- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Lord Amper #33299 üzenetére
Persze, sávszélspórolás miatt. Amit így 2024-ben azért elhagyhatnánk.
- ez nem évszámhoz kötött, hanem szabványhoz, szabvány szerint járnak el és a 1080i-vel önmagában nincs gond, ha megfelelő bitrátát alkalmaznak. Szolgáltatónként is eltérő a bitráta, van amelyik jobban tömörít, van amelyik kevésbé.Ida meg ritkán megy optika egy minimum 1080p streamhez. -
ezt a mondatot nem értem, a "streamhez" nem felbontása nem optikához kötött, a 1080p jó kodekkel, minimális bitráta mellett nagyon jó minőség érhető el, pl. AV1-gyel. -
-
blakey
titán
válasz
Lord Amper #33297 üzenetére
Mert a közmédia tv adása 1080i azaz váltottsoros ...
- mert minden "1080-as szolgáltatás" 1080i, az SD adások 576i-k és ritkán előfordul 720p is. 1008p nem jellemző a televíziózásra. -
-
Qtya123
őstag
válasz
Celtis #33295 üzenetére
Valahogy gondoltam, hogy kb ez lesz a "support"....
Nagy mákom van, hogy kiküszöbölhető nálam ez az akadás.Ha jól emlékszem pixelgaranciája is sokkal több halott pixel esetén alkalmazható, mint mondjuk egy LG esetén.
Jó TV, szép képpel, de ha ilyen szintű marad a support, meg a szoftveres dolgok, akkor a következő TV cserekor, ami kb 4-5 év múlva lesz, tuti az LG irányába mozdulok majd.Az egy dolog, hogy olcsóbb, mint a konkurensek, de azért a supportnak rendben kellene lennie. Jó mondjuk ez is olyan, hogy állítólag a Samsung support is egy förtelem.
-
Celtis
veterán
válasz
Qtya123 #33292 üzenetére
Szerinted vákaszoltak rá és indoklással?
Kb. odáig jutottunk, hogy töltsek le kék és fehér tesztábrát és fotózzam le, forduljak a Netflixhez, meg ellenőrizzem a kábelt, amivel a wifi hálózathoz csatlakozik a tv.
A szerviz vezető megmondta, hogy nincs downgrade. Azt is hogy a TCL-nél semmire nem fogsz menni ilyen soft minőségi kifogásokkal. Háromszori meghibásodás miatti csereutalvány az egyetlen menekülőút. Ezt a feltételt volt kénytelen a TCL elfogadni, hogy itthon forgalmazhassa a készülékeit.
-
sajtos75
tag
Sziasztok!
55 C845 típusról mi a véleményetek? TVnézés, PS5, Youtube és egy kis PC. Rengeteget olvastam a TVről. De annyi minden van róla pro és kontra,hogy nehéz a döntés. Valaki esetleg?
-
Cocos 2.
csendes tag
-
mrmft
senior tag
válasz
westcoastog #33276 üzenetére
Esetleg PC modban probald meg, egyebkent passz. Nekem laptopon, telefonon is hagy maga utan kivannivalot a youtube, TV-n nem is probalkozom vele.
-
Celtis
veterán
válasz
Qtya123 #33288 üzenetére
Teljesen reménytelen. Hetekig, hónapikig leveleztem a TCL supporttal, hogy adják ide a V028-at. Egy döglött ponttyal értelmesebben lehet kommunikálni mint velük.
Update: a magyar support volt.
A link amit adtál az az É-Amerika support oldal. Legfeljebb annyit válaszolnak, hogy fordulj a helyileg illetékes supporthoz. -
Qtya123
őstag
válasz
Imi1981 #33170 üzenetére
Esetleg egy próbát megérne írni a supportnak, hogy ez és ez van, a régi fw-el nem akadt és legyenek szívesek emailben elküldeni azt a verziójú img-t.
[link]Anno az MSI alaplapom biosánál volt egy bug, írtam a supportnak, ők meg kb 2 nap elteltével csatoltak mailben egy új béta bios frissítést, ami megoldotta a gondot. Rá 1 hónapra ki is került a weboldalukra a végleges, nem béta változat is, de pozitív, hogy így privátban előre megküldték, mikor jeleztem a gondot.
Hátha ennyit hajlandó megtenni a TCL is, egyben jó fokmérő, hogy valóban segíteni akarnak-e (ha már egyszer az szerepel az oldalon, hogy "Our dedicated staff will respond within 48 hours."), vagy csak dísznek vannak.
-
nfsu17
veterán
válasz
Celtis #33283 üzenetére
Értem.
Akkor fordítsuk meg.
Ha nem "darabos" a lejátszás, hanem sima, akkor is így néz ki?rumkola
Itt is az anyag rossz, semmi köze a TV-hez.Úgyúgy.
Úgy nevezik hogy "interlaced" anyag.
Mármint a forrás az volt gyárilag.
Csak nem "deinterlace"-elték feltöltés előtt.
Régi CRT tévé időszakban ezt a tévé megcsinálta magának az 50i-s anyag miatt.
De nevezhetjük úgy is, hogy 50i volt ennek az anyagnak a forrása, csak senki nem nézi már váltottsoros megjelenésű kijelzőn (pl CRT tv).
YT videó -
rumkola
nagyúr
Ez Oled telón, TV-n és PC-n is ilyen, szar az anyag. Meg kell szokni, rengeteg ilyen van már. Van aki jobban észreveszi van aki kevésbé, van olyan megjelenítő ahol kevésbé látszódhat (nincs feltolva az élesítrés, más képmódban van stb.).
Nekem rengetegszer szemet szúr: 75C645, 55C735, Motorola RAZR 40. -
westcoastog
veterán
Később válaszolok mindenkinek csak kicsit húzós a mai nap.
-
nfsu17
veterán
válasz
westcoastog #33244 üzenetére
Mikor megláttam, hogy laptiming, akkor először az jutott eszembe (mivel nem az első lenne, de inkább régebben volt ez jellemző), hogy 30 fps-el vették fel a drónos jelenetet és 25fps-el renderelték ki. És az sose lesz "sima" mozgású.
DE
Itt nincs erről szó.
A videó 25fps és 50Hz-en nézve (azért teszem offba, mert nem TCL-ről nézem, csak próbálok veletek gondolkodni) teljesen jó, egy dadogás, akadás, röccenés így nincs benne.Viszont a tévé nem vált frekit, mikor gyári YT-ot nézel (így tudom), (de a smarttube app vált szerintem), így valószínű 60Hz-en megy a tévé ilyenkor. Azon a 25fps adás sosem lesz sima...főleg ilyen egyenletes mozgású tartalmaknál. Kikapcsolt kutyafülék mellett.
Tippjeim:
1.Smarttube app telepítése és frekiváltás bekapcsolása (ha tényleg tud ilyet).
2. Letöltöm neked a videót, tedd a tévéd 50Hz módba (ha tud ilyet) és nézd meg úgy a jelenetet. Vagyis vedd fel azt is mobillal...ami megint necces, ha nem 50fps-el veszed fel.
Márpedig ezt a videót 59/60 fps-el tetted fel YT-ra...és 25fps videót nézünk rajta...szóval érted.Ráadásul ha én pl laptopon 144Hz-en nézem a videód...
inkább hagyjuk is.
Ha PC-ről nézed, akkor is 50Hz-re erőszakold, ha ezt a videót nézed.
Értelemszerűen 60Hz módban 30fps videót kell nézni, hogy "sima" legyen.
Kerestem neked 60fps videót.
Itt is rossz? A YT appal?
[PERU 8k] (nem kell 8k-ban nézni, van 1080/4k 60fps forrása is -
ETOM
addikt
válasz
westcoastog #33264 üzenetére
Megnéznéd úgyhogy lehúzod gépről TV-t. Teljes kikapcsolás TV-n. (ne gyors indítás) Úgy induljon, hogy Google TV Home screen jöjjön be (ne hdmi 1 stb.)
motion clarity>judder reductiont 7-es állásba.
és akkor youtube appból mit csinál ladás videóval.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
rumkola #33268 üzenetére
+ Celtis:
Ott van a videó elején, hogy melyik videó és hányadik perc. Egyébként ez az.
5:53 -tól nézi. -
mrmft
senior tag
válasz
westcoastog #33264 üzenetére
Ha a telefont tukrozod vagy PC-rol adod neki a jelet akkor milyen? A gyari youtube app nincs a toppon szerintem.
-
westcoastog
veterán
Délután belinkelem azt a pár videót, de ugye akár hány videót nézek tapasztalom.
-
Celtis
veterán
válasz
westcoastog #33266 üzenetére
Jó lenne ha te is megadnád a YT videó linkjét.
C805-nél is tapasztalható volt ugyanez. A kép nulla élesség beállításánél is élesítve van valamennyire, ezért a sűrű mintás, mozgó képrészletek villogtak.Másik tv-n nem.
Garis...
Ez ugyanolyan mint az akadozás. A szerviz nem fog tud mit kezdeni a szoftveres problémákkal. Kicserélik az alaplapot, és nem fog változni semmi. Ha a második csere után sem javul, akkor csereutalványt kapsz, de nem lesz fáklyásmenet odáig eljutni.Az lenne a jó, ha a TCL-ig eljutnának ezek a panaszok és foglalkoznának vele.
-
Celtis
veterán
válasz
clyvejhamma #33269 üzenetére
Jól mondod, ez tipikus deinterlacing (váltotottsorosság mentesítés) probléma. Mivel a YT-ra váltottsoros videót nem lehet feltölteni, már eleve a feltöltött videó hibás kell legyen. Könnyen ellenőrizhető ha a fórumtárs megosztja a linket.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Te is adj linket az eredeti youtube videóhoz, hogy megnézhessük!
-
ETOM
addikt
válasz
Ezt akkor is csinálja ha nem pc-vel nézed? Mármint letöltve és gyári lejátszóval pl.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
freeland0806 #33258 üzenetére
Szerintem a túltolt javítások/élesítés ami gondokat okoz, alapértelmezetten, túl van spilázva a dolog. Persze az ember azt várná hogy űberszappanopera lefolyós kép lesz maxra húzva de ez valamiért nem működik így.
ezért a pénzért amibe kerül az 55C805 egy kiváló vétel, pazar fekete és színek, jó rendszer fut rajta. Nem önigazolás mert én is látok apró problémát csak nem nagyitom fel.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #33258 üzenetére
Ha jól rémlik a Hisense -ben kevesebb zóna van. Illetve nekem egyik OS sem a kedvencem, de akkor már inkább droid.
Euronics -ba érdemes benézni és nyomkodni egy kicsit mindegyiket. Akár pendrive -on vitt anyaggal. Ott meg tudod nézni a VIDAA -t is.
Valószínű a Hisense sem rossz TV, de én inkább a TCL -t venném.
Szerk.:
OLED alatt, ha mini LED -et vagy sima QLED -et néznék, akkor biztos ebből a két márkából választanék. -
ρσгτσ
addikt
válasz
westcoastog #33255 üzenetére
Igaz, hogy nem a legjobb a betekintési szöge a C655 -nek, meg ugye sima QLED -ről van szó, de azért ez a képhez képest enyhébb kivitelben is sok.
Meg ha a kisebb kivitelnél lehetnek is gondok, az 55 colnál már normálisabban kell(ene) kinéznie. Nálam 65 colos volt. A betekintési szög könnyen torzult, de még OLED demónál is elég szépen hozta a feketét felhősödés nélkül. Ahhoz képest, hogy sima QLED.
-
Qtya123
őstag
válasz
mikrofon #33204 üzenetére
"Érdekes az is, hogy miből vonod le ezt a következtetést..."
Khm... talán abból, hogy írtál egy hisztis litániát meg tipikus így, tipikus úgy dumát, miközben odáig nem jutottál, hogy átgondold, hogy amibe belekötöttél, azokat egyáltalán nem mondtam, sőt van aminek pont az ellenkezőjét állítotam?
Vagy onnan, hogyha bárki egynél többször beírja ide, hogy hiba van, akkor felemlegeted, hogy minek irkálnak ide ezek az emberek állandóan?De mindegy is, haladjunk tovább... kiszálltam ebből a vonalából a beszélgetésnek, semmiben nem viszi előrébb a dolgot.
-
freeland0806
tag
Mikor már azt hinném, hogy na most találtam egy jó TV-t (C805) ilyeneket kell olvasnom, amiket fentebb írtatok.
Szerintem amint visszakaptam a pénzem feldobok egy érmét. Ha fej Hisense 55U7KQ ha írás TCL 55C805. Úgy látszik tökmindegy melyiket veszem, úgyis 50-50 hogy kifog az ember valami sz@rt.
-
pistabyte
tag
válasz
Nálam játékok alatt a c805 meg a monitor is. Az élességet levettem 0-ra, utána nálam teljesen megszűnt a vibrálás.
Egy próbát hátha megérne nálad is. -
Cocos 2.
csendes tag
válasz
DeadmaN89 #33234 üzenetére
Igen,de még nagyobb baj lett. A tv falon van és nehez a kábelekhez hozzáférni. Hogy könnyebb legyen kivettem a tv kártyát. Mikor végeztem a kábelek ellenőrzésével és visszatettem (volna) a kártyát ,a kicsi hely miatt ferdén nyomtam be és elhajlottak a tüskék a fogadómodulban. Legalább nem idegesít innen a tv csatornák problémája.Persze ez nem garanciális javítás lesz. Lehet belevágom a kisfejszét ebbe a szxrba a végén. 2006-ban vásárolt samu plazmám a mai napig jó. Soha nem volt javítva. A 3D-LG tv-m 5 év után hiba nélkül cseréltem le.A samu led tv-m 8 éves és hibátlan. Ez a szar 3 hónapos.Ahhhhh...
-
westcoastog
veterán
Ja hogy így. Telefon felerősíti. Nyilván ha nem tökéletesen szemben ülök a tévével feltűnőbb teljesen fekete képnél, de az én standardom szerint ez elnézhető.
Szabad szemmel is bőven kiszúrható azért.
#33251beyruth82
Hát ja, se pc-ről nézve, se a saját youtube appján. Sajnos 99% yt tartalmat fogyasztok csak.Lehet vehettem volna egy kategóriával fentebbről tévét..
A LG-m is vacak, az első tévémen beégtek a szövegek meg a statikus elemek, a garanciális csere tévé meg dirty screen effectes volt, de azt használtam 7 évig..Még ezt is kénytelen vagyok másfél évig használni, míg a részletfizetés le nem jár.
Ha csak nem jön egy csodafirmware ami javít a képfeldolgozáson. -
ρσгτσ
addikt
válasz
westcoastog #33248 üzenetére
Amit Alarikman -nak küldtél, az elég felhős. Ha nem lett volna nálam C655 akkor is azt mondanám, hogy nem teljesen normális. Bár lehet a kép, háttérszín egy kicsit csalóka, talán a fotó is, de nálam tuti nem így nézett ki.
-
válasz
westcoastog #33250 üzenetére
A yt nem fekszik a tv-nek? Én is ezt tapasztaltam.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
westcoastog #33246 üzenetére
Nem csak ezért. Ha jól emlékszem nálad vannak olyan brutális bevilágítások, ami nagyon nem normális.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Az előzmények alapján szerintem neked ajánlott lenne a szervizt felkeresni.
-
westcoastog
veterán
Benéztem a tclupdate telegramjába, hátha valakinek van még ilyen vibrálós problémája, hát eléggé egyedül vagyok a gondommal, ott sem tud senki mit írni rá.
Tettem be nekik is videót de hát hogy a jutuber nem ért a videókhoz. Mondom az összes? -
Celtis
veterán
válasz
faketaxi #33239 üzenetére
Mikor vetted?
Egyébként amit leírsz, az ugyan hasonlít, de mégis egész másnak tűnik mint a korábbi panaszok. Könnyen lehet, hogy egyáltalán nem is a készülék hibája. Érdemes lenne nálad az alapvető dolgokat ellenőrizni, mint pl. az internet elérés (wifi) sebessége, minősége. -
ρσгτσ
addikt
válasz
faketaxi #33241 üzenetére
Igen. Ez van fent nálam is, de semmi ilyen gond nincs. Esetleg frissebb verziót megpróbálhatsz feltenni Telegram -ról. Bár nem tudom mennyire fog segíteni. Könnyen lehet, hogy az sem old meg semmit.
De ha nem akarsz ezzel szórakozni, akkor szerviz.
Ennyire általános dadogás, és nem csak neten keresztül jelentkezik, illetve a gyári visszaállítás sem segített, akkor ott nagy probléma van.
-
faketaxi
csendes tag
Sziasztok. Szomorúan olvasom, hogy másnál is van hasonló probléma, mint ami nálam is fennáll.
Nálam sajnos youtube twitch stream közben jelentkezik, ami már annyira zavaró, hogy néha inkabb kikapcsolom. Akadás,fps droppok stb.Nemtudom valaki próbálta-e már emiatt gariba visszaküldeni a tvt? Én sajnos elgondolkodtam rajta.
Telekomos tv-nk van azt ritkábban nézzük, de mintha ott is láttam már volna akadásokat próbáltam mindenféle beállítást, de nem nagyon akar működni, sem alábbhagyni a problémaValaki valami ötlet?
Ha jól emlékszem mikor megvettük nem éreztem ilyen hibákat. Gyári visszaállítás sem segített. -
redXIII
senior tag
Köszönöm szèpen a vàlaszokat és a segítséget.
-
DeadmaN89
csendes tag
-
Allendale
csendes tag
Sziasztok! Akiknél volt már c805 és c765 is, azoktól kérdezem, hogy szubjektív véleményük szerint megér-e cca. 13%-al magasabb árat a 765-ös?
-
Cocos 2.
csendes tag
Miközben olvasom a tapasztalt hibákat,magamban már kezdtem örülni,hogy bekem "csak" a tv programok közül megy el néhány random. Örültem,hogy más gondom nincs. Sajnos azt kell mondanom,hogy a TCL tévéknél bármikor jöhet újabb. Eddig kb.2 honapja semmi gond nem volt a csatlakoztatott soundbarral. Most egyik pillanatban elhallgatott,a tv kiírta,hogy ARC soundbar csatlakoztatva. És ennyi. Nem szól. Átváltok más kimenetre és vissza újból szól. Kb.2 percig. Tényleg nem vagyok egy nagy igényű ember. Szerettem volna ezért a pénzért egy olyan tv-t amin élvezettel nézhetek filmeket. Koromnál fogva,nem játszom, csak filmeket szeretek nézni. De egy ekkora fostalicskát ennyi pénzért.... És mint látszik,meg sem nyugodhatok,mert lehet,hogy 2 hét múlva más hiba is előjön.
-
dro0py
tag
85C805-höz (vagy általában C805-höz) van valakinek kalibrált színbeállítása?
A TV minden szempontból tökéletes, egyetlen dolgot vettem észre, hogy HDR módban kissé sárgásak a színek, ezen szeretnék állítani. Ti tapasztaltatok ilyet?
(Egyébként semmi nem akad még mindig, pedig mindenféle tartalmat etettem vele az elmúlt 1 napban.)
-
ρσгτσ
addikt
Köszi, ez elég részletes. Ránézek.
Szerk.:
Én több évig nem fizettem elő a Netflix -re. Korábban elég sok mindent megnéztünk és már untam a kínálatot.Most nem olyan régen újra előfizettem, egy csomó érdekes dolog került fel, így gondoltam felváltok a nagyobb csomagra.
Néhány filmnek azért elég szar a minősége, függetlenül attól, hogy 4K, HDR/DV és egyebek. A Vérapó sem valami jó, 3 különböző márkán néztem rá. Nem az akadásra gondolok, hanem az anyag minőségére.
Persze ezekre kíváncsiságból ránézek, mert érdekel.
Csak ezt megegyeztem, mert régen szerintem tökre nem ilyen volt a Netflix.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
redXIII #33220 üzenetére
Használt, több éves Samsung szemben egy új C805 -tel. Csak innen nézve is szerintem jobb választás a TCL. Főleg, ha olyan országban, illetve olyan kereskedőtől veszed, ami benne van az 5 év garanciális promóban.
Ezért kérdeztem feljebb, hogy pontosan hogyan vennéd őket. Plusz ott a 14 napos elállás is, ha úgy érzed nem jön be a TCL.
Egyébként a Tizen -t vagy a webOS -t én is jobban kedvelem a droidnál. Bár a Google TV felület már egy fokkal jobb, mint a korábbi. Szerintem érdemes egy próbát tenni a TCL -lel.
Szerk.:
Mellesleg az sem mindegy, hogy a Samsung -ban mennyi az üzemidő, és milyen fényerőn járatta az előző tulaj. Előbbit SmartThings -ből meg lehet nézni, csak valamilyen droidos készülék javasolt, mert iOS -en nem mindig mutatja jól...Persze én továbbra sem vennék használt Samsung -ot, de ezt a kört azért érdemes lefutni vele, ha nagyon érdekel az a TV.
-
Till@
aktív tag
Vezércsel Ep. 5. 3:50-3:53 ( Az autó mozgása )
Vérapó 29:50-30:00 ( A Fák közötti mozgás )
A Hill Ház szelleme Ep.3. 0:20-0:30 ( Az ágy mozgása )
Univerzum, Évszakváltozás 07:10-07:15 ( A hold keringése ), 07:40-07:45 ( Több helyen )
A Megfigyelő Ep. 7. 3:58-4:01 ( Elmegy a nő a kamera előtt )
A 3-test-probléma 1.é./8. ep. 07:10-07:17 ( A drónos röptetésnél és amikor benyit a nő )
A teljesség igénye nélkül.Érdemes kipróbálni az összes DV-módban.
-
redXIII
senior tag
Nem irtam el. Van egy év garancia a samura is. Bár ahogy irtad akkor is 3 éves tv. 65 colos qn95a van most, a bloomingon kívül nincs vele problémám. Csak kellene még egy tv. Ami miatt nézegetem a 805-öt is, azért az tuti hogy új, hdr fényerőben nem tudom mekkora lenne a különbség. Ami miatt aggódom, meg gondolkodom a samun is, az a tcl sw. Annyi mindent olvastam itt a fórumon, a samu ilyen szempontból jobb, csöves a rendszer, de legalább nagyjából megbízható.
-
redXIII
senior tag
Sziasztok. Láma kérdés, de jópár tv megfordult már itt pár fórumtársnál. Samu qn94a vagy c805. 55-ös méretben. Nincs nagy különbség àrban.
-
bnorci71
addikt
válasz
mikrofon #33203 üzenetére
nem vagyok villamos ember ,de el tudod képzelni egy táp vagy egy szalagkábel hiba miatt egy kép mindig mindig ugyan ott akad meg
a kijelző hibát meg azért én se gondolnám ugyan ezek miatt. Biztos nem tetszik a kijelzőnek a következő képkocka ezért nem jeleníti meg.ez az a kategória amikor a szerviz vezető már már parajelenségekre kezdte nekem fogni a Philips hibát pl. led lámpa a nappaliba meg hasonlók. 2alaplapcsere majd egy komplett készülék csere után is maradt minden, aztán csak jött egy olyan fw amivel megszűntek a hibák
Értem én ,hogy elektromos zavar meg szmog, de ha ilyen zavarja egy készülék működését akkor az hibás tervezés.
Jól néznék ki ha a nagyfeszültség alatt mellett elhaladva az autó fedélzeti elektronikája megzavarodna bevágná a vészféket esetleg légzsákot nyitna. -
ρσгτσ
addikt
Sony és TCL modellek voltak droidból, és igaz, hogy nem mindegyiknél néztem, de nekem ez még egyiknél sem működött. Ha valamit benéztem és külön kellene állítani valamit, akkor majd valaki rákoppint a fejemre.
Azt tudom hogy létezett/létezik olyan TV, aminél működik.
Most legutóbb, a kérdésed után C805 -nél néztem. Ott nekem szintén nem működött egyszerre két BT eszköz.
C728 is volt, de már nagyon régen, és annál szerintem ezt nem néztem, mert egészen más okból álltam el a TV -től.
-
ρσгτσ
addikt
Csatlakozni több is tud egyszerre, de hang szerintem csak egyiken lesz. Vannak egyedi megoldások, amikor egy gyártó a saját hangfalaiból egyszerre többet is kezel, de az 3rd party eszköznél általában nem működik.
Szerintem C728 -nál sincs másképp, de majd megcáfol valaki, ha nem így lenne.
Gondolom olyan külső eszköz itt is működik, ami több pontra tudja osztani a BT jelet, így egyszerre több eszköz is szól. Nekem ilyenre még nem volt szükségem, de valószínű itt is van olyan ember, aki próbálkozott már ezzel.
Szóval ha másképp nem is, sanszos külső eszközzel osztható a BT jel.
-
DeadmaN89
csendes tag
Szerintem senki sem szándékosan próbálja beállítani a TV-t rossznak, egyszerűen csak megoldást keresünk egy jelenségre, ami nálam pl. a 2019-es alsó-közép kat. Samsungomon (100Hz) nem volt megfigyelhető. Próbálom élvezni, de uram bocsá ha kiadok 250+ ezret tv upgrade-re, ne legyen már rosszabb az élmény a képi megjelenítés fluiditása szempontjából mint egy 5 éves alacsonyabb kategóriába sorolandó készüléken. Aki próbál jó beállítást vagy megoldást találni erre a problémára hadd tegye már meg, erről szólna ez az egész fórum. Nem jókedvemből írkálok ide én sem, van elég dolgom hidd el.
-
turho
addikt
Sziasztok!
Ennyi idő után sem egyértelmű neked, és most délutánig nem vagyok TV közelben, viszont felmerült vendégség miatt, hogy kellene:Tcl 65c728 készülékünkhöz lehet egyidejűleg 2 db Bluetooth fejhallgatóval csatlakozni egyszerre?
Köszi aki segít.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
HateEternal #33208 üzenetére
A regisztrációra van 30 napod, amit már megcsináltál. Hogy az egész folyamat több lesz, mint 30 nap az nem számít. Az a lényeg, hogy te már megcsináltad, amit kell. Határidőn belül.
-
HateEternal
tag
Köszike a válaszokat!
Tudom, hogy 30 napjuk van, de a vásárlástól neked is 30... Kicsit aggódom, hogy lepereg a 30 napom, aztán meg majd azt mondják valami nem stimmelt, de hát kicsúsztam..... 😃 Na de várunk tovább akkor. Köszikeee!!
-
ρσгτσ
addikt
válasz
HateEternal #33198 üzenetére
Én kb. 4 hete feltettem nekik egy kérdést email -ben, aztán 1 hétre rá megismételtem, de azóta sem jött semmi válasz.
Persze van akinek egyből, néhány napon belül írtak. Kicsit komolytalannak érzem az ügyfélkezelést.
-
bagarol
tag
válasz
HateEternal #33198 üzenetére
Regisztráltam, 2 nap múlva jött email, hogy elírtam(valóban), válaszoltam, újabb 2 nap
múlva jött a +garancia. (emag 43c655 bf). -
mrmft
senior tag
válasz
freeland0806 #31986 üzenetére
Nem. Keret resze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Le Mans Ultimate
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest