Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#36936) Elims válasza simongab (#36935) üzenetére


Elims
veterán

Ha egy rosszul kifogott 4/4s-ed volt 7.x rom-mal akkor értem a hsz-od.

Feltettem azt a Taylor X -et.
Először mindenképp a skandinávot akartam.Már azzal is voltak gubancok...Aztán rájöttem,hogy ki kell kapcsolni a vírusírtót.Az 4-5. próbára felment. (a phoenix szerencsére jól van telepítve,két phoenix van felkotyvasztva..win 7-re)
Aztán jött maga a Taylor X.Ezzel a rom-mal már picit gubancosabb volt,mert pikk-pakk akartam,reflexből és kifelejtettem mindig egy fontos momentumot.Törölni a RM-596_M005.50.emmc.fpsx kijelölést ugyanis ezt nem tartalmazza a rom. Nálam csak ez a piros.A másikkal nincs gond,mert belerakta Taylor a mappába.
Szóval eltelt kb.15perc mire erre rájöttem :-// és amikor kijelöltem is nehezen ment fel.Halott módban csináltam először,annak a végén kiírt vmi hibát,de legalább már felment és bekapcsolt a telefon.Ekkor újraraktam nem halott módban és így már hibátlan felmászott,a végén kiírta amit kell.
A rom-ról. Már az első homescreen árulkodó.Naggyon tetszik!!!Alul teljesen átlátszó az ikonok helyén -ezt írtam már régebben,ill. kértem-.Pár perc nyomkodás után azt kell,hogy mondjam,Atomstabil!!!!
Most jön a nehezebb rész..visszarakni a dolgokat.Gps,dlna,tweaks,widget-ek,boldbeast callrecorder,stb. ;-)

Attisx: Majdnem törölgettem a kijelzőt.Mondom letörlöm a vízcseppeket. ;-))))
Megint nagyot alkottál!!!!! Köszönjük!!!!

A rom letöltésénél azt láttam -mielőtt le nem töltöttem-,hogy letöltve: 0.Ez hogy lehet??MK VII írta,hogy felrakta.Ha igen,honnan töltötted le a rom-ot? Nem kételkedem,csak kérdezem.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.