Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#70001) aleister válasza Studi (#69998) üzenetére


aleister
veterán

Nem az éra a lényeg ebben az esetben. Eredeti funkcióját tekintve maga a karóra teljes mértékben egy felesleges dolog szvsz manapság. Ellenben az öltözet kiegészítőjeként, státuszszimbólumként van értelme hordani.

A Casio BEM 506-os sorozatot néztem ki anno. Azóta is várok Merci beszámolójára, merthogy neki állítólag volt. :)

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#70002) Studi válasza t_a_m_a_s (#70000) üzenetére


Studi
addikt

Meg hát nekem nem is kell megmagyarázd, mire dobod ki a pénzt. :DDD

(#70003) Freddy76


Freddy76
addikt

Én egyszer vettem egy Longines órát. Igaz, a feleségemnek. Aztán a munkahelyén egy kolléganője észrevette, és elmondta neki, mennyibe kerül, azóta nem meri hordani...

[ Szerkesztve ]

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#70004) gorgo válasza aleister (#70001) üzenetére


gorgo
őstag

hétköznap kifejezetten szar ha nincs rajtam óra. Sokkal macerásabb (és atombéna) telefonon nézni az időt. Sőt, rendszeres, hogy csekkolom a telót, amin EKKORÁVAL ott van az idő, majd zsebre tesztem, és megnézem az órán, hogy mennyi az idő :).

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#70005) t_a_m_a_s válasza Studi (#70002) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Tudod, van az a poén, hogy attól félek, hogy ha meghalok, az asszony eladja a fotós cuccaim / óráim / legóim stb. Annyiért, amennyit mondtam neki :)

Holnap majd jól beletépünk...

(#70006) aleister válasza Freddy76 (#70003) üzenetére


aleister
veterán

Mondd neki, hogy ne parázzon. Kínai kópia.

(#70004) gorgo
Miért béna a telón való időnézés? No meg miért nézed meg a teló után a karórát? :)

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#70007) Studi válasza gorgo (#70004) üzenetére


Studi
addikt

Én épp az ellenkezője vagyok. Már régen is levettem a karórát, mert zavart a szíj, ha gép előtt ültem. Mindegy, hogy az egy fémszíjas valami, vagy egy igen vékony bőrszíjas Doxa-e. A monitoron van óra, mindig az előtt ülök. Ha nem, akkor meg a kocsiban, ott is van óra. És ha ott sem, akkor otthon, vagy a kocsmában ülök, és nem érdekel, mennyi az idő. :)

(#70008) Freddy76 válasza aleister (#70006) üzenetére


Freddy76
addikt

Ezzel ne viccelj :DDD . Asszonynak van egy nagyon sznob és szörnyen buta (ellenben mutatós) barátnőfélesége, akinek van egy viszonylag tehetős férje. Egyszer karácsony után átjönnek, feleség büszkén mutogatja az új Luis Vuitton táskáját (ami szerintem halál béna, lényegében egy bőrtatyó tele monogrammal...). Feleségem felhúzza a szemét, minekis 400ezerért táska, én viccesen megjegyzem, hogy Józsi, tuti, hogy eredeti? Mire a pasi, persze, ne hülyéskedj. Jól van mondom, mert após a lányomnak Törökországból hozott egy Burberry ruhát, gondolom, ugyanezen a piacon van LV is. Mire a csak ledermed, ránéz a férjére: te ősszel kétszer is voltál törökbe (így, törökbe)... Pasi pánikszerűen bizonygatja, hogy de nem... A poén, hogy ismerem az embert, tuti nem vesz hamisítványt, és tényleg meg tudja tenni. De a lényeg, hogy addig hiszti volt, amíg otthon be nem mutatta a blokkot és a tanúsítványt, de a p.csa még ezután elment az Andrássy-n az LV boltba, hogy megnézesse a tatyót.

A feleségem monjuk inkább megkönnyebbülne, hogy nem vagyok olyan hülye, és adok ki annyi pénzt egy óráért...

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#70009) Studi válasza Freddy76 (#70008) üzenetére


Studi
addikt

Jó sztori, ilyen nőt nagyon nagy ívben... :K

Amúgy meg tudjuk, hogy a lonzsinnak csak az új legódat akartad elővezetni. :DDD

(#70010) Mercutio_ válasza aleister (#69992) üzenetére


Mercutio_
félisten

Stuhling is kínai valójában.

szerk.: Nem állítólag, és nem múltidő, még mindig megvan a BEM-506 csak elemet kell benne cseréltetnem (és egyúttal valami kényelmesebb szíjat is rádobni, mert merev a gyári "bőr".

Studi: FOSsil, így érthető:DDD

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#70011) aleister válasza Freddy76 (#70008) üzenetére


aleister
veterán

:)
Mennyi ilyen van, édes istenem.
Ami a tragikus az ilyen történetekben, hogy nem egy ember úgy vállalja be ezeket az értelmetlen kiadásokat, hogy nem teheti meg, de mivel ez a menő, valahogy kiizadja.

(#70010) Mercutio_
No akkor jöhetnek a tapasztalatok! ;)

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#70012) Mercutio_ válasza aleister (#70011) üzenetére


Mercutio_
félisten

Mit szeretnél tudni?

Esztétikus, árát bőven megérte, korrekt alap szerkezet van benne, a dátumváltás (30 napos hónapok) kicsit macerás, mert megy vele a hét napja is (de lehet csak én vagyok béna). kb. ennyi, "kaccsojjaki"

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#70013) aleister válasza Mercutio_ (#70012) üzenetére


aleister
veterán

Mennyire strapabíró? Az üvege karcálló-e eléggé? A bőrszíj nem feslik? Milyen időközönként kell utánállítani? Stb.

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#70014) crey válasza Freddy76 (#70008) üzenetére


crey
MODERÁTOR

Hát... az ilyen nőt messzire. Mióta én is megtehetem, jobban kedvelem a minőségibb dolgokat, de mindennek van egy határa.

E-cigi motyóból tényleg a műszakilag legpatentebb amcsi és német cuccok hevernek itt előttem, normális ruházat, normális óra, a páromnak is igyekszem normális minőségű göncöket venni.

Viszont már elborultak az arcok abba az irányba, hogy nem elég, hogy minőségi premium márka, legyen egyedi, ami csak nekem van, így stabilizált fából készüljön. Anyámat. $1000, meg $1500... anyám borogass.

Sarcasm: just one of the many services I offer.

(#70015) crey válasza t_a_m_a_s (#69994) üzenetére


crey
MODERÁTOR

Az a baj ezzel, hogy pl. a Seiko órák nagyrészétől a víz kiver ahogy kinéznek. Komolyan. Most lehet kövezni, de én egy Hillfiger órát vettem magamnak - persze nem ennyiért. Vannak előnyei ennek a nagy röködésnek ;). És tudom, az óramechanika benne valószínű kínai, de működik, nekem tetszik, az időt pontosan mutatja, és lassan egy éve kutya baja. Szóval a többi nem igazán izgat fel.

Tudom hogy nálad más a pálya, meg jóindulattal vett órabuzi vagy, de nekem egy órám van, azt is azért szeretem, mert öltöztet, plusz nekem hiányzott amikor nem volt. :) - plusz a telefon egyből átáll másik időzónára ha úton vagyok, ezt meg úgy hagyom, és ha ránézek tudom hogy itthon mennyi az idő.

[ Szerkesztve ]

Sarcasm: just one of the many services I offer.

(#70016) aleister válasza crey (#70015) üzenetére


aleister
veterán

Szerintem ez az óra kurva jól néz ki.

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#70017) t_a_m_a_s válasza crey (#70015) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Most - kis túlzással - nekem is egy órám van (na jó, kettő, meg két játszós G-Shock), a mutatott Citizen is egy törődésmentes rádió kontrollos fényevő. Egy mechanikus svájcim van, de az nem nagyon hordom, majd a gyerek örökli.

Nincs ezzel az órával semmi baj, az a lényeg hogy neked bejön, a többi le van tojva. Asszem te is, én is túlvagyunk már azon a koron amikor a "szomszédnak vesszük " az órát, ruhát, autót stb.

Holnap majd jól beletépünk...

