- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
fauv
őstag
válasz
Stealth #31391 üzenetére
Figyelj, a médialejátszó HDMI csatival csatlakozik a TV-hez, a külső vinyó viszont ugye USB vel a médialejátszóhoz.
Na szóval, kipróbáltam , hogy csak simán a külső vinyót dugtam be a TV-be, a TV saját médialejátszója egyből látta és minden filmet akadás nélkül lejátszott.
Próbáltam ugye, mivel a PC is rá van dugva, ott a VLC vel is simán játszik mindent.
Viszont ha a médialejátszón akarok lejátszani filmet, nézhetetlen, akad, a kép is, hang is. -
Stealth
senior tag
Az szokott gond lenni, hogy az új tv-kbe nem tesznek megfelelő usb portot ezért be se olvassa a HDD-t, vagy ha beolvassa minden akad. Ha a samsungodon megnézed a használt usb portot, ott lesz felette, hogy HDD -valószínűleg.
Tehát én arra tippelek, hogy ez a gond nálad. Bár nem tudom, hogy a milyen médialejátszó és az hogy és hová van bekötve. -
fauv
őstag
Urak, segítsetek, mert földhöz vágom a TV-m.
Felhoztam a nagy Samu TV-től a médialejátszómat, gondoltam megnézem hogyan viselkedik az új TV.
Nem tudok megnézni egyetlen egy filmet se, mert olyan szinten akad, hogy nézhetetlen.
Amikor elindítom a filmet a TV kijelzi, hogy 60 HZ-ről visszaáll 48 HZ-re, ez jó?Miért akad? A lenti Samun 100GB-s filmeket is simán játssza ezzel a médialejátszóval a külső vinyóról.
Help PLS.
-
Stealth
senior tag
válasz
Pro Koryak #31383 üzenetére
Vhiktor csak mondta volna, az ő műszereivel csak kiderülne a turpisság.
Egyébként egy fizetett videóban volt ez, aki épp a konkurencia tv-it árulja. Persze még lehet valós, de na. -
boborján2
senior tag
válasz
Pro Koryak #31381 üzenetére
Olyan nagyon nem kell szétszedni ,mert bár nem tudom itt is igaz e, de qled esetén kék a háttérfény.
A kék lednek nem mászik el a színe/tartománya olyan "rövid" idő alatt mint a fehérnek.Ha nem qled egy qled tv azért az úgy erős. Ugyanakkor szinte biztos vagyok benne ,hogy ezt észre kellene venni kívülről is. Véleményem szerint a nem qled panel nem képes olyan veretős színekek előállítani.
-
Pro Koryak
addikt
Szétszeded.
Elvileg amik USA-ba kerültek modellek, azok között találtak, pl. a C755, ami az európai C805 ottani változata. (Csak írtad, hogy a tiéd is C755 info alapján)
Videóban említik, hogy szétkapták és hát a qled réteg hiányzott...
Amiben nincs, az sima led lcd.Mennyire igaz ill. csak US modellek érintettek, passz.
-
fauv
őstag
válasz
Pro Koryak #31379 üzenetére
De ezt hogyan lehet megtudni, hogy az enyémben van e ? Illetve akkor ezekbe mi van ?
-
Qtya123
őstag
válasz
BlueSteel #31342 üzenetére
Nem a Kodit kell újraindítani. Elég csak az adott filmet, a Kodiból nem kell kilépni.
De szerintem nálad összetettebb/más probléma van. Lévén a HDR tartalmak is akadnak nálad, nálam viszont a HDR nem. Ezért sem tudom reprodukálni a Dűne tesztvideó akadását.Az meg, hogy másnál is akad, csak biztos nem veszi észre SZVSZ hülyeség... Én is ezt figyelem árgus szemekkel, mióta felfedeztem a dolgot és a videó újraindítást. Nálam, ha újra el van indítva a videó, nem akad.
Itt van pl a Vérapó kérdéses jelenete is a C845-ön. Szerintem kijelenthető, hogy zéró az akadás: [link]
A séta közben is meg kellene akadnia, mielőtt meg kilép a két fa közül, akkor szintén egy nagy akadásnak kellene lennie a fórumtársak által megosztott videók alapján. -
knoxhu
senior tag
Van egy TCL C835 tv-m amin egy furcsa bug jelent meg kb 2 hete. A TV bekapcsolására ugye lehet választani, hogy az utolsó inputot hozza be amit használtam vagy a tv kezdő képernyőjét. Na hát én a kezdő képernyőt szeretném, de bármit is állítok be, mindig az utolsó input jön be.
nincs valami tippetek ezt hogy lehetne megoldani ? A TV amúgy 2 éves, ezidáig rendben volt. -
fauv
őstag
válasz
Pro Koryak #31375 üzenetére
Ez most mit jelent #31276 ? Sajnos az angol tudásom megegyezik a japán tudásommal
-
boborján2
senior tag
-
Celtis
veterán
válasz
mikrofon #31355 üzenetére
Teljesen el vagy tévedve.
Tökéletesen elégedett lennék a C805 képminőségével. Az árához képest különösen az. Az elején nem is győztem dícsérni a tv-t. De aztán jött a szoftver frissítés, és elkezdett akadzoni a lejátszás, ami engem rettenetesen zavar. És nem gondolom, hogy egy 400 ezres tv-től túlzott elvárás lenne az akadás nélküli lejátszás.
-
Nagya21
addikt
Bocs kicsúsztam a szerk időből....
Ja igen mégvalami, regisztráltam az 5 év garira, a TCL-Promotion.com/hu oldalon, ott a leírásba azt írja emag-tkom-alza fogadja el.
A honlapon lehet írni Vodát is (Diginél vettem, számlán is Digi van, ami ugye vodafon).
Nah majd meglátjuk mit írnak vissza
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Hali!
Az hogy van, hogy a tcl 55c805 tv-m menüjében barangolva aztata irgya ki, hogy tipusnév : 55c755
Üdv Nagya -
mikrofon
veterán
válasz
BlueSteel #31357 üzenetére
Sajnos akkor ez még nem volt. A v028 volt rajta. Minden oké volt, tetszett a TV. Már lejárt a visszaküldési idő, utána frissítette magát a v098-ra, ott kezdődött a kálvária.
Ez sajnálatos és nagyon bosszantó is! Bár nem vigasztal, de a fényképezőgépek terén is hallani olvasni ilyet, hogy jelentősen leromlik a teljesítmény egy FW frissítés után. Még a komolyabb munkaeszköznek használt vázaknál is.Igen nekem rég hardveres tévém van! Bízom benne, hogy az újabb HW-re is jön egy jó FW... A régi HW-nél kb. egy év volt mire rendes FW lett
-
bnorci71
addikt
75C845 lett ennek is van ugye kis nyűg az M4HD-n ,de semmi más egyenlőre ami zavarna
köszi mindenkinek a controlt a youtube videóra
a fényerő vibrálást látja valaki a jelzett időpontoknál vagy az is az akadás miatt vannapokban mintha ezt a fényerő változást láttam volna vagy Kodi filmezésnél is, illetve anno amikor az M4HD a színváltozásról írtam írta valaki, hogy focinál is lesz ez a fényerő vibrálás szerencsére nem nézek focit ,de a minap 2 percet ott maradt és hát látszik de arra nem emlékszem M4HD vagy más csatorna volt.
-
gab1ka
senior tag
válasz
bnorci71 #31362 üzenetére
A videó rossz, nem a beállításaid nyugi. Ugyanilyen döcögős hdr videókat nézegettem egész hétvégén, egy csomót elég bénán raktak össze.
Akad sdr-ben pc monitoron is, hdrben is a tévén, mindegyik ugyanott ahol jelezted.
Az ilyesmit egyszerűen még mobilon is le lehet ellenőrizni ha az ember előkapja a zsebéből, még azon is látszani fog, szal nincs a tévének baja vagy ilyesmi. -
bnorci71
addikt
válasz
Celtis #31349 üzenetére
Az nem más liga az másik bolygó
Az egész story margójára
2020 január vettem a Philips 55Oled706-t 400e pénz nem volt kevés. Ha követed a Philips fórumot emlékezhetsz a dologra hogy nem stream akadás hanem tv csatorna váltásba bekapcsolásba képes volt belefagyni a tv 2alaplap 1komplett készülék csere után még mindig nem működött rendesen aztán 1x csak egy fw frissítéssel eltűnt az egész. Nejem utálta azt a tévét.
Nekem is azt mondta mindenki hát android így okostévé úgy ezek ilyenek. Sajnos tényleg félkész szart sóznak ránk aztán foltozgatják és ez sajna ma mindenre igazHa már akadás
Megnézné más ezt a youtube videót, mert nem tudom normális-e hogy akad darabos az egész sőt az alábbi helyeken a kép is vibrál mintha a fényerő ugrálni
0:14, 0:35, 4:15, 4:54
a képbeállítások
képmód: Mozi
din konttraszt ki
fekete sáv magas
din fényerő automata
helyi fényerőcsökk magas
helyi kontraszt ki
digitális képsimítás ki
mozgás> kép tisztaság ki
din gyorsítás ki -
HF77
őstag
válasz
mikrofon #31355 üzenetére
ha az a fő gond(ja) hogy akadozik a lejátszás (pl netflix,hbo), akkor jogos a felháborodás, mert egy "olcsóbb" tv-nél is elvárás hogy ilyen ne legyen.
viszont ha olyan dolgot is a 805 terhére ró amit nem kéne, akkor felmerül(het) a kérdés, miért ezt vette!?
aztán hogy melyik áll közelebb a valósághoz csak Ő tudja... -
BlueSteel
tag
válasz
mikrofon #31356 üzenetére
Sajnos akkor ez még nem volt. A v028 volt rajta. Minden oké volt, tetszett a TV. Már lejárt a visszaküldési idő, utána frissítette magát a v098-ra, ott kezdődött a kálvária.
A másik: az ember nem vár csodát, ha helyén kezelem, ez az egy zavar a tvben semmi más - igaz ez nagyon. Foleg annak tukreben h a c835-ről mentek az áradozások anno minden platformon. Azt is akartam venni még tavaly, csak lecsúsztam az akkori akcióról. De a pentonic elotti hardverrel biztos vagyok benne, hogy ezek a jelenségek nem fordultak elő.
Ha jol emlekszem a te TV-d is regebbi firmware-es igy nem tudhatod "mirol maradtál le".
-
mikrofon
veterán
válasz
BlueSteel #31353 üzenetére
G4-hez is kell legalább egy rendes lejátszó a felső kategóriából, ha a legjobb élményt akarod....
Bár a c855 + 60-90e-s lejátszó sincs még közelében sem a G4 árához....
De persze értem, hogy téged ez nagyon zavar. Ezért kellett volna már a legelején vissza küldened és kihasználni a 14 napos elállást... Ezért van... -
mikrofon
veterán
válasz
Celtis #31349 üzenetére
Ez azért elég furcsa hozzá állás....
Veszel egy "olcsó" TV-t, amit folyamatosan sz@rozol, aztán meg veszel, egy többszörösébe kerülő TV-t.
Szerintem ez alapján nem azzal van a baj hogy a többi felhasználó, nem veszi észre, nem érdekli, hanem hogy a többi felhasználó helyén kezeli és megfelelő elvárásai van. Tieid meg irreálisak ebben a kategóriában. Természetesen ez valóbban bosszantó lehet.
Még a végen, majd egy ilyen kategóriájú TV-hez is fogsz venni egy rendes média lejátszót, vagy akár többet is a megfelelő tartalomhoz, hogy valóban a megfelelő élményt kapd... Mert ott is hiányozni fog az AFR, vagy egyéb.... -
BlueSteel
tag
Mert nagy elvárás az, hogy egy dolby visionnel, hdr10+-al reklámozott, 320e forintos okostv le tudja játszani akadás nélkül a filmeket, streaminget? Esetleg ne kelljen venni hozzá még 60-90 ezerért egy külső lejátszót?
Az elozo, sima LG tv-men soha nem akadt semmi a saját gyári lejátszóján ilyen formában, pedig alacsonyabb kategóriás volt.
Sajnos ebben az árkategóriában nincs semmi konkurens. De ha tudom, hogy fél évet kell kutatnom, olvasnom, tesztelnem, hogy megoldjam ezt és az egyéb problémákat, visszaküldtem volna 30 napon belul.
Egyébként rengeteg felbontott példány volt belőle emagon az elmult fel evben. Talán másnak is feltűntek a problémák...
-
belan
addikt
válasz
Celtis #31349 üzenetére
Nem értem miért vettél c805 ha nagyok a elvárásaid ?c805 egy jó tv de vannak hátrányai is ,g4 tol is van jobb képminőség , miért nem egy tcl c765 vagy 855 vettél ? Ha meg volt 77 g4-re a pénzed miért nem egyből g4 vettél ,nem értem c805-tol csodát vártál ennyi pénzért ?
-
HF77
őstag
válasz
BlueSteel #31345 üzenetére
hát én minden funkcióját használom a c805-nek (streaming DV, tv adás, xbox..megjegyzem saját lejátszója) és a sokszor belinkelt különböző tesztek alatt sem akadt a lejátszás!!
persze ha valakit az nyugtat meg hogy mindenkinek "szar" (csak, nem veszik észre...azt gondolják minden ok..) mert az ővé esetleg az, akkor legyen úgy...
-
Robaj
addikt
Az ota frissítésnél semmi infó nincs az újabb fw-kről. V578-nál megakadt az auto update, látom már V701 van, van egyáltalán értelme frissíteni? Van bármi érzékelhető változás az FW-k között?
-
G-Bali
senior tag
55C765 most olcsobb lett aki most akar venni ebben a méretbe ( [Emag] )
-
noblem1983
senior tag
válasz
BlueSteel #31345 üzenetére
Mikor én vettem a Sony A83J-t nekem is előfordultak akadások, szintén a Google rendszerrel van ellátva és nem picit voltam ideges olyan fagyások voltak. Kimerevedett a kép aztán csak a visszajelző led jelezte, hogy bevette a távirányító parancsát, legyek türelmes. Egy 450k-s tv ilyet csinál arra azért nem számítottam. Aztán türelmes voltam, szépen jöttek a frissítések és azóta nem igazán tapasztalok ilyeneket. A tv lejátszóját pl sose használtam, egyből vettem egy Zidoo Z9X-et+Serviio is nagyon jó.
Várom, hogy legyen egy C765-ösöm is aztán meglátom mit alkottak vele. -
BlueSteel
tag
válasz
Celtis #31344 üzenetére
Én nem hiszek ebben.
Meggyőződésem, hogy minden TV azonos szoftververziójára igazak ezek, csak a legtöbben:
1. Nem veszik észre a problémát. 2. A tv bizonyos funkcióit nem használják (pl. Csak streaming, vagy csak medialejatszas, vagy csak tv es jatek), így azt gondolják hogy minden oké. 3. Másfajta fájlokat játszanak le. 4. Bizonyos - nem ismert és nem pontosan körülhatárolható - beállítások még ronthatnak/javíthatnak a helyzeten, így ez is eltérő véleményeket szülhet. 5. Erőteljes külső lejátszót használnak (Apple Tv, nvidia shield), mely 95%-ban kiküszöböli a problémát, a többit meg vagy nem veszik észre vagy lsd. fent a többi pontot.Az elmúlt hétben csak telegramon es redditen legalabb 7-8 egymastol fuggetlen hozzaszolast lattam a judderrol, es akadasrol, ami ugyanarrol szol amit mi is fejtegetünk.
Volt egy személy, akinek akadt a c805, visszakuldte, vett egy c765-ot es az is akadt neki, es le is irta. Ez nem meglepo, hiszen a hardver+szoftver ugyanaz a két modellen.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
redbiro #31341 üzenetére
IMG-ből ment vissza a V503, az gyalul úgy is mindent. Nem is biztos hogy vissza rakom az 599-et, ezen az fw-n a game mód nem kapcsolja át automatikusan a hangot is játékra, ezen kívül csak kinézetben volt jobb az újabb semmi másban. Meg hát újra mindent beállítani is nagy szívás, nekem még Google Home appal sose sikerült végigvinni a bejelentkezést, mindig a távirányítóval kell pötyögni az adatokat. A legvégén a nyelv választásnál fixen hibát dob bármire nyomok.
-
BlueSteel
tag
válasz
Qtya123 #31217 üzenetére
Köszi, hogy leírtad a tapasztalataid. Ezt a bezárom a Kodit -> újraindítom és minden oké módszert sajnos meg tudom cáfolni. Nem segít semmit.
Viszont észrevettem egy másik jelenséget: én ugye csak gyorsindításban kapcsolom ki-be a TV-t. Egy bizonyos idő elteltével (vagy valamelyik alkalmazás háttérben futásának köszönhetően, fogalmam sincs) minden jobban elkezd akadni. Gyári Google TV-n belül a sima SDR film is KODI-n, youtube-on a 4k 60fps videók is. Ezt követően ha teljesen kikapcsolom és újraindítom a TV-t, jobb a helyzet, nem akad a youtube és a filmeken is normalizálódik a helyzet...
Sajnos DoVI, nagyobb/neccesebb HDR tartalmaknál semmi sem oldja meg az akadozás problémát, csak a FireTV-n való lejátszás minimalizálja (ott sem mindig tökéletes, ahogy korábban már Celtis és én is beszéltünk róla, hiába külső médialejátszó!)
-
válasz
ricsi0307 #31281 üzenetére
C835:
a v614 nekem a DoVi fényerő ingadozást csinálta, amikor 599-ről mentem fel.
utána visszaraktam a v470 IMG-t, reset all, reset shop, majd az v503 OTA-t, onnan a v614 OTA újra és most tökéletes, megszűnt a DoVi probléma is.
sztem ha a sokadik OTA-n van túl az ember, érdemes megcsinálni a resetet, mert úgy veszem észre, hogy összekuszálódnak a dolgok a háttérben. -
Adikosa
tag
Sziasztok, beszereztem egy 55c805-öt vodától. Egyelőre csak a tv saját alkalmazásaival próbálgatom, se pc se semmilyen boxot nem kötöttem rá. Amikor azt írjátok, hogy minden képjavító módot kikapcsoltok az pontosan mit takar? Motion-t már kikapcsoltam, de ezen kívül még mit lenne érdemes? Youtube 4K videóknál néha tapasztalok kisebb röccenéseket a képben ezt mi okozhatja? Köszi
-
fauv
őstag
válasz
kenicsab #31336 üzenetére
Pendragon911
Én arról beszélek amit Vikthor a videójában is említ. Ne kavarjuk a játékkal, mert azt már nem PC képmódban teszi az ember, hanem a szemének a legjobb képmód beállításával.
4060Ti kártyám van, nagyon régi? A HDMI kábelem is 2.1, kifejezetten erre vásárolva. -
fauv
őstag
Egy pár szó azért a 805-ről.
Mivel én kijelzőként használom a TV-t, " PC " módban tudom csak, mert másként olvashatatlanná válnak a betük. Viszont így a kép minősége katasztrófális, bárhogy állítom is. Ez mindenképpen fekete pont .
Mivel nekem a nappaliba egy Samu Qled / q82R / van, így azért összehasonlítva a két TV közti különbséget, a Samu képe a TV adásoknál / mindkét TV-nél ua. android beltéri van / lényegesen szebb, gondolom a felskálázása jobban sikerült.
A menű rendszere szintén jobb és egyszerűbb a Samunak, és ami nagy előny, hogy a "T" -s beltérit is tudja kezelni a TV távírányítója.De és itt mindenképpen le kell írnom, hogy ezért a pénzért amibe a 65 C805 kerül / 300k /, viszont a képminősége nagyon szép, ebbe az árszegmensbe tényleg verhetetlen, 4K-s filmeknél már nem láttam különbséget a 2 TV között, ott elképesztően szép.A 120Hz-es , Gsynces játék / WoW / csodás .
Mint írtam is ezelőtt, ebben az árértékben / nekem pont megfelel /, tényleg jó TV-t kap az ember. Jó vétel volt.
-
F-ECT$
titán
válasz
asca brown #31331 üzenetére
Ha most kell tv, akkor ne várj. Ha nem kell, akkor mindig megéri a jobbra várni
-
RyanGiggs
őstag
Sikerült beszereznem egy TCL 55C765-ös Tv-t még Emag akcióban (250k).
Jelenleg még próbálgatom beállítgatni... most a műsor felvételt keresném rajta, hogy pendrive-ra tudjak felvenni de nem találok rá opciót. Valaki esetleg tudja hogyan kell? -
boborján2
senior tag
+1
Ha azt nézem hogy netfone 6600-ért adja közel pont ugyanazt amit a telekom 15800-ért.
(korlátlan beszéd + 50Gb) akkor egy vicc ez a tv akció.Akkor inkább netfone 10hó hűséggel + valahol valami jó kis 0thm hitel akció a tévére azt csókolom.
Nyilván ez nem a reklám helye , csak azért írtam mert így is meg lehet szerezni a teló előfizetést + tévét. Persze nem olyan kényelmes hogy 3 gombnyomás és jön a futár, de hát valamit valamiért.
És akkor még az sem biztos hogy a 15800-as csomaggal olcsón elhozható a trékomtól...
-
belan
addikt
válasz
gerejoe #31318 üzenetére
Jó plus előfizetés kell melle akkor 250 igy sokkal többe lesz a végén mint 320 , de lassan akciók lesznek így 340 350 körül majd meg lehet kapni szerintem . Jelentős előre lépés van ha vennék most Mini ledet c765 ki várnám a jó arat rá 2x több zóna nagyobb fényerő 2x legalább szóval jobb . De most QD-oled kényeztet ettől jobb meg nem kell max nagyobb .
-
Qtya123
őstag
Igen, itt egyértelműen a Dolby képmódokban van valami bug.
Én Dolby sötét módot használok, így nálam nincs vele ilyen jellegű nyűg, annyival megúszom, hogy egyszer elindítom újra a videót és minden tökéletes.
Nem azt mondom, hogy ugrálok az örömtől, de ennyi kompromisszum belefér.
Az már nem férne bele, ha 10 trükköt kellene egyszerre alkalmazni, hogy oké legyen. Amúgy ezt leszámítva minden tökéletes és akadás mentes, pedig elhiheted hogy innentől kezdve már nagyon kritikus szemmel figyelem, hogy van e valami nyűg. Ja én mindig teljes leállítással kapcsolom ki, nem használom a gyorsindítást.Jelen formában nálam a külső médialejátszóra sincs szükség, lévén ott is kell ez az újra elindítás az érintett filmnél. A tvre telepített Kodi teszi a dolgát és a gyári lejátszóval ellentétben mindenevő.
Egyedül a VC-1 kódolás fog ki rajta, de az egy kvázi letűnt kódolás, semmi nem jön már ki azzal. -
gerejoe
tag
Üdv urak.A telekomnál most 250 K ért van kirakva a 65c805, durván 150k val olcsóbban mint a 65c765 szerintetek megéri az új modell azt a plussz 150 ez vagy érdemes lecsapni erre,tv- zés jatekt netflix ami tartalom fogyasztás lenne, és egy 2018-as uhd LG lenne leváltva, válaszokat előre is köszönöm.
-
pistabyte
tag
Nálam is durván flickert nyomott a GOW ragnarök. Furcsáltam,mert monitoron nem volt flicker,de a c805 tv-n igen.
Aztán a setting ini-ben a vsync-et off-ról átírtam 1--re, onnantól szépen ment TV-n is.
Igaz én Radeonon tolom egy rx 6700 xt-vel,nem Nvidia karival.
De nem feltétlenül szar a tv,vagy ha mégis lehet orvosolni a hibát. -
gab1ka
senior tag
-
Pitti11
tag
Optikai hangkimeneten valamiért nem kapok rendes 5.1 surround hangot. (85c765)
olyan mintha csak 2.1 lenne. A front és center hangfalak rendben vannak de a hátsó surround is a frontokon szól. Szólnak a surround hangfalak is de nem úgy ahogy kellene teszt alapján. Az AVR sem látja a dedikált dd vagy dts formátumokat. (Denon AVRx2100w)
Mit szúrok el, vagy mit nem veszek észre? -
Pro Koryak
addikt
válasz
Pro Koryak #31276 üzenetére
Ez senkit nem zavar?
Lehet nem is qled tévéjük van.
Bár lehet csak az USA verziókkal van gebasz... -
rumkola
nagyúr
Hát ezt nem hizem el! Úgy néz ki, megoldottam a VRR flickert, 75C465-ön, 701-es FW.
NV control panelben létrehoztam az 1440P felbontásnál a 120Hz mellé a 117-et és azt is állítottam be a 120Hz helyett. 8bit, rgb, hdr, g-sync. driver: 565.90Utána beállítottem így a 3D beállításoknál:
A függőleges szinkronizálást 3D alkalmazás használata-n is kipróbáltam, ugyanaz a végeredmény: megszűnt a VRR flicker. Ha 60-117 között ugrál az FPS akkor sincs jelen.
Megesküdnék, hogy ezt már anno többször is próbáltam és mégsem szünt meg. Diablo IV és Throne and liberty jó,most felteszem ezért a Horizon 4-et...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest