- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
válasz
SQX_Barto #84378 üzenetére
Kis idő úgy is lesz mire kiderül, hogy valójában mi történt, de valaminek biztosan kelett, mert magától biztos nem omlana össze az egész, ráadásul gondolom ilyen esetekre biztosított a rendszer, mármint a belső hibákra, szóval inkább külső beavatkozás lehet a dolog mögött.
-
törölt tag
válasz
SQX_Barto #79942 üzenetére
Elvileg már nem lesz több szoba, tehát 6-kor vége van mindnek. Már nem valószínű, hogy el lehet elérni a végét egy friss szobával.
Nekem is meglett a 100 misis kitűző, de kellett hozzá kis ügyeskedés.
uLLeticaL-t néztem Twitch-en, ott bejelentettek 5 szobát egyszerre. Bementem a másodikba. 2 millió körül írták páran (meg páran az ellenkezőjét), hogy a szoba rosszul halad (az első kb. 3 milliónál járt akkor), így gyorsan döntöttem, és kiléptem onnan. Újabb szobákba nem tudtam csatlakozni, így IRC-n kerestem magamnak egy YOWH szobát. Lassan, 2 óra késéssel írtak egy újabbat. Nekik sokkal hatékonyabb a scriptjük, nagyon hamar beértük azt, amit otthagytam, mostanra meg a 100 millió is megvan (az előző szoba most jár 55 millió körül).Az vicces volt, mikor chaten bejelentették, hogy éppen 3-4 Valve-alkalmazott is bent van valamelyik "hivatalos" szobában
-
sagem
addikt
válasz
SQX_Barto #79003 üzenetére
Ebben bízom én is..így csak a mai kártyákat bukjuk. Feltéve ha nem lesz újra ilyen hiba..
_-ORANGE-_: probálj meg keresni egy olyan lvl10 alatti embert akinek elindul, a Steamen írogatnak felhasz neveket, akik elfogadják a barát kérelmet. (Közösség-témák-help and tips és ott a "Can't play the.." topic)
-
csaba951
veterán
válasz
SQX_Barto #52719 üzenetére
AC IV Blackflag
>Régebbi AC-k annyira nem jönnek beAz előzetes videók alapján akkor ez pont neked való rész lesz! Sok embernek tetszett a hajózás a III-ból, meg ugye sok embert érdekel még mindig a Karib tenger kalózai sorozat. Na, meglátta ebben a piaci rést az UBI és erre alapozva csináltak egy frankó kalózos játékot, amiben mellesleg elhelyeztek pár AC-s elemet is. Várhatóan az AC IV lesz a sorozat legkevésbé AC-s része.
-
Mate
nagyúr
válasz
SQX_Barto #52302 üzenetére
Van közte olyan, amihez a kártyák 0,6-ba kerülnek és vannak amik 0,17. Saját pénzt eddig se és ezután se fogok rá költeni, csak ha kapok ládát eladom és abból. Eltart majd egy darabig, míg meglesznek a kitűzők
Pláne, mivel addigra lesz újabb kitűzős játék, így soha véget nem érő harc.
-
danih
veterán
válasz
SQX_Barto #51150 üzenetére
Hmm ilyen "alulnézetes" 3d-sből szerintem nem volt olyan sok, nem is csodálkozom, nekem is fura volt ez a perspektíva.
(#51152) VGYke: ha egyelőre nem akarsz vele játszani, szerintem ezzel a címmel nem kell ilyeneket játszani, csak uninstallálod. Ez a szabály 5 gépre vonatkozik, egy adott időben.
-
genndy
addikt
válasz
SQX_Barto #50388 üzenetére
Ide sajnos nem elég bemásolni a kódot, mert mások a html-kódok.
Na látom sikerült
Félig-meddig, mert nem kattinthatóAkkor a minta:
(L:http://www.steamgifts.com/giveaway/zU0JW/command-conquer-red-alert-3-uprising)(IMG:http://www.steamgifts.com/giveaway/zU0JW/command-conquer-red-alert-3-uprising/signature.png)(/IMG)(/L) -
eami
Topikgazda
válasz
SQX_Barto #50234 üzenetére
szerintem meg ez a legjobb háttér
-
Cheesus
senior tag
válasz
SQX_Barto #49504 üzenetére
Hát annyi az egész hogy teljesítettem az összes teljesítményt, és a Steam könyvtárban, ahol elindítanád a HL2-T kiírja hogy "Minden egyes teljesítményt elértél. Gratulálunk!" Ha arra az achira gondolsz, amikor nem szabad a homokhoz érni, az szerintem nem annyira nehéz, mint amilyennek tűnik. A legelején mentettem egyet, és időközönként nyomtam még egy mentést egy új helyre. A végefele volt szerintem a legegyszerűbb akkor, ha magaddal hurcoltad azt a hosszú palánkot, ami egyszer egy másik sziklára való átjutáshoz kellett.
-
PeL
addikt
válasz
SQX_Barto #49472 üzenetére
Javaslat az ilyenekre:
Csinálni kell egy vadi új email címet egy megbízható email szolgáltatónál (freemail, citromail és hasonló f*stalicskák kizárva, @hotmail, @outlook vagy @gmail.COM javasolt.), bekötni arra a mail címre a steam accot, ellátni valami bonyolult 20+ karakteres jelszóval (minél hosszabb annál tovább tart feltörni brute force módszerrel), Steam guard bekapcs, steam accra szintén hosszú és bonyolult jelszó. De mivel igaz ha az emailt valahogy mégis sikerül feltörni akkor az accot is meg lehet szerezni olyan email szolgáltató kell ami azonnal küldd figyelmeztető SMS-t egy megadott telefonszámra ha idegen IP-ről próbálnak belépni ami nincs engedélyezve. A @gmail.com -nál ha jól tudom van ilyen biztonsági opció, meg már a @hotmail-nél is.
(#49471) GoTReX: Nyitni kell egy ticketet hogy ellopták az accod és kérd az email cím visszaállítását egy sajátra, azzal visszaállítható az acc jelszó változtatás után. Ha dobozos játékod van a cd kulcs lapjára írd rá a kulcs alá a ticket sorszámát amit előzőleg megnyitottál majd csinálj fényképet róla, és a ticketnél töltsd fel mellékletként. Elvileg max 3-4 nap múlva megtörténik a visszaállítás.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
SQX_Barto #48696 üzenetére
Nekem most az a "legnagyobb" problémám, hogy ugye sokmindent végigjátszottam már (pl. Alan Wake), most pedig megint tehetem fel, mert abból kártyát meg kitűzőt is szeretnék.
Csak kitűzőért viszont nem fogok játékot venni, egyelőre meglátjuk, hol állok majd akkor, ha a kedvencekből megvan az 1-es szintű, a többit meg eladtam.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
SQX_Barto #48692 üzenetére
Mindig van feljebb, te jó ég.
137...Nekem csak az a célom, hogy azokat rakjam össze (egyáltalán, 1-es szintre), amikhez van valami közöm, amik meg nem tetszettek, nem fogtak meg, azoknak a kártyáit eladom.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
SQX_Barto #48681 üzenetére
Én is hasonlóan tervezem, csak ugye az a gond, hogy - maradva a Skyrim példánál - sorozatonként mondjuk legyen 0.20 EUR egy kártya, 8x0.20=1.6 EUR, ami cirka 470 Ft, ami egy játék egy szintjéhez szerintem már drága.
Tehát 4 szint kirakása már majdnem 2000 Ft. Értem én, hogy mikrotranzakció, de azt látniuk kell, hogy annak ez drága.
(#48682) Wolverine
Ja, bizonyos % eséllyel. -
bul07
nagyúr
-
-
-
cashback
őstag
válasz
SQX_Barto #47978 üzenetére
Nem tudtam hogy lehet nyelvre is keresni.
Elég béna magyar nyelven a felhozatal... eddig a legjobb magyar nyelvű amivel találkoztam az a Theocracy volt.
sagem - Skyrim-vel szemeztem egy darabig, de ez is olyan mint a lentebb írt COD egyes részei... majd ha olcsóbb lesz.
-
cashback
őstag
válasz
SQX_Barto #47975 üzenetére
Hát azért egy 5€-t rászánnék.
Nálam a vga a szűk keresztmetszet (IGP
) ami gátol a komolyabb játékokban.
BF3-val játszottam pár órát (HD4870-essel)... COD után teljesen más világ, viszont megszokható és élvezhető.Ghost-ra én is kíváncsi vagyok már... Mivel ezt követően megint Tréark lesz (elég valószínű) így ezt is 2évre veszem.
K_mester - Nem csak játékoknál van ez így... Ha a boltban le van akciózva az 1000Ft-os Olívabogyó 200Ft-ra a sok hülye megveszi... mert ennyiért a hülyének is megéri... az egy dolog hogy ott rohad meg ahol van, mert a kutyának sem kell otthon.
Más... - Magyar nyelvű stratégiai játék esetleg van Steam-en? (magyar felirat elég, szinkron nem szükséges)
-
-
válasz
SQX_Barto #46632 üzenetére
magyarén 10*24/8 (=30) szavazás lesz és mivel minden 3. szavazás után kapni summer sale kártyát, amiből 10 van, ezért épp ki lehet rakni egy szettet, de csak akkor, ha egy szavazást se hagy ki az ember. (már, ha ugyanúgy nulláról indul, mint én és nem tervez kártyát/10$ fölött játékot venni)
-
ayo
veterán
válasz
SQX_Barto #45573 üzenetére
egyszeru figyeld az akciokat - ha van weeklong midweek stb akcio akkor nem fogjak kozbe benyomni a summersalet. hetfon mar lehetett tudni hogy nem ezen a heten lesz. legtobbszor ezeket az akciokot joval elore megbeszelik es nyilvan a kiadonak se erdeke hogy a heti akciojat elnyomja egy summersale. 1-2 heten belul lesz.
-
Delta×
senior tag
-
cashback
őstag
válasz
SQX_Barto #45073 üzenetére
A 7pontot DeFranco-nak írtam, merthogy neki annyi hiányzik és hogy van rá lehetőség hogy azt csökkentse.
1-2pontot ad a játékokra (legalábbis én úgy vettem észre) - kód és gift esetén is.
ayo - nekem Bundle kulcsokra is adott - 11pont volt szintlépésig - volt pár régebbi Bundle kulcsom ami most pont jól jött.
-
warcat
veterán
-
Mardel
őstag
válasz
SQX_Barto #44475 üzenetére
Persze mert a foil rare cucc tehát nagyon kevés eséllyel esik, de volt 60€-ért is amikor még csak 10 szint feletti emberek kiváltsága volt, hogy csak nekik eshet.
Mivel a max kártyák fele eshet ki egy játékból és több már nem, így 4 vagy 3 kártyát kapsz, ha egyik foil örülsz és eladod. De eshet 2 egyforma is simából.
Az ára meg fog még esni, ahogy többen lépnek be ebbe a kártyás buliba és teszik fel marketre.
Mivel nincs fix ár ezért a piac dönti el és nema steam hogy mi mennyibe kerül. Ha sok embernél felhalmozódik valami, akkor egymás alá árazzák be így csökken mindig az aktuális ára.
Most 15€ lehet 1 hét múlva már csak 5€. -
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Mobilinternet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W