(#70018) gorgo válasza aleister (#70006) üzenetére


gorgo
őstag

Na jó nem béna, de mennyivel egyszerűbb az órán megnézni? (szerk: azaz de, béna! ;) )
Amúgy ez nálam ilyen megszokás, nem több. De tényleg folyton fel vagyok baszva, ha otthon hagyom az órát. Sokszor előveszem a mobilt, megnézni van.e valami bejövő infó, elteszem, és eszembe jut, hogy az időt nem néztem meg :) (ezért is kell az óra :P )

[ Szerkesztve ]

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#70019) t_a_m_a_s válasza gorgo (#70018) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Sokszor előveszem a mobilt, megnézni van.e valami bejövő infó, elteszem, és eszembe jut, hogy az időt nem néztem meg

Ezen jót röhögtem, én is így vagyok vele.

Holnap majd jól beletépünk...

(#70020) crey válasza t_a_m_a_s (#70017) üzenetére


crey
MODERÁTOR

Ja ezt most csak arra mondtam tudod, hogy bemégy itt is az óra topicba, bedobnád azt az órát amit én vettem, hogy ez mennyire jó, majd kb. 30-an ugranának a nyakadnak, hogy se nem Seiko, se nem svájci "watch movement", dobd is ki a picsába, mert az nem óra, majd linkelnek neked egy borzadályt, majd közlik, hogy itt kezdődik az óra - és hülye vagy ha ezt veszed. :D

Úgymond szakmai szempontból érthető a dolog, aztán ott vagy egy szubjektív "de kéremszépen ez kurvaronda, én fel nem veszem" szűrő...

Sarcasm: just one of the many services I offer.

(#70021) t_a_m_a_s válasza crey (#70020) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Én azt gondolom, hogy aki nem órabuzi, az nyilván elsősorban a design alapján választ, és jó is ez így. Én ennek az árából biztos Orient/Seiko vonalon választottam volna. Az órás topikok azért veszélyesek, ott súlyosan fertőzött emberek vannak... A svájcis/exkluzív meg megint más téma. Ott hamar eljutni odáig, hogy az Omega/Rolex alatt nem is óra az óra.

Nekem van egy kollégám, őt pl azért bírom mert ő az órákat a szépségükért szereti, nem a szerkezetbe van belebuzulva. Van 30 ezres Orientje és 1,5 millás Panerai-ja, Omegája egyaránt, mindegyiket imádja.

Holnap majd jól beletépünk...

(#70022) Balinov válasza crey (#70015) üzenetére


Balinov
félisten

Nekem is Hilfiger van, csak téglalap alakú oratesttel, hasonló árban volt majd 9 éve, mikor a XXXre kaptam. Eddig 3 elemcsrere, egy új gyári borszij, meg utoljára tavaly egy 25khuf fém szíj, tisztítás, tömítés csere az egyik legprofibb Győri orasnal.

Hibátlan.

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#70023) aleister válasza gorgo (#70018) üzenetére


aleister
veterán

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy van az a kör, ahol egyszerűen nem elegáns mobilon nézegetni az időt.

De megértelek egyébként. Ahány ember, annyi szokás. :)

[ Szerkesztve ]

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#70024) |AP|


|AP|
veterán

valaki meg tudná nekem mondani hol van a "Bp. 3. sz. csomagkézbesítő bázis" ?
Legalább háromféle címet találtam már a neten hozzá, telefonszámot viszont sehol.
A történet: rendeltem egy obit az e-infin.com-ról, ők DHL-lel feladták, kaptam is a csomagról, a felcímzett dobozról fényképet. Pár nappal később DHL-es tracking numbert is kaptam, ott tudtam követni.
Pár napja azt mutatja, hogy a magyar posta oldalán tudom követni a csomagot, ott ezt látom:
KÉP

Ezek szerint a csomagot megpróbálták kézbesíteni, nem sikerült és most a "Bp. 3. sz. csomagkézbesítő bázis"-on van.
Egyrészt kizárt dolog, hogy megpróbálták, az irodaház címét adtam meg ahol dolgozom, a recepció azonnal telefonál ha megjelenik a postás.
Másrészt most már mindegy, akár el is mennék érte mielőtt visszaküldik, csak hát ugye hová, és milyen számon érdeklődjek.. :F

(#70025) j.bravo válasza aleister (#70016) üzenetére


j.bravo
addikt

+1, szerintem is nagyon szép.
Nem értek a stylist szlenghez, de talán smart casual vagy mi a szösz: elég elegáns ahhoz hogy felvedd öltönyhöz ha kell, de elég sportos ahhoz is hogy egy jobb farmeres-galléros pólós szettel is jó legyen. A nem feltétlen zakóval felvett ingekkel is jó szvsz.

