasztaltam ilyet, élesség csúszka is működött mindig.
-
rumkola
nagyúr
válasz
westcoastog #31894 üzenetére
Itt a fák vibrálnak nálad?
[link] -
westcoastog
veterán
-
westcoastog
veterán
válasz
Vhiktor #31892 üzenetére
Most éppen Játék módban módban használom, de más kép módot is próbálgattam. Mindegyikben csinálja, akármit akárhova állítok.
Kép élesség 0-án van, meg a képjavítók is offolva. A tv saját youtube app-ja is ilyen.
Remélem nem fogtam ki megint egy gyári hibás tévét. Az előző lg tv-m is gariban kezdte a pályafutását...
Brutál idegesítő. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
westcoastog #31891 üzenetére
Szerintem csak rosszul van beallitva, illetve egyetlen tcl tvn sem láttam ilyet, de más márkán sem.
Elesseget vedd le 0ra(szerintem ez okozza), képrontókat kapcsold ki.
-
westcoastog
veterán
Srácok, nincs valami hivatalos fóruma a márkának? Szoftveresen javíthatnának még a képminőségen, egyszerűen kib.ssza a szemem ez a rohadt vibrálás ahol sűrű éles részletek vannak a képen.
Semmilyen beállítás nem segít rajta. Gyári youtube appal is ilyen.
Videón a csajnak a felsőjén látszik ez a jelenség, de ugye ez lehet kavicsos út, erdő bármi, képes olyan vibrálást előadni hogy csak na.
55c655. -
vata666
tag
válasz
boborján2 #31860 üzenetére
Tegnap váltottam én is prémiumra. Samsung és LG tv-ken rendesen működik a 4k és a hdr is. Van egy TCL c645 is itthon. Annál viszont nem csinál semmit... Samsung telefonon is probléma lehet,van. Annál is sima sdr... Android rendszer lehet a gondjuk ezáltal. Legalább én ezt gondolom, tapasztalom.
-
Másnál is használhatatlan a youtube app? A videók alatti gombok, hozzászólások, csatornára ugrás, minőség állítása nem működik. De chromecastos eszközön se.
-
Knobber
aktív tag
c655 pro vs c745
A C655 pro gyengébb széria, de a Qled PRO-t megkapta, meg 2.1 es hangrendszert és újabb Game Master 3.0 verziót. Nem tudom emiatt végeredményben verheti-e a tavalyi modellt?
Kereken 200 a keret, és 55" méretben.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
pepimama #31877 üzenetére
OTA nem is nagyon hiszem, hogy fel fog menni, mert a te TV -d még az előző platformon van. Ahhoz egy IMG kell neked, és más telepítési módszer. Vagy már Google TV van rajta?
Szerk.:
A telepítés pedig így néz ki OTA és IMG esetében, de az egyiket felettem már kenicsab is írta. -
pepimama
tag
válasz
Lord Amper #31876 üzenetére
KÖSZI, esetleg majd megpróbálom, hátha megy a régivel.
Ilyenkor elég egyszer csatlakoztatni a Chromecast-ot/médialejátszót és frissíti az alaprendszert?
vagy csak akkor lenne jó a Max-os 4K, ha a Chromecast/médialejátszón lévő Max-alkalmazást használnám folyamatosan (azaz + kb. 20.000,-Ft)? -
pepimama
tag
válasz
rumkola #31874 üzenetére
KÖSZ szépen
, de tudnál segíteni, hogyan rakom fel
Elég noob vagyok, de #31716 alapján próbáltam: Felmásoltam egy 16 GB-os NFTS -fájlrendszerű pendrive-ra, amit linkeltél, de nem látta a tv, pedig bementem a manuális frissítés menüpontba: ott vmi olyasmit írt, hogy a külső tárolóeszközön nem található frissítés.
Innen szép nyerni...
Előre is KÖSZ! -
-
pepimama
tag
válasz
Lord Amper #31866 üzenetére
KÖSZI, de CSAK a Max-nál van ez a probléma, minden máshogy működik. Gondolom a 4K miatt írtad, ugye?
Ilyen Xiaomi-s van a családban, de valszeg 5-6 éves, így az nem tud 4K-t [link] -
vata666
tag
válasz
koppasz1986 #31865 üzenetére
520 ezerrel nyitott augusztus emagon(75c765). 75c855 volt 599 emagon október 10-én pár órára. Vettem is egyet, de selejtes volt (illesztési hiba). A szoftver-ek sem működtek rendesen. Egyikkel a youtube akadozott, másikkal csúszott a kép a hanggal, zizgett a mélynyomó... Hoztak csütörtökön egy cserét helyette, de nem vettem át... Pedig jó tv lehetne, de ilyen szoftveres szir szarok miatt nem akarok görcsben lenni, inkább élvezni. Vettem szerdán jó áron inkább egy 77s95d-t. Igaz, a hangja nem túl fasza, de a kép az igencsak jó.
-
mrmft
senior tag
válasz
koppasz1986 #31865 üzenetére
Eselyesen mert a C765 friss modell.
-
-
koppasz1986
aktív tag
Amúgy a 75"os c855 meg c765 miért van egy árban, mikor az előbbi jobb papíron? Jó lenne már lemenne az ára vagy 500 körülire...
-
boborján2
senior tag
Használ még valaki skyshowtime előfizetést?
Előfizettem a most promóciós prémiumra.Látszólag a 4k az 4k , de ami az adatlapján HDR az nem az,mert a tv soha nem vált át és ránézésre nem is a HDR sáv megy a filmből.
Szóval van sok HDR de egyet sem lehet így nézni.
Valami tipp? Vagy kezdjem el ....gatni a skyshowtime-ot? -
ρσгτσ
addikt
válasz
soldi3r #31857 üzenetére
Én jelenleg, ha mini LED -et keresnék, akkor a 765 -öt venném.
Mióta okos rendszerek vannak, azóta kétséges, hogy egy készülék okosító nélkül kibírja 10 évig. Ezzel szerintem érdemes számolni. A szoftveres támogatás hiánya miatt (gyártó és app fejlesztők). Plusz arra is van esély, hogy egy idő után már nem úgy működik az OS, ahogy kellene.
Az meg hogy a mai TV -k hardveresen bírni fogják -e 10 évig jó kérdés. Szerintem nem.
Szerk.:
Jah és itt van a TCL promóciós oldala. Itt megtalálod a feltételeket, szabályokat.Mind a három készülék benne van, de nem mindig naprakész a pdf, ez már korábban is kiderült.
-
soldi3r
veterán
Szevasztok! Az ev vege fele lecserelnem a regi TV-nket es igy jutottam el ide. Talan akciozni fogjak valamelyiket. 3 felet neztem ki. A displayspecifications alapjan jol sejtem, hogy azonos aron a 845-nek nincs ertelme a 765-tel szemben? Tobbet er ennyivel a 765/845 mint a 805?
-
pepimama
tag
Sziasztok! Hasonló problémám van:
2022. 11, azaz 2 éve vettem 65P639 Tv-t, amivel abszolút meg vagyok elégedve, nem látom semmi hibáját (bár nem is keresem), De MAX-ra előfizettem és a 4K tartalmakat nem jelenítette meg. Írtam a MAX-ügyfélszolgálatnak, akik azt válaszolták, hogy nem fog menni rajta semmi 4K, mert nem frissül(t) a GoogleTV -verzió.
Android Tv 11 van rajta 2022.03-i.
Nekem sem frissült soha, amikor próbálom frissíteni, akkor azt írja, hogy naprakész.
Ha "letöltöm" a MAX-os HDR-tartalmakat, akkor mennek simán Plexről.
Netflix, Disney+ alapból jó.
Láttam, hogy korábban írtatok frissítési lehetőséget, utána működött vkinek a MAX 4K-ban? Mi a legfrissebb verzió és wlőre is KÖSZ a segítséget/linket! -
cyber86
őstag
Sziasztok. Mi a jelenlegi legfrissebb fw 55c645-re?
-
AkosKJ
tag
Sziasztok. Egy Tcl 50c805 készülék vásárláson gondolkodom. Láttam az 55-ös élőbe egész jó volt. Sajnos az 50-es fér csak el max a hálóban. Van esetleg ezen az áron kB 250 körül jobb választás?
Netflix, Disney plusz tv kártyával lenne használva, hálószobába. Egy másikat is mutatott c655 de talán megér ennyivel többet lehet időtállóbb is lenne.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Lomas
tag
Sziasztok!
Úgy gondoltuk, lecseréljük a kb. 12 éves 32" philips tévénket. Két tipus között vacilálok, mindkettő elfér... TCL 65c845, illetve a 75c805. A két tv között az alapvető eltérés a hangban, illetve a fényerőben érzékelhető (1200-2000 nit, illetve mélynyomó + nagyobb watt) a 845 van előnyben. Tudom, hogy ez nagyon szubjektív, de ha a helység alapvetően nappal sem túl világos, illetve ha komolyabb hang igényeltetik, van egy régebbi, de szépen szóló 5.1 rendszer, szóval ebben az esetben miként döntenétek? Azért is kérdezem, mert lehet olyan egyéb tulajdonság - pl. szoftveres problémák, teljesítmény gondok, amiről nem tudok, de fontos lehet a döntésben. Előre is köszönöm a rám szánt időtöket!
-
Cocos 2.
csendes tag
válasz
Black&White #31815 üzenetére
Írtam előrébb,hogy az MPL vidzi el a tv-t Székesfehérvárra. Mondtam is a szervíznek,hogy ez ugye vicc. Nem,ez komoly!
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy hozzá jutottam szintén jó áron egy 65C805 höz. Szerintetek ps5 höz melyik a jobb választás? A C745 vagy a 805? -
gg72
veterán
Megjelent a C805-höz a legújabb teszt FW: [link]
Én feltettem, teljesen megváltozott a menü (pl. képbeállítások), vannak új menüpontok (pl. HDR konverzió) is, még próbálgatom. -
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #31807 üzenetére
Meglátjuk. Megrendeltem, aztán majd kiderül.
-
Nagya21
addikt
HAli!
Na megjött a levél a Partum Doo kft-től.
Megvan az 5 év kiterjesztett Garancia.
Üdv Nagya
UI: tegnap még 2x igazoltam vissza a vételt, sztem a végén már kicsit ingerülten vetettem a szemükre , hogy nem tudnak szöveget értelmezni.....ugy nézki hatott...... -
Mizol29
senior tag
válasz
freeland0806 #31813 üzenetére
Leginkább a szürke tónusokban látszik meg olyan filmeknél ahol nincsenek annyira telt színek, meg egy foci meccsnél ugye a zöld fűben. Ha nagyon színes tartalmat nézek ahol szaturáltabbak a színek annyirra nem vészes. Majd megpróbálok képet vagy videót csinálni, de az szerintem nem adja át annyira. Még mindig zavar, de ez van, vagy, lecserélem majd idővel.
-
Mizol29
senior tag
válasz
Black&White #31806 üzenetére
Én küldtem nekik vertical bandinges meg dirty screen effect-es tv-t, visszaküldték mint a huzat. Szóval meg se próbáld, lesz@rják.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #31810 üzenetére
Garanciális ügyintézésben szerintem az LG toppon van. Csal tőlük meg nem vennék OLED alatt semmit.
TCL kategóriájában jó minőséget nyújt, és ha szoftveresen is kevés probléma van az adott típussal, akkor mindenképp jó választás lehet. Főleg, ha valaki kifejezetten droid rendszert keres kicsit nagyobb szabadsággal, mint máshol.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #31807 üzenetére
65 colos.
Szerk.:
Nem gondolom, hogy rossz képe lenne, de azért kíváncsi vagyok a véleményekre. Nyilván van ennél jobb QLED, illetve nem üti meg a mini LED szintet, de nem is várok nagy extrákat a fent említett tartalmak mellé.Normál tartalmakat, ha jól jeleníti meg, jó a mozgás rajta, nincsenek szoftveres anomáliák, nagyjából egységes a kép, nincsenek "foltok", illetve jók a színek is, akkor szerintem jó választás.
-
Black&White
addikt
DSE-t mennyire kezelik garanciális problémának a TCL-nél?
Eléggé elkezdett zavarni a jelenség, főleg focimeccsek alatt.
Gondoltam futnék vele egy kört a C825-ömmel. -
ρσгτσ
addikt
C655 milyen kép- és hangminőségben? 80-90 százalékban normál TV adáshoz, többi YouTube mese, kevés streaming sorozat. Szoftveresen mi újság most nála? Rendben van?
Szerintem erre felesleges mini LED.
-
-
Stealth
senior tag
válasz
noblem1983 #31800 üzenetére
Jó ár ez.
Megnézném mit tud, de nem cserélem le a tv-t minden évben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Brave
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged