Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Lejárt a nagy (kis) nyári leárazás, így ismét merek kérdezni itt, egyebekkel kapcsolatban, mert már nem kell a jóárasított vétellel foglalkozni
Akármikor ki vásárolt itt Dishonored játékot és kinek választható a magyar nyelv?[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Zamery
senior tag
Game Collector Badge XP updated
Hello everyone. We have a small update to the Game Collector Badge today: we've tweaked the XP values to be a little less confusing. Anyone with 100 games or more will have a little more XP now.[link]
Állítottak egy kicsit a játékokért kapható XP-n. Ezek a Steam-es fiúk már megint kitaláltak valamit...
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
alratar
addikt
Ha megveszem a Trine 2: Complete Story Upgrade stuffot, meglesz a Trine 2: Goblin Menace Dlc?
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
ayo
veterán
megerkeztek az ujabb greenlight cimek es benne van a Divekick!!! ajanlom a videokat rola, remelem kartyas is lesz
http://jateknaplo.blog.hu/2013/07/25/greenlight_juliusi_erkezok
http://jateknaplo.blog.hu
-
sagem
addikt
vesszek meg ha értem a Hat in Time sikerét..nekem úgy tűnik, hogy nincs jellegzetes stílusa..legalábbis annyira markás (egyedi) stílusa biztosan nincs, mint a nagy klasszikusoknak. A grafika sem álleejtős, ami nem baj, csak ha hozzáveszem, hogy olyan steril, hangulat nélküli nekem az egész..de a marketingjük tuti jó volt, ha 300ezer dollárt összeszedtek kickstarteren
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
ayo
veterán
válasz BomiBoogie #48612 üzenetére
valahol a mortal es ekozott van
szerk.: pedig nem valami nagy gepigenyu tema, foleg eza verzio
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Crytek
nagyúr
Inditanám a játékaimat és ezt az abalakot dobaj a steam:
Steam-es játékok frissitésének keresése..... És nem történik semmi ha nem zárom be akár 2 óráig is ezt irja de se nem tölt le semmit se nem dolgozik gépe semmi nem történik. Ez most mi?
Bug volt újrainditottam most megy!
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nagy macera ez a kártyacsere. Inkább befizetek pár eurót a walletbe, és megveszem az egyes játékok hiányzó kártyáit, mikor már nem dobnak többet, mert a többi eladásából ki sem jön tisztességes összeg.
S, hogy mindennek mi értelme, ha több a kitűződ? Semmi.
-
Csapoati
nagyúr
válasz BomiBoogie #48621 üzenetére
Egyesek tobb 10 eurot nyertek a dolgon, en speciel 11-et ugy hogy kulon ezert nem vettem semmit. Szerintem megerte elpasszolni a zsugakat.
Szerk: Lehet felreertettem, mindenesetre engem nem vonzottak a kituzok, a lovebol meg kijon ez-az.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Youri
veterán
-
bul07
nagyúr
Mi van ezzel a steam-el
Tegnap egy kupon ma meg egy Killing Floor Bónuszcsomag (csak nem meg tudta hogy ma van a születésnapom )
Másnak is ennyire dobálja , igaz előtte több két hétig semmi nem adott( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sagem
addikt
Nekem akkor adott először, amikor majdnem mindenki kapott (a béta lezárása után kicsivel), az valami globális osztogatás volt, azóta egy darab esett nem is olyan régen. Engem inkább a foil arány szomorít el, 1 db esett összvissz a soksoksoksok kártyából
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
bul07
nagyúr
foil nekem még egy se volt
(#48625) x_o_n
Kösz[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sagem
addikt
válasz #79621120 #48633 üzenetére
Hmm..de a kártyákat kiszedted belőle nem? Mert elvileg csak ahhoz esik, amihez már nem kaphatsz több kártyát Add el, kb 1,40 eurókért megy darabja, szal nem rossz
-
sagem
addikt
válasz #79621120 #48635 üzenetére
A játékból, a booster pack esési feltétele az -elvileg- hogy a játékból kiszedd a kártyákat. Szerintem -ha nem foglalkozol a kártyákkal- a boostert ne nyisd ki, hanem add el egyben, mert nyitás ad 3 kártyát, s ha nem vagy nagyon-nagyon szerencsés, hogy találj benne egy fóliás lapot, akkor sokkal kevesebbért tudod őket elpasszolni / cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
Én nemrég kaptam egy Serious Sam 3 booster packot. 0.45€ környékén volt az ára bontatlanul. De én kockáztattam "miért ne" alapon. Nem jött be, így is 0.30€ felett adtam el kicsivel. Buktam rajta pár eurocentet. De ha az egyik foil, az már a booster pack áráért legalább elment volna vagy felette. Szerintem a 0.10 € kockázat majdnem 1€ nyereség esélye ellenében nem túl nagy ár. De lehet ezt különbözőképpen látjuk. (Meg gondolom kártyák között is változnak ezek az arányok)
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
bul07
nagyúr
válasz SQX_Barto #48638 üzenetére
Én is eladtam kaptam is érte 0.62€(tiszta nyereség ennyi volt, amúgy 0.72€ ment el)
Sőt ahogy kiraktam volt kint még egy 0.6€ -ért, megvetem és tettem is vissza 0.02€ nyertem azon is és legalább nem más vettem meg , olyan aki az enyémet is megvehette volna( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
SQX_Barto
addikt
válasz Arkennys #48640 üzenetére
Nekem két booster (HL2 és SS3) meg egy foil (Prison Architect Getaway Card szavazásért) a mérlegem. Teljesen elégedett vagyok. De nem haragudnék meg ha még egy jönne
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Arkennys
addikt
most meg a darksiders és DLC-i kapott 80% ot...mi van itt a nyári vásár óta?
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Wolverine
félisten
Ezek adnak új játszható tartalmat:
- The Demon Lord Belial
- Abyssal Forge
- Argul's Tomb
- Death RidesA Season Passban az első két DLC van benne ezek közül, plusz egy páncélszett.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
cashback
őstag
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- Új Asus TUF Gaming B650M-PLUS - AMD Ryzen 7 8700F - 32 Gb 6000MHz DDR5 KIT - 3 év garancia
- HP Smart autós/hálózati/air töltő 90W 12/24V 4,7 és 7,4mm centerpin új
- Rotel sztereó végfok eladó
- Használt akkumulátorok (csak az van ami a listában szerepel)
- Dell Latitude 5495/14"/AMD Ryzen 5 Pro 2500U/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/WIN 11/Számla/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest