- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
G-Bali #33746 üzenetére
Hmmm. Érdekes. Még megpróbálhatod, hogy ha van bármilyen egyéb HDMIs eszköz csatlakoztatva a tv-hez vagy az erősítőhöz, azoknak a HDMI kábelét húzd le. Vagyis csak a tv és az erősítő legyen összekötve.
Amúgy az erősítőn nem kell az ARC forrást választani. Amikor bekapcsolod a tv-t az erősítőnek magától oda kell kapcsolnia. Valószínű, hogy az erősítő nem jól beszéli a protokolt. Csak addig jutnak el, hogy a tv felismeri. Ellenőrizd, hogy van-e szoftver frissítés hozzá.
-
Celtis
veterán
válasz
G-Bali #33734 üzenetére
Ok. És mit jelent, hogy nem működik? Ha jól értem a tv-n ki tudod választani az ARC-ot hang kimenetként. Felételezem így a tv-nek nincs hangja. Az erősítő mit csinál, kiír valamit? Az erősítőn a CEC engedélyezve van? Az erősítő ki/bekapcsol a tv-vel együtt? Ha ilynekor a tv-n a hangerőt próbálod szabályozni történik az erősítőn valami?
-
HateEternal
tag
-
kris07
csendes tag
válasz
G-Bali #32971 üzenetére
Jöhetnek az egyéb megfigyelések is, még nem raktam a kosárba a c765-öt. Mondjuk bele sem férne akkora!
Én főleg HD tv csatornákat néznék, plusz laptoppal összekötve játék, film, bár a laptopon csak HDMI 2.0 kimenet van. Szóval inkább csak megjelenítő lenne, mint okos tv... -
mikrofon
veterán
válasz
G-Bali #32761 üzenetére
Arra céloztam, hogy ha hibás, akkor normál használat közben is észreveszed. Szerintem felesleges magadat és a környezetedet stresszelni spéci tesztekkel, mert akkor úgyis találsz valamit, amit normál használatnál észre se veszel..... Viszont ha egyszer a teszttel észreveszed, akkor örökre zavarni fog!
-
Qtya123
őstag
válasz
G-Bali #32758 üzenetére
+1
Igazi svájcibicska. Sokáig úgy voltam vele, hogy minek nekem, aztán mióta van, ahogy írod, nagyon hiányozna, ha nem lenne.Ha nagyon az érdekel, hogy hibát keress, akkor a leggyakrabban használt jelenetek a 3 test probléma sorozatnak a 8. részben a 7. perctől kezdődő jelenete, mikor a zöld mezőn közelít az épület felé a kamera. Ekkor a jelenet kezdetén a jobb oldali bokrot ha figyeled, ott lehet egy pillanatra beakadás. Illetve mikor a kastélyhoz és, akkor a benti jelenetnél mikor nyitja a csaj az ajtót.
Másik sokszor emlegetett jelenet a Vérapó című filmben 29:55-től mikor a fenyőfék között megy és a végén kilép a két fa közül. Ott vannak akadások a séta közben, plusz egy nagyobb akadás mikor a 2 fa közül kilép a végén.
Továbbá a Dűnéből is van egy jelenet. De ezeket a videókat egyik fórumtárs szépen egy csokorba is gyűjtötte és le tudod tölteni. Ebben a hozzászólásában találod a linket: [link]
Van akinek sosem volt rossz, van akinek van rá megoldása (pl nekem az újra elindítás), van aki mindent megpróbált és úgy sem jó, van akinek meg ha 3 FPS-el játszanád le, akkor sem mondaná, hogy akad
.
-
mikrofon
veterán
válasz
G-Bali #32744 üzenetére
Kiválasztod a kedvenc filmjeidet és megnézed szépen sorban egymás után némi popcornnal és itókával.
De előtte még letöltesz és megnézel néhány demo 4k DV videót innen, hogy lásd mire is képes a TV megfelelő tartalom esetén: [4K Dolby Vision demo UHD trailers -Full 4K and UHDV-] -
Qtya123
őstag
válasz
G-Bali #30968 üzenetére
Szerintem ez a 400 környéke várható, kivéve mikor valami nagy akciók befigyelnek.
Buzztee: Ez el is döntötte akkor a dilemmámat a C845-ról csere ügyében...
Igazából kezdett úrrá lenni rajtam a lustaság is, semmi kedvem nem volt szétszedni, becsomagolni, autóba pakolni a TV-t. Most az emag megoldotta....Más:
Itt van C845X2-höz a legfrissebb firmware (V143): [link]
Nem tudom magától a TV mikor tenné fel, még mindig a V135-re írja, hogy a legfrissebb verzió, ha hálózati frissítéssel rápróbálok.
Tegnap telepítettem pendrive-ról a V143-at. -
DaemonX
aktív tag
válasz
G-Bali #30907 üzenetére
"viszont 7-es széria"
Ezen a helyedben nem rugóznék, nem nagyon jelent ez most semmit, mert a C765 technikailag és elhelyezésileg sokkal inkább a 8-as, mint a 7-es szériához áll közel. Azért, mert a 7-es széria tipikusan QLED volt eddig, többnyire dimming zónák nélkül, a 8-as meg MiniLED dimming zónákkal, és a C765 is ilyen lett.
Még konkrétabban a C765 a C805 egyenesági utódjának tekinthető, hiszen mindkettő az adott év (2023/2024) végén jött ki, egyfajta olcsóbb változataként a fősodros MiniLED modellnek (ez '23-ban a C845 volt, idén pedig a C855).
A C765 egyedül azért nem a C815 nevet kapta (ami egyértelműsítené, hogy a C805 utódja), mert ez a megnevezés már el lett használva a TCL MiniLED vonalának fősodrához (amit a C825, C835, C845, majd C855 követett).
C845-öt már csak azért is kerülném, mert egy csomóban a kolbász chip van (X1), amivel mindenféle kínok vannak, és lutri, hogy ezt, vagy az X2-t fogod ki vásárláskor. Meg ahogy nézem, a C845 az 2000 nit, a C765 2400 (65-től felfelé), szóval ilyen téren jobb választásnak tűnik (más különbség nem tudom, hogy van-e).
-
Lackó1984
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged