Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#78151) Balinov válasza gorgo (#78149) üzenetére


Balinov
félisten

Szvsz tudja, nekünk a virgin hub 3.0 1db ssidn mindkét frekin sugaroz

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#78152) madgie válasza gorgo (#78149) üzenetére


madgie
titán

Szerintem kb mind Dual Band, főleg a 17 ezres kategória támogatja még a régebbi szabványt.

(#78153) rbalint88 válasza gorgo (#78149) üzenetére


rbalint88
addikt

de, tudnak. legalábbis amikkel én találkoztam, azok tudnak. arra figyelj, hogy a WAN port is 1000-es legyen, különben halottnak a csók.

órára: alapvetően olyanokat veszek, aminél van lehetőség személyes megtekintésre. főleg azóta, hogy nagyon rápörögtem egy órára, ami aztán élőben látva már nem volt akkora hűha élmény, de amikor csuklóra került, akkor véglegesen megbizonyosodtam róla, hogy nem ő lesz a nyerő, egyszerűen kényelmetlen volt.

majd ha vége a korlátozásoknak, ugroj ki Pandorfba és Bécsbe, jó eséllyel lesz készleten az óra és esélyesen olcsóbban, mint itthon...

Freddy: tíz évente szeretnék venni mindig egy-két kategóriával jobbat, újat, amiket aztán érdemes lesz továbbörökíteni a gyerekre. 20-nál és 30-nál megvolt :) Közben mindig van egy-két beruházás, de azok van, hogy csak pár hétig vannak meg.
Erőn felül nyilván nem fogok órát venni, ahogy autót se vettem. A kajás résszel egyetértek alapvetően, de ugyanebbe a kategóriába sorolom az utazást, borkóstolót, stb-t is. Valamilyen szintig fontosak a tárgyak, nyilván jó egy adott minőséget elérni és tartani, de az élményeket többre tartom. Hogy kinek mi az a minőségi szint, amivel megelégszik, az mindenkinél más.

(#78154) Ear001 válasza gorgo (#78149) üzenetére


Ear001
addikt

De tudnak. Némi kompromisszum lehet, ha közel vannak az antennák, némileg zavarhatják egymást, de nem vészes. A hasáb formájú Mac AirPortok már ezer éve tudják ezt a két sávozást, és igen jól.

(#78155) Mercutio_ válasza gorgo (#78149) üzenetére


Mercutio_
félisten

Arra figyelj routernél, hogy az 5GHz-t tudók 2,4GHz-s része általában gyengébb picit, mint a csak 2,4GHz-s routereké. (legalább is a router-topicban hype-olt Asus RT-AC57U v1 esetében gyengébb a jelerősség ugyanott, mint a korábbi fapad TP-Link 841ND esetében. Az már más kérdés, hogy panelben a túl sok 2.4-es frekin dolgozó router miatti interferencia okán amit csak tudok 5GHz-n használok)

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#78156) madgie válasza Mercutio_ (#78155) üzenetére


madgie
titán

Pont ezért vettem kertes házba még egy RT-N18U-t (míg lehetett kapni), itt nem zavar semmi és a 2,4 GHz azért jobban bírja falakon keresztül, mint az 5. Gigabithez már kevés lenne, de nem is fizetek gigabitet, 250 Mbit is bőven elég szerintem (inkább a feltöltés lehetne combosabb).

(#78157) Studi válasza gorgo (#78149) üzenetére


Studi
addikt

Nekem van a fiók mélyén valami Asus, dual band, de pihen már jóideje. Érdekelhet miféle? Akkoriban ajánlott volt, azt tudom.

(#78158) Mercutio_


Mercutio_
félisten

Csizmi ez a YT "webinar" és a folytatásai megérik a rászánt időt 3D nyomtatás alapjai tárgykörben, vagy elavult/nem a mainstream-et mutatja be? Egyébként innen jött, bár utóbbi oldalon nem egyértelmű, hogy gyakorlati része is van, azért a kapcsolattartó, vagy... :U

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#78159) Mr.Csizmás válasza Mercutio_ (#78158) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

a rászánt időt megéri, de a 3dp uszkve akadémiai tudomány, mármint több területe van, matematika, programozás, fizika, elektronika, 3d elmélet (cad), mechanika, és mindenezekből kb. a végtelenségig lehet tanulni, nincs level cap mint egy mmo-ban. magammal példálózva, már bütyköltem, új alaplapra hegesztettem új módosított firmware-t, mindezt az itteni topic, reddit, és youtube alapján, alapul véve az "iskolai" tudásszintemet a felsorolt tudományokból.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#78160) |AP|


|AP|
veterán

Ezt most csak így ideteszem.
Az aktualitása annyi, hogy jópár év agyalás után végre elhatároztam, hogy én is kipróbálom milyen a drónos világ.
Mondjuk ezt megnézve lesz hová fejlődni :)

(#78161) madgie válasza |AP| (#78160) üzenetére


madgie
titán

Hja, ez FPV, teljesen más világ, mint a szenzorokkal, GPS alapján stabilizált "átlag" drónpilótaság.

Nézd csak, készülj, szédülni fogsz :)

[ Szerkesztve ]

(#78162) |AP| válasza madgie (#78161) üzenetére


|AP|
veterán

egy ilyet VR-ban végignézni garantált behányás :)

(#78163) Byk01 válasza |AP| (#78162) üzenetére


Byk01
senior tag

Nézz meg egy-két drónversenyt, na az durva :)

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

(#78164) gorgo


gorgo
őstag

Tegnap újranéztem a District 9-et. Zseniális! Még jobban tetszett, mint régen!!4!
Kurvajó stílus, és amin meglepődtem magam is, hogy mennyire feszültté tett, izgalmas volt, húúú! (Kellett igyak közben egy nagyonédes rumot :P ) Amellett hogy akciófilmnek is fasza, a morális része most nagyon átjött, kvázi undorodtam az emberi főszereplőktől...
Megkockáztatom, hogy top5 ever-be bent van a film nálam.

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#78165) .mf válasza gorgo (#78164) üzenetére


.mf
veterán

"Megkockáztatom, hogy top5 ever-be bent van a film nálam."
"(Kellett igyak közben egy nagyonédes rumot :P )"

Ezek szerint az "egy" jelen esetben egy teljes üvegnyi volt ;]
Számomra egy "nem rossz, de nem is kiemelkedő" film volt. Klisés, túltolt, didaktikus, a legtöbb szereplő félig kidolgozott karikatúra. Több és mélyebb tartalom volt benne, mint egy áltag hollywoodi blockbusterben, de ennél sokkal jobb filmek is vannak.

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

(#78166) Mercutio_ válasza gorgo (#78164) üzenetére


Mercutio_
félisten

Kevésbé moralizál, de a Chappie is jó és a Yo-Landi + Ninja páros :C

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#78167) |AP|


|AP|
veterán

Tudnátok ajánlani megbízható, jó minőségben dolgozó karosszériást, aki számlaképes? Garanciális autón kellene két elemet újrafényezni, ezért mindenképpen kellene a számla. Márkaszervíz kb. 300k-t mond, ennél lenne jobb kevesebből megúszni. Biztosítót nem szeretnék bevonni, megoldom zsebből.

(#78168) spanyoll válasza |AP| (#78167) üzenetére


spanyoll
addikt

Apósomon keresztül van egy arc aki elvileg csodákra képes. Ha a többiek nem tudnak zsigerből egyet akkor szólj és levadászom a számát.

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#78169) |AP| válasza spanyoll (#78168) üzenetére


|AP|
veterán

Köszi! Eddig kaptam két tippet. Nagy csodákra szerencsére nincs szükség, hátsó ajtó+hátsó kerék felett, összesen 2 elem. Horpadás nincs, csak húzás ( tanulság: ne húzd fel az asszonyt hajnalban, ha ő vezet :) )
Itt inkább a papírozás része érdekesebb, mert az autó még garanciális. Beszéltem a márkaszervízzel, ők azt mondták, ha rendes, számlaképes cég csinálja meg, akkor nem lesz gond a garanciával.
Biztosítót meg azért nem kavarnék bele, mert céges autó és túl sok papírmunkával járna, meg már egyébként is pedzegették, hogy minek nekem ez a kocsi. Szóval nem csinálnék ebből bent túl sok munkát másoknak :)

(#78170) Mercutio_ válasza |AP| (#78169) üzenetére


Mercutio_
félisten

tanulság: ne húzd fel az asszonyt hajnalban, ha ő vezet :)
:N :N :N

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#78171) Studi válasza |AP| (#78169) üzenetére


Studi
addikt

Nincs olyan, hogy általánosan elveszted a garanciát szakszerűtlen javítás miatt, ez már átfutott pár körön. Csak akkor, ha összefüggés van a szakszerűtlen javítás és a hiba között. Ha karosszériaelemet bárhol fényeztetsz, és motorhibád lesz később, akkor nem tagadhatják meg a garanciás kezelést.

(#78172) Mercutio_ válasza Studi (#78171) üzenetére


Mercutio_
félisten

Esetleg a sérült elem mögötti részt érdemes lehet dokumentálni milyen állapotban van :U

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#78173) Freddy76 válasza |AP| (#78167) üzenetére


Freddy76
addikt

Megbízható, jó minőség, számlaképes? Válassz a háromból kettőt, és tudok szakit ajánlani :DDD

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#78174) rbalint88 válasza Freddy76 (#78173) üzenetére


rbalint88
addikt

Van olyan is, aki mindharmat tudja :) ... csak altalaban dupla annyiba kerul...

(#78175) Jahno válasza |AP| (#78167) üzenetére


Jahno
őstag

Nekem volt olyan, de a tenyérnyi hátsó lökös horpadás vége lett valami 450 vagy fene tudja mennyi körül. Szerintem aki rendesen és számlásan tolja, ott nem biztos, hogy sokkal a márkaszervíz árfekvése alatt lesz.

(#78176) Studi


Studi
addikt

Budaiak!

mi a helyzet a Normafánál? lehet ott parkolni? ha nem, akkor mivel érdemes odamenni?

(#78177) Freddy76 válasza Studi (#78176) üzenetére


Freddy76
addikt

Nem lehet. Semmivel.

Normafa a miénk, ne gyere oda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

;]

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#78178) Freddy76 válasza Studi (#78176) üzenetére


Freddy76
addikt

Na jó, viccet félretéve: a parkolás rizikós, hiába mondják, hogy ne menjenek oda a népek, odamennek. Hétvégén sokszor hosszan nyúlik a kocsisor a Konkoly-Thege úton... Lehet helyet találni, de macerás.

Szerintem autózz be a belvárosba, az autót tedd le a János Kórház parkolójában, vagy a kórház oldalában a Diós árkon, ott felszállsz a fogaskerekűre, leszállsz a végállomáson, onnan pedig 15 perc séta.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#78179) Mr.Csizmás válasza Studi (#78176) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

attól függ milyen messze ;]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#78180) Studi válasza Freddy76 (#78177) üzenetére


Studi
addikt

:R nem én találtam ki...

(#78181) rbalint88 válasza Studi (#78176) üzenetére


rbalint88
addikt

amit Freddy írt, az jó ötlet, "romcsi" fogasozás jó móka, lefele meg lehet sétálni is akár, ha sok az energia :) eső(álló)kabátot vigyetek azért

legalább az asszonyodnak vannak jó ötletei ;]

[ Szerkesztve ]

(#78182) Studi válasza Freddy76 (#78178) üzenetére


Studi
addikt

Köszi, szerintem fogaskerekűzés lesz belőle.

(#78183) |AP| válasza Studi (#78176) üzenetére


|AP|
veterán

hiányzik egy kis tömeg? ;]
Én legutóbb mikor voltam (még a járvány előtt) olyan volt, mint a Nagykörút, vagy egy zsúfolt pláza... Ellenben a karantén alatt rátaláltunk Tökre és a környékére (tök szép, he-he), és tényleg tök jó volt. Sehol egy ember, lehetett sétálgatni, kiülni a dombokra, nézni a repcemezőket, stb. Ebből a cikkből vettem a tippet. Bármilyen hasonló ötletre nyitott vagyok, ha van valakinek bevált (és nem titkos) helye :)

(#78184) Studi válasza |AP| (#78183) üzenetére


Studi
addikt

Múlt héten szombaton mondjuk Szentendrén voltunk, dél körül mentünk szerintem ki, és alig voltak. Kettő-fél három körül kezdett sűrűsödni picit, de még mindig lehetett méteres távolságokat tartani.

(#78185) Freddy76 válasza Studi (#78182) üzenetére


Freddy76
addikt

Útközben le lehet szállni a Svábhegy megállónál, és beugrani a Szamos cukiba egy fagyira.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#78186) rbalint88 válasza Freddy76 (#78185) üzenetére


rbalint88
addikt

utóbbi 3-4 alkalom csalódás volt náluk :( (ha a Szépkilátás cukrászdáról beszélünk, gondolom)
de találtunk nagyon jó cukrászdát, csak ahhoz át kell menni Pestországba.

(#78187) .mf válasza Freddy76 (#78177) üzenetére


.mf
veterán

Így van! Normafa a normafáké!
Eszedbe ne jusson meglátogatni, szabadidő-migráns!

Ugyan a járvány kezdete óta nem voltam, de sok ismerősömtől hallottam, hogy már az elején (amíg még szigorúbb volt a kijárási korlátozás) is már kiborítóan sokan voltak. "Bezártak a plázák, kitódultak az emberek a városi parkokba". Én inkább hanyagolnám a helyetekben. Sok szép, kevésbé látogatott hely van nem messze a várostól. Inkább a budai oldalt ismerem:
Budaörs Kápolna-hegyen, Kopárokon többen szoktak lenni, de a Csíki-hegyeken, főleg a Budakeszi felé néző oldali ösvényeken ritkán vannak emberek, azon végig a Huszonnégyökrösig kellemes séta fenyvesen át a hegyoldalban;
Érdi magaspartot kevesen ismerik: 40~50 m-es löszfal a Duna partján, mellette pincesor;
Bia környéki kirándulóhelyeken is többen vannak mostanában, de még messze nem olyan sokan, mint Normafán: Nyakaskő, Országház-kőfejtő, a volt rakétabázisok; ott a szomszédban Sóskút is, a Kálvária-heggyel és alatta kőfejtővel;
Etyek is kellemes - az Alcsútdobozra vezető utat nemrég újították fel (at long fucking last), Alcsút előtt az út egy platánsoron vezet (na az a rész meg pont nincs felújítva);
Páty, Budajenő is szép kis falvak;
Telki mellett a Csergezán-kilátót most nem ajánlom, múlt héten száz méteren keresztül álltak a kocsik az út mellett, a rendőrök is igazoltatták a sok embert;
Zsámbék, romtemplom mellett van egy kis hegy felette szép rálátással a falura
Tök, ahogy Attila is írta, ott van egy kis templomrom is, bár tényleg kicsi
Perbál, Tinnye is kellemes - bár Tinnyén most nincs homokszobor :( - Tinnye felől Piliscsaba felé ott az Üvegtigris, Pilisjászfalu felé viszont a hetekben verték szét a 102-est, pedig jó kis út volt; ja és Perbáltól K-re, Tinnyétől DK-re szép kis hegyek (dombok);
Szomor hegyéről szép a kilátás; ott van mellette Gyermely is, kellemes út (inkább vezetős);
Máriahalom határában Ny-ra van egy ÉNy-DK-i hegyhát szép kilátással;
Epöl felé nem túl jó az útminőség, de Epöl-szikla egy jó kis séta, szép kilátással;
Bajna - Héreg, jó minőségű kanyargós út, tovább Tarjánnál lefordulni Vértestolna/Tardos, Tata irányába hangulatos út vezet az erdőn át az Arborétum mellett (Agostyáni út) - ha meg Tata, akkor Öreg-tó, Vár, Műrom;
Tatabányán Turul, Szelim-barlang, Raizinger-kilátó;
Északi irányba és Pilis körül (Egom, Dobogókő, Visegrád, Pilisborosjenő, stb) gondolom sokan lesznek - Csobánkán talán kevesebben, kellemes hely, a körbevevő hegyeken sok kis ösvény van; Csobánkától nem messze indul a Holdvilág-árok, tovább az úton Pilisszentkereszt előtt pedig a Dera-szurdok;
Vagy Pilisszántó felől hegyre fel, vagy ha lusták vagytok Kétbükkfa felől többnyire vízszintes úton Pilis-tető / Boldog Özséb kilátó;
Visegrád mellett van az Apát-kúti völgy és Ördögmalom-vízesés
Szentendre mellett Anna-völgyi vízesés, Dömörkapu, Lajos-forrás (és mellette Lom-hegy, volt rakétabázis/laktanya); kicsit D-ebbre Kő-hegy, Petőfi-kilátó;

Na és ez még csak a budai oldal, Bp közele volt, és csak azok a helyek, ahol már jártam (többször is), tudom is, hol vannak (sok helyre csak ismerősök vittek és nem tudom, pontosan hol vannak) és eszembe is jutottak :DDD Válogassatok kedvetekre :)

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

(#78188) Freddy76 válasza .mf (#78187) üzenetére


Freddy76
addikt

Szerintem ezt Studinak akartad írni, nem nekem :) .

Én itt lakok Zugligetben, Normafa alatt, a kertkapun túl gyalogos távolság a Hunyad-orom, Tündér-szikla, János-hegy, és maga Normafa is. De hiába lenne háztól házik egy kellemes egy órás túra Normafa, tele van...
Azt pedig tényleg nem értem, miért rögzült sokakban hogy zöld=Normafa. Gyakorlatilag semmi nincs ott, fák, ösvény, fű. Ami sok más helyen van, pl. a Hárshegyen, Hármashatárhegyen, csak hogy ne menjünk ki a városból...

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#78189) rbalint88 válasza Freddy76 (#78188) üzenetére


rbalint88
addikt

Ne aggodj, Harmashatarhegy is mindig fullon van, Obuda es Huvosvolgy felol is... :(

(#78190) .mf válasza Freddy76 (#78188) üzenetére


.mf
veterán

Nyilván Robinak szólt - de a "Normafa a miénk, ne gyere oda!!!!" folytatása volt :)

Én pedig a Gellérthegynél lakok, de a tűzijátékot leszámítva ennyire teli ritkán láttam a hegy Citán kívüli részét (legfeljebb amikor környező iskolákból egyszerre vitték oda a gyerekeket), mint most karantén alatt... Így egyszer-kétszer feltekertem, de utána inkább másfelé mentem.

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

(#78191) Jahno válasza Freddy76 (#78188) üzenetére


Jahno
őstag

HHH, háhóóógyne :-D Ha valami tele van, akkor az is. Mindig is. Este csillagfotós izét néztem volna, de jöttek lámpával borozni, még január/februárban is :-O Jobb időben meg aztán főleg. Talán Csiki, Sorrento felé opciósabb a hely. Aztán ki tudja. Körbe kell nézni kintebb, mert blogokon már terjednek a "kevésbé ismert helyek karantén idejére", ami miatt még jobban tömeg van, de eddig is az volt.

Ma kimentünk Ócsa mellé a határba. Parkolóban akadt pár autó, de összesen pár 10 emberrel találkoztunk 3 kilométeren. Az út ennyire üres volt, akadtak madarak, minimál látnivaló de napfény/jó levegő pont elégnek bizonyult. Meg egyéb csiribiri:

Amelyik hely a kirandulástippes oldalon és valahol szerepelt, vagy határon belül van, az biza elvérzett és tatárjárás van.

(#78192) Byk01 válasza Jahno (#78191) üzenetére


Byk01
senior tag

Itt mi is voltunk még a karantén elején (Selyem-rét). Azt hittem, kutya sem lesz ott, de volt az is, emberek is folyton jöttek, játszótér tele.

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

(#78193) Jahno válasza Byk01 (#78192) üzenetére


Jahno
őstag

Én nem hittem, hogy nem lesz senki, de szerencsére nem sokan voltak, vagy csak mi mentünk ebédidőben és nem utána.

(#78195) m3ss válasza rbalint88 (#78189) üzenetére


m3ss
veterán

karanten ota van fullon a Harmashatarhegy? mennyire? pont oda keszulok napokban jegyes fotozasra, kilato kornyekere...lehet erdemes lenne mashova mennunk?

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

(#78196) #31733248 válasza m3ss (#78195) üzenetére


#31733248
törölt tag

Közvetlen mellette lakom, az utcánk végén van. Nincsenek kevesen, de attól még tudsz fotózni, igaz, a hétvégi napokat érdemes elkerülni.

(#78194) Freddy76

A megvédés mindig jó üzlet, csakúgy, ahogy a demokráciáért való aggódás is. :K

[ Szerkesztve ]

(#78197) rbalint88 válasza m3ss (#78195) üzenetére


rbalint88
addikt

HHH mindig fullon van, karanténtól függetlenül.

(#78198) gorgo


gorgo
őstag

Lusta Urak! ;) Kellene már borozni egyet, egy rendeset! Remek tavaszi időnk van, mire lesz ebből valami nyár is lesz! Szóval aki érez kedvet magában egy összejövetelhez, mely elsősorban a bor köré szerveződik - de persze nem feltétlen kizárólag - jelezze. Elképzés az lenne, hogy kiválasztott bor felhozatalt saját úton beszerzünk, és valami megfelelő helyen, megfelelő körülmények közt elfogyasztjuk. A 4 kritikus paraméterből:
- kivel
- mikor
- hol
- mit
kezdjük az elején, majd haladjunk sorban. Tehát jelentkezőket várok!

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#78199) Freddy76 válasza #31733248 (#78196) üzenetére


Freddy76
addikt

Ó igen. Bálintra tekintettel úgy gondoltam, hogy a II. kerülettől nem kell megvédeni a XII. kerületet, de aztán eszembe jutott, hogy te is ott laksz.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#78200) Mercutio_ válasza Freddy76 (#78199) üzenetére


Mercutio_
félisten

Most, hogy a lokáció miatt ennyit zuhant a lakásotok értéke 🤭 ideje elgondolkozni egy békásmegyeri cserén;]

gorgo: kóstolónál arra majd figyeljetek, hogy meleg lesz, vörösből max 1-2 fér bele, különben csúnya fejreállás lehet a vége:U kérdés persze fehérből mit lenne érdemes :U (bár, úgyse jutunk el odáig, hogy már csak ez a kérdés:DDD )

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.