Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tozso76
aktív tag
válasz
Qtya123
üzenetére
65C805 tv-n apple tv appon teszteltem. Dv fényes és sötét módban is tökéletes fluid a kamera svenkelés. Gondolom ez volt a döcögős rész.
Egyébként, az első 098 fw után folyamatosan látom én is ezt a kép hibát. Főleg a beépített netflix alkalmazással, de láttam már a max alatt is. Sajnos az is igaz hogy, egy Fire tv Max sem megoldás. Azzal is jelen van a hiba. Számomra az egészben az a legfurcsább hogy, a Tv-vel kapott eredeti firmware (számomra) teljesen hibátlan volt. Ezek a kép döcögések a következő frissítéssel jöttek.
Ha tehetném, vissza tenném a 098 fw-t és net nélkül használnám egy Fire tv Max-szal megtámogatnám.
Fura hogy egy ilyen software-es buggal nem tud egy ekkora gyártó boldogulni.
Összességében egy piszok jó képű TV lenne. -
kenicsab
tag
válasz
Qtya123
üzenetére
[Itt]
olvastam!Nálam ez a jelenet:
"Wolfs című film, 45:12-től, mikor Brad Pitt elindul a bárszék felé. Amíg sétál erős akadások vannak benne,"
-Wolfs.2024.2160p.ATVP.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.DV.HDR.H.265-FLUX.mkv-Még PC-n is akad HDR-ben is, szóval konténer hiba lehet!
Tehát akinél szintén akad, az ne keresse a hibát tovább! -
gab1ka
senior tag
válasz
Qtya123
üzenetére
Tehát az akadozásos anomália a leszűkíthető a Dolby Vision módra?
Pl a legtöbb "virágbolti" HDR film tartalmaz már DV és HDR10-et is. Nem tudná valaki kipróbálni hogy egy ilyen filmnél váltogatva a kettőt előjön e az akadás? (Nem használok streaminget, nem tudom ott hogy működik, de úgy is kérdezhetném hogy azon belül esetleg ha lehet váltogatni akkor ott mi a helyzet.)
A korábbiakhoz pedig hatalmas +1, jó hogy van aki szerint TCL fanboy jelvény nélkül is lehet még társalogni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Vhiktor