- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
tipcsi72 #32698 üzenetére
Nézd, leírtuk milyen lehetőségek vannak. Az előbb linkeltem is. 55 colos méretben mindegyik 600 ezer alatt van. A mini LED -ek bőven, de még az S95D és a G4 is alatta van.
Szerk.:
A C805 az alja, amiről érdemes elindulni. A G4 és az S95D pedig a teteje. Onnantól már a te döntésed, hogy mit választasz.Egyébként van Milyen TV -t vegyek topik is.
-
ρσгτσ
addikt
-
tipcsi72
csendes tag
Köszi. Azt nem mondom, hogy nincs rá pénz, vagy hitel, de olyat akarok venni ami tudja a plazma képét. Nyilván most váltok, ezért kérdeztelek titeket. A lényeg, 55" fér el abból a legjobbat szeretném. Nyilván nem adok milliókat, de 4-600 ezerig belefér. Hozzátéve, hogy csakis filmnézésre használnánk. Semmi játék. Esetleg így tudtok valamit ajánlani?
-
PBA
aktív tag
válasz
TheMartin03 #32689 üzenetére
Köszi a választ!
-
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
A digisektöl kérdezném , hogy a csatorna sorrendet valahogy be lehet állítani úgy ahogy eddig volt ?
Én eddig Ausztria vagy lengyel ország régioban kerestem a csatornákat és akkor jó volt a sorrend.
Most hogy a digi variált valamit ugyan ebben a régióban a sorrend jó viszont a számozás nem.
"kettesével" nőnek a csatornák száma... Magyar régióban meg ABC sorrendben van mint ahogy korábban.
Valakinek valami ötlet ?55C745
-
Oraculus
tag
Sziasztok!
C855 tulajdonosoktól kérdezném, hogy a kijelzőn volt-e rajta védő fólia amit le lehetett távolítani?
Kérdésemet azért teszem mert a tavaly vásárolt 75C805 készüléken volt, de valahol azt olvastam hogy valakinek a C805 készülékén nem volt rajta és így derült ki, hogy új helyett újracsomagolt készüléket küldtek neki.
-
PBA
aktív tag
Sziasztok, 55C765-öt vásárolnék, jól látom, hogy az 5 éves akcióban kifutott ez a modell? Elvileg év végéig tart, de pl. az ALZÁ-nál sincs benne az 5 éves jótállásos termékek között. Van még valahol ez a TV 5 év garival? Telekom és egyéb szolgáltató nem játszik, mert nem akarok mellé szolgáltatást vásárolni. Köszönöm!
-
ρσгτσ
addikt
válasz
tipcsi72 #32681 üzenetére
Ha nincs keret OLED -re, akkor TCL -nél C805 vagy C765. Ezeknél lejjebb nem érdemes menni plazma után. De mindenképp nézd meg őket valamelyik boltban, ha van rá lehetőséged. Pl. Euronics.
Szerk.:
Egyébként van Plazma TV topic is. Javítással, szervizeléssel kapcsolatban ott érdemes érdeklődni. Vagy körülnézni a neten. Azt úgyis csak egy szakember tudja megmondani, hogy javítható -e. -
tipcsi72
csendes tag
válasz
vaksi8 #32658 üzenetére
Na, az enyém most ment tönkre. Azaz 4x villog a piros led elől. Amit megnéztem és tán tápellátási hibát ír. Javít valaki egyáltalán még plazmát? Mert egyelőre még a szakszervíz sem tudott semmit mondani, mert már nem javítják ezeket. Nagyon ragaszkodnék, mert sajnos ilyen színeket és természetességet csak a baszott drága oledek tudnak.
-
nicu71
addikt
válasz
d.véderjoe #32672 üzenetére
Van,412 -es igazából nem vettem észre semmi változást ezzel a verzióval/sem/,én meg vagyok elégedve a 805/55-el ,pár megbocsátható apróságtól eltekintve szó szerint imádom.
-
HF77
őstag
...
-
Swenk
aktív tag
válasz
Igen van: LF1 V412 OTA. Én feltettem, nekem nagyon jó, gyönyörű képe van, szebb, mint a 135, örülök neki. Ja, 65C805-ön fut. Nem félek frissíteni, mert még egy után sem lett baja a tv-nek. De ez az én bulim.....
-
HF77
őstag
válasz
d.véderjoe #32674 üzenetére
nekem még a v135 fut
-
rumkola
nagyúr
válasz
d.véderjoe #32674 üzenetére
Ha minden jó vele, akkor ne frissíts!!!!
-
rumkola
nagyúr
válasz
mlacko1111 #32669 üzenetére
-
HF77
őstag
válasz
nekem is c805 van és full megvagyok vele elégedve (streaming , xbox, tv adások is)
neked a LF1V143 magátol frissült? -
d.véderjoe
tag
Én már egy éve nyüzstölöm a 65c805 variánst és meg vagyok vele elégedve. Nagyon szép képe van. A streaming is tökéletes. Bár én wifi helyett, (-mert néha azzal bizony beröccent a kép) usb3-as ethernet adaptert használok. Jelenleg V8-T653T01-LF1V143 van rajta.
Van ennél frissebb is ehhez a modelhez?
Vagy nem érdemes frissíteni ha minden probléma mentes? -
ratracer
csendes tag
válasz
Lord Amper #32670 üzenetére
Hozzánk ezzel érkezett, múlt héten: V8-T653T01-LF1V401
-
765-ök milyen fw-el érkeznek? 745-re kijöhetne már valami júliusinál újabb OTA. Leginkább az Android security patch miatt. Ha ezt csinálják vágom ki a gyári rendszert a *csába, aztán kap egy chromecastot...
-
freeland0806
tag
válasz
tipcsi72 #32665 üzenetére
Szerintem félre olvastad, OLED-et ajánlották neked, vagy a miniledet alternatívaként
igazából ezekkel járnál a legjobban, de ha van rá mód akkor válassz OLEDet. Ha nincs akkor nézz meg élőben egy mini led tv-t, mert az is jó lehet. Ennél lentebb plazma után nem adnám. Telekomnál van többféle OLED tv Samsung, LG, Philips és Hisense is. Utóbbi a legolcsóbb 300 alatt van az ára, de ebben az Oled topicban tudnának neked segíteni, hogy melyik éri meg a legjobban ha leírod nekik mennyit tudnál költeni rá. Ők jártasak ebben
-
tipcsi72
csendes tag
válasz
freeland0806 #32664 üzenetére
Jajjaj. Itt elvesztem. Azt mondták, hogy qledet nézzek. Akkor samsungból melyiket ajánlanád 55"-ban?
Pénzbe mehetek feljebb. -
freeland0806
tag
válasz
tipcsi72 #32663 üzenetére
Ez edge ledes, plazma után nem fog tetszeni. Ha már QLED akkor direct ledest néznék inkább a helyedben TCL vagy Hisense vonalon, de az Oleddel járnál a legjobban. Sőt amennyibe ez kerül, abból már majdnem kijön egy Hisense 55U7KQ ami mini ledes, kicsit felette meg a TCL C805.
-
tipcsi72
csendes tag
Köszi. Gyorsba még csak annyit, hogy ez a típus jó lehet? Samsung QE50Q60DAUXXH QLED 4K UHD Smart TV szürke - Telekom
-
ρσгτσ
addikt
válasz
tipcsi72 #32660 üzenetére
Plazmát én nem használtam, így a fenti témáról nem tudok nyilatkozni. Viszont OLED témában vár téged az OLED TV topic.
Legnépszerűbb az LG és a Samsung. Utóbbiból jellemzően a QD OLED paneles verziót érdemes választani. Persze vannak más márkák is, de bővebben a fenti topikban érdemes érdeklődni.
-
vaksi8
senior tag
válasz
tipcsi72 #32657 üzenetére
Hali!
Ha eddig plazmád volt, akkor neked szerintem a legjobb választás egy oled lenne, az áll képminőségben, betekintési szögben a legközelebb hozzá. Nekem is pana plazma volt régebben, azt váltotta egy lcd. Hát jó sok időbe tellet, hogy megszokja a szememAnyukám használja a mai napig, de amikor ránézek a képére, még mindig el tudok csodálkozni milyen szép, pedig vagy 15 éves technika
-
tipcsi72
csendes tag
Üdv. Olyan kérdésem volna, hogy van egy full hd panasonic g20 plazma tv-m. 50".
Hát már nem mai darab, de a képe élethű és jól szolgál. Egyszer már volt szervízelve ugyanis 4x villogott a kijelző alatt. akkor cseréltek benne valamit és jó lett további tizen évig. Most ugyanez a helyzet. Vigyem szakszervízbe? Esetleg ha vége, akkor mit tudnátok ajánlani? Ilyen profi képpel. -
válasz
koppasz1986 #32637 üzenetére
Tapasztalatokat várjuk nagyon!
-
fauv
őstag
Köszi Urak, nekem is az a jó.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Ktistvan #32650 üzenetére
Van rá esély, hogy jobb. Az azért előfordul, hogy nagyobb modellek jobbak. Sőt, egyes méretek között lehetnek egyéb eltérések is. Pl. hangban is, mert 55 col alatt nincs mély a hátlapon.
Ettől függetlenül ez még egy sima QLED marad. Ami nyilván nem rossz, csak hiába a méret, nem lesz belőle mini LED.
-
Ktistvan
csendes újonc
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Qtya123 #32642 üzenetére
C655 jó TV, de egészen más képminőség a C805. Plusz előbbinek gyengébb a betekintési szöge is. Jóval hamarabb romlik, mint a C805 -nek. Már akinél ez fontos. Bár a 98 colost nem ismerem. Lehet e tekitnben jobb.
Viszont C655 -nek jobb a hangja. Szerintem. Ami nála mondjuk pont nem lényeges.
Én biztos a kisebbik méretet, jobb képminőséget választanám jobb feketével.
-
Qtya123
őstag
válasz
Hamu2020 #32630 üzenetére
Én a 98"-ra repülnék rá (csak ne akadjon
). Szerintem nagyobb élményt adna a 98" vs 83" különbség, mint a miniled - oled különbség.
Én is egy LG C41 és a TCL 845 között vacilláltam, hasonlítgattam is a képüket serényen a bemutatóteremben, de nem adott annyival többet nekem a C4 oled képe, nem volt az a húbazzeg leesik az állam érzés, hanem a keresd, hogy miben is jobb feeling volt. Kontrasztosabbnak éreztem, de semmi extra vitathatatlan különbség. Az árbeli különbséget inkább a hangzásba fektetem.
-
Ktistvan
csendes újonc
Sziasztok!
Egy kis tanácsra lenne szükségem..
Tcl 98c655 vagy kisebb méretben 85c805 lenne jobb valasztás szerintetek?
Most 600k mindegyik... Mert a Samsung 85Q80D már sajna 700k....
Tcl-t még nem használtam.. van valakinek tapasztalata a 98collos tcl-lel?
eddig Samsung 65Q80B tv-m volt. 930B Soundbarral...
Köszi előre is! -
HF77
őstag
válasz
koppasz1986 #32637 üzenetére
ez melyik tcl?
-
koppasz1986
aktív tag
Most jött
Majd délután ránézek ezekre az akadásokra
-
bnorci71
addikt
65" tv van 170e van 370e és van 600e és csak TCL márkát néztem tehát kezeljük már helyén az ár függvényében a hibáit/technológiai sajátosságait
Az autó hasonlat meg jó* 4kereke van és minden henger jár benne működik az olcsó és a drága autó is, ha csak 3 henger megy az hibás nyilván, de ugye amikor a 4kerékhajtásos elmegy a hóba az ép hóláncot felszerelő mellett az azért van mert bár mindkettőnek 4 kereke van és jár mind a 4 henger, de nem ugyan az a felszereltség és nem ugyan az volt az ár. Pedig azonos márka, sőt azonos típus és még a motor is azonos csak az egyik drágább volt.*már amennyire a hasonlatok jók tudnak lenni
-
válasz
TippElek #32617 üzenetére
Én is C765-öt rendeltem 55" méretben 280 ezer ft-ért. Még nem kaptam kézhez, de eléggé megrémít amit írtál. Hagyományos tv-t sose nézek, netflix, youtube és Xbox/PS konzol gaming. Egy alap Samu okos tv-t váltok le, amivel specifikációkban ezerszer jobb a C765 de ilyen hibák a samun sose voltak, hibátlanul működik már 4 éve. Anno 160 ezerért vettük a samut, tök alap smart tv tehát szerintem igen is elvárható, hogy egy C765 szintű tv-nél ne legyenek ilyen problémák. Ezt a szaggatást netflixezésnél tapasztaltad csak? Mennyire zavaró ez? Yt nézegetése közben is előfordult?
-
Hamu2020
újonc
Hölgyek és Urak.. 98C765 vagy LG Oled 83c41? Gyötör a kérdés nem tudok dönteni. A válasz a többség számára egyszerű lenne: Oled, DE az elmúlt pár évben 2 C szériás oled pusztult el nálunk. Tehát ott sincs minden rendben. Aztán ugye az LG 15 collal kissebb, 70eFt-al drágább (mielőtt szétszedtek, ebben az árfekvésben tudom.. nem tétel). A TCL esetében bizonytalan a time shift és a pvr, egyesek szerint van a 98 colos verzióban. Szóval bajban vagyok, nem tudok dönteni.. segítség!
-
soldi3r
veterán
válasz
mikrofon #32624 üzenetére
Kizart dolog, hogy egy gyarto ne koltson a QMS-re. Sokkal tobbe kerul kikuldeni egy hibas termeket es utana visszavenni, javitani vagy kicserelni.
Tetszik vagy sem, nekem jol jottek ezek az informaciok, mert besetalltam volna a helyi Euronicsbe es megveszem a kivalasztott TV-t, ha van raktaron. Ott pedig nincs ilyen opcio, hogy visszakuldjem. Mivel en nem streamingelek, igy az ara es a garancia hossza miatt nekem egy probat meger a C765, ha nem, akkor jon helyette egy U7NQ vagy egy QN85D. -
Nagya21
addikt
Hali!
Naszóva hogyasszongya!
55c805
Főleg TV-nézés Digi üvegszál-koax, előtte Lg 104cm fullHD fapad Tv.
Néha néha nagyon ritkán van egy kis kockásodás, az LG hez képest fenomenálisan szép kép, a régi filmek is nagyságrenddel szebbek (sztem jobb a felkonvertálása), Avatar 2 4k-ban külső vinyórol, leesel a székről olyan, nekem eddig bejött.
Üdv Nagya -
csokker8899
csendes tag
válasz
freeland0806 #32586 üzenetére
Persze! Szerdán jön meg, utána megírom az első tapsztalataimat.
-
freeland0806
tag
válasz
mikrofon #32624 üzenetére
De pont ez az, hogy itt nem paráztat senki senkit. Szándékosan biztos, hogy nem. Vannak problémák, tapasztalatok amiket az emberek megosztanak, mert ráköltenek százezreket egy olyan műszaki cikkre, amitől elvárható lenne a rendeltetésszerű működés. Nem olyan hibákról van szó, hogy kevés a fényerő, kicsi a kontraszt, a fekete is milyen. Nem, mindenki tisztában van vele, hogy mit vásárolt. De az nem normális, hogy úgy kell vásárolni készüléket, hogy lehet majd kap az ember egy ocsmány foltos kijelzőt, míg valakinek tökéletes. Magasról tesznek a gyártók a minőségellenőrzésre és ez nem csak a TCL, hiába szidják alaptalanul sokan, hogy vacak kínai és biztos azért van ez. Ugyanez megvan a régi "nagy" márkáknál is. Nyilván az embert frusztrálja, hogy vissza kell küldeni egy TV-t, nem mindig olyan egyszerű ahogy azt írtad. Itt az én példám: a Telekomtól vettem részletre a C655-t, november 8-án elálltam a vásárlástól. Még mindig itt van nálam a TV, nem tudok másikat venni, mert a pénzem csak akkor utalják vissza (előleg+ kötbér) ha náluk lesz és bevizsgálták és mindent rendben találtak valamint a szerződést is vissza kell vonják. Lassan két hete, hogy küldik a futárt, már 6x(!) kerestem őket minimum, minden esetben az volt a válasz, hogy nagyon sajnálják és folyamatban van, hiába verem az asztalt nem tudnak pontosat mondani, csak hogy legyek türelemmel. Ha karácsonyra lesz másik TV-m akkor örülhetek, de közbe meg az is benne van a pakliban, hogy megint kifogok egy hibás darabot, és indul előről ez az egész. Arról nem is beszélve, hogy közben változnak az árak és nem feltétlenül jó irányba. Na ezért paráznak az emberek, mert van ilyen is.
A többi dologban egyetértek. -
mikrofon
veterán
válasz
soldi3r #32601 üzenetére
Számold már össze légyszíves hogy hány rossz termék van itt a fórumon!
Mindig lesznek hibás készülékek minden gyártónál. Csak van ahol ez a minőségbiztosításon megbukik mert adott gyártó költ erre amit a vevővel megfizettet. Míg van olyan ahol kikerül a vevőhöz és neki kell visszaküldeni cserére a hibásat....
Illetve a hibás készülékek aránya sem mindegy.Ezzel továbbra sem azt mondom hogy nincs hiba és nem létezik...
De hogy ezzel paráztatnak itt emberek másokat az vicc....
Mint ahogy az is hogy ezen paráznak emberek és mindenféle teszteket csinálnak meg tésztábrákat nézegetnek.
Ahelyett hogy megveszik a kiválasztott TV-t, aztán az első 5 nap megnéznek egy-egy jó filmet, aztán ha rossz visszaküldik és újra rendelnek egyet. Ha meg jó, akkor élvezik az életet.... -
Till@
aktív tag
válasz
boborján2 #32619 üzenetére
Értem én hogy mit mondasz.Igazából nem is ezen van a lényeg, hanem azon, hogy a tévé sem a saját lejátszója, sem pedig külső lejájátszóval nem képes normális mozgás megjelenítésre, legalábbis nálam.
Viszont én úgy tudom, hogy sem a MAX, sem a Disney+ nem támogatja a képkockasebesség-illesztést, de ez sem releváns az esetemben. -
Roland1
csendes tag
Sziasztok kedves fórumtársak!
Egy olyan észrevételem, vagy problémám lenne, nem is tudom minek nevezzem inkább, hogy lassan 1 hete vettem egy TCL 55C655-ös TV-t, és azt figyeltem meg, hogy este kikapcsol magától, ha elalszom, és reggel amikor kapcsolnám be akkor nincs hangja a tv-nek! Kikapcsolom és bekapcsolom akkor sincs. A kikapcsolás alatt a kikapcsoló gomb egyszeri rövid megnyomását azaz a standby módot értem! De ha nyomva tartom és úgy kapcsolom ki be, akkor a hangja visszajön azonnal és tökéletes! Ez valami beállítás, vagy amikor a first setup volt akkor csinált egy software frissítést, akkor összeakadhatott valami a rendszerben? A tv-re egy Apple TV-n kívül semmi más nincs rákötve, WIFI-n kapja a jelet, és nem netkábelen, igazából nem tudom ezek releváns információk-e jelen esetben, de azért hátha!
Előre is köszönöm a válaszokat! -
TippElek
csendes tag
válasz
vaksi8 #32603 üzenetére
Éppen ez a lényeg. Nem misztifikálom.
Akartam venni ár-érték arányban egy TV-t ami jelenleg, 250ezerből a lehető legjobb. Semmit nem vártam el tőle, mindössze annyit, hogy a képminőséggel ami van neki megnézzek heti 4-5 részt a sorozataimból, szabadnapomon pedig esetleg egy filmet.
Megvettem a C765-öt, és mint tegnap is írtam: bizonyos jeleneteknél legyen ez akció vagy éppen egy szimpla párbeszéd az arcokon észrevehetően van egy kis szaggatás. Ez mondjuk egy 40 perces résznél előjön néha kétszer, néha tizenkétszer.
Semmi hasonlót nem tapasztaltam soha. Ezért vagyok itt, mert nem értek a TV-khez.
Minden beállítással próbálkoztam amit a neten találok, mert soha semmit nem küldtem vissza és rendkívül macerásnak találom.
De most itt vagyok, próbálok megoldást találni- még egyszer hangsúlyozva : heti 5-6 óra olyan jelenség nélküli streamingre vágytam amikor nem azon kell gondolkoznom, hogy hé te! szerinted ez normális egy frissen kibontott tv-nél ?
Ezt összegezve írnám válaszul minden olyasmire, hogy jaj csak a netflix nem jó lehet azzal van a gond nem is a többivel....
Mert természetesen néztem ugyanebben a lakásban másik tv-n, néztem macbookon, néztem sokféle telefonon, néztem pc-n.Ha az kompromisszum, hogy ezt a jelenséget fogadjam el hiszen "csak" 250.000 forintot költöttem tv-re, akkor sajnos nem vagyok kompromisszumkész.
(ha úgy jön le, én se rosszindulattal írom ezt, csak tényleg próbálom körbe írni a helyzetem, mert nem szőrszálhasogatás miatt írtam le a gondokat, vagy keresem a megoldást.. szimplán elkeserít, hogy jelenleg azt érzem, hogy vagy nagyon béna vagyok vagy vettem egy tv-t ami nem képes zökkenőmentes streamingre, holott minden más eszköz képes volt/képes is erre ami a lakásban járt )
Szerk.: Ettől függetlenül én elhiszem és örülök minden hibátlan tv tulajdonosnak- tiszta sor hogy ha gond van, az nem mindenkinél és van akinek best buy. Én is így érezném, ha ez az nem lenne!
-
fauv
őstag
Urak, csak kíváncsiságból, a TV adást melyik képmódban nézitek a 805-ös Tv-n ?
-
boborján2
senior tag
A megoldás egy apple tv 4k. Ott elvileg hardveresen jól kezeli szinte minden streamingen a match frame rate opciót. Azonban attól hogy a tv majd 24Hz -t ír , még a panel frissítése nem fog lemenni 24Hz -re. A felirat csak arról tájékoztat hogy a HDMI bemeneten 24Hz a jel amit kap.
Tippre azt mondom ,hogy ezek a kijelzők fizikailag sem tudnak 24Hz frissítésre -re lemenni.
De ha Vhiktor erre jár majd megmondja a tutit , ennek ő a szakértője.
-
Qtya123
őstag
válasz
vaksi8 #32603 üzenetére
Ez egy rettentő rossz hasonlat....
Az elfogadható egy alacsonyabb árkategóriás tv-től, hogyha nem olyan a kép minősége, a kontraszt, kalibrálhatóság, fényerő, stb... mint egy prémium tévenek. Nem pedig működési anomáliák.Olyan megjelenítési problémák vannak, amelyek régebbi és sokkal alacsonyabb árkategóriás tévék esetén sincs.
Ha az autós hasonlatnál maradunk, mintha azt mondanád, hogy mit sírsz azon, hogy csak 3 kerék van egy Opelen, ez egy olcsóbb kategória, a Mercedes az prémium, na azon várd el a 4 kereket.
-
boborján2
senior tag
Jujjjj
Kérlek mond hogy Hz csak véletlen és igazából framerate-et akartál írni.
Egyébként
Disney+ 23,976 , 24 , 25 fps vegyesen.
Max jellemzően 25 fps, de lehet ott is van variálás.Ha mondasz 60fps kontentet azt nagyon szivesen tesztelném disney+ -on.
Utóbbi időben a Gemini Man-t forgatták 60fps-el , és a Hobbit filmelet 48 -al.
Illetve PC-n jó móka a frame generation DLSS -ben RTX kártyával , elég jól tud kinézni "valódi" 60fps-el a 4K film, egyetlen röccenés nélkül.
Szóval a panel frissítési frekije ,nem keverendő a film framerate-el.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #32598 üzenetére
Igazából mindegyik helyes, mert sokan valóban mindegyikre használják. Arra is, hogy nem mindig lehet tudni milyen típusú panel került a készülékbe. Meg arra is, ha mondjuk valakinél teljesen jó a kép, másnál pedig foltok, bevilágítások vannak.
Hogy ezt ki mennyire fogadja el, vagy mennyire tartja helyesnek, az más kérdés.
-
Till@
aktív tag
Mivel ismét felröppent az akadozás
,így leírok egy-két dolgot adaléknak.Nekem van-volt Netflix, Disney, Prime,Max, mindegyik a legnagyobb csomagban.
A Netflix-en meg a Prime-on 24 vagy 25 Hz-en jönnek a filmek.
- Belső, külső lejátszóval is "akadozik" több látványos tesztjelenetemben , ugyan ott.Külső lejátszóval, Játék képmóddal kiküszöbölhető a hiba.Nem játék módban, javul a helyzet ha a precíziós részlet (pontos nevét most nem tudom) ki van kapcsolva, de jó nem lesz.HDR- kikapcsolása nem segít.Disney,Max 60Hz-en jön a film.
- Belső lejátszóval mondhatni hogy rendben van a dolog, zavaró anomáliák nincsenek.Külső lejátszóval viszont reprodukálható akadozások vannak jelen, mindegy hogy match frame rate van vagy nincs kapcsolva (60Hz mindenhogy), ugyanez játék módban nem akadozik.
Nekem ez a tapasztalatom sajnos,2 hete van szervizben.
Most egy régi Samsung tévé + Firestick-el vagyok kénytelen tévézni és sehol nem tapasztalom a fentebb írt dolgokat.@vaksi8
Az autós hasonlat azért nem jó, mert az autónál is minimum elvárás, hogy 4 hengerből 4 menjen, ne kettővel rángatózzon, a felszereltsége így nem lényeges.
A tévét meg mozgókép nézésére használná az ember, az nem elvárás, hanem az a minimum hogy ezt tudja. -
boborján2
senior tag
válasz
vaksi8 #32603 üzenetére
Én a 65C835 tévémmel nagyon elégedett vagyok.
Brutál színek és fényerő + a fekete az fekete. A hangzása sem elhanyagolható.
400 akármennyiről 370 volt jólárasítva. Szóval nem olcsó, de szerintem egy oled biztosan lett volna +200 és összehasonlítva ,nekem abszolút érte volna meg a felárat.
-
vaksi8
senior tag
válasz
TippElek #32599 üzenetére
Nem lehet, hogy egy kissé túl van misztiifikálva ez a tv kérdés? Vettünk fele, vagy negyede áron készüléket, más prémium márkák, felső kategóriás paneljeihez képest és úgy vizsgáljátok, mintha valami high-end cucc lenne. Kicsit ahhoz tudom hasonlítani, mint amikor használt autót akar venni az ember, de legyen full felszerelt, kevés kilóméteres hibátlan darab, kicsi pénzért. Hát az a helyzet, hogy olyan nincs, egyéb ilyen-olyan kompromisszumok nélkül és szerintem ebben a kategóriában sem kell keresni. Nem vitaindítónak szántam, csak vélemény.
-
freeland0806
tag
válasz
soldi3r #32601 üzenetére
Egyetértek, de sajnos sok esetben ez a helyzet mostanában
itt a fórumon belül is vannak azonos típusú TV-k, van akinek első naptól kezdve borzasztó a panel, van akinek szinte tökéletes. És ez ráadásul még csak nem is márka függő. Csak egy példa: Philips 8118 nálam dirty screen effectes vertical bandinges, öcsémnek ugyanilyen TV-je hibátlan
-
soldi3r
veterán
válasz
freeland0806 #32598 üzenetére
Az eleg szomoru, ha csak a szerencsen mulik, hogy jo termeket kapsz e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple Watch 9 45mm LTE
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged