Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueSteel
tag
válasz koko52 #30092 üzenetére
Nem, azon a téren én nem tudok nyilatkozni, mert nincs TV előfizetésem. Mindkettőben Pentonic 700-as van (c805, c845x2) és a szoftver is koppra ugyanaz. Lehet hogy van még elfekvőben az x1-es változatból, de ez sztem lutri. Nekem C805 van, a képe nagyon szép, azzal sosem volt gondom. A C845 ha nem soundbarral használod a TV-t, és teltebb mélyeket szeretnél és/vagy nagyon fényes a nappalid, megérheti a felárat. Ha ezek nem számítanak, a C805 is megfelelő lehet.
-
HF77
őstag
válasz koko52 #30154 üzenetére
"egy ekkora TV-nél irreleváns, mert ember nem létezik aki nem külön hangkeltőt használ"
az emberek 80%-a nem úgy vásárol pl tévét mint te vagy én vagy aki itt az oldalon jelen van! ezt jó szem előtt tartani...
hidd el, a legtöbb vevőnek 2 fő dolog a prioritás pl egy tv-nél...nagy és szép képe legyen, kb ennyi![ Szerkesztve ]
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
Volband
tag
Melyik teszted nézted? Mert az HDTv-s elvileg már elavult, ugyanis ő még az X1-es verziót tesztelte.
Én bizakodom a hangszóróban is, mert nincsenek magas igényeim, szóval ha a mélynyomójával ráver az átlag tvkre, még ha egy dedikált sound systemmel szemben alul is marad, az pl. már bőven jó lehet.
Az a +70k pedig inkább a harmada, +25k ha 55ben veszi az ember.
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
Jobb tv a 845 mint a 805, az hogy mennyivel ér többet más kérdés.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
HF77
őstag
válasz koko52 #30370 üzenetére
igen lehet
anno 4 éve hisensét vettem az euronicsban, bementem és célirányosan azt kértem...az eladó háromszor kérdezte meg, tuti..? mert ő pont most tudna egy nagyon szuper samsungot (hááát véletlen nem épp samsunk logos ingben veszített..)[ Szerkesztve ]
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
Beri78
őstag
válasz koko52 #30448 üzenetére
Igen. Én előszőr 75c6-osokat néztem, de írtátok, hogy legyen 8as Utána néztem a 805-öt, de az már nagyon a keretemen túl volt a 400ezres árával, és mire rászántam magam, már 450 lett. Így visszatértem a kiindulópontra, hogy 300nál többet nem akarok tv-re költeni. Így maradt a 75c745 297e-ért Emagtól 5 év garival.
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
bnorci71
addikt
válasz koko52 #30722 üzenetére
+blakey
hamis kínai
igen tudom kínai márka meg, hogy a lengyeleknél gyártják,
De nem lehet, hogy ott is fejlesztik?
Ha Kínába csinálnák az fw-t nem angol vagy kínai kellett volna maradjon?átrakom angolra kíváncsiságból, hogy akkor mi a fordítás
nicu71
hát lehet, hogy szerb akkor a fenti konteo storno[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
koko52
nagyúr
válasz koko52 #30364 üzenetére
Két hét után 75C805 tapasztalat: Netflix és PC-ről (4K, HDR, DolbyVision) lejátszott filmek tökéletesek, akadás nincs (mozis röcögés alap sajnos a fos 24FPS miatt, mint a moziban), hang csúszás nincs. 120Hz/4K képátvitel szépen működik. Játékok PC-ről átjátszva szépen futnak , freesync teszi a dolgát. Smartube telepítve, kb 3 perc volt a művelet, gyerekek imádják, hogy végre nem kell a politikai moslékot meg a zöldmanót végighallgatni kétpercenként 2x. Google Play-ből eddig minden települt és szépen fut. Kontrollert azonnal felismerte, hibátlanúl működik. A TV eddig 10/10 . Tv csatornám nincs és hangot is házi-mozi adja, azokról nem tudok írni.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
-
-
boborján2
aktív tag
válasz koko52 #32066 üzenetére
Ilyet hosszú évek alatt csak a HBO Go-nál lehetett tapasztalni. pl. az aranyéletnek amikor felkerült egy-egy része az valóban a 720p és a 480p között szenvedett, ide-oda váltogatva. Majd pár nap után ,amikor már mindenki látta ,akkor rögtön tudta tolni 1080p-ben is. végig.Amikor elhagyták a Go nevet ,akkor javult a helyzet.
A netflix mögött viszont van olyan infrastruktúra ,hogy megoldja a kiszolgálást.
Amit mondasz soha az életben nem tapasztaltam.De még csak egy homokórázást sem.
Virágboltban is ugyanaz a minőségű NF rip van,mint amit az NF appban lehet nézni.
Kivétel persze ha már van belőle BD kiadás, mert akkor az valóban jobb minőség.Most a nagyok közül a skyshowtime csinálja azt ,hogy 480p -vel indul , aztán 10-15 másodperc alatt felmegy 1080p-re majd 4k-ra , vagy 480p ről egyből 4k-ra.
Viszont itt annyiban jobb a helyzet hogy ott is marad, mert van mógötte szerver kapacitás.[ Szerkesztve ]
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
boborján2
aktív tag
válasz koko52 #32423 üzenetére
Minden ilyen összeverödött csoportban lesznek olyan júzerek akik valamelyik szolgáltatást szidják.
Magyarul mindenre van a fosbukon szidalmazzunk valamit csoport!
Nekem pl. semmi bajom az emaggal, cserébe a trékom webshop 3ból , 2rendelést garantáltan elrontott és szénné szop@ttak mire kibogoztam a saját szabadidőmben a szálakat, mert azt sem tudták merre vannak arccal.
[ Szerkesztve ]
ignored users : snyper990 | SlayR0113
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest