Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8026) killer2 válasza dome29 (#8025) üzenetére


killer2
tag

Igen, ez a baj az Arc-al. Pedig azért annyira nem nagy szám az a telefon. Idővel szerintem kb egy árba lesznek, mert a 2X ára már nem hiszem, hogy sokat fog esni, az Arc viszont nem rég jött ki. Kicsit elterjed, kidobnak valami újat és máris csúszik lejjebb. Már csak azért is, mert mostanság nagyon kezd divatba jönni a két mag és ez szerintem meg fog látszani az egymagosak árán is.
Ha esetleg kapnék valami jobb ajánlatot, akkor lehet, hogy kicsit rádobnék.

Az a baj a 2Xel, hogy a szoftver öli meg az egészet. Olyan hardvert kapott, hogy lényegében agyonveri a jelenlegi teljes kínálatot, ellenben annyiért adják, mint a jobb 1,5 éves telefonokat.
Igazából én úgy látom, hogy továbbra is a Tegra 2 a legerősebb processzor, legalábbis a tesztek alapján. Bár ezek nem mondanak semmit, viszont amilyen GPU van ebben, azzal úgy tudom, hogy tényleg nem tudja egyik se felvenni a harcot, mindegyiknél jobb egy picivel. A képernyője is teljesen rendben van, ez semmi extra (itt nagy kár a ragasztás hibájáért). Kamera 8MP, ez elég szép és szerintem a minőségével sincs gond, meg van 1080p is, ha valakinek az kell. A multitouch nagyon jó, az egész telefon minőségével sincs gond. Egy csúcs telefon lehetne, ha az LG nem b@szakodna ennyit és lenne kedves észrevenni, hogy ahelyett, hogy a 3Ds meg két magos cuccait hozza ki futószalagon régi elavult verziókkal, miközben a középkategóriában meg már majdnem mindenki (ők is) 2.3at használ, inkább állnának neki egy rendes szoftvert összehozni a prémium telefonjaikra. Nem jó ám az, hogy az LGnél azok szopnak a legtöbbet, akik a legdrágább telefonjaikat vették, ez egyszerűen nevetséges. Igenis adják ki a felsőkategóriás cuccaikat a legújabb androiddal és tessék frissíteni is legalább fél évig! És azt meg ne úgy, hogy egy már a megjelenéskor is elérhető frissítést húznak fél évig, kiadják, azt csókolom!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.