Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Ezek a vásárok tényleg egyre gyengébbek lesznek. Semmi játék, vagy normális event. Csak vásárolj ezerrel, és az abból kapott pontokat tudod elkölteni nettó hülyeségekre.
A csevegőszobás dolgot meg tudta csinálni valaki? Egy rakás csoportban írtam, de még mindig nem jelzi késznek.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
bul07
nagyúr
válasz csaba951 #101697 üzenetére
Hát igen
Én most csak kifarmolom majd a kártyákat és elpasszolom, ép van időm meg kedvem is( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
őstag
-
MrTwister
őstag
válasz Samus #101701 üzenetére
Akkor jelzi késznek a feladatot ha beteszed ezt a kis kék karácsonyfa izzó lényt(ajándék animated sticker) a csoportos csevegőszobába, nálam legalábbis így működött csak.
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Samus
addikt
-
bul07
nagyúr
Összesen mennyi kártyát lehet farmolni naponta?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Akkor úgy kérdezem hogy ma 11db kártya a megszerezhető max?
8db a szavazásért
3db a felfedezési listáért( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
MrTwister
őstag
válasz bul07 #101709 üzenetére
Igen én is ennyit szereztem+a napi feladatok ugye és holnap újra 3 kártya a felfedezési lista kipörgetéséért.
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
vizimento
senior tag
Sziasztok! Én nem szoktam játszani, ezért ezt a Steam-et se ismerem. De valakinek aki ezen keresztül szokott PC játékokat játszani, egy ajándékkártyát vennék Karácsonyra amin van egy adott összeg, és azt vesz belőle amit akar. Létezik ilyen? Vagy csak közvetlen a számlájára lehet pénzt utani? Vagy hogy működik? Köszi!
Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
wjbhbdux
veterán
válasz vizimento #101711 üzenetére
Kézzel fogható kártyát nem kapni az országban, de a Steamen keresztül küldhetsz digitális ajándék kártyát a barát listádon lévőknek.
/s
-
alcsa
senior tag
.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Csatlakozz csoportos csevegéshez nekem ez nem megy.. Hogy kell?
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Redneck
nagyúr
Nem tudom mi van nálam a Steammel. Ha rámegyek az áruházra, 1-2 másodperc után újra betölti az oldalt, és nem tudok semmit megnézni, sem görgetni. Villan egyet, majd újra betölt, de csak a felső bannert látom. Így nehéz lesz a Sale alatt megcsinálni a küldetéseket.
Frissítés nincs, a kliens naprakész.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
-
sagem
addikt
válasz Samus #101701 üzenetére
Mondjuk az event/játék nekem nem hiányzik, általában totális baromságok voltak vagy teljesen szétcsalták az egészet a játékosok Az viszont bosszantó szerintem, hogy a kedvezményes kupont nem lehet kifarmolni. Rosszul emlékszem, hogy tavaly viszonylag könnyen elérhető volt? Most a napi küldik összesen 2000 tokent fognak adni, a kupon meg 5000 tokenbe kerül, szóval legjobb esetben is 27 euróért kell vásárolnod, hogy meg tudd szerezni, nekem nem rémlik, hogy tavaly is ekkora vásárlás kellett volna hozzá minimum.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Vertigo18
addikt
Anno valaki nagyon kedvesen beírta ide, hogy hogyan is lehet ASF-fel lefarmoltatni napi 3x. a Waitlistet....
Lehetne ezt pótolni, mert nem találom...Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Ryder62
őstag
válasz csaba951 #101697 üzenetére
Váó. Ki gondolta volna...
Én nem vagyok gazdag ember de spúr sem. Ha valami kell megveszem.
Sosem értettem azokat akik órákat képesek elcseszni az idejükből, eletükből hogy pár eurót keresve megvegyenek egy játékot. Amivel lehet nem is játszanak, csak birtoklási vágyuk van.
-
Vertigo18
addikt
válasz khmmmm #101729 üzenetére
Igen, sajnos türelmetlen voltam és a program indítása után egyből írtam a kérdést, amint láttam, hogy lecsekkolta és nem talált farmolni való kártyákat. Még jó, hogy bekapcsolva hagytam, mert most, amikor ránéztem, már végigpörgette a Felfedezési listákat.
Köszönöm a választ, a linkeket elmentettem.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Segal
veterán
válasz sagem #101726 üzenetére
Beszámolta a vásárlási előzményeket (plusz 5 euro kedvezményt adott)
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
wjbhbdux
veterán
-
csaba951
veterán
válasz s7evcsenko #101733 üzenetére
-
Golden9
addikt
Ingyenes lett a POSTAL.
[ Szeretkezve ]
-
De4d
őstag
Nem rossz árak, de megint a szokásos, szinte megint minden annyi kedvezményt kapott mint korábban, sőt évekkel ezelőtt, talán írtam is már Witcher 3 GOTY ismét 15 euró, de a többire ez a fix kedvezményezés van.
Játék nincs, zseton gyűjtés ami kb semmire nem jó, nem tudom hogy mindig mindennap össze lehet majd szedni 600 zsetont akkor talán a sale végére beérne az a 4,5 eurós kedvezmény.Minden jó, ha a vége jó!
-
Serpiko
addikt
Egy új feladat van azt gondoltam több lesz.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
-
Segal
veterán
Tessék menni vásárolni
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Serpiko
addikt
válasz Executioner #101744 üzenetére
Lehet ha nagyon beindul az epic akkor verseny lesz köztük. Jó lenne mert nagyon nyeregbe érzi magát a valve.
-
Edorn
senior tag
Ha nem steam-es játékot adok hozzá a steam-hez (uPlay), akkor a steam-nek számolnia/jeleznie kellene a játékidőt? Vagy szimplán csak annyi, hogy ott lesz a könyvtárban és rá tudok nyomni a játék indítására? (esetemben konrétan az Assassin's Creed® III kapcsán merült fel a kérdés [az AC3SP.exe-t tallóztam be])
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
Serpiko
addikt
Kaptam egy fóliás kártyát remélem egy sor összejön
-
bul07
nagyúr
válasz Serpiko #101749 üzenetére
Nekem kb 200-250 kártyából kettő vagy három eset eddig, az is még az első napon a tegnapi 60kártyába nem volt
Sokat nem remélnék hogy kigyűlik
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest