Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz erdoke #18750 üzenetére
Jogos, mert 1,2 méter a optimális nézési távolság.
(#18747) mandju
Bocs! A tavalyi VT-ből indultam ki, reméltem, hogy ez a funkció idénre lejjebb vándorolt.
Mindkettőnk figyelmét elkerülte a topik első hozzászólásának erre vonatkozó része.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
vtechun
veterán
50ST50: hmm, ma észrevettem egy szerény RTL ghostot, azóta zoom2-esen van a készülék egyébként főleg világosabb tartalmakon észrevehető, remélem sikerül elmulasztanom...
-
t-bali3
senior tag
válasz vtechun #18749 üzenetére
Nem vagyok nagy spíler, mert nem voltak ilyen igényeim, de úgy rémlik, hogy egy adott activity gomb beállításainál van lent egy olyan pont, hogy "Add Sequence", ezzel tudsz makrókat csinálni.
Ami miatt problémába futhatsz, hogy a Pana Tv-k menüje mindig onnan indul, ahol adott bekapcsolás után utoljára hagytad. Ez ugye kikapcsolás után visszaáll a helyére, de akkor ha sűrűn állítgatsz több funkciót is a menüben problémás lehet...[ Szerkesztve ]
-
mandju
senior tag
Semmi gond. Majd valamire jó lesz... másra nem, ajándéknak.
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
kevepapa
aktív tag
@ (#18756) vtechun:
Én az UT50-en már több focimeccset is végignéztem (m1/sport1/story4 logók mellett) és többször elfelejtettem zoom1et használni, de eddig semmiféle ghostolást sem tapasztaltam...
Egyébként ne parázz, ne a hibákat keresd, mert bele fogsz őrülni.
És egyébként is: sose feledjük hogy a tv van értünk és nem fordítva... vagy ahogy Tyler Durden mondaná: "Things that you own, end up owning you..."
[ Szerkesztve ]
-
zolikzolik
csendes tag
Sziasztok!
Samu 6500-öt nem tudjátok, hol lehet élőben megnézni?
Nagyon szépen köszi, zzPSN: pzolii
-
salapp
addikt
válasz vtechun #18756 üzenetére
Azt reméltem pár éve, hogy mára már history lesz az a hulladék adó, erre még másodikat is indítottak, Nem beszélve a sok gagyisorozatismétlős klónjukról, amit van örömem átugratni a mindenamikellsemmiaminem mindigtv kínálatában. Hurrá! Nálad meg ghostot produkál.
I'm too old for this shitCathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
salapp
addikt
válasz zolikzolik #18762 üzenetére
Bbécinél pár hét múlva
Mármint ő él majd, amikor megnézi.
De ígérte, hogy el is meséli a tapasztalatokat.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
sniphoe
aktív tag
50X10Y-nal van valamiféle lehetőség a DVB-C használatára? Ha jól tudom gyárilag nincs benne, csak a DVB-T.
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz sniphoe #18765 üzenetére
Emlékeim szerint az 50X10Y-ban is volt DVB-C tuner, az #1. HSZ táblázata szerint is így van. Ráadásul az Y-jelölésű modell pont aban különbözött az E-jelűtől, hogy a tuner már mpeg4 (ez kell a hazai vételhez) szabványú volt az Y-ban, nem pedig mpeg2-es, mint az E-ben. Nem sikerült behangolni? Azon modellel magam sem próbáltam, de elviekben működnie kéne.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
pongi1
tag
válasz erdoke #18750 üzenetére
Nem tudom, csak az tény, hogy öten vagyunk, aztán majd meglátjuk. Első körben biztosan nem veszek 5 szemüveget, max. kettőt. Annyira egyébként nem is érdekel a 3D, csak ha már van/lesz lássa az ember, hogy mi az.
jegenye77: Sajnos ez van, már nézegetem, hogy mire lehetne lecserélni a Digit, csak nálunk eléggé korlátozottak a lehetőségek, és a fiamnak nagyon kellene mindkét DigiSport. Talán ha annyira rossz lesz a kép minősége, nagyobb támogatást kapok a váltásra.
-
nuke7
veterán
sziasztok!
nem sikerült rájönnöm - nyilván, mert laikus vagyok - hogy mi a különbség a:
TX-P42ST50E
és
TX-P42UT50E
tv-k között
(a második olcsóbb, de miért vajon)https://youtube.com/user/nuke7
-
nuke7
veterán
most értem az első hsz végére, és basszus, lehet, hogy nem is kéne plazmát vennem...
az az első 500 óra az nekem kb. egy év - tv-t nem nézek, filmre és xbox-hoz kellene - napi átlag 1-2órával számolva...
(hd tartalmat pc-ről küldenék rá nagyrészt - itunes)(#18770) Hsanyika1: kösz, akkor ha jól vettem ki, az S-es modell az újabb, érdemes lenne azt venni..?
[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
nuke7
veterán
válasz DM-Fan #18773 üzenetére
kössz, ezt nem láttam.
van értelme nekem plazmát venni a felsorolt használathoz..?
vagy van olyan plazma most, ami jobban megérné 200 alatt..?
(3d nem fontos nekem, meg a smart tv sem, mivel az utóbbit tuti úgyse fogom használni - akkor már egy usb-s android-ot, mivel az jóval gyorsabb )[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
DM-Fan
Topikgazda
Már miért ne lenne érdemes?! Az 500 órás bejáratás ha 2 év alatt jön össze, akkor annyi alatt jön össze, nem számít, nem szenvedsz hátrányt belőle, jó beállításokal nem okozol kárt ekkor sem a TV-nek,csak az extra fényerő/kontrasztigény a problémás iyenkor, meg eleinte azért illik kerülni a tartós képelemeket, így pl. a játékok HUD-jait. Filmre nincs jobb a plazmánál, játékra is tökéletes, egyedül a HUD-okra kell odafigyelned. Ha 200 eFt a keret, akkor a 42ST50 a legjobb TV, amit ennyiből megvehetsz. Ha kell az 50"-os méret, akkor ennyiből a Samsung 51E530 jön ki.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
mandju
senior tag
válasz DM-Fan #18775 üzenetére
Vagy már egy bejáratott 42G30-ast, még 4 év garival... na, azzal nincsen ilyen gond...
és szintén 200 alatt van
de ezt nem szabad, ezért gyorsan off-ba is teszem
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
nagyúr
válasz salapp #18733 üzenetére
"ma szegény szüleimnél jártam, és egy 32-es, idei ledes Samsung-on láttam az IPTV teljesítményét. Sírtam magamban. Maszathegyek, borzasztó az egész."
Nem védem őket, messze álljon tőlem, de azért ennyire nem gáz nálam, hogy 32-esen is szar legyen! Ebbe azért belejátszhat a szüleid tévéjének LCD-volta is. Meg is írtam, az 50ST50-en 3-3,5 méterről nézhető! Nem jó, de a gyerekeim és én is, ha nézem, tök jól elvagyunk a minimax-szal, rajzfilmek TV2-n, RTL Klubon egész jók. Híradó, M1, Duna, információszerzésre elviselhető. Némely gagyi csatorna viszont ami mondjuk 16:9-es adást is 4:3 szélességébe beszorítva nyom, hatalmas gyászkerettel körbe (ezt, soha nem fogom megérteni), és még ilyen pici méretben is kockás, na az elviselhetetlen!!!
-
nagyúr
válasz cukorborsó #18734 üzenetére
"...a leendő ST50 tulajdonosok nevében hálás lennék, ha megosztanátok velünk, hogy ki milyen beállítások mellett látja legszebbnek a képet!"
Az én ízlésem, egyelőre:
True Cinema
Kontraszt 34
Fényerő 0
Színtelítettség 34
Képélesség 6
Élénk színek ki
Öko (este be, nappal ki)
P-NR ki
További:
24 Smoth Film vagy IFC ki
16:9 túlpásztázás be
Pixel csúsztatás automatikus.Nekem, most így jó.
-
nagyúr
válasz kevepapa #18761 üzenetére
"Én az UT50-en már több focimeccset is végignéztem (m1/sport1/story4 logók mellett) és többször elfelejtettem zoom1et használni, de eddig semmiféle ghostolást sem tapasztaltam..."
Én az U20-on (az UT előtt 2-vel), nem tudtam, hogy mi az a ghost, meg villogás, meg plazma-betegség, meg semmi. Nem Neo PDP-s panel van bennük, aminek meg van a hátránya, most ST tulajként sorolhatnám, de az előnye is.
-
jegenye77
addikt
válasz pongi1 #18768 üzenetére
Én is pont a sportcsatornák miatt választottam a digit.
Mindegy mert a szerződés aláírva a box meg úton van hozzám.
Jelenleg még a 37-es Samu van de jövő héten ha minden igaz elviszik és akkor jön az 50ST50.
Akkor a focimeccs az nagyon gáz lesz rajta?
Hello hd - G30 párosítást láttam. Ott mem volt semmi gond a képpel.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
junkpod
veterán
válasz liszi70 #18731 üzenetére
igazad van 3-4 méter tàvolsàgbòl nézhetö a thome iptv. vagyis csak volt. mostanaban a gyenge minöség hang elcsuszassal es a gyors jeleneteknel akadassal, felkockasodassal jar. gondolom egyre tobbet adtak el es elfogyott a sàvszélesség... (Szeged-Petofitelep)
Box's don't touch!
-
nagyúr
Bocsánat, nagyon nem szeretnék ráakaszkodni a fórum nyakára, ezt még megírom, aztán kussolok.
Szóval hétfőig kell eldöntenem :
2-1 re vezetnek a cserét ellenzők, segítsetek légyszi szubjektív véleményekkel még!
-
s7evcsenko
addikt
válasz liszi70 #18783 üzenetére
Szerintem ennél nagyobb pocsékolást nem is csinálhatnál, mint ha kidobnád az ablakon azt a 120k-t 5"-ért.
Mint ahogy előttem is írták, ebből a pénzből egy raklap egyéb dolgot tudsz venni, ami messze többet hozzáadna az élvezeti-faktorhoz, mint az az 5"..."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
nagyúr
válasz kalmanchris #18786 üzenetére
Igen, tudom, egészen pontosan erről van szó!!!
-
Sanyyka
aktív tag
Nem akarom védeni az IPTV-t, de én is Szegeden használom és kimondottan szépek az SD műsorok. Winchesteres beltéri egységgel, HDMI csatlakozóval, "nyújtott" képernyőmóddal megy.
Mondjuk a TV-m csak egy 42TH-PX80. -
salapp
addikt
Én a következő lépcsőt magamnál 60 collban határoztam meg. Pedig nekünk 42-es van. Neked is ezt javaslom. 5 collért egy pixelhibamentes, jó készüléket ne cserélj le másikra!
60 collnál kérdezz újra!
Jelenleg nálam a 60e6500 vezet (amíg Bbéci le nem lomboz esetlegesen, személyes vizslatása alapján - remélem, nem). Viszont én ekkora összeget egy összegben nem tudok a női szekcióval elfogadtatni, ezért úgyis várom a 0% THM-es időszakot. Valamint elvem lett, hogy 5 év garancia kell ilyen értékű készülék mellé. Ezt is belekalkulálva kell kijönnije egy elfogadható árnak nálam.Addig is élvezem a jelenlegi szuper kis tévé nyújtotta élményeket! Tedd te is ezt!
[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
alázógyík
addikt
Én se cserélnék 5"-ért, az biztos.
Hogy ne csak Pana beállításokról beszéljünk.
Én így használom most az LG 50PA6500-at :Aspect Ratio: Just Scan
Energy Saving: Off
Picture Mode: STANDARD (User)
Contrast: 82
Brightness:60
Sharpness: 26
Color: 50
Tint: 0
Color Temp: W,7Expert control
Dynamic Contrast: Off
Noise Reduction: Off
Gamma: Medium
Black Level: Low
Film Mode: Off
Color Gamut: Standard
Edge Enhancement: OffNagyon meg vagyok elégedve vele.
-
-
ewhu
csendes tag
Szerintem is meggondolatlanság volna ennyi pénzt kiadni 5” miatt. Nyilván csípi a légy a honpolgárt egy ilyen méretű megjelenítő után, de úgy gondolom, hogy az általad megfogalmazott felhasználási igények és a felvázolt anyagi vonzatok miatt is megfelelő választás az 50”. Gondolj bele a legtöbben ilyen összeghatárt (~130 eFt) lőnek be, amikor készüléket keresnek. Tudom, nem rendelkezünk azonos anyagi kondíciókkal, így sántíthat az előző elmélkedés, hiszen miért kellene foglalkozni más lehetőségeivel, de gondolkozz el ezen. Másrészről pedig felnőtt ember vagy, el tudod dönteni, hogy a vágyaid vagy pedig a lehetőségeid felé billen a mérleg nyelve.
-
Tigi
őstag
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
s7evcsenko
addikt
Ez odab.sz!
[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
StLui
veterán
Köszi!!
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Sweet.tv - internetes TV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Android játékok topikja
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.