Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A kitűző mellé kaptam egy 90%-os kupont a Serious Sam 3: BFE játékhoz
plusz még lejött belőle az egyik fóliás kártya részösszege 0.41 €, tekintve, hogy 72/100 -as és teljes áron nézve 27,99€-os játékról lenne szó, elég jó vételnek tűnik, plusz kártyás
-
batman91
őstag
Nálatok is behalt a steam automatikus frissítés után? Mert nekem azóta nincs kapcsolatot ír, holott minden netes dolog tökéletesen működik.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
törölt tag
Az egy kiváló dolog Mióta megvan amikor itthon vagyok álladóan rajta csücsül nem kell figyelnem, hogy hogyan áll a töltöttségi szint, HD-ben nézem a Youtube és a Mindig TV stream-et, futhat a Steam kliens is ilyenkor, mert baromira nem érdekel mennyit fogyaszt, szóval az a táblagéphez egy kötelező darab. A mUSB portot sem kell használni. Sokáig beszerezhetetlen volt az ASUS Shopban, de aztán érkezett nekik egy pár és én gyorsan lecsaptam az egyikre
-
ayo
veterán
válasz Lewzke #48815 üzenetére
lehet ha ujra online lesz a rendszer akkor meglesz a mentesed bar ahhoz kepest hogy cloud rendszeru az egesz en is szivtam azzal, hogy nem tudtam jatszani a mentessel ha cserelgettem a win es osx rendszereket mert kulon kezelte a ket mentest pedig a felhonek pont ez is egyik tulajdonsaga lenne.. ugyhogy manual mentesekkel oldottam meg anno nem volt kellemes
http://jateknaplo.blog.hu
-
batman91
őstag
Visszatért belé az élet.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
ayo
veterán
nemtudom mennyien figyeltetek a multheten megjelent Ittle Dew jatekot, de ha valakit erdekel leirtam a tapasztalataimat, mivel mondhatni nagy zelda fan vagyok ezert en mar nagyon vartam...
http://jateknaplo.blog.hu
-
Arkennys
addikt
játék szórakozott gépen, mondom újrarakom. helyi fájlok törlése, direkt bentről elhozott biztonsági mentés kiválaszt, feltelepíti. Tökjó, itthon sticknet van fix nem sok adatforgalommal, mondom így áthidalom. Aha...kész a telepítés, erre a felrakott 5 gb mellé elkezd leszedni 2,8 gb frissítést... na ebből se lesz már játék. Egyelőre szüneteltetem, hogy tudom rendesen megszakítani ezt a letöltést, tudja valaki? Mert nem fogom az adatforgalom javát erre elszúrni. Pedig reméltem, hogy így meg tudom oldani.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Mardel
őstag
válasz Arkennys #48822 üzenetére
Hogy tudom rendesen megszakítani ezt a letöltést, tudja valaki?
Helyi tartalom törlése.
Király ez a Bundlestars, vagy a PayPal... Elvileg lehet paypal reg nélkül közvetlen bankkártyával fizetni, gyakorlatilag meg nem. Country alapból angol, ott még opcionális a paypal reg, magyarra váltva meg már kötelező.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
SityiSXT
őstag
válasz Arkennys #48822 üzenetére
En ugy csinaltam egy idoben, hogy a munkahelyi gepemen volt Steam, ott letoltottem, megkerestem a mappajat a steamapps\common mappaban, aztan pendrive-on hazavittem, otthon bemasoltam a helyere, majd nyomtam az ottani Steam kliensben egy installt, igy csak ellenorzott. Ahhoz meg csak nagyon pechesnek kell lenni, hogy pont az alatt a fel nap alatt jojjon ki az adott jatekhoz egy tobbgigas patch. A Steam backupjat soha nem hasznaltam, standard Windows Exploreres masolgatas volt mindig.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz SityiSXT #48825 üzenetére
hát ez a bizt fájl mentett bazár pár napos. nem értem mit szórakozik ezzel...én is benti jó netes gépen letöltöttem, pendrive on hazahoztam. fájlok helyreállítása, mappáját kiválaszt, fel is ismerte, felrakta. Aztán látom tölt le valamit, hát egy ekkora böszme dolgot. nemhiszem, hogy azóta kivágtak egy 2 gigás csomagot hozzá. Meg tudok még próbálni valami mást szerinted?
[ Szerkesztve ]
-
-
Arkennys
addikt
válasz SityiSXT #48827 üzenetére
na ez már problemes nekem...a hozzám hasonló ehhez hülyéknek találták ki hogy a steam maga felrakja ami kell belőle.
sose nyúlkáltam bele így a steam mappájába, hogy mit hova hogy másolgassak magamtól. bár backupot is eddig 3szor használtam
-
SityiSXT
őstag
válasz Arkennys #48828 üzenetére
Pedig nagy nyulkalassal nem jar. Kell a jatek mappaja, ami jo esellyel a steamapps\common mappan belul van, meg szet kell kicsit nezni a steamapps mappaban olyan file-ok utan, amelyek a jatek nevet viselik. A letezo legegyszerubb masolas-beillesztes muveletrol van szo, ez meg boven nem piszkalas.
-
bul07
nagyúr
Vannak új kártyás játékok
Nekem csak a Hearts of Iron III van meg[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Cheesus
senior tag
-
sagem
addikt
válasz Cheesus #48836 üzenetére
Fene a ead Island GOTY and Saints Row: The Third - The Full Package Steam Key egy kulcs
A többi is egy kulcs, szóval ez ilyen két kulcsos buli, de ettől még nem rossz
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
veterán
Amin csodálkozom, hogy a train simulator milyen rohadt drága..
15 napig tart még a bundle pakk akciója, beleesik az augusztusi bevásárlásba
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
VGYke
addikt
Na most tényleg! Mit jelent az Electronic Dowload Az "elektronikus" frissítést értem, de a letöltést nem!
[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
m4rk_
aktív tag
Ha valaki esetleg, egy -90%-os Portal 2 kuponba szaladna és nem lenne hasznára, írjon egy privátot, szükségem lenne rá! Köszönöm!
-
Mardel
őstag
válasz HS 2142 #48848 üzenetére
Osztogattak pár éve ingyen Portalt is, szóval én nem hinném, hogy ne tudnának -75% fölé menni.
Mondjuk a hírnél te voltál a 2. hozzászóló.[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
bul07
nagyúr
Dead Island: Game of the Year Edition + Saints Row: The Third - The Full Package megér 3.6$-t ?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Horgász topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motoros topic
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest