Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
aktív tag
Mivel még egy hét elteltével sem jött a futár a tv-t visszavinni (Telekom ráér) így tovább tesztelgettem a C655öt
Azt tapasztaltam, hogy nem csak a fekete mosódik/pixelesedik el, hanem sokszor az ilyen élénkebb háttér is. Az érdekesség az az, hogy Dolby Visionnél szinte egyáltalán nincs ilyen probléma, játéknál sem. A másik különös dolog az az, hogy először azt hittem szürkés háttérnél, hogy koszos a képernyő, de nem. Tele volt a panel apró fekete pontokkal (stuck pixel?) amiket ha megérintettem egytől egyig eltűntek, majd a szemem láttára elő jöttek teljesen más helyeken. Ezek képernyő "masszírozás" után megint eltűntek. Kár, hogy erről nem tudok képet készíteni. A westcoastog által emlegetett vibrálás sűrű részleteknél (pl egy pöttyös ruha) nálam is jelen van. Egyébként az alábbi képeket neki küldtem el privát, de gondoltam ide is kirakom, hadd lássátok. A beállítások nincsenek elállítva, minden képjavító funkció off, élesség 0, és a képmód mozis, kontraszt 100, fekete 50, gamma 2, a net 500 mega ethernet kábellel a tv-re kötve.
A háttérben a falat érdemes figyelni az alábbi két képen. A kép a Disney+on található "A nagy öreg" című sorozat 1. évadának 1. részéből készült. A hiba 25:33nál tapasztalható, aki esetleg 655el rendelkezik és letesztelné nála is jelentkezik e.
Szerk: úgy tűnhet mintha rossz minőségű lenne a tartalom, de a valóságban csak a részletek azok és főleg beltéri jeleneteknél amikben nagyobb a kontraszt.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- TV.-k és TV/Monitorok Eladóak!
- 27% LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- SAMSUNG (QE55Q700T) 140CM 8K Q-LED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Vhiktor