Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boeing 737
senior tag
válasz
üzenetére
Nah köcc a kimerítő válaszokat.

Nem költséges olyan sok évig menetjészen tartani az azon a bázison tárolt gépeket
CdG -ről én se sok jót hallottam. Én azt olvastam valahol hogy már nem sok van neki hátra.
Európai államok közül melyiknek van amúgy hasonlója ?
Amúgy ez megin amatőr kérdés de mien szinten tartják üzemkész állapotba a gépeket? Gondolom azért nem úgy hogyha baj van a pilóta csak beugrik azt megy. (xar ott látni az F-16-osiokat is gondolom a jövőre teljesen kivonásra kerülő B-117-ek is oda mennek majd. )
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- Eladó OSRAM Night Breaker LED izzók - H4 + W5W
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- KIA RIO 1.4 - 82760 km - eladó vagy csere!
- 5x112, 17", BMW felni, Opelra is jó, Barum nyárigumival
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4260
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs