- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
westcoastog #33250 üzenetére
A yt nem fekszik a tv-nek? Én is ezt tapasztaltam.
-
C765-ön nem lehet úgy beállítani a hangot, hogy az adott csatornán, ki/be meneten megmaradjon és megjegyezze? Pl konzolos játéknál a hang játék módba van rakva. Kilépek és yt- vagy tv-t nézek akkor nem vált át zenére, mozira hanem marad játék hangzáson. Mindig át kell állítanom az adott tartalomnak megfelelően. Nem lehet ezt automatikusan állítani?
-
válasz
vaksi8 #33085 üzenetére
Megvan! Szuper! Köszönöm!
Én úgy látom, hogy a világos részek túl világosak ha xboxon ha ps-en játszok. Bántja a szemem. Próbáltam már kontrasztot meg mindent levenni de ha a fényerőt túlságosan leszedtem akkor meg a sötét részek túl sötétek.
Samun nem volt ilyen kontraszt a sötét és világos színek között.
-
Game bar funkciót hogy lehet előhozni C765-ön? Sehogy se sikerül akármit nyomok....
-
válasz
kris07 #32976 üzenetére
Digin hd tv alap set top boxal nálam nagyon szép. Semmiféle akadás vagy lagg nincsen. Netflix is gyönyörű és fluid. A youtube-al van csak gondom. 1080p alatt csúnya nagyon a képe. Főleg a 360, 480p videók de már a 720p is csúnyább mint a régi alap Samu okos tévémen. Próbálgatom a beállítasokat de nem lett jobb sajnos. Nálam pont a tv nem játszik, mert nem nézek, yt-t viszont nagyon sokat. Érdekes, hogy tv-nél még a nem hd csatornák képe is sokkal szebb mint a kisfelbontású yt videóké. Fene se tudja mitől lehet.
-
válasz
HateEternal #32949 üzenetére
Alacsony felbontású yt videók nálad normálisan néznek ki? Nálam borzalmasan. Milyen beállításokkal használod a tv-t?
-
válasz
freemail.hu #32943 üzenetére
Nálam (55C765) a hdr javítás beállítással a legszebb a kép ha tv-t vagy netflixet nézek. A mozi móddal kevésbé élénk a kép.
-
A hang nagyon komoly rajta. 40-nél feljebb nem mertem tenni annyira hangos. El se tudom képzelni milyen lehet 100-on.....
-
Ma délutan megjött a TCL 55C765. A színek szépek, élesek, főleg netflixen lefolyik a kepernyőről. Régi samuhoz képest játék mód (xboxon és ps-en is) kevésbé fényes, a színek szebbek, valósaghűbbek de sötétebb az egész. A youtube viszont egy kalap sz@r. Foltos, kockasodó 360p-s szintű kép 1080 videónál is. Ezer beállítási lehetőség van és lehet valamit nem is jól állítottam be de lehet ezen javítani? Valami automata belállítas ami felismeri mikor yt mikor game és mikor netflix aztán saját maga állítja be a legjobb belállítasokat? Van ilyen a tv-n?
-
válasz
bnorci71 #32754 üzenetére
A pc-ről kivetiteni képet tv-re? Egyszer probáltam jelenlegi samuval de a feliratokat nem jelenítette meg, így az angol nyelvű filmeket nem tudtam megnézni? Még az miyen minőségben küldi át ha a gép kábellel de a tv wifivel csatlakozik netre?
#32752 G-Bali
Mi az a NAS? -
Pendrive-ot szoktam használni. Belépő, alap Samu okos tv-n visz mindent, kivéve ha olyan formátumban van rajta a film, zene,stb amit nem ismer fel a tv. Ha TCL-nél is csak ilyen"gondok" vannak az nem probléma vagy hiba. Ha viszont abszolút nem visz semmit vagy minden hibásan jelenik meg rajta, kép, hang késés, csúszás, stb-k vannak az elég gáz.
-
válasz
koppasz1986 #32637 üzenetére
Tapasztalatokat várjuk nagyon!
-
válasz
TippElek #32617 üzenetére
Én is C765-öt rendeltem 55" méretben 280 ezer ft-ért. Még nem kaptam kézhez, de eléggé megrémít amit írtál. Hagyományos tv-t sose nézek, netflix, youtube és Xbox/PS konzol gaming. Egy alap Samu okos tv-t váltok le, amivel specifikációkban ezerszer jobb a C765 de ilyen hibák a samun sose voltak, hibátlanul működik már 4 éve. Anno 160 ezerért vettük a samut, tök alap smart tv tehát szerintem igen is elvárható, hogy egy C765 szintű tv-nél ne legyenek ilyen problémák. Ezt a szaggatást netflixezésnél tapasztaltad csak? Mennyire zavaró ez? Yt nézegetése közben is előfordult?
-
válasz
herkulesminusz #32519 üzenetére
Én most rendeltem 55C765-öt de sokáig vaciláltam a C805 és a 765 között. Több fórumon írták, hogy a C805 utódja a 765 csak nálunk az EU-ban hülyén számozták. Mindenhol a C765-öt javasolták, ráadásul most 280 ezer Ft alzánál vagy euronicsben. Alzától rendeltem, jövő héten hozzák. A markáns különbség mit jelent? Élesebb, szebb kép a C765 javára? Én egyiket se láttam élőben.
-
válasz
Mirmana99 #32438 üzenetére
Én is ezen filóztam és ezt kérdeztem ma mert sok eltérés nincs köztük, de van aki azt írta megéri ezt a difit. Ha megnézed az eredeti ára a C765-nek jóval 300 ezer Ft felett van mindenhol sőt leginkább a 350-400 ezres kategóriában van. Na annyit már lehet nem ér meg de 270-et tuti. Mivel nekem leginkább játékra kell és valami EISA díjat is nyert gaming kategóriában így meg is rendeltem ma.
-
Elvileg nem kéne, hogy legyen probléma. Sosem volt még TCL tv-m de pont ez az ami eddig visszatartott. Zavaró, apró problémák....
Jelenleg egy alap Samu smart tv van már 4 éve és semmi baja, semmi zavaró hiba nem volt soha. Nem értem, hogy a TCL-nél miért vannak ilyenek mikor már az egyik legnagyobb gyártó a világon a legjobb ár/érték aránnyal. Bosszantó....
Topic keresőben vissza olvasok azért de szerintem a C765 lesz a befutó. Köszi a segítséget! -
Pedig ennyiért tényleg nagyon jó lett volna.
#32384 vaksi8
Mik azok az apró, de bosszantó hibák?
PS5-és Xbos SX-el használnám én is, meg rengeteg youtube és netflix. Hagyományos tv-t soha nem néznék rajta. Mondjuk ilyen hibák, hogy késik a hang a képhez képest vagy hasonló akkor felejtős. -
Sziasztok!
TCL 55C765 és 805 között vacilálok. Az euronicsban most 270 ezer a 765 de egyébként mindenhol 300 ezer felett van bőven. A 805 viszont csak 230-240 ezer. Néztem összehasonlító oldalakat, videókat de igazából csak a fényerőben és néhány apróságban láttam különbséget (pl Bt 5.0 VS 5.2, 50w VS 30w). Ezek alapján nem értem miért drágább ennyivel a 765? Melyik éri meg jobban ár/érték arányban ha konzolos játékra, netflixre, valamint youtube nézegetésre használnám? Euronics akció nov 25-ig tart addig el kéne döntenem mert az eredeti ára a 765-nek 399 ezer elvileg. Tényleg ennyivel jobb mint a 805?
-
válasz
FragMaster #29128 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Sziasztok! Szeretnék egy TCL tv-t venni és hosszas netes keresgélés, tesztek nézegetése után a TCL-t néztem ki mert a specifikációik és az árazás alapján verhetetlennek tűnnek. A TCL 55C805 és a 845-ön gondolkodok. Néztem a specifikációkat de nem igazán látom a különbséget a két modell között. Miben térnek el? Olvastam a topicot és a 805-re sok panasz van akadás, fagyás, laggolás meg hangcsúszások miatt. Ez mennyire általános? A 845-nél is hasonló gondok vannak? Esetleg az egész márkára jellemzők ezek? Én leginkább konzolos játékra, yt videók nézegetésére, Netflixezésre és időnként pendrive-ra töltött filmek lejátszására használnám. Hagyományos tv-t ugyan szinte sose nézek de azért ne csússzon már a kép meg a hang vagy akadozzon ha lehet.
Köszi a tapasztalatokat, tamacsokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest