Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xFLOWEx
tag
Kedves mindenki. Van bárkinek tapasztalata monitorként használva a TCL -t ? pár évvel ezelőtt meggyült a bajom egy TCL modellel mert folyamatosan ledobálta a jelet hdmi 2.1-en egy 3080 rtx karival. jópár certified kábel kipróbálása után sem oldódott meg a probléma és külföldi fórumokon is panaszkodtak rá. Azóta tartok a TCL tv-ktől mint pc monitor. De most úgy gondoltam újra szerencsét próbálok egy TCL 55C765 modellel. Van bárkinek tapasztalata ? nyílván a 144HZ-s módban történő megbízhatósága lenne a szempont. Bárki aki tud tanácsot adni előre is köszönöm !!!
-
xFLOWEx
tag
Udv mindenki !
lattam itt a forumban par embernek TCL C735- tvje van , nemreg vettem egy ilyet es lenne par kerdesem. Van nehany problemam vele, lehet ti is belefutottatok mar. Eloszor is 144hz modban kepteleneseg eletet lehelni bele sehogy sem megy nalam. RTX 3080as probalkozom meg egy ilyen kabelt is vettem hozza hatha az a gond [link] de minden hiaba. Illetve mostmar szinte altalanos hogy neha elveszti sima 4k hdmi 2.1 120hz modban a jelet a tv ..
Barkinek voltak ilyen gondok es ha igen hogy oldottatok meg ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen videókártyát?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vhiktor