Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van Der
csendes tag
válasz
üzenetére
Talán pont, azért mert nem partnerek vagyunk egyelőre, hanem birkák.
A magyar politikáról is elő lehetne ásni finomságokat (főleg jelenkori). Ki mit vesz figyelembe a saját érdekeit szem előtt tartva. De én nem vérszerződésről beszélek, hanem konstruktivitásról -hasznosságról, partnerségről. Ami a Németekkel már adott. Én pont hogy az EU-s kapcsolatok valódi rehabilitációjának egy kezdőlépéséről vizionálok
Mert az én szememben nem csak az Osztrákok, Németek , csóró szomszédok jelentik Európát. A Régi kapcslatrendszereink rajtuk keresztül működnek. Egyfajta nyitásról beszélek az életigenlő (latin) világ felé. A franciao. mindig is vhol ellenpólusa volt a németo.nak, nemúgy mint pld. az olaszok. Ez csak egy lehetőség, ki lehet hagyni mindent. Sőt az is lehet hogy nem működik, de egyszer meg kéne próbálni - itt van egy tét nélküli átmeneti időszak, míg megkapjuk F-35-et, és megkeressük a helyünket Amerika ege alatt.
Amúgy csodálkoznék ha nem operálna a dolog. Inkább a kommunikációval lehetnek nehézségek (angol-németre jobban kivagyunk tenyésztve és ez OK is). Az EU-s belső kapcsolataink kialakítása nem áll szemközt az angolszász NATO-val, sőt. Ezt egy (akár Trójai) családként látom, jobban prosperálnak a dolgok ha mindenki segít a másiknak valamiben. Szervesen illeszkedjen össze újra ami összetartozik - Európában. Szét vagyunk tagolva. A Benelux-Francia-Olasz-Svájc mintha egy másik kontinens lenne. Rajtuk keresztül pld.az olasz kapcsolatok is erősödhetnek, mert a másik stratégiai partnere a németeken kívül az csizmalakóknak a franciák, az Amik után. stb-stb-stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Lenovo X13 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert az én szememben nem csak az Osztrákok, Németek , csóró szomszédok jelentik Európát. A Régi kapcslatrendszereink rajtuk keresztül működnek. Egyfajta nyitásról beszélek az életigenlő (latin) világ felé. A franciao. mindig is vhol ellenpólusa volt a németo.nak, nemúgy mint pld. az olaszok. Ez csak egy lehetőség, ki lehet hagyni mindent. Sőt az is lehet hogy nem működik, de egyszer meg kéne próbálni - itt van egy tét nélküli átmeneti időszak, míg megkapjuk F-35-et, és megkeressük a helyünket Amerika ege alatt.