- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
MEXX_85
tag
Akkor nézd ha a telefon natúrba éjszakai felvételt csinál... 🤣 🤣 🤣 🤣 Ezért szerkesztettem.. [kép]
De megszunt a hiba.. Dinamikus helyett vissza tettem a képet szabványos megjelenitésre [kép] és jó is lett.... Akkor ezért nem vettem észre másfél óráig az elején.. Mert akkor még minden gyári beállításon volt. -
István 67
tag
A Telekomos boxot szerintetek milyen felbontásba állítsam be ,65C765 , 1080 60 hz vagy 2160 60 hz? Nem tudom a hd adások full hd-ban jönnek? Van értelme 2.1 hdmi kábelt venni hozzá ,jobb lesz picit a képminőség , vagy felesleges?
-
Celtis
veterán
válasz
MEXX_85 #33383 üzenetére
Nincs ezzel semmi különös baj. A fénykép csal, azért ez a nagy blooming. Viszont HDR tartalomnál illene az ilyen nagy fekete felületeknek teljesen mattfeketének lennie, de nálad nem az. Ezért lehet ott az a kis bevilágítás.
Talán a fekete szintet kell állítani kicsit 50-ről 49-re. Keress a YT-on "HDR Black clipping test" videót és azzal nézd meg. -
ρσгτσ
addikt
-
KFury
csendes tag
válasz
MEXX_85 #33382 üzenetére
Majd ha van időd és lehetőséged légyszi nézd meg, hogy milyenek a sportadások (főleg a foci) mozgás megjelenítése. 65-ös méretben néztem ki ezt a típust és nálunk otthon, ha TV-t nézünk, az főleg csak a sportközvetítések miatt (Yettel TV HD adások) van. Érdekelne hogy a típusnak ez erőssége-e vagy sem. Előre is köszi
-
MEXX_85
tag
Tegnap végre megjött a 75c765-t.
Első benyomás az hogy nagy... Második hogy hatalmas... 🤣
Szóval a fekete, a hdr anyagok alatt brutal szépek, és a színek is..
TV adások., ahány adás annyi féle képe van.. , a mozgás javitasokat kikapcsolom akkor iszonyat töredezett darabos a mozgás.. Így 2-2re húztam a vibralas és a folyamatos képet .. Nem tudom mi a pontos neve.. De még igazából most sem az amit szeretnék... a természetesebb mozgást hiányolom
Gyors mozdulatoknal pl..
A kontrasztal lehet játszani, majdnem hogy műoronként.. 🤣
menüje porgosebb mint a Philipsen volt... Tetszik, bár hajlamos lagolni.. És akkor a kép is elkezd lassulni..
Pixel hibat nem fedeztem fel rajta... Felhosodes nincs..
majd másfél h tesztelés után vettem észre a bal alsó sarokba kb 3-4 cm re van halvány bevilagitas... De fotózva a telo nagyon túl tolja.. Szóval nem érdemes a fotó alapján ítélkezni... Nagyon kell koncentrálni hogy észre vegye az ember.. Én már tudom hol mit kell és igy már látványosabb nekem.. De igazából nem vészes szerintem.
Blueray filmmel majd ma nézem meg.. És a mozgásra leszek kíváncsi...
FRISSÍTENI NEM MERTEM... 🤣 De lehet ha talál akkor rányomok.. 😉
HANG nem rosszabb mint bármelyik tv.. De nem is hasra vágós.
Viszont szebben szól a házimozi vele mint a Philipsel
Osszességeben egy pár óra alatt 100/85 re értékelem a tvt.. De még sokat kell állítani.. Az tuti..tv csatorna lista szerkesztés elég furan van megoldva.. De sokszor nem is lezs bolygatvaitt EGY kép a bevilagitasrol.. Amennyire lehet Megpróbáltam a telo kepszerkesztovel olyanná tenni a képet ami közel azonos a szemmel érzékelhető jelenségről, de azért valóságban még ettől is HALVÁNYABB azért a dolog..
HA valakinek van jó mozgás beállítási paramétere a természetesebb mozgásra azt szívesen veszem... 😉
-
ρσгτσ
addikt
válasz
storm3 #33380 üzenetére
Igen. Ali.
Jobb oldalit használtam. Abból a nagyot is. Egy az egyben az, mint az előző generációs távirányító. Azokkal nincs gond, tök jó távirányító mindegyik.
Bal oldaliból pedig rendeltem már nagyobbik verziót. Ami egyébként szintén megegyezik a gyári távirányítóval. Minden tekintetben, csak az elemtartó alatt nincs ott a TCL logó.
Ezért gondolom, hogy ez a kicsi is kattogós. Párom szereti az ilyen kicsi távirányítókat, csak valószínű ez is elég hangos...
-
Till@
aktív tag
Ha menüből nem tudod visszaállítani, akkor Reset All, Reset Shop a Service menüben.Kb. ezt csinálnja a szervizes.
(saját felelősségre)
[Xdaforums] -
Pro Koryak
addikt
válasz
freeland0806 #33369 üzenetére
Azért ha sötétebb - akár mostani felhősebb - körülmények között megnéznél ez mellett egy normálisan beállított oledet...
A beégésről meg, 5éve használom ugyan azt az oledet, korábban 90%-ban tv adásra, és semmi probléma. Nincs bekapcsolva semmilyen logóvédelem, csak a 4 óránkénti komp. fut le + az 1 órás ha eléri az óraszámot.
TCL mellett a néha jóval alacsonyabb ár lehet mérvadó.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #33374 üzenetére
Mondjuk ott a 100 ezer alatti kategóriában vannak "noname" márkák, amik a Hisense féle VIDAA, vagy az LG kicsit herélt webOS szoftverét használják. Nagyjából szerintem használhatóbb, mint belépő hardveren a droid. Pl. ha valakinek van a közelében Auchan, akkor azok közül többet is meg tud nézni. Többnek is elég trágya lesz a képe.
De egy picit nyújtóznék én is, ahogy pingu22 írja. Tavalyi C645 alatt én nem vennék TV -t. Az már elég korrekt készülék 100 rongy körül.
43C655 is volt picivel 100 alatt BF -en. Lehet még ezek a modellek kapnak valamilyen nagyobb kedvezményt az ünnepek alatt.
-
pingu22
tag
válasz
David891 #33372 üzenetére
Tudom, hogy ez a "csak egy kicsivel többért mindig van jobb" ördögi körforgása, de esetleg 119 mátyás már nem fér bele keretbe? Tavalyi 43C645.
-
David891
csendes tag
Sziasztok!
Tv vétel előtt állunk a kertet karcsú kb 100ezer igy kb csak a TCL/Hisense esik bele a büdzsébe.
Ezeket néztem keresőbe:
40"
TCL 40S5400A (82ezer)
TCL 40L5A (90ezer)
TCL 40S5401A (90ezer)illetve keret felett picivel
TCL 43P655
TCL 43V6BValakinek van tapasztalata ezekkel a modellekkel kapcsolatba melyik érné meg?
Vagy inkább a Hisense felé nézelődjek? -
ρσгτσ
addikt
Ezt vagy ehhez hasonlót használ valaki, mint a bal oldali távirányító? Mennyire kattognak a gombjai? Mert kép alapján olyan, mint gyári...
A jobb oldali nem kattogós, de arról meg hiányzik a házikó melletti "TV" gomb.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #33369 üzenetére
A fényerő az már tényleg elég korrekt ennél a modellnél is.
Egyébként a mesék is jól néznek ki rajta.
Nálunk jellemzően az megy ezen a TV -n. Elég változó felbontással.
-
freeland0806
tag
válasz
Cocos 2. #33366 üzenetére
Szeretnék én is a szerencsések közé tartozni.
De amúgy meg ha akad is, ha mondjuk egy filmen belül annyiszor beakad, hogy egy kezemen megtudom számolni az még nem is zavarna. Megnéztem Euronicsban hát maradjunk annyiban, hogy ha többet szánnék Tv-re sem biztos, hogy Oledet vennék ehelyett. Már csak a beégés miatt sem, nálam meg ugye sokat megy relatíve. Fekete szerintem brutál, fényerő is pont jó (nekem még sok is). Az akadást nem tudtam tesztelni, mert hirtelen ötlettől vezérelve tértem be az üzletbe futólag rálestem.
Tv adást amúgy nem nézek már nem is tudom hány éve. Streaming az viszont minden mennyiségben. Dehát szerintem ezt a TV-t bűn tv adásokra használni. 480P-s vagy full hd-s csatornákat nézni. Sport az más azt aláírom. Ennek a TV-nek 4K kell fasza filmek meg játékok
-
amdni
aktív tag
Sziasztok!
TLC 55C645 tv-n van nyáron vettem.
Tegnap óta nem lehet fiókot váltani, beállítások menübe belépni stb, Google jelslzót kér, de hiába írom be a megfelelőt, nem fogadja el. Hibakódot nem ír.Szeretnék segítséget kérni!
Szerviznek szóltam, de lehet csak 30 napon belül jönnének ki.Köszönöm!
-
Cocos 2.
csendes tag
válasz
freeland0806 #33355 üzenetére
805-ös tulajként a szerencsések(?) közé tartozom, akadás ügyileg.
Bár nagyon kevés tv adást nézek, de ott nem volt akadás.
Amit nézek: Youtube,Max,Netflix,Skyshowtime,Apple,Disney,Prime.
Soha egyik nézése közben nem volt problémám.A tv saját alkalmazásait használom. -
nicu71
addikt
válasz
A kijelzőhöz nem kell hozzanyúlni,de ha mégis megtörténik úgyis fólia van rajta,amit ha már a talpán áll szépen le tudsz szedni.Egyébként én az àgyra tettem képernyővel lefelé es ugy tettem rá a talpat aztán anyámmal ketten óvatosan feltettük az asztalra,és ennyi,lehet kábelezni,fóliát lehúzni majd a legizgibb ,a bekapcs.
-
jesszjessz
tag
Grillo és Padisah
Köszi, hogy megnéztétek! Itt is frissítve van a rendszer a legújabb verzióra. Van, amikor eltalálja, hogy mivel kell induljon, ha bekapcsolom, de többször marad a kezdőlap...
Lehet, hogy holnap csinálok egy gyári visszaállítást, hátha az segít a dolgon.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #33359 üzenetére
Pontosan nem tudom megmondani, mivel másik DV módra váltottam. Ott pedig nálam nem volt akadás. Pl. DV IQ -nál nem nagyon szokott akadni.
DV sötét módnál volt inkább gond. DV fényesnél ritkán.
Ez a 3 mód van. Viszont máshol én nem láttam problémát. Pl. Disney+.
Szerk.:
Netflix -et inkább párom nézi. Nekem egy-két sorozat miatt volt érdekes, például Arcane. Ő is látta az akadási problémákat, de azóta ő nem panaszkodott másik filmnél vagy sorozatnál.Skyshowtime is van, de egyelőre hanyagolom, és várok pár sorozatra. Pl. Section 31., Star Trek Strange New Worlds. De majd arra is ránézhetek.
-
Padisah
tag
válasz
jesszjessz #33336 üzenetére
805-ön és 765-ön is az utolsó forrást keresi, pl. t-comos smart boxot, ha nincs bekapcsolva, akkor várja, hogy bekapcsoljam.
-
freeland0806
tag
Nagyon köszi a választ és a segítséget. Annyit még kérdeznék, hogy ez az akadás ez miben merül ki amikor jelentkezik? Mondjuk adott egy pl 50 perces sorozat epizód, amiben tapasztalsz akadást. Abban az 50 percben nagyon sűrű akadásra kell számítani, vagy van benne mondjuk pár ilyen jelenet de amúgy többségében nem akad? (lehet kicsit hülyén fogalmaztam)
-
Grillo
őstag
válasz
Hát, nekem ha HDMI1-en kapcsolom ki, vagy akár a saját TV álláson, akkor azon is kapcsol be. 55C655, elvileg a legújabb fw-vel, amit felajánlott első bekapcsolásnál.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Én csak Netflix DV tartalomnál vettem észre akadást. De ott sem minden DV módban, nem minden filmnél/sorozatnál, és nem végig az egész film alatt. Többinél nem. Illetve nem nézek letöltött filmeket sem, így erről a részéről nem tudok nyilatkozni.
Xbox -ot szerintem csak hétvégén tudom megnézni. Sajnos elég kevés időm van az év végi hajrában... De szerintem ott nem lesz gond. Meg ott rá tudok majd nézni a Netflix -re is.
Mindig dobozra fektetve szerelem fel a talpakat. Előtte azért le szoktam törölni. Az alsó és a felső hungarocellt mindig visszateszem. A szélső hungarocell elemeket pedig kissé a befelé rakva helyezem el. Kb. így, ahogy a képen kicsit bénán jelöltem:
Így lesz normális tartása a doboznak. Kijelzővel lefelé rakom rá a TV -t.
Fordítva csak olyan TV -t lehet, aminek egyrészt nincs hangszóró a hátulján (pl. 805 is ilyen), illetve aminek az aljára mennek a talpak. Így ezt a TV -t hátlapra rakva nem lehet normálisan szerelni. Hátlapra rögzíted a talpat.
Szerintem elég könnyű TV, és könnyen fogható, egyensúlyozható 55 colon. Egy ember is meg tudja oldani az egész összeszerelést, de nyilván két ember biztosabban tudja fogni. Ha lehet, akkor hívj segítséget. Szerintem úgy lényegesen egyszerűbb.
-
freeland0806
tag
Mint leendő C805 tulaj elsősorban azoktól kérdeznék (az irományom második felében nem csak tőlük) akiknek C805 van és hibát tapasztalnak. Nem annyira van kedvem és türelmem visszaolvasni szóval csak dióhéjban ha válaszolnátok az is elég lenne:
•amikor akadást tapasztaltok az állandóan akad vagy mondjuk egy filmen/sorozat részen belül 1-2 alkalommal?
•Csak Dolby Vision tartalomnál akad vagy tökmindegy van e DV?
•Csak a Netflixnél akad, vagy más streaming szolgáltatónál is?
•Van egy Series S konzolom és szoktam játszani heti néhány alkalommal. Játék közben is akad? Flickering tapasztalható e (nem tudom magyarul hogy nevezik ezt a jelenséget)
Valamint lenne néhány fontos kérdésem még, azoktól is akiknek nincsenek hibák. Lesz közte 1-2 hülye kérdés is előre szólok, de ez a tapasztalatlanságomból ered.
•Soha nem volt még 55 inches tvm. Egy ember megbirkózik vele vagy érdemesebb ketten kiszedni a dobozból és mozgatni? Hol foghatom meg a tv-t, mely részén? Ugyebár az Oledet ahogy hallottam nem ott fogod meg ahol egy led tvt. Ez ugyebár mini led. Ilyennel sem volt még dolgom. Úgy láttam baromi vékony a keret így elkerülhetetlen hogy a kijelzőhöz is hozzáérjen az ember gondolom.
Nem vagyok kicsi 186 centi vagyok és jó erőnlétben szóval a súlya nem lenne gond. A fogása talán annál inkább.•Ahogy nézegettem kijelzővel lefelé fordítva lehet felszerelni a talpat. Ilyenkor asztalra vagy a saját dobozára rárakhatom e a tvt ameddig felszerelem a talpat? Vagy mindenképp keressek valami puhább megoldást? Azért kérdem, mert a 43"os tvknél nem volt gond ebből (bár ugye kisebb súlyban vannak), meg már láttam is eladót, aki a tv dobozát lefektette és arra rakta rá a tvt miközben felszerelte a talpát.
•Nekem a Netflix mellett a Skyshowtime a kedvencem (tudom tudom érthetetlen, de nekem bejön).
Prémium csomagom van. Ott hogy muzsikál a TV? C655ön nagyon zajos volt a kép (már - már zavaró volt) és a 4K sem tűnt 4Knak, inkább egy feljavított 1080Pnek.Köszönöm akinek van türelme válaszolni, tudom hogy hosszú lett és sok a kérdés, de nagyon örülnék ha mindre választ kapnék.
-
Nagya21
addikt
válasz
Pro Koryak #33348 üzenetére
Hali!
Nem frissítem, TV-t nézek rajta, múkogyyy.
Üdv Nagya -
zsolt501
nagyúr
válasz
remboy96 #33351 üzenetére
Sokat tud, és annyira nem bonyolult, egyszer kell feltenni a kiszolgálóra a szerver verziót, majd beállítani, a TV-re meg felteszed a plex alkalmazást azt sem nehéz beállítani majd mehet a szórakozás, de ha ez neked körülményes akkor Kodi az is tud külső feliratot, és elég sok egyebet is.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
TheMartin03 #33349 üzenetére
Ja így elég kellemes árak lettek.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
Pro Koryak #33348 üzenetére
Múltkori BF-en meggondoltam magam 341-ért...
Hát most itt volt az ideje, ennél olcsóbb biztos nem lesz egy ideig.
297 körüli 65C765 kamatmentesre, tökéletes...
Már csak remélem hogy nem lesznek gondok.
Mindenképp jövök majd a beszámolóval. -
Pro Koryak
addikt
emagon akciós egy rakás TCL. Aki unatkozna otthon és szívesen frissítgetné a tévéjét hetente, annak remek lehetőség...
-
remboy96
újonc
Sziasztok Tcl tv , hálózaton keresztül lejátszott dolby vision filmeknèl nem tudja kezelni a(külső )feliratokat. Talált valaki jó megoldást erre ? Vagy van esetleg olyan lejátszó app ami elboldogul a vision filmel és kezeli a feliratokat is?
-
Celtis
veterán
válasz
spleenszuru #33343 üzenetére
A netflix prémium problémás (lehet).
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Azóta, hogy legutóbb kérdeztem, hátha több embernek van már C765.
PS5 és streaming élmények milyenek rajta? Disney, Netflix, Youtube, stb.Néha benézek ide, és elég sokan szenvedtek firmware, vagy egyéb kisebb-nagyobb gondokkal, viszont sokkal olcsóbb lenne mint bármelyik más kinézett TV-m.
Mik az őszinte tapasztalatok róla? Főleg a gaming része érdekelne. Akadozás, tearing, stb.?
Euronicsban remélhetőleg ma élőben is meg tudom őket tekinteni, soha nem láttam még egyet sem, hogy néznek ki.
Nyitott lennék én a jobb C855-re is, de az nincs 55" méretben, a 65" meg nekem már nem fér.
-
Grillo
őstag
válasz
Este megnézem.
-
Cocos 2.
csendes tag
válasz
Még soha nem indult más bekapcsolás után, csak a homescreen. 805-ös
-
ρσгτσ
addikt
válasz
llacee #33338 üzenetére
Szerintem átlagos. Van gyorsabb is TCL -ből, de egyáltalán nem veszélyes. Nem tudod megnézni valamelyik boltban? Pl. Euronics. Nyilván nem úgy, hogy ott belépsz a Netflix -be, de nagyjából látod a betöltési, bekapcsolási időket. Mert így nehéz megmondani, hogy kinek mi a gyors.
-
llacee
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy tapasztalat szerint TCL 43C655 modellnél mennyire gyors a bekapcsolási idő, valamint a különböző netflix stb alkalmazások indulási ideje?
Olvastam pár helyen hogy ez néha lassú, én türelmes vagyok csak a családtagok nem.
Köszönöm -
HateEternal
tag
válasz
Grillo #33335 üzenetére
Alapjáraton ha hibátlan éppen a rendszer nálam, akkor hdmi1 en van a box és kapcsolom a tvt ( a boxot sose kapcsolom ki) és megkeresi a hdmi 1 nek a jelét és betölt oda ahol voltam. Ha appba azt, ha tvztem azt. Ha tvn néztem a saját appján valamit, akkor kikapcsolásnál ugye bezárja az appot és akkor home screen lesz.
Így működik, ha jó. De nálam is néha "elfelejti", hogy hdmi volt az utolsó bemenet és home screenre kapcsol vissza.jesszjessz:
Nálam össze vissza csinálja, hol emlékszik rá, hol nem mi is volt az utolsó bemenet. Szerintem ez fw be javíható, nem készülék hiba.
-
Grillo
őstag
válasz
HateEternal #33333 üzenetére
OK, de itt most a bemenet az a csatlakozó alapján, tehát ha TV-t néztem, ami a HDMI1-en jön a beltériből, akkor oda kapcsol vissza, vagy mondjuk Netflix, vagy más streaming is?
-
gab1ka
senior tag
Simán el tudom képzelni hogy ezek valamiféle beállításbeli anomáliák, illetve hogy valami ártalmatlan, vagy annak tűnő beállítások rossz együttállásából eredő bugok.
#33330 kenicsab
Így már világos. Nálam semmi baj a videóval sehol, nem villog nem csíkos, de a 25fps miatt én is darabosnak látom kicsit, de szerintem ez természetes.
-
HateEternal
tag
válasz
jesszjessz #33331 üzenetére
765 nálam is ezt csinálja, talán majd egy frissítéssel orvosolják egyszer.... másnál is olvastam már ezt... nálam mondjuk nem minden bekapcsolásnál. néha 2-3 napig működik rendesen.
Grillo
Utolsó bementre gondol szerintem, hogy ne a google tv home screenje fogadja. -
Grillo
őstag
válasz
jesszjessz #33331 üzenetére
Mi lenne a kimenet, amit szeretnél? Nálam mindig a Home felület jön be, de őszintén nem is nézegettem nagyon, nekem így jó, de kipróbálom, ha segítség.
-
jesszjessz
tag
Sziasztok! Adott egy C655, ami minden bekapcsolásnál a kezdőképernyőt hozza be, holott be van állítva, hogy az utolsó kimenetet használja bekapcsoláskor. Valami megoldás? Pár nap és idegösszeroppanást fogok kapni, mert nagyon idegesítő hiba.
-
kenicsab
tag
válasz
gab1ka #33324 üzenetére
Bocsi, pontatlan voltam,
égész pontosan 5:51-6:02 amikor a drón követi a ladát akkor jobbra pásztázáskor amíg a horizon megjelenik,
enyhén szaggatt ill vibrál a kép.
Pc - Nvidia - Samsung FHD monitor!#33329Qtya123
Nem , ez így nem igaz nálam is azok a jelenetek akadnak amik a többiek által leírt és említett, azzal a kivétellel, hogy külső eszközről kevésbé,
pl Vérapó csak tv
3 test pr. csak tv -
Qtya123
őstag
válasz
kenicsab #33318 üzenetére
Valami nem oké nálad, hogy rendre minden mindenen akad, ráadásul még PC esetén is.
A múltkori Wolfs is akadt nálad PC-ről is, miközben nálam ott hibátlan.
Most ez a Ladás meg semmin nem vibrál nálam, nálad meg megint mindenen.nicu71: Kár, hogy nem teszik közzé a frissítések mellé, hogy mi a change list.
-
Cartmenn
aktív tag
a c805öt nem figyeltem --alapban kikapcsolva a gyorsindítás,így szerintem kikapcsolva a háttérben semmi nem megy ( ha be volt kapcsolva az üzemóra számláló is sokkal jobban ment) ---a hisense tv-mnél ugyanezt észrevettem ,hogy bekapcsol a rajta lévő hdd,de más jel nincs hogy épp futna valami
-
Stealth
senior tag
43C645 -> Service update a TV-n.
-
mzsol
tag
Sziasztok! Ezt magyarázza meg valaki, vagy lehet nem is kell mert nyílván való. Alany c805.
Múlthéten pénteken időben, egyedül érkeztem haza és valamiért késztetés éreztem rá hogy benézzek a tv-re. A nappali falán van azon amelyiken az ajtó is van. Így épp behajolva a tv hátulját láttam és nagy meglepetésemre úgy világítotak a ledek mintha be lenne kapcsolva. Piros led hátul világít, van egy ssd ház radugva az is villog mintha pont írás/olvasás lenne folyamatban. Egyet előre lépve az elejére pillantva a négy sárga led is világít. Hangosan szóltam "Mit csinálsz" és láss csodát az ssd házon a villogás abba maradt és pár másodperccel késöbb az összes led kialudt. WTF?
-
nicu71
addikt
Uj firmwire Telegramon,v420 😛 Már éppen ideje volt !
-
Treff
aktív tag
válasz
westcoastog #33244 üzenetére
Lecsekkoltam én is: ipaden tökéletes, samsung F6400 youtube felületén vodafone one-nal szintén tökeletes, semmi csíkozódás. Ergo a TCL a ludas!
Ugyanezeken ez nálam is csíkozódik, szóval ilyen az anyag. -
haxxika
senior tag
válasz
haxxika #30894 üzenetére
Erre esetleg valakinek ötlet? most próbáltam újra tartalmat lejátszani, aztán szembesültem vele, hogy ugyanúgy laggol.
-
resist
tag
Sziasztok, itt nem tudnak segíteni FW ügyben esetleg?
https://xdaforums.com/f/philips-sony-tcl-android-tv.8551/
2023-as TV-k fóruma
2024-es TV-k fóruma -
HateEternal
tag
válasz
westcoastog #33305 üzenetére
Értem, csak tipp volt, mert nálam is mintha lett volna az elején valami hasonló.
-
westcoastog
veterán
válasz
HateEternal #33303 üzenetére
Kísérleteztem azzal is, azt hiszem.
-
freeland0806
tag
Hát persze ez a két márka van csak amelyik értelmes modellt kínál 280 alatt. Vagy lehet venni edge ledes Samut, ami tud kemény 60 hz-et és nulla HDR élményt, IPS edge ledes LG-t, vagy edge ledes nano cell LG-t, vagy nagyon alap ledes IPS Sonyt és ezeket sokszor drágábban is ráadásul. A Philips lehetne még alternatíva az ambi és a direct ledes VA miatt ha nem lenne atomsz@r minőségű a panel ebben a kategóriában (egyébként a tv részleg full kínai tulajdon, egy bizonyos TPVision csak a névért fizetnek jogdíjat, akkor inkább maradok az eredeti kínainál). Dehát az is csak alap led tv. Szóval jól látod, ez a két márka van amelyik közül érdemes választani ha nem akarsz vagy nem tudsz bankot robbantani.
-
HateEternal
tag
válasz
westcoastog #33301 üzenetére
Villódzás nem a dinamikus kontrasztól van? Esetleg autó fénybeálítástól? Ha jól dereng valami ilyesmi volt nálam is. De az egyik megoldotta a dolgot. c765.
-
westcoastog
veterán
Ezt a dolgot próbálgattam de nyilván nem tud a 25 fps-ből többet csinálni hogy smoothabb legyen a mozgá, így nekem elég hülyén néz ki bármi ami kevés fps-ről van kisimítva.
#33282nfsu17
50hz-es is csinálja ezt a villódzást, a perus 4k videó is. Azért mondom hogy ez független a videóktól, valami a képfeldolgozásával nem oké a tévének szoftveresen szerintem.#33290mrmft
pc módban van mindig, de ezt a vibrálós dolgot sem a monitoromon sem az előző tévémen nem tapasztaltam soha.#33291rumkola
game módban is hiába veszem le, vagy bármilyen módban.Szerintem a tv szoftverébe kéne erőszakolni egy kis élsimítást vagy homályosítást, mert úgy néz ki hogy a sűrű képrészletekkel (értsd, fű, fák vonalak egymás mellett, ruhák anyagai) nem tud mit kezdeni a tévé, csak egy szétélesített katyvasz lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged