Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cheesus
senior tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha én most először szeretnék pénzt feltölteni a Steam walletemre TF2 kulcsok vásárlása végett, akkor én vásárolhatok vele egyből? Mert mintha régebben olvastam volna hogy 1-2 hétig nem adhatta el meg cserélhette el a kulcsokat, amíg a Steam leellenőrzi az accountot. (de elnézést ha hülyeségeket hordok össze )
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/csehla
-
válasz Cheesus #49554 üzenetére
van egy ilyesmi egy hetes kenyszerpiheno, ha eloszor toltesz fel penzt (es talan nincs 1 eves steam accountod?). nem tudom pontosan, majd valaki ir, de vard meg amig valaszolnak, valosak a felelmeid .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Mardel
őstag
válasz maross #49556 üzenetére
Az ha jol tudom csak akkor van, ha egy eddig nem hasznalt fizetesi moddal toltod fel a walleted.
Pl. Eddig kartyaval vasaroltal, de paypallal toltod fel a walleted.
De ez az 1 het is mintha csak marketes tranzakciokra vonatkozna.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
warcat
veterán
válasz Cheesus #49554 üzenetére
Új bankkártya vagy új PayPal fiókkal való fizetés esetén letiltja a marketen való eladást.Az ott vásárolt cuccok,pl a tf2 kulcsok is eladhatatlanok addig és cserében sem vehetnek részt,előbb el kell telnie rajtuk a fenti időnek(1hét ?).Elvileg csak emailen küldhetsz giftet meg saját magad felhasználhatod a vásárolt dolgokat míg le nem jár a tiltás.
Az átverős más régiós olcsóbban megveszem neked giftként emberek miatt van,hamis/lopott kártyaadatokkal pl sale alatt bevásárolnak több száz giftet,aztán meg mindet le kell tiltania/elvennie a Steamnek.
Az is népszerű volt,hogy a saját kártyáját bejelentette lopottként hasonló nagybevásárlások után.EA: It's in the crate!
-
Lehet keresni valahogy a steam chatekben? van 300+ baratom, es valaki vetetett velem egy hete egy shadowrun returnst, szinten szivesseget tettem neki. Persze azota nem jelentkezik ,es en a hulye fejemmel csak az arat irtam fel, es most van 4200 forint korul egy remek indie jatekom. Lehet hogy az a nyulfarknyi utolso beszelgetes ott figyel valahol a logokban, de maceras lenne 300 embert atfesulni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Niczo
senior tag
klasszikus Interplay játékok akciózva (kivéve a régi fallout-ok)
erős pénzköltési ingernek vagyok kitéveHa nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
-
warcat
veterán
Shadowrun Returns kártyás lett.
EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
válasz La Magra #49574 üzenetére
Sok kis retard már levitte 20 eurocentre a kártyákat, pedig csak 4 darab esik a 14-15 eurós játékból, és 20-30 darab van összesen a piacon egy fajtából.Kb bundlejáték árában adják,csak azokból 8-10 oldalnyi kártya szokott berakva lenni.Ha tovább esik,venni is fogok akár,most csak felraktam a kártyáimat a polcra.
EA: It's in the crate!
-
-
sagem
addikt
válasz lordjancso #49578 üzenetére
hivatalos nincs, de emulátoros mókában működhet a joy
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
raggg
senior tag
válasz lordjancso #49578 üzenetére
Elképzelhető hogy megy, bár amikor még készült az első még nem nagyon álmodták meg az x360 kontrollerem valószínűleg Lutrira meg inkább nem megyek rá ennyiért - jobban megnyugtatna ha kinn lenne hogy "partial/full controller support".
ragklaatPS
-
veterán
Hmm, külső "dobozos" játékokat nem lehet beaktiválni steamen?
Pl régebbi gamestarhoz járó teljes játékokat, etc ?Everybody lies.
-
félisten
válasz Pttypang #49582 üzenetére
Which retail / digital CD Keys are accepted on Steam?
Note: Only the retail games listed above can be registered through Steam. No other retail games can be registered and downloaded using Steam.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
phenomHUN
senior tag
Hát ez vicc. Tegnap akartam venni TF2 és Dota 2 kulcsokért egy Castlevania-t, de épp játék közben volt a srác akivel cserélni szoktam és nem akartam zavarni.
Erre ma mi fogad?http://steamdb.info/app/234080/
Remek...
[ Szerkesztve ]
-
Cheesus
senior tag
Ha én be tudok szerezni egy Homefront (ROW) giftet, és esetleg be is aktiválom magamnak akkor attól függetlenül hogy a Store-ból kivették, az achik működni fognak?
https://www.twitch.tv/csehla
-
Kvelstadt
veterán
lehet láma kérdés de az is vagyok még a steam-hez.
rakom felfele a Tomb-ot, kérte is hogy hova rakjam stb. végigment a telepítő most meg könyvtárba írja hogy hol jár a letöltés. mit tölt ez lefele? mert nem frissítést az tuti.[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Gamersgate-es büró es tarsai vajon regiomentesek?
-
-
Kvelstadt
veterán
válasz SityiSXT #49595 üzenetére
ja értem. nem figyeltem hány giga.
azóta leszedtem mert D-re raktam és az istenért sem tudtam oda felrakni hozzá a magyarosítást. most teleptem C-re hátha így már jó lesz.
másik kérdés. dobozosan vettem meg és két lemez van a tokban de egyrészt nincs is ráírva hogy melyik hányas Disck, másrészt nem is kérte a másikat.
annyi különbség van a két lemezen hogy ez egyikre nyelvnél CZ és ENG van nyomtatva a másikra meg PL és ENG.
most a nyelv miatt kaptam volna két példányt?"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
phenomHUN
senior tag
Nem akarok konspirálni, de ez nem túl bíztató: 'Large CS:GO item update'
Vagyis nagyon nagy valószínűséggel közelednek a csereberélhető kozmetikai tárgyak egy hamarosan érkező frissítéssel.
Íme ami első körben várható:
http://tf2b.com/itemlist.php?gid=730Nagyon úgy tűnik, hogy elég komolyan gondolja ezt a pénzhajhászást a Valve, már csak abban reménykedhetünk hogy egyúttal nem lesz free 2 play modell is bevezetve.
-
ViharVadász
őstag
válasz Kvelstadt #49596 üzenetére
Könnyen lehet, mert nekem is DVD-be van meg, és csak 1 DVD van a dobozban.
Magyarosítást meg elsőre nekem se engedte, de azért, mert a telepítőnél a gyökérmappa után berakott még egy plusz mappa sort, ami miatt nem érzékelte a játékot. (pl.: D:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Tomb Raider\Program Files (x86) a kijelöltet rakta még hozzá, amiatt nem ment a telepítés.[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Tőzsde és gazdaság
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest