Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Ha nagyon akarod őket, akkor megveheted, 0.10-15 euro között vesztegetik őket a Community Market-en. Én összeraktam őket, de mérges lettem, mert még lehet fejleszteni is a cuccost (újabb komplett szettel). Az ötödik szint a Vaction Veteran, nem tudom, van-e feljebb, ezt is képen láttam...
Az RTCW-n gondolkodom erősen. Illetve jobban örültem volna egy Vampire: Bloodlines nagyobb leárazásnak. Meg TimeShift leárazásnak, meg Jade Empire leárazásnak, úgy legalább -75%-al
Az Anomally Warzone Earth az valami toronyvédős játék? Lassan bánom, hogy nem vettem meg HB-ban...
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
válasz stevve #48100 üzenetére
Van olyan játék is, ami nyolcat dob (Fallen Enchantres Legendary Heroes). De én nem tartom túlzónak a 100 eurót. Én is kerestem vele kb 50-et (vagy talán többet), de a nagy részét még a Summer Sale előtt, akkor még sokkal többet értek a kártyák. sőt, még a béta elején kezdtem, egész jó áruk volt.
(#48154) Samus: Már nem adnak ingyen kulcsot? Nekem van egy, odaadom szívesen (ingyen, mert nekem is ingyen volt). Én nem tudok vele mit kezdeni, mert már megvan, és amúgy nagyon jó játék, még az első része megjelenésekor végigtoltam. De egyébként nem tower defense, hanem épp az ellentettje, tower offense. Vagyis te támadsz a tornyok ellen.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
lostprophet
aktív tag
Ha kell valakinek:
Anomaly: Warzone Earth
J3N2M-84VD2-38CWG[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
akkor most hogy van ez a kártyadobás ?
én mindenből kihoztam a 4-et, de a maradék 4 nem jön fel csak ha újra megvásárolom a játékot ?
Ha egyet elüzletelek, további játékkal visszakaphatom, még semmiből sem dobott fel 2 egyformát és megtelltem .Köszi előre is !
A PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)
-
Anonymus X
tag
válasz bigyo108 #48161 üzenetére
"én mindenből kihoztam a 4-et, de a maradék 4 nem jön fel csak ha újra megvásárolom a játékot ?"
Be is b*****...
Első HSZ-ben le van egy link a kártyás tudnivalókra. Javaslom tanulmányozását, mert teljesen téves elképzeléseid vannak.
[ Szerkesztve ]
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
Cheesus
senior tag
-
Peat;)
veterán
válasz #79621120 #48147 üzenetére
Gondolom már mindegy, de a Dark Souls nálam sokkal jobban bejött. Witchert abbahagytam, számomra szörnyen vontatott, mesterkélt érzet volt benne. A Dark Soulsnál meg a klasszikus régi kihívás s játékhangulat egy az egybe átjött, igazából nagyon más is a két játék. Ha fiatal vagy akkor a Witcher valószínű jobban fog tetszeni.
-
bigyo108
aktív tag
válasz Anonymus X #48162 üzenetére
Igen, ezt énis így gondoltam .
Köszi olvasom ..... mert az jóóóóó .....A PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)
-
törölt tag
válasz Peat;) #48165 üzenetére
Köszönöm a választ , bár nem én tettem fel a kérdést .
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
srácok, valakinek nem lenne 1 felesleges bioshock kártya?
-
warcat
veterán
No,mondtam,hogy encore vásár lesz
EA: It's in the crate!
-
Samus
addikt
Utolsó nap, nincsenek új akciók, a legnépszerűbbek jöttek vissza egy napig, közük a Dishonored, a TR részek, a Civ 5, Skyrim Legendary, Walking Dead. A Dishonored tényleg orosz verzió (van ennek bármi hátránya?), amit nálunk vásárolhatok? Bár máshogy egyébként sem jutnék hozzá, a dobozos drágább, ajándékozni meg nem lehet...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
sagem
addikt
válasz warcat #48173 üzenetére
Hja, akkor véget ért a móka mára zárul Gabe mókatára. De ha tetszett visszavár majd, Jóska, Sára, Tercsi, Fercsi ,Kata , Klára, s Valahány név a naptárba, Eljön még hozzátok (winter sale is coming), Viszont látásra pajtások.
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
warcat
veterán
-
ayo
veterán
hat azert az incredipede vagy a swapper lehetett volna megegyszer mert mindenketto pont hajnalban volt es azokat nem ismeteltek sehogy se.. na mindegy igyis sokat vasaroltam
http://jateknaplo.blog.hu
-
bul07
nagyúr
Kérdés
Most hogy szavaztam ezt írta ki
31 alkalommal szavaztál és 10 Nyári Kiruccanás Játékkártyát szereztél. Szavazz még 2 alkalommal, hogy kapj egy Nyári Kiruccanás JátékkártyátMinden alkalommal szavaztam?
Vagyis eddig 31szavazás volt?( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
warcat
veterán
Orosz kebelbarátainknál 1 tf kulcs a Fallout Collection,kb 1.40 eur marketről véve.
EA: It's in the crate!
-
Csapoati
nagyúr
Hopp, a Steam celebje, a 118-as szintű csaj (valami Zoey) vásárolt tőlem kártyát.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Samus
addikt
Szavazni a három játékra lehet, naponta háromszor (8 órnként - 7:30 óra erejéig), nekem első alkalommal nem írta ki, utána mindig. Mivel 10 napja megy a téma, simán lehet, hogy minden alkalommal szavaztál
-
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan platformer/kalandjátékot, mint a Trine 1-2? Nagyon tetszenek, de lassan a második rész végére érek. A Deadligt-ot már ajánlották, de hiába platformer, mégsem ez a kalandos és grafikai stílus.
Köszönöm előre is.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Anonymus X
tag
Jade Empire -75% ritkán van. Tavaly például emlékszem, hogy a nyári vásár utáni első napon, napi ajánlatként kapott -75%-ot, miközben a vásár alatt -50%-on volt Meg is vettem akkor.
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
DeFranco
nagyúr
válasz icecave #48190 üzenetére
de én nem azzal szeretném
reszerk: OK, nem is mondtam neked ellent, oldalágon nyilatkoztam magánvéleményt
LOL: három szamaszél kártyát kaptam, mind a három Telkes Laura. Ha kell valakinek jelentkezzen, én már nem szüttyögök vele, jelképes valamit kérek cserébe.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz icecave #48186 üzenetére
ja, amúgy nem teljesen stílusazonos, de ránézhetsz a bionic commando: rearmed-re is. Én remekül szórakoztam vele.
-
nagyúr
Köszönöm a tippeket, megnézem őket.
Kártyák: Még nem tudom, mire jók, csak 1-2 hete játszom steam-en keresztül és csak egy pár van. Majd rájövök később, gondolom. Még az ismerkedés fázis van egyelőre.
Ollie: Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
-
SQX_Barto
addikt
Nem, 2 szavazás lesz még.
Hajnali 3-kor egy, meg 11 kor egy, ami pont este 7-re ér véget.
Elég hülyén jönne ki, ha 32 szavazás lenne és 33ért kapnád a kártyát.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest