- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
Mivel még egy hét elteltével sem jött a futár a tv-t visszavinni (Telekom ráér) így tovább tesztelgettem a C655öt
Azt tapasztaltam, hogy nem csak a fekete mosódik/pixelesedik el, hanem sokszor az ilyen élénkebb háttér is. Az érdekesség az az, hogy Dolby Visionnél szinte egyáltalán nincs ilyen probléma, játéknál sem. A másik különös dolog az az, hogy először azt hittem szürkés háttérnél, hogy koszos a képernyő, de nem. Tele volt a panel apró fekete pontokkal (stuck pixel?) amiket ha megérintettem egytől egyig eltűntek, majd a szemem láttára elő jöttek teljesen más helyeken. Ezek képernyő "masszírozás" után megint eltűntek. Kár, hogy erről nem tudok képet készíteni. A westcoastog által emlegetett vibrálás sűrű részleteknél (pl egy pöttyös ruha) nálam is jelen van. Egyébként az alábbi képeket neki küldtem el privát, de gondoltam ide is kirakom, hadd lássátok. A beállítások nincsenek elállítva, minden képjavító funkció off, élesség 0, és a képmód mozis, kontraszt 100, fekete 50, gamma 2, a net 500 mega ethernet kábellel a tv-re kötve.
A háttérben a falat érdemes figyelni az alábbi két képen. A kép a Disney+on található "A nagy öreg" című sorozat 1. évadának 1. részéből készült. A hiba 25:33nál tapasztalható, aki esetleg 655el rendelkezik és letesztelné nála is jelentkezik e.
Szerk: úgy tűnhet mintha rossz minőségű lenne a tartalom, de a valóságban csak a részletek azok és főleg beltéri jeleneteknél amikben nagyobb a kontraszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Linux kezdőknek
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Onkyo Integra A-8450 Amlifier
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- JBL PartyBox 110 Aktív hangfal, VADONATÚJ, 2 ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL.
- Samsung C-HW-C440G 2.1 Soundbar Hangprojektor - 270W
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell XPS 13 9333 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest