Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- .LnB: Az új király! The Witcher 3-ról, a magam módján.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
proradeon
üzenetére
Valószínű az 55 colos egy butított változat. Felette már más paraméterek vannak. De az is előfordul, hogy a hivatalos oldalon lévő adatok pontatlanok.
Izraeli oldalon is elérhető a C89K.
Egyébként ilyen is előfordul, hogy egy bizonyos méret alatt nem hozza azokat az adatokat, amit a nagyobb tesók. Csak ez általában 55 col alatt van így. Erre a méretre nem jellemző...
-
Yodamest
veterán
-
zsolt501
nagyúr
válasz
proradeon
üzenetére
Keresi az önigazolást, az is lehet az asszonynak kell valami jó sztori amit beadhat hogy le tudja cserélni a TV-t.

lajosx: Azért a két készülék közt nem elenyésző az árkülönbség, ha megvan a 805-ös azt meg csak veszteséggel lehet ugye eladni, szóval a termék összehasonlítását táblázatból is meglehet lépni és ezt szerintem már megtetted, mert érzed hogy jó lenne még fentebb lépni kategóriában, de a használati szokásaid és elvárásaid nem ismertek, így erre kimerítő választ nem fogsz kapni, mint írták.
Szóval meglévő 805-öt nem biztos hogy lecserélnék 855-re, hacsak nem nyerek a lottón, de akkor már nem TCL lesz a TV.
-
madgie
titán
válasz
proradeon
üzenetére
Szerintem is jó a tévé hangja, nekem nincs bekapcsolva a Sony HT-CT390, mióta a 65C385 van a nappaliban. Asszem el is kéne adni a soundbart

Nyilván nagy hangerőn elfogy az ereje, szétesik a hangkép, de "normális" hangerőn (meg halkan is!) kifejezetten jó és tiszta a hangja. -
chatran
őstag
-
Varszegig
veterán
-
saelin
veterán
válasz
proradeon
üzenetére
Az a Gebrüder Weiss egy gagyi költöztető cég szintjén van. Én láttam milyen kocsival és milyen muksákkal jöttek ki hozzánk decemberben... A merő retek platón voltak a dobozok pl az én TV-m dobozának az alja is sáros volt. Mondjuk én alapból mondtam páromnak hogy ha egy szakadás is van a dobozon át ne merje venni. Szerencsére mikor hozták ott voltam, de láttam rajtuk hogy nem tetszett hogy körbe néztem a csomagolást. Valszeg valami bérenc futárcég ez.
-
cd930
senior tag
válasz
proradeon
üzenetére
A Mall-nál 19-én volt belőle 440-ért, csak kb aznap ki is fogytak belőle.
Tegnap óta megint van, írták is a tévés topicban (van 65C735 is 300k-ért).Vegye-vigye, aki ilyet akar, tényleg nagyon jó az ára!
+ az Emag mellett szól a 30 napos gari és hogy nem neked kell visszavinni a boltba probléma esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 4
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Vhiktor