Whatever.

(#70026) papaya válasza |AP| (#70024) üzenetére


papaya
senior tag

Miért nem hívod fel a posta ügyfélszolgalátat? Előbb utóbb felszokták venni, ahol azért ilyen kérdésekre talán tudnak pontos címet adni.

(#70027) t_a_m_a_s válasza aleister (#70023) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy van az a kör, ahol egyszerűen nem elegáns mobilon nézegetni az időt.

Hja, de oda nem a 35K-s Seiko való...

Holnap majd jól beletépünk...

(#70028) Mercutio_ válasza aleister (#70013) üzenetére


Mercutio_
félisten

Passz,
Passz,
100k alatt (de sokszor még fölötte is) vackok a gyári bőrszíjak 5-10k körül kapsz jót , vagy csináltatsz M1o-val,
Dátumváltás miatt havonta állítod, addig 1-2 perc alatt marad az eltérés.

De alig hordtam , 9 óra van itthon és másik 3-ra vagyok rákattanva.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#70029) Lassú Víz válasza Mercutio_ (#70028) üzenetére


Lassú Víz
őstag

Nálunk 23:39 :DDD

A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.

(#70030) Real_Necro válasza |AP| (#70024) üzenetére


Real_Necro
veterán

Ha jol emlekszem Florian ternel. Volt valami levelezesem veluk anno egy elkavarodott csomag miatt. A postavezeto nagyon segitokesz volt.

Aztan lehet tevedek es Ulloi ut...

[ Szerkesztve ]

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#70031) |AP| válasza Real_Necro (#70030) üzenetére


|AP|
veterán

hát ez az...van ahol Üllőit találok, van ahol Táblás utca...
Na mindegy, Megpróbálom valahogy telefonon elérni őket...biztos könnyű lesz, így karácsony előtt :)

(#70032) zolka78 válasza |AP| (#70031) üzenetére


zolka78
senior tag

Ez a 3-as bázisos hülyeség valami központi csomagelosztó micsoda. A kézbesítés meg azért van benne a trackingben mert nem minden csomagot kell kézbe, címre szállítani. Ilyenkor álltalában kiállítanak egy nyomtatott értesítőt ami tartalmazza, hogy hol kell átvenned a csomagot amit valószínűleg a címhez legközelebbi postán -ahol csomagot lehet átvenni- fogsz megkapni. Az értesítőt meg valszeg a postás fogja hozni. De ha látod, hogy a trackingben megjelenik a saját postád akkor mehetsz értesítő nélkül is. Nállam az ilyen esetekben mindig ez volt a menet.

Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!

(#70033) |AP| válasza zolka78 (#70032) üzenetére


|AP|
veterán

ez oké, de én címre kértem a kézbesítést, nem postán maradóra...

Most reggel megnéztük az Infoparkos kedves postáskisasszonnyal, állítólag ma újra kézbesítőnél lesz. Talán ma sikerül ki is hozni.

(#70034) zolka78 válasza |AP| (#70033) üzenetére


zolka78
senior tag

Sajnos nekem már előfordult, hogy értékfeltüntetett(drágább cucc) vagy nagyobb méretű csomagot egyáltalán nem akartak kihozni. Simán csak letétbe helyezték a helyi postán.

Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!

(#70035) Byk01 válasza gorgo (#70018) üzenetére


Byk01
senior tag

Velem sokszor az van, hogy felveszem a telót megnézni, mennyi az idő, aztán látom, van email, fb értesítés, stb. és bár megnéztem, elfelejtem, mennyi is az idő :D

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

(#70036) aleister válasza Mercutio_ (#70028) üzenetére


aleister
veterán

Értem. Köszi az infót!
Melyik az a másik 3? :)

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#70037) *Ropi* válasza Lassú Víz (#70029) üzenetére


*Ropi*
félisten

Hova sietsz? 23:38:52-kor írtad. :D

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#70038) #73959936


#73959936
törölt tag

vettem 1 ilyet

Meg tudná mondani valaki, hogy milyen polárszűrőt érdemes hozzá választani. (abszolút amatőr vagyok)

:R

(#70039) Mercutio_ válasza #73959936 (#70038) üzenetére


Mercutio_
félisten

abszolút amatőr vagyok
És el is tévedtél:D (vagy Nikon topic)

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#70040) Mercutio_ válasza aleister (#70036) üzenetére


Mercutio_
félisten

Kockásfüzet, bambino (legörgetve vannak képek, a szíja ennek is merev, egyből ment vissza a dobozába), és mostanság a pilóta

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#70041) #73959936 válasza Mercutio_ (#70039) üzenetére


#73959936
törölt tag

Rendben, mentem is. - :K

:R

(#70042) mikrofon válasza #73959936 (#70038) üzenetére


mikrofon
addikt

Ezzel (Zeiss T* C-POL filter 52mm) biztos nem rontod az objektíved minőséget ;]
Máskérdérs, hogy sose vennék én ennyiért, de biztos van aki igen..... merthogy raktáron tartják...
Egyébként arra figyelj, hogy 52mm-es a szűrőméret

[ Szerkesztve ]

(#70043) Lassú Víz válasza *Ropi* (#70037) üzenetére


Lassú Víz
őstag

No ezen én is elgondolkodtam, de az jött ki, hogy a PH szervere van pár másodperccel a múltban. De lehet tévedek.

Szerk: Nem tévedek. 2017-12-15 11:57:38 a timestamp, és akkor küldtem amikor a telefon épp 58-ra váltott. Az meg a hálózattól kapja az időt.

[ Szerkesztve ]

A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.

(#70044) Mercutio_ válasza crey (#70015) üzenetére


Mercutio_
félisten

Nincs kizárva, hogy valamelyik olcsó miyota, vagy pont Seiko szerkezet van benne.

Seiko-ból vannak szép Chronográfok: 1, 2, 3, 4, 5, 6 így hirtelen.
De öltönyórának a SARB/SARY/SARX szériában is vannak szép darabok, komolyabb szerkezettel ebayről van amelyik 100k alatt kifogható újonnan.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#70045) gorgo válasza Byk01 (#70035) üzenetére


gorgo
őstag

Dettó! Ilyen is gyakran előfordul velem.

Más. Van egy alap tissot-om, elemes, nem automata. Milyen pontosság várható el? Kb. 1 hónapja beparáztatott, egy hétig napont 5+ peercet késett, na mondom fasza, vihetem szervízbe... Aztán ahogy jött úgy el is mult ez a hülyesége. Viszont azért nem egy atomóra. 2-3 havonta 1 percet korrigalok. Ez normális?

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#70046) Balinov válasza gorgo (#70045) üzenetére


Balinov
félisten

Favicc, de Rosszatom? :))

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#70047) t_a_m_a_s válasza gorgo (#70045) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Kvarcóra akkor csinál ilyet ha merül az elem benne. Egyébként a kvarcóra pontossága havi +/- 15-20 másodperc.

Holnap majd jól beletépünk...

(#70048) crey válasza Mercutio_ (#70044) üzenetére


crey
MODERÁTOR

Esélyesen Miyota, ezt a montre24-en találtam:

"The watches Tommy Hilfiger are assembled in the manufactories of Movado Group, and are equipped with Swiss and Japanese movements: ลาภ and Miyota"

A chronografok közül az első kettő elmegy, de a bőr szíjon nem tetszett a bőrszíj, a fémszíjason meg maga a fém. :D ... tudom, hisztis, háklis picsa vagyok.

[ Szerkesztve ]

Sarcasm: just one of the many services I offer.

(#70049) gorgo válasza t_a_m_a_s (#70047) üzenetére


gorgo
őstag

Biztos olyan is van, a tissot másképp jelzi a merülést. Először azt hittem pára ment bele, attól megváltozik a kvarckrustály rezgési frekije, ami ilyen pontatlansághoz vezet. Valami fura volt vele...

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#70050) Balinov


Balinov
félisten

Ping!

Sracok, ebook segitseget kernek. Iroajanlo..Steve Berry, Raymond Khoury, James Rollinshoz hasonlo irokat keresnek, akiknek ebook valtozatban is van elerheto konvye, lehetoleg magyarul. 5let valakinek?

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.