Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#78601) madgie válasza rbalint88 (#78600) üzenetére


madgie
titán

Párizs nem volt húgyszagú, mikor a belvárosban voltunk, Grazról nem is beszélve (bár az meg kisváros). Bár Párizsnak is van putris része, az igaz, meg most a grazi házigazda is mesélte, hogy náluk tényleg elég durva lett, amiben rajtunk csak átmentek a népek (éjjel átmentem a vasútállomás melletti Sparba, szerintem öt fehér osztrákot nem láttam ott az eladókon kívül).

Lakadéré: múltkor ezer képet adtam át. Nem elírás, ezret. Rájuk írtam előtte, hogy figyi, nagyon buliztatok, ennyi lett, válogassak még le, vagy képesek lesztek ennyit átnézni. Kérték, anyuka a végére érve azt kérdezte, van még? Baszki, nekem leválogatni is két napba telt :D

(#78602) .mf válasza rbalint88 (#78578) üzenetére


.mf
veterán

"Ha fotozok egy eskuvot, akkor eskuvofotos vagyok? "

Igen, ha van hozzá X Y photography oldalad is.
Mondom én ezt úgy, hogy a héten csináltam... Jah, kurválkodás :/ :DDD

Ha nem fesztiválon lettem volna off-line, adtam volna a 28-75-öst, vagy még aktuális? Nappal a polgári még csak-csak, de sötétebb templomba és utána a lagzi az A7-tel már erősen kihívásos... Fotóztam azzal is koncerteket és fesztiválokat, de csak hobbiból, amikor nem gáz, hogy lemaradsz jó pillanatokról, mert a fókusz épp nem hajlandó fogni. Az A7 nappal se gyorsvonat, de kevés fénynél elég csúnyán be tud lassulni, még f2.8-as zoommal is.
Aztán még vannak a nehezítő körülmények is... Tegnap is volt ilyen, haver koncertjét is fotóztam a fesztiválon, Z6 + 70-200 f2.8 (a 4 napos fesztiválra vitt cuccom bő felét a fotós cucc tette ki...), olyan színpadképet kért (fény csak hátulról, időnként strobo, elölről semmi, végig füstgépek, mögötte led-fal)... szóval amivel szívni lehet, mind megvolt... csak reménykedek maradt pár, amiből utóban ki lehet hozni valamit, most nézem még át a képeket.

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

(#78603) rbalint88 válasza .mf (#78602) üzenetére


rbalint88
addikt

Francba, akkor buktam :( ;] szombaton volt, vegulis megoldottam az 50/1,8-cal, a huntolos es sokszor rossz helyre fogo af megizzasztott azert nehanyszor. Zoom is jol jott volna, meg deritolap, meg vaku meg, meg, meg :DDD

Az a kockert erosen kihivasos szitunak tunik, vinni kellett volna studiovakut :)

na de nem offolok itt tovabb ezzel. Inkabb azt mondjatok meg, hogy hol lehet jo veloscsontot venni? Elobb lattam a Streetkitchenes gtillezett veloscsont receptet es tocsat nyaladzottam magam ala, ki kell probalni!

(#78604) spanyoll válasza Freddy76 (#78593) üzenetére


spanyoll
addikt

Ha jól tudom akkor nem társasházban élsz / belvárosban.
Persze nem mindenhol ocsmány a környezet, de én sajnos azt látom nagyrészt.

@Studi: persze hogy nem, de nem is ezt mondtam. De összehasonlításnak Köln ami szintén milliós nagyváros sokkal élhetőbb a sok zöldterülettel pl.

@madgie: 1K kép leadva? Az erős :D Én 5-600nál próbálok nem többet adni, mert tudom, hogy a franc se nézi át.

[ Szerkesztve ]

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#78605) gorgo


gorgo
őstag

Voltam Astoria Óraplázába, van 3 vitrin Hamilton, köztük pont a kiszemelt is. Sőt, még aranyozott verzióban is! Amit magam sem hittem volna, valami eszetlen bitang jól állt, talán kicsit jobban is mint az acél (meglehet, mert barnább a bőröm most. De télen amikor 'fakó' lesz, majd lehet az acél lesz jobb?). Na szóval meglepett az arany verzió, és elgondolkodtam erősen. Nem túl, izé, túl ... szólva nem túl 'sok'/hivalkodó/egyéb negatív érzelmet kiváltó az arany? Melóhelyen garantáltan szarul érezném magam benne, valahogy az "üzenete" nem biztos hogy jó lenne (beosztottak havi fizujánál drágább órában, hát... lehet elküldenének a büdösbe magukban, khm, vagy fene tudja).

Másik az ára. Céloztam rá, hogy netről jóval olcsóbb, de nem mondtam meg, hogy konkrétan egy százassal olcsóbb... Erre némi gondokodás, főnökkel konzultálás után engedne 30-at. Esetleg még alkudok egy tizest, meg a netesre jön még szállítás, de akkor is, 60-70-nel olcsóbb a netről. Chrono24 rendszeréről mit lehet tudni? Totál kóser, van vásárló védelem?

[ Szerkesztve ]

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#78606) Freddy76 válasza gorgo (#78605) üzenetére


Freddy76
addikt

Aranyórát akkor vegyél, ha nagyon gazdag vagy, vagy ha buzi. Az elsőt illetően tudom a helyzetet, a másodikat nem.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#78607) spanyoll válasza gorgo (#78605) üzenetére


spanyoll
addikt

Nem értek hozzá, de azt vedd ami tetszik.
Van arany színű órám, milanese szíjjal, nem egyszer buziztak le benne, de nekem tetszik magamon, úgyhogy pont leszarom ki mit gondol.
Amúgy arany kevesebb dologhoz áll jól, azért nem vennék, főleg ennyiért. Ezüst szín jobban beleillik sokféle szettbe.

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#78608) Freddy76 válasza spanyoll (#78607) üzenetére


Freddy76
addikt

És pont ez a lényeg. Ha jól érzed magad benne (igazából, nem csak bebeszélve), akkor jól is áll. És akkor le van szarva, hogy ki mit gondol.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#78609) TayRol válasza gorgo (#78605) üzenetére


TayRol
veterán

Astoria Oraplaza mocsok drága. Chrono-ról vegyed. Nekem eddig nem volt gondom vele (4-5 vásárlás).

(#78610) gorgo válasza Freddy76 (#78606) üzenetére


gorgo
őstag

Ez a szempont eddig nem volt meg :) de kösz a tippet :DDD. Marad az acél, webről.

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#78611) Mercutio_ válasza gorgo (#78605) üzenetére


Mercutio_
félisten

Kérdés mi van a garival ch24 esetén?

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#78612) gorgo


gorgo
őstag

Tegnap megnéztük a Tenet-et. Premier napján volt vagy 10% nézőszám... Jól betett ez a covid!
A film egyedül akciófilmként értékelhető nálam, annak viszont egészen jó! Végig feszült, akár még izgalmas is. A sztori szokásos szarrá csavart, követhetetlen, meg sem próbáltam követni, mivel az alapja (nem lövöm le) eleve paradoxon. Karakterek jók, látvány stb. mind jó, mondanivaló természetesen kb. 0.
Azért az nem gyenge, hogy egyedül ezért mentünk be, azaz nem volt félnapos shopping, és 1400-et akasztott le a parkolóautómata, ami nem fogad el 2020-ban bankkártyát. :W Köcsög Mammut!
A második résznek/folytatásnak tudnék címet ajánlani: Re-tenet :))

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#78613) Studi


Studi
addikt

srácok napi hány kéretlen és megválaszolatlan telefonhívás, üzenet után lehet egy exem zaklatás miatt feljelenteni?

(#78614) madgie válasza gorgo (#78612) üzenetére


madgie
titán

Nolan egy ideje óta nagyon durva megalomániában szenved (a második Batman volt talán az utolsó normális filmje), legyen minden grandiózus, öt porsche húzza a nyóc kamerát, amiből hét imax, legyen óriási a forgatókönyv, mindfuck mindenfelé... nekem már rég nem szimpatikus, amit csinál.

Studi: szánj rá pár napot az életedből! Menj vissza hozzá, kérd meg a kezét, költözz a lakásába, folyamatosan légy részeg, verd meg, aztán míg dolgozik, húzz meg egy másik nőt a lakásán, de úgy, hogy hazaérve pont belefusson az akcióba. Ezek után szerintem nem fog többé keresni :D

(#78615) Mr.Csizmás válasza Studi (#78613) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

akár kettő is, ha tudod bizonyítani hogy zavar/idegesít. esetleg valami elmegyógysimogató szakvéleményt is csatolj, hogy felzaklat. :K

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#78616) Studi válasza madgie (#78614) üzenetére


Studi
addikt

Azt hiszem nem tudok nála többet inni... :DDD

(#78617) gorgo


gorgo
őstag

ha már ez az exes téma... Exem megkapta/vette a régi verdát ocsóé, részben mert kell rá költeni majd eleget. Pl. 2 szett gumi helyből. Helyesebben van 2 új téligumi, és azt találtam ki, hogy a meghajtott kerékre lenne évszaknak megfelelő új gumi, a nem meghajtottra meg új négy évszakos. Kis futásteljesítmény, keveset fogja használni amúgy is, 100 fölött, városon kívül nem nagyon menne.
Ez így sztem jobb, mintha tisztán 4-évszakosssal lenne szerelve, és kicsit olcsóbb, mintha a teljes 2 szettet kéne cserélni, meg tavasszal/télen szereltetni... Ugye?

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#78618) Mercutio_ válasza gorgo (#78617) üzenetére


Mercutio_
félisten

Ha keveset megy és azt is városban, akkor miért nem 4 db 4 évszakos?

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#78619) Ear001 válasza gorgo (#78617) üzenetére


Ear001
addikt

Nem. Ezek a mixek teszik nagyjából teljesen kiszámíthatatlanná egy autó viselkedését akkor, amikor a gumi teljesítménye pont számít- vészfékezés, nyálkás-nedves út stb. 4 egyforma négyévszakos a három gyártótól, ami tud ilyen csinálni: Michelin, Good Year, Vredestein és időnként forgatni, hogy egyformán kopjon.

(#78620) Studi válasza gorgo (#78617) üzenetére


Studi
addikt

+1 Ear001 véleményéhez: ne keverd a gumikat, mert nem kizárt, hogy ami orrtolós nyáron, az télen úgy eldobja a seggét egy enyhe kanyarban, hogy csak pislogsz. A különböző tapadású gumik nagyon fel tudják borítani az autó stabilitását.

(#78621) Freddy76


Freddy76
addikt

Na, hétfőn megy szervizbe a Mazda (meghúztam kicsit, és mivel azon az elemen már más is meghúzta egy parkolóban, fényeztetem inkább), csereautónak kapok jövő hétre egy új CX5-öt, ugyanezzel a 2,5 literes motorral, automatával. Várom, hogy mennyire jön be nekem ez a SUV érzés...

Lesz egy adásvételi szerződésem, ahol az eladó az elméleti fizika professzora. Még csak az előkészítésnél tartunk, de már rá kellett jönnöm, hogy az Agymenők szereplőinek ábrázolása egyáltalán nem túlzó...

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#78622) Mercutio_ válasza Freddy76 (#78621) üzenetére


Mercutio_
félisten

Agymenők?
Feleséggel találkoztál már?:D

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#78623) Freddy76 válasza Mercutio_ (#78622) üzenetére


Freddy76
addikt

Ja, már régebben is olvastam. Engem nem érdekel, attól a sorozatot még bírom. Bár a színvonal és a szórakoztató faktor valahogy a 4-6 évadban csökkenni kezdett, a párkapcsolati szituációs komédia annyira nem jött be már a Friends-nél sem...

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#78624) cdl válasza Freddy76 (#78621) üzenetére


cdl
senior tag

Kíváncsi leszek.
CX5 kontra Tucson 2 hónap után:
a motor, a váltó, a futómű, és a zajszigetelés egyértelmüen jobb a Hyundainak.
Az anyaghasználat, az ergonómia inkább visszalépés.
Persze a mostani Mazdával kellene összehasonlítani, zajszigetelésben lehet, hogy fejlődött.

(#78625) gorgo válasza Ear001 (#78619) üzenetére


gorgo
őstag

Értem, végül is jogos, köszi az érveket! :R

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#78626) Mercutio_ válasza Freddy76 (#78623) üzenetére


Mercutio_
félisten

Engem se, magánügyük, a sorozatot én is csíptem :K

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#78627) rbalint88 válasza cdl (#78624) üzenetére


rbalint88
addikt

Ez mar a faceliftes legujabb uj tucson? (Tabletes muszerfal, nem a ket szellozo kozott van a kepernyo)
melyik motor? Mennyit fogyaszt?

(#78628) Balinov válasza Studi (#78620) üzenetére


Balinov
félisten

Exnek lesz, nem mindegy? ;] :D ;]

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#78629) cdl válasza rbalint88 (#78627) üzenetére


cdl
senior tag

Igen, 2 hónapos.
1,6T.
A sima szívót nem szabad megvenni.
1-1.5 literrel eszik többet a Mazdától.
Kint is megeszi a 9-et. De ezt írják is a tesztekben.
De megy is rendesen legalább.

(#78630) rbalint88 válasza cdl (#78629) üzenetére


rbalint88
addikt

1.7 dizel van kolleganak, 6-7-8 a fogyasztasa (orszagut-varos-autopalya). Az nagyobb baj, hogy pici a tank, szerintem ekkora autohoz egy 70lityis jarna azert, nem csak 50-es...
tietek kezivaltos vagy automata?
nekem a ceges autom egy elantra 1.6gdi, ugyanaz a motor, mint a tucson alapmotorja. Ez kisebb-konnyebb auto es ez se raketa vele. Tucsonban max viccnek lehet eros :DDD

(#78631) cdl válasza rbalint88 (#78630) üzenetére


cdl
senior tag

Kézi. 40 km-enként van kút, majd tankolunk.
A turbó nélkülinek nem csak a teljesítménye alacsony. Kevesebb olaj kell bele és a ciklus alatt szereti megenni ebben. Legalább is a szerelő ezt mondta.
Így turbós lett, nem bántuk meg.

(#78632) .mf válasza Studi (#78613) üzenetére


.mf
veterán

Napi hány kéretlen hívás és üzenet? Nekem 1 is elég lenne, bár Mazsi megoldása sem rossz :DDD ott csak az a kérdés, mennyire pszichopata, esélyes-e, hogy a félrelépés miatt leszúrásban részesít - konyhakéssel :DDD

Gorgo: attól függ, mennyire haragban váltatok el ;] Ahogy a többiek is mondták, sokkal biztosabb, kiszámíthatóbb az azonos.

Bálint: "Az nagyobb baj, hogy pici a tank, szerintem ekkora autohoz egy 70lityis jarna azert, nem csak 50-es"

50-es :DDD képzeld, nálam a motoron 10 - volt, amíg egy esésnél be nem nyomtam térddel, azóta inkább 9.5. Egyszer nagyon ideális körülmények között (mivel sehol nem találtam kutat nyitva és emiatt nagyon hypermiling-olva jöttem őszi vasárnap estén-éjjelen hazafelé), pont 200 km előtt fogyott tartalékra (amit kézi csappal lehet állítani); másik végletként volt már olyan terep-túra is sárban, hogy nem sokkal 100 után. Na és ez még egy békebeli darab a maga 10 literes fémtankjával - a mai modern modelleken, mivel homologizáció miatt versenysportra végletekig lefogyasztják őket, 8-7-6 literes tankok vannak :DDD

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

(#78633) rbalint88 válasza cdl (#78631) üzenetére


rbalint88
addikt

Elantra is megeszik 15k alatt egy liter olajat sajnos. Valoszinu az se segitett, hogy az elso olajcsereje 60k-nal volt, okos volt az elso felhasznalo...
Azert zavar a pici tank, mert utazasnal limital. Kenyelmetlen es idoveszteseg is. Eddig minden autommal ki tudtunk menni Erdelybe kenyszerpiheno nelkul, az elantraval 3x kellett tankolni, amugy 1x szokott kelleni.(Algyo-kint-Algyo vs kint 1x). Persze tulelheto dolog, csak a kedves user sziv az autogyartok rafkoja miatt.

.mf: azert a turamotorokra nagyobb tankot raknak :)elantrae 45liter, most “ - - - “ fennmarado hatotavig kijartam, belement 46liter :DDD Audinak 70-es tankja van, azzal 500 es 860km a ket veglet, amit eddig sikerult elerni. Az elsot munkaba jarassal, a masodikat meg celfelhasznalassal: keves varos, sok nyitott tetos kruzolas orszaguton.

(#78634) Studi válasza rbalint88 (#78630) üzenetére


Studi
addikt

Ami meglepő, hogy az Octaviának is kicsi a tankja, bár elég nagy anyahajó a verda. Nem tudok olyan óvatos lenni, hogy 1000km-t elmenjek vele.

(#78635) Studi válasza rbalint88 (#78633) üzenetére


Studi
addikt

Gondolj bele, hogy elektronyossal mennyi lenne a kényszerpihenő! :DDD Egy Erdélyi útba azért belefér szerintem egy 10-15 perces megálló. Persze én is szeretem Prágát úgy megjárni, hogy az utolsó M1-es OMV-től visszaérek a visszafele elsőig. :D

(#78636) TayRol válasza rbalint88 (#78633) üzenetére


TayRol
veterán

4x4es, dsg-s 2.0 tdi passat kombi óvatosan 1100, átlagban 800 km. De akkor elég dinamikus autópálya közlekedés van bennne. 70-es a tankja.

(#78637) Mercutio_ válasza rbalint88 (#78633) üzenetére


Mercutio_
félisten

"az elso olajcsereje 60k-nal volt, okos volt az elso felhasznalo"
Flottakezelő nálunk már "kiabál", ha nem viszed időben olajcserére.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#78638) Balinov válasza rbalint88 (#78630) üzenetére


Balinov
félisten

tavaly nyaralskor vatta uj tucsont kaptunk (4ekm volt benne), 1.7D-hez kepest meglepoen furge volt, siman elfogadnam.

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#78639) Freddy76 válasza cdl (#78624) üzenetére


Freddy76
addikt

De neked emlékeim szerint kétezres manuális CX5 volt, az más karakter teljesen. A kétezres a hatosban is lomhának hat.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#78640) cdl válasza Freddy76 (#78639) üzenetére


cdl
senior tag

Igy van. De a különbség nagyon nagy.
Nem vezettem 2.5-est a Mazdánál, de ez a kis 1.6T döbbenet.
Persze 160 fölött biztos elfogy, de addig jó.

(#78641) rbalint88 válasza Studi (#78635) üzenetére


rbalint88
addikt

elektromosnál azért nézném el, mert cserébe az év többi részében nyugtatja a lelkem az, hogy nem pufogok senki orra alá (tudom, csak a lokális emisszió csökken, de na).

TayRol: hát ja, a dízel az ebben nagyon tud :) csak a mi felhasználásunkkal nem optimális (90% város, max agglomeráció). ezért lett asszonynak egy Prius 2, az a 45 literes tankból elmegy 800km-t még alattam is :D

Mercutio_: olyan nálunk sajnos nincs. A szalon hívogat, hogy jön az éves szerviz, de ha nem viszed el, akkor nem jönnek el érted trélerrel sajnos :(

cdl és Balinov: az 1.7d is 150-nél fogy el. 170-ig elmegy becsületből, de ott azért már küzd a légellenállással. de 150-ig tök jó, dinamikus. szeretnék egy olyat is, de a főnökömnek van olyan, szóval kevés esélyt látok rá :DDD

(#78642) Balinov válasza rbalint88 (#78641) üzenetére


Balinov
félisten

Mallorca volt, asszem 120kmh max, 140el többet nem mertem menni :))

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#78643) rbalint88 válasza Balinov (#78642) üzenetére


rbalint88
addikt

a magyar virtus! :DDD

(#78644) Balinov válasza rbalint88 (#78643) üzenetére


Balinov
félisten

Haha, este, autópályán, 11.30 körül vettük fel a kocsit, onnét csapatunk at Alcudia alá

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#78645) Mercutio_ válasza Balinov (#78642) üzenetére


Mercutio_
félisten

Te otthon vagy ebben: februárban hová érdemes repülni ahol jó idő van és elég a személyi, nem kell útlevél?

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#78646) Jahno válasza Mercutio_ (#78645) üzenetére


Jahno
őstag

Tenerife klasszikus. De csak mert Máltát ismered :-P

(#78647) Studi válasza Mercutio_ (#78645) üzenetére


Studi
addikt

Ne pattogjál, mert nem jöhetsz vissza! :))

(#78648) rbalint88 válasza Studi (#78647) üzenetére


rbalint88
addikt

Lehet nem is akar :DDD

(#78649) Balinov válasza Mercutio_ (#78645) üzenetére


Balinov
félisten

Hát, kanári szigetek, Malaga és környéke (Gibraltári kiterovel) esetleg Algarve, amik eszembe jutnak

Algarven konkrétan furodtunk az óceánban február közepén

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#78650) Novics


Novics
senior tag

Urak, ezt segítsetek értelmezni kérlek:

Biztonságos, mert a feladó jelenlétében a Posta által lezárt küldemény tartalmáért a Posta ugyanolyan felelősséggel tartozik, mintha a lezárást a feladó végezte volna. A postai lezárás a Posta felelősségének kereteit és mértékét nem növeli, és nem módosítja.

Nekem ebből sehogyan sem jön ki az, hogy ez miért biztonságos, vagy mi benne a plusz biztonság, hogy ha ugyanúgy tekintenek a postai lezárásra, mintha te zártad volna le.
(Úgy néz ki, hogy megy a kis Fuji a háztól, egyenesen Olaszországba.)

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.