Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz Arkennys #49899 üzenetére
Ezt a Valve adta ki (vagy a GO dobja ki őket)
Még teljesen én sem vágom, bár részemről egy centet nem fogok költeni erre, elég volt a jelvényeket (badge-eket) összeszedegeti, amik tetszettek.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
-
horvathd
senior tag
Már elérhető a Steames Guncraft kulcs a Be Mine 8 bundle-t megvásárlóknak.
"The Kid just rages for a while."
-
alpihun
senior tag
A The Showdown Effect az új heti hubmlibundliból egyáltalán nem indul. Tehát semmi fekete képernyő/hibaüzenet, egyszerűen semmi. Googleban meg hasonló problémákkal csak Macosokat kaptam.
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
Zamery
senior tag
válasz alpihun #49905 üzenetére
A szokásos köröket lefutottad? Fájlok ellenőrzése, és hasonlók?
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
Mate
nagyúr
Csak engem találnak be állandóan különféle csoportok? A héten már vagy a 8. hív meg, most épp egy Brazil csoport.... De hogy miként jut el hozzám, vagy miből gondolja, hogy csatlakozni fogok....
-
Mardel
őstag
Steamen tagja vagy par nyilvanos csoportnak, pl. Steamgifts, trading cards, summer sale, stb.
Ha multizol, akkor meg lehet nezni, hogy kivel jatszottal utoljara.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Qmi
tag
Ha valakinél akad fölös Battlefield 3 kulcs átvenném, ellendíjazás fejében. Pl. Steam kártya, Wallet pénz.
-
Valaki tudja, hogy a humblibundli tegnap redeemelt (nem aktivalt) sims starter kulcsok ervenytelenek? Most ugye mar eltunt az a kulcs amit akkor adott, es 3 masik van helyette.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Lewzke
őstag
válasz maross #49922 üzenetére
nem tudom ha még aktiválható-e a régi kulcs, ugyanis annak külön oldalon volt az aktiválása, nem az Origin kliensből. (próbáld meg, kliensből úgy se lehet, tehát átirányít arra az oldalra) . Steamgifts-en azt írják, hogy az új kulcsok függetlenek a régi kulcstól, tehát aki már aktiválta a régit az kapott még egyet ajándékba. a testvéremnek pont jól fog, köszönöm EA
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
válasz Lewzke #49923 üzenetére
Tehát mivel tegnap nem aktiváltam (nem volt csúcs sebességen az Origin), de lementettem a kulcsokat... és ma már hogy 3új kulcs van (ami ugyan az mint az előző, csak külön-külön), akkor lényegében kétszer van meg a csomag és mindegyik aktiválható?
[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
addikt
válasz Lewzke #49923 üzenetére
tegnap aktiváltam be a starter pack-ot, mára sikerült telepíteni is húgomnál (mind3 kieg benne volt). biztos, hogy a régieket nem fogják törölni? (online cuccok is menni fognak vele)?
ok, hogy egyelőre csak szórják a kódokat és nem szívünk vele, de azért nálam tipikusan EA-s/Origin-es, hogy ennyi kavarás van a kulcsokkal. ha nem lenne még így is ajándék, azért idegesítene rendesen.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Lewzke
őstag
van akinek nem működött a régi rendesen (hiányzott az egyik kieg.) és ezért adták ezeket amik már működnek a kliensből, szerintem nem fogják a régit visszavonni a profilokról, még várj pár hetet, amíg lejár a bundle, utána már nem fognak vele kezdeni semmit, még a BF3 beta inditóját is dögök levenni, pedig azt hittem a BF3 vásárlása után eltűnik, de nem ...
cashback : Ha működik még a régi kulcs aktivációs oldala akkor igen, 2 aktiválható játékod van.
[ Szerkesztve ]
-
lorda
csendes tag
Sziasztok!
Az utolsó pillanatban megvettem a Humble Introversion Bundle -t, reménykedve benne ha már techdemókat is adnak akkor megkapom a forráskódot is. Utánna néztem és elvileg jár hozzá, de nem nekem mert csak 1$-t adtam érte
Mivel lejárt az akció ezért nemtudom megint megvenni.
Valaki megtud szánni a 2 techdemó forráskódjával? remélem nem halálos bűn ilyet kérni ... -
Lewzke
őstag
válasz TazLeacher #49928 üzenetére
a régi kulcsot aktiváltam és miután bemásoltam a kulcsot az első kérdés az volt, hogy milyen nyelvű verziót szeretnék, természetesen a magyart választottam
-
Mate
nagyúr
Már megint betalált egy csoport. Ezúttal egy portugál.
Nem lehet letiltani ezt valahogy? Baromi idegesítő. Amit tényleg nem értek, hogy a héten ez a 9. portugál nyelvű csoport, ami betalál....
-
alpihun
senior tag
UP:
Nem indul a The Showdown Effect.
- újratelepítve volt
- helyi fájlok átnézése letudva
- microsoft c++, net framework és directx frissítvekonkrétabban: Pár másodperc erejéig elzöldül az avatarom kerete, de mielőtt bármi történhetne, újra kék lesz. Tehát semmi fekete képernyő, hibaüzenet, stb. A steam szerint már játszottam vele 0.0 órát.
(#49933) djculture
A Burnout az magyar. Tuti.[ Szerkesztve ]
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
djculture
félisten
válasz TazLeacher #49928 üzenetére
dead space1 meg egy másik magyar nyelvű azt hiszem a burnout..
alpihun rendszergazdaként indítás megvolt ?
[ Szerkesztve ]
-
horvathd
senior tag
Több mint 10 év után (újabb) kiegészítőt kap az Ages of Empires 2, benne új népekkel, köztük a magyarokkal. [link]
"The Kid just rages for a while."
-
Arcképgyáros
bo2 fóliás lett, huhu
-
warcat
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest