Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#80001) rbalint88


rbalint88
addikt

Na, lezarult az amazon saga. Ugye novemberben letiltottak a fiokot, ket het vergodes utan feloldottak, viszont a rendelesem toroltek es a gift card balance is nulla volt. Ujabb ket het vergodes utan azt is sikerult visszazserezni es januar 6-an leadtam ujra a rendelesem. Ma ert ide az utolso tetel, amiben az a vicc, hogy 3 apple watch szijat rendeltem, ugyanattol az eladotol (hivatalos apple store az amazonon), mind raktarrol. Ezt sikerult ugyesen 3 csomagban elkuldeniuk, amibol kettot vameljaras ala vontak, fizetni legalabb nem kellett.
Ezektol se veszek soha tobbet semmit :N
Hulye angolok, angol hulyek, hulye brexit. :C

(#80002) Mr.Csizmás válasza rbalint88 (#80001) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

miért tiltottak? :F

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#80003) gorgo


gorgo
őstag

egy ideje már a Telexet olvasom.
Azonban egyre azt veszem észre, hogy kevés a(z értelmes) tartalom, és egyre több a ponyva/bulvár. A mai felhozatal rátesz egy lapáttal, clickbait video az 1. főcikk. wtf :F

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#80004) #31733248 válasza gorgo (#80003) üzenetére


#31733248
törölt tag

- "A nők az áldozatok" néven állandóan futó nemzetközi kampány a vezércikk (ebből a témából szinte minden nap írnak egy újabb cikket)
- Szabó Zsófi nyilvánosság előtt zajló válásos szappanoperája
- Szokásos Müller Cecília savazás
- Egy kis szexuális zaklatás, mint az első ponthoz kapcsolódó slágertéma
- Pussy Riot és azok a gonosz oroszok, akik nem engedik az amerikai titkosszolgálatot szabadon dolgozni a Majdan tér bevált receptje alapján
- Egy hosszú és döbbenetesen hiányos elemzés az amerikai-orosz viszonyról, valamiért "megfeledkezve" olyan apróságokról, hogy az elbaszott amerikai embargós politika miatt gazdaságilag és katonailag is szövetségre lépett Kína és Oroszország - köszi!
- Ja és a Szputnyik V, ami azóta kezd elfogadható lenne a baloldalnak dolgozó sajtónál, mióta Nyugat-Európa is intenzíven érdeklődik utána

Esetleg lehetett volna még írni a pedofil papokról, hátha nem ugrik be mindenkinek a kereszténység hallatán, hogy mire is kellene asszociálnia. A nőt bántalmazó férfi, azaz a családi erőszak is többet szerepelhetett volna, esetleg valami szívszorító történet egy transznemű szerelmespárról, akiket a gonosz kormány undorító módon megfosztott a gyermeknevelés lehetőségétől.

Szóval maradt némi hiányérzetem, igaz, még nincs vége a napnak. :D

[ Szerkesztve ]

(#80005) Jahno válasza gorgo (#80003) üzenetére


Jahno
őstag

Tudja fene, elején mindenki rázúdult, de már akkor sem volt olyan jóféle. Mikor megállapítottam, hogy ugyanaz a bulvár kula fos, mint minden, félrefordított külföldi cikkek és eszetlen bulvár kábítások vannak, akkor meg egyből megkaptam a politikai magamét. Pedig csak egy nyers lófasz cikk volt, helyesírási hibákkal meg mindennel.

A katitntásvadász videó meg sorozat, pont ezért és ezekről :-)

(#80006) Freddy76 válasza Jahno (#80005) üzenetére


Freddy76
addikt

Mondj jobbat. Persze ez nem a Telex mentsége, hanem a hazai online sajtó szégyene. Persze még így is everesti magasságban van a teljesen lesüllyedt Origo-hoz képest.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#80007) #31733248 válasza Freddy76 (#80006) üzenetére


#31733248
törölt tag

Ez sajnos igaz.

(#80008) Jahno válasza Freddy76 (#80006) üzenetére


Jahno
őstag

Átlag akárminél a trollposztjaim is jobbak. A hazai sajtó évek óta mélyzuhansában van, HVGvel vagy bármivel az élen. Szakmainak képzelt portálok? Csodálatos Magyarország képet lop, Origo vicces külföldi videókat és napi orosz n+1 fasságot, vezss.hu, welove Budapest, vagy szeretlekmagyarország is tele külföldi egybites bulvárhígfossal. Alig találni értelmes cikket, szakermbert, néha vonyítok a fájdalomtól amit egy She vagy NlCafés oldal előad akár tesztként, akár megmondásként. Összesen együtt annyit sem érnek, mint egy 5 napos lehugyozott sós kifli.

(#80009) gorgo válasza Freddy76 (#80006) üzenetére


gorgo
őstag

Van amúgy. (hétvégén vettem észre, hogy mennyire jól esik egy nyomtatott sajtót kézbe venni! Igaz, erre csak havonta 1x kerül sor, és ez most a Nők lapja volt. Fotelban hátra dőlve, bakker!! És nem egy szaros 6" szarságot simogatni!) Tehát akkor a lista, az igényes sajtótermékekről (mindenféle, eszembe jutási sorrend):

Portfólio.hu
raketa.hu
Nők lapja
Millás reggeli (Jazzy reggeli műsora)

Bár nem olvastam a HVG-t sosem, de kíváncsi lennék, hogy az mennyire igényes. Azt vélém, hogy az. A címlapjai miatt viszont már önmagában megérné rá előfizetni... :DDD

Amúgy meg néha kell kicsit az olyan 'bulvár' ami azért még a valóság, és nem valami noname 3 napja a villában feltűnt ismerelen picsa kit szopott le...

[ Szerkesztve ]

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#80010) #31733248 válasza #31733248 (#80004) üzenetére


#31733248
törölt tag

Mindenki megkönnyebbülhet: a Telex szerencsére pótolta az égető hiányt, 14.51-kor kikerült a nők elleni erőszakról szóló mai cikk is. :)

[ Szerkesztve ]

(#80011) spanyoll válasza gorgo (#80009) üzenetére


spanyoll
addikt

Millás reggeli kötelező nálam melóba menet kocsiban.

Más, kicsit visszakanyarodva a szeszekhez: ti hogy bírjátok?
Itt a legtöbben jó 10-15-20 évet rámvertek, de nem látnám, hogy megsínylőditek az ivást.
Én megiszok 1 sört mostanában, kiszárad a pofám tőle utána, egész éjjel vizet iszok, stb.
Mire számítsak, mi vár még rám? :D
Amúgy tudom, tudom, a sok év meg a tapasztalat majd segít rajta :D

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#80012) Freddy76 válasza spanyoll (#80011) üzenetére


Freddy76
addikt

Ne bánd. Én soha életemben nem voltam másnapos, de még csak nem is nagyon befolyásolta a szesz a teljesítményemet semmilyen (ismétlem: semmilyen) téren. 19, 29, vagy éppen 44 évesen is gond nélkül megy, hogy belecsúszok egy durva szeszelésbe, ahol lecsúszik 4-5 sör, 4-5 feles, majd hat óra alvás, és egy zuhany után hibátlanul érvelek a bíróság előtt akármilyen bonyolult ügyben, vagy megírok egy komplex szerződést. Ennek köszönhetően nem tartok a piától, és nem egyszer vettem már azon észre magam, hogy hetek óta mindennap csúszik valami, akár több is. Ha megsínyleném, biztos óvatosabb lennék...

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#80013) Mercutio_ válasza gorgo (#80009) üzenetére


Mercutio_
félisten

portfolio.hu és napi.hu napi szinten tolja clickbait címekkel az átlagosan tájékozott ember számára triviális dolgokat, vagy épp felnagyítva ad elő gazdasági eseményeket, új rendeletek tartalmát, módosításokat, stb.

spanyoll: Ha ilyen tüneteid vannak véged!:DDD akarom mondani javasolt kb annyi alkoholmentes folyadékot bevinni amennyit az elfogyasztott alkohol(tartalom) megköt a sejtközi állományból.

Byk01: Bocsánat májsztró, úgy értettem "a szokásos sörözős helyeinkhez" képest nincs messze a Flórián:R

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#80014) gorgo válasza spanyoll (#80011) üzenetére


gorgo
őstag

Ja, a Millás nélkül érezhetően zuhanna az életszínvonal!!

Ami meg a piát illeti, valóban SOK vizet kell közben inni (sör mellé is kell)! 2 hete hazamentem, haza-haza. Lementünk faterral a pincébe az új (meg a régi) borokat megkóstolni. Jött fater legjobb haverja is, aki pinceszomszéd, hát az ő borait is alaposan megkóstoltuk. Egy szolid kis szombat estének indult, hát véletlenül bebasztam! (az egri pincék veszélyesek!! :K ).
Ami a másnapot illeti: nálam 40 fölött MINDIG a pusztító fáradtság ami elkerülhetetlen. Ha figyelve rúgok be, akkor megúszom a fejfájást. Ha nem, akkor az is jön. Ha nagyon berúgok, akkor még gyomortájék is szívat, na akkor game-over van másnap.
(A vicc az, hogy éltemben kb. 5-6x fújtam szondát. Ennek a fele, ilyen game-over bulik után volt hazaúton másnap valamikor. Legalább az anyagcserém elég jó volt ahhoz, hogy hihetetlen bár, de nem szívtam meg).

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#80015) Jahno válasza gorgo (#80009) üzenetére


Jahno
őstag

Portfólió? Te milyen cuccot szedsz? Félbulvár, 3-5+ éves akkor is szart sem érő hírt elővesz és olyan beharangoz, hogy ihajj. napi.hu-ba évek óta nem futottam bele, de lehet jobb is így.

(#80016) Lassú Víz válasza spanyoll (#80011) üzenetére


Lassú Víz
őstag

Ez csak akkor gond, ha szereted a sört.

Mire számíthatsz? Ha bambizol Freddy meg fogja kérdezni, hogy lány vagy-e :) .

A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.

(#80017) Jahno válasza gorgo (#80014) üzenetére


Jahno
őstag

Én vizet max sziket a borba és kész, de sör mellé minek inni? Max. viszkit.

(#80018) .mf válasza Lassú Víz (#80016) üzenetére


.mf
veterán

Majd akkor iszok én is Bambit :P Október közepe-vége óta nem ittam alkoholt - és nem is hiányzik, úgyis csak társasági ivó vagyok, hogy könnyebben menjen a duma.

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

(#80019) Jahno válasza Freddy76 (#80012) üzenetére


Jahno
őstag

De a 4-5 mióta durva szeszelés :-O Kissógor ezer éve nem jött át. Néha azt mondom szerencsére, mert az occsóbb, de már ütközhetnénk. Akkor kettőnkre elpattan a minimum liter viszki, én úgy 6-10 sört, meg passz és akkor csak pár órát dumáltunk. Mondjuk múltkor más hülye volt kicsit, másik meg leszédült az árokba és kicsit igazgatni kellett. Én meg összepakoltam a romokat, nyomtam még valami sört és kész.

Viszont 1-2 valamilyen bor + feles kombó a Kazinczy utcában véletlenszerűen kiválasztott helyen általában fél napra képes leteríteni. Múltkor 2 nagyobb fröccsel is így jártam, úgy hoztak haza, azt sem tudtam merre az előre. Kocsmáros haver is csodálkozott, mert egy szombati bulit 6 olyannal kezdek és deci viszkivel kísérem mindet. Ugyanígy pár márkás és minőségi piát sem bírok, ha kavarom. Pld. jéger + tekila, rá sör vagy valami hasonló kombó és másnap délután még okádom ki a semmit.

(#80020) gorgo válasza Jahno (#80019) üzenetére


gorgo
őstag

Hát figyelj, ilyen fogyasztás mellé mindegy, ne erőltesd a vizet.

Amúgy hidratál, és csökkenti a másnaposságot is (meg még sok más jótékony hatása van). Természetesen nem a piába kell, hanem 2-3 pia között egy pohár víz...

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#80021) #31733248 válasza Jahno (#80015) üzenetére


#31733248
törölt tag

Azért lássuk be, nehéz ügy a minőségi újságírás. Piaci alapon a közélettel senkinek nem éri meg foglalkoznia, a médiatulajdonosok (és az azokat befolyásoló körök) érdekei a döntőek, ami nagyon jól átjön a lapok szellemiségén. Ezért van az, hogy a függetlenségét hangsúlyozó médiánál csupa a ballib ellenzéket támogató liberálist, a kormánypárti sajtónál pedig csupa orbánistát látsz dolgozni. Kivétel nélkül, más ugyanis nem fér bele, a valódi függetlenség és az objektív megközelítés sem. Vonalasan vagy erre, vagy arra kell húznod és ez a cikkek témaválasztásán, az elemzéseken és azok következtetésein erősen érződik.

Másrészt a gazdasági sajtóra az is igaz, hogy aki tudja csinálja, aki nem tudja, tanítja. Mondjuk ha összeereszteném a könyvelőmet bármelyik portfólióssal,, keresztbe-hosszába lenyelné az egész szerkesztőséget, senki nem lenne vele szemben partiképes számviteli, adózási kérdésekben. Ugyanígy ez a vele dolgozó ügyvédekre is igaz, sokkal többet tudnak a cégek működéséről és problémáiról, mint azok, akik csak újságot írnak és próbálják letapogatni, mi miért történik.

[ Szerkesztve ]

(#80022) Jahno válasza #31733248 (#80021) üzenetére


Jahno
őstag

Nem is csak a politika, de ugyanazt a kört futja minden felület ha valami új PS4 játékot jelentenek be, technikai cikkek a béka segge alatt, előásnak valahonnan egy 10 éves valamit, amit néha többször megforgatnak, mert minden, ugyanazt a kommentosorozatot le lehet alatta gyártani. Már ausztrál videókat lesek arról, hogy hol született kistapír, meg palagázkitermelést, szakmai anyagot mindenféle orvosi témában (az legalább picsa nehéz, nem is értem), Micunak a vergődését a hidrogénnel és a zöldebb jövővel, meg hasonlók, hogy egy érdekes és minőségi szintet megüssön egy bármi.

Előző hétre is jött, mert "ezek a mai fiatalok" téma de szerintem az írójának fogalma nincs róla mi van, de jajj, úgy viszik az üveget hátizsákban, mint a nagymama befőttjét, nehogy jöjjenek az ÁVÓsok: [link]

Elején belefutottam ebbe az Alapjárat magazinba, ment a nagy pofa, tele voltak tárgyi és műszaki tévedéssel, amit még én is láttam akinek fogalma nincs az autókról. Akik értelmesen kiigazították, az törlés/tiltás, cikk néha maradt úgy. Félrefordítás hegyekben, na mondom jóvanja ez is lecsó.

(#80023) TayRol válasza Lassú Víz (#80016) üzenetére


TayRol
veterán

én lány vagyok. :D

(#80024) Freddy76 válasza #31733248 (#80021) üzenetére


Freddy76
addikt

Az ügyvédes kérdést hagyjuk, mi rendszerint vizsgáztattuk azzal az ügyvédjelölteket, hogy a Portfólió-Mfor-Origo/Index/HVG jogi-pénzügyi rovat egy-egy cikkében hány ökörséget találnak.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#80025) #31733248 válasza Jahno (#80022) üzenetére


#31733248
törölt tag

Sajnos kicsi a piac és emiatt is kevés a pénz a minőségre. Kis pénz, kis foci, mint tudjuk. Másrészt kevés embernek van igénye a minőségre. Nekem rendszeresen meg kellett néznem az aktuálisan vezértémákat adó celebeket, hogy egyáltalán kicsodák, az átlagember pedig sokszor még azt is tudja, hogy ezek mikor menstruálnak.

#80024 Freddy76

"Az ügyvédes kérdést hagyjuk, mi rendszerint vizsgáztattuk azzal az ügyvédjelölteket, hogy a Portfólió-Mfor-Origo/Index/HVG jogi-pénzügyi rovat egy-egy cikkében hány ökörséget találnak."

Elhiszem, sokszor szinte fájdalmas olvasni ezeket. Nem csak a ténybeli tévedések, hanem a pongyola megfogalmazások miatt is. A másik viszont az, hogy mekkora ezeknek az újságoknak a felelőssége. A társadalom nem véletlenül olyan amilyen. Amilyen imputokat kap a médiától, nem kis részben olyanná is válik, elég csak a politikai szekértáborokra gondolni. Vagy arra, mekkora a napi.hu, vagy a portfolio.hu felelőssége abban, hogy a társadalom óriási többségének mennyire nincs halvány segédfogalma sem arról, hogyan működnek vállalkozások. Vagy hogy a Telex jelenlegi gárdája mekkora ívben szart le mindent, ami Magyarországon, de nem a belpesti területeken belül történik. És még hosszan lehetne sorolni...

[ Szerkesztve ]

(#80026) spanyoll


spanyoll
addikt

Ja a taktikák nekem is megvannak a másnap elkerülésére / mostanában max inkább már csak enyhítésére; amióta egyfélét iszok csak, soha nem éhgyomorra és utána is eszünk, plusz kurvasok víz, azóta kevésbé vagyok rosszul.
Simán csak elgondolkoztam, hogy ha most ennyi idősen így vagyok, akkor 20 év múlva milyen poklok várnak :D

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#80027) Freddy76 válasza spanyoll (#80026) üzenetére


Freddy76
addikt

Milyen 20 év múlva?

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#80028) Balinov válasza Freddy76 (#80027) üzenetére


Balinov
félisten

Az örök optimista, ugye? :D

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#80029) rbalint88 válasza spanyoll (#80026) üzenetére


rbalint88
addikt

20 ev mulvara ket opcio leszel: vagy alig iszol es akkor fajni fog vagy alkoholista leszel :DDD

(#80030) gorgo válasza rbalint88 (#80029) üzenetére


gorgo
őstag

várjá' és hogy lesz a puncival? :DDD

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#80031) Mr.Csizmás válasza gorgo (#80030) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

miért iszik :DDD

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#80032) spanyoll válasza rbalint88 (#80029) üzenetére


spanyoll
addikt

Tudtam én, hogy nincs átmenet :D

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#80033) Mercutio_ válasza #31733248 (#80021) üzenetére


Mercutio_
félisten

Gondolkoztam, hogy "belesz*rjak-e a ventillátorba", de nincs hozzá mostanában hangulatom :DDD btw a régi indexen volt néhány gazdasági/oknyomozó cikk(sorozat) ami azért nem volt annyira összecsapott/felületes, de a mostani telex tényleg csak egy a hírforrások között és a legutóbbi kérdőívükben feltett kérdések alapján nem lesz jobb :N

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#80034) crey válasza gorgo (#80003) üzenetére


crey
MODERÁTOR

Megnézem reggelente, majd be is zárom azzal a mozdulattal. Kicsit unom már a kattintásvadász cikkcunamit. Ha ilyet szeretnék, egyszerűen megnézem a FB falamat, van rajta bőven elég egybites "ismerős" aki hasonlóan magasröptű szarokat oszt meg.

Amit én mostanában olvasok:
Válasz Online (és a podcastja), Magyar Hang, HVG, G7.

Amit csak hallgatok / nézek:

Partizán (hiánypótló közszolgálatiság, viszont szegény Gulyás Mártontól a hideg ráz a túltolt újbalosságával, meg genderen való pörgésén).

Kötöttfogás, Flaszter - a Magyar Hang YouTube csatornáján.

Öt - Az ATV-n megy, de Puzsér rendszeresen feltölti YT-ra.

G7 podcast.

Válasz Online Podcast

Info Rádió - Aréna Podcast néha napján

Direkt 36 Podcast

HVG Podcast

Sajnos a többi portál szép lassan száműzetésbe került.

Btw. a Válasz Onlineon volt egy tök jó podcast most épp a XII. kerületi turul szoborról. Meghívták az Ács Danit (444) hogy beszélgessenek az amúgy jónak mondott (még nem láttam) dokumentum filmjéről, és felróják neki a filmet ért kritikákat.

Bakker, két teljesen külön világ a 444 és a Válasz, mégis emberként tudtak értelmesen beszélgetni egy órában a srácok. Jól esett.

[ Szerkesztve ]

Sarcasm: just one of the many services I offer.

(#80035) gorgo válasza crey (#80034) üzenetére


gorgo
őstag

Hálás köszönet! :R
Csekkolom ezeket a médiákat! Komolyan az van, hogy 23 év netezés után "elfogyott a zinternet" és saját erőből elég lassú, nameg ha nem ismerem hogy találjam meg...?

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#80036) gorgo


gorgo
őstag

Gizella furmint 2018.
Baaaakker, this is a begining of a beautiful friendship! Qrvajó! Asszem lesz egy pozitív vonal az idén (életmentő!). Mármint Tokajt visszateszem a bortérképre! Köszi Merci!

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#80037) Mercutio_ válasza gorgo (#80036) üzenetére


Mercutio_
félisten

Pedig azt mondják a 17'-esnél gyengébb lett, de adok majd neki egy esélyt csak most hanyagolom az alkoholt (az 5 puttonyos aszú nem számít:D)

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#80038) gorgo válasza Mercutio_ (#80037) üzenetére


gorgo
őstag

Na ja, 17 kimagasló volt, naná, hogy gyengébben teljesített. 17-es bort nem tudtak adni 5k alatt... én meg mondom majd ha fagy! :DDD :DDD :DDD
(amúgy meg sajnos visszacsúsztam a laikus mezőnybe, szal nem mérvadó a véleményem :U )

[ Szerkesztve ]

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#80039) Byk01 válasza gorgo (#80038) üzenetére


Byk01
senior tag

Már tegnap is fagyott rendesen :D

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

(#80040) crey válasza gorgo (#80035) üzenetére


crey
MODERÁTOR

Még az N1TV-n (YouTube szintén) a Gulyás Balázs által vezetett Szabad Sajtó Klub is jó.

Econ:

"Nekem rendszeresen meg kellett néznem az aktuálisan vezértémákat adó celebeket, hogy egyáltalán kicsodák, az átlagember pedig sokszor még azt is tudja, hogy ezek mikor menstruálnak." - nagyon egyetérzek ezzel. Csak pillázok sokszor hogy ki kicsoda, és nekem erről miért is kell tudnom hogy Ő létezik?

Bödőcs mondta anno hogy "kéretlen agysejt foglalók".

[ Szerkesztve ]

Sarcasm: just one of the many services I offer.

(#80041) |AP|


|AP|
veterán

Urak, 4 guriga körül milyen autót?
Asszony nagyon szeretne újat, de 5M lenne a max. keret, annyiért meg csak fűnyírómotoros kis városi cirkálók vannak.
Én inkább néznék 4 körül egy megkímélt használtat. Mazda3 nagy szerelem. Lehet vele melléfogni? Vagy esetleg más?

(#80042) Balinov válasza |AP| (#80041) üzenetére


Balinov
félisten

Tavaly nyáron 6 napig egy dízel 3ast hajtottam, az egész család imádta. Simán lecserelnem rá az öreg avensist

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#80043) |AP| válasza Balinov (#80042) üzenetére


|AP|
veterán

ahogy eddig utánanéztem a dízel Skyactive motorokkal azért nem árt vigyázni, és a másik amit mondanak a Mazdákra az a rozsdásodás.
Én benzinesben gondolkodom alapvetően, kívül-belül nagyon tetszik az autó. De lehet a végén valami racionálisabb döntés lesz

(#80044) m3ss válasza |AP| (#80043) üzenetére


m3ss
veterán

en magamnak 5 korul vennek egy gt86-ot. sanszos hogy 10-15 ev mulva is erni fog ennyit. ha egyaltalan lehet majd annyi ido mulva esszeru aron uzemanyagot vasarolni :DD
amugy az sem mind1 mire hasznaljatok, 5-10 km-es varosi ingazasra nem tul jo otlet egy dizel.
en is kocsi vonalon porgok amugy, s204 c220cdi mercire voltam nagyon racuppanva, vagyis vagyok is. hogy lehet ilyen szep egy kombi kocsi? siman odatennem barmelyik mai design melle. de covid miatt fene tudja hogy alakul majd az idei szezon, inkabb alszunk ra parat es lesz vmi olcsobb. most egy motorhibas osszkerekes sportage 2-ot hajkuraszok :DD

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

(#80045) Mercutio_


Mercutio_
félisten

Basszus, whisky topicba bedobtam pár tételt (még árat se írtam), 5 percen belül törölve lett :O , bezzeg ha KV addikt lennék pöröghetne a Kopi Luwak! ;]

AP: Mazdák szépek, élményautók, de lehetnek velük gondok, nem a világból is kimegy megbízható igásló :( Igaz most, hogy a sima szívóbenyás motorok lassan kihalnak egyre nagyobb kihívás lesz a "mit vegyek ha 10+ évre tervezek", ha viszont gariidő lejárta előtt cseréled az értékvesztés lehet durva :U

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#80046) rbalint88 válasza |AP| (#80041) üzenetére


rbalint88
addikt

Hat nekem ezek vannak a parkoloban [link] , [link] , [link]
lehet valogatbi vermerseklet szerint :P

(#80047) |AP| válasza rbalint88 (#80046) üzenetére


|AP|
veterán

hát.. különböző okok miatt nekem valahogy egyik se :)

Lehet egy jó kis Astra lesz a vége :)

(#80048) spanyoll válasza Mercutio_ (#80045) üzenetére


spanyoll
addikt

Miért lett törölve, "menőzésnek" vették ami szabályba ütközik, vagy mi?

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#80049) Mercutio_ válasza spanyoll (#80048) üzenetére


Mercutio_
félisten

Hirdetésnek, "amire ott a HA" (onnan meg azért törölnék, mert jövedéki termék:DDD)

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#80050) TayRol válasza |AP| (#80043) üzenetére


TayRol
veterán

Én vettem egy új benzines 6-os kombit. Egyszer élünk.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.