Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#81001) Byk01 válasza cdl (#80994) üzenetére


Byk01
senior tag

Nálam az szokott lenni, hogy hosszú ideig semmi gond, aztán pár nap alatt összeszedek 2-3 defektet. Amúgy volt nálam minden, csak a patronos pumpa használatában még tapasztalatlan vagyok, és nem igazán jutottam vele előre. Vissza is térek inkább a lassabb megoldáshoz, szerintem.

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

(#81002) Jahno válasza Byk01 (#81000) üzenetére


Jahno
őstag

De, bicajozok, csak sajátságos fontossági sorrendem van.

(#81003) m3ss


m3ss
veterán

utcai bringaknal nem szoktak ilyen defektgatlo folyadekot hasznalni? nekem mtb-on nincs belso, ilyen lutyot toltottem bele. nem kell pumpat meg belsot meg szerszamokat hordani. mondjuk ennek meg az a hatranya, hogy minden alkalommal guminyomast ellenorizni kell, mert nem tartja meg hosszutavon.

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

(#81004) gorgo válasza Lassú Víz (#80983) üzenetére


gorgo
őstag

Nem az volt a célom. Egyszerűen sokkoló volt a látvány, extrém. Most az orfűi standon vagyok, fel sem merül bennem egy ilyen megállapítás, közel sem. Battán létszám-arányban nem voltam kissebbségben, de testtömeggel súlyozva már kisebbségben voltam. És eléggé adja magát az a feltevésem, hogy az iskolázottsággal szoros összefüggésben áll az elhízottság. "Érdekes", ugyanakkor nagyon szomorú felismerés. Sajnos a béka segge alatt vagyunk egészségtudatosság tekintetében. És erről az egyén is tehet, nomeg persze a társadalom, és politika, ami dettó vilagrekord mélységben van. :(

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#81005) Lassú Víz válasza gorgo (#81004) üzenetére


Lassú Víz
őstag

Én még nem láttam olyan túlsúlyos embert, aki örült volna a helyzetének. Sőt semmilyen függőségben szenvedőt. A dohányos tudja, hogy nem kellene rágyújtani a következő cigarettára, az alkoholista is tudja, hogy nem kellene meginnia a következő felest vagy bort, és a túlsúlyos is tudja, hogy nincs szüksége a következő falat ételre. Mégis mind megteszik.
Igen, az egyén tud csak megállni, de a társadalom azzal nem segít ha kirekesztő. Akkor marad az egyetlen örömforrás a négy fal között.

A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.

(#81006) madgie válasza Lassú Víz (#81005) üzenetére


madgie
titán

Én se örülök, hogy 170 “magas” vagyok, ráadásul ezen változtatni sem tudok. A zöldhályogon se. Ilyenekkel nem tudsz mit kezdeni, a kövérséggel - ha mondjuk nem pajzsmirigyprobléma, vagy ilyesmi okozza - azért lehet mit kezdeni, akkor is, ha nehéz.

(#81007) gorgo válasza Lassú Víz (#81005) üzenetére


gorgo
őstag

Jó - jó. Egy szóval sem mondtam, hogy mit képzelnek ezek, és hogy maradjanak otthon. Csak elszörnyülködem (sajnos volt min). Nekem sem kell bemutatni ezt, anyámat könnyebb atugrani mint körbe futni, apám is ilyen volt. Jelmondatuk az hogy "Inkább tőle haljak meg, mint érte". Betartják, mai napig! Cserébe apám gyogyszert reggelizik (húszfélét szed).

De mit mondjak erre? Huszonévesek akik vágósúlyt elérték, nagyobb csöcsű srácok mint a párom? Ami rosszabb: 10 éves kölyke szumo birkózó!
Felelőtlen?
Hülye?
Tudatlan?

Engem kevéssé érdekel, mert változtatni nem nekem kell. Viszont az ő TB-jét én fizetem, cserébe ha kell valami e.ü.szolgáltatás,az nekem pont nem jut, mert a túlsúlyos, dohanyos, alkoholista emberekre kell elbaszni a keretet nagyrészt.

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#81008) Jahno válasza gorgo (#81007) üzenetére


Jahno
őstag

'Engem kevéssé érdekel,"

Nem úgy néz ki (:- Mellékesen lehet a dohányos zűrös, viszont abból baromi sok adó folyik be és arányaiban nem biztos, hogy megy annyi a kezelésekre, szóval meg lehet indokolni, hogy az jó, mert gazdaságos.

(#81009) Mercutio_ válasza gorgo (#81007) üzenetére


Mercutio_
félisten

Jó dokihoz 6 hétre kaptam időpontot :(((

Privát rendelésre :Y

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#81010) tvamos válasza gorgo (#81007) üzenetére


tvamos
nagyúr

"Engem kevéssé érdekel, mert változtatni nem nekem kell. Viszont az ő TB-jét én fizetem, cserébe ha kell valami e.ü.szolgáltatás,az nekem pont nem jut, mert a túlsúlyos, dohanyos, alkoholista emberekre kell elbaszni a keretet nagyrészt. "

Sajnos ilyen igazsagtalan a vilag. Sot, ellatjak a gyorsahjtokat, a szabalytalanul elozoket, meg e piroson athjto bicikliseket is.

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#81011) Lassú Víz válasza gorgo (#81007) üzenetére


Lassú Víz
őstag

Addig örüljünk amíg befizetők vagyunk a TB kasszába, és nem ők költenek ránk. Kapásból lehetne mondani elég sok csoportot akik úgymond maguknak keresték a bajt, nem a túlsúlyosak miatt nem fogsz megfelelő egészségügyi ellátást kapni.

A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.

(#81012) Freddy76 válasza gorgo (#81007) üzenetére


Freddy76
addikt

Túlteng benned egy ideje valamiféle frusztráció. Szerintem az dolgozd fel először, aztán kezdd el a pálcákat törögetni mások felett.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#81013) Studi válasza Freddy76 (#81012) üzenetére


Studi
addikt

:K Ugyanezt mondtam pár hónapja. Merci kigyógyult a folytonos morgásból, gorgo átvette a stafétát.

(#81014) gorgo válasza Studi (#81013) üzenetére


gorgo
őstag

Mától hívhattok morgo-nak :DDD

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#81015) cdl válasza gorgo (#81014) üzenetére


cdl
senior tag

Én terápiás jelleggel is használom a tekerést. Ma kirándúltunk: 32 fok, szar utak, kamion hegyek. 5-re értünk haza, utáltam a világot. Elő a bringát. 32 km-nél tartok. Kv, süti van előttem, 31 fok, a belem is lóg. Viszont kisimult a lelkem, felhívtam kedvesem a feleségem. Szóval elő valami mozgásformát, ami teljesen kikészít. Használni fog.

(#81016) gorgo válasza cdl (#81015) üzenetére


gorgo
őstag

Mi ma Pécsett kulturálódtunk, bár nehezen ment a 34 fokban, nem az igazi. A strandon azért határozottan kisimult a lelkem, GYÖNYÖRŰ popsik, jobbra, meg balra, (szerencsére barátnőmé is:) jó könyv, sör, fröccs. Az erőlködést kihagyom mára.

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#81017) Freddy76 válasza gorgo (#81016) üzenetére


Freddy76
addikt

Tehát kövér emberek láttán háborog, formás seggek láttán megnyugszik a lelked? Bocsánat, kisimul...

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#81018) |AP| válasza Freddy76 (#81017) üzenetére


|AP|
veterán

ezzel azért szerintem többen is vannak így :)

(#81019) gorgo válasza Freddy76 (#81017) üzenetére


gorgo
őstag

Nem háborog. Ezzel a témát elengedem, akit esetleg megsértettem, attól bocsánatot kérek. Semmi ilyen szándékom nem volt.
Éljenek a formás (női) popsik! Mivel minden csak forma, ezzel biztosan nem leszek kirekesztő. :N

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#81020) Freddy76 válasza gorgo (#81019) üzenetére


Freddy76
addikt

Csak a női? Milyen kirekesztő vagy :DDD

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#81021) gorgo válasza Freddy76 (#81020) üzenetére


gorgo
őstag

Most épp (még mindig) Faludy életrajzi regényeit olvasom, megfogalmazódik bennem, hogy bakker, lemondok a gyönyörű popsik feléről??? Hát normális vagyok???

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#81022) Byk01 válasza Freddy76 (#81020) üzenetére


Byk01
senior tag

B :DDD

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

(#81023) .mf


.mf
veterán

Most nézem csak, micsoda hőség van otthon... Itt ma meg esőnapot tartunk, jégeső-eső, tizenpár fok.

Még megvagyok :) Csalánba nem csap a ménkű :DDD
Az előző részek tartalmából: 10-11 éve van kocsira jogsim, azóta vezettem egy-kétszáz km-t; május végén megvettem életem első kocsiját, egy Citroen C8: nagy hétüléses bálna közel két tonnával; átnézetés, ez-az csere, maradék két hétben még párszor elmentem vezetni, miközben szereztem be és intéztem a dolgokat; majd június végén nekivágtam: első nap Bled, autópályákat elkerülve kis hegyi utakon, pár hágóval; utána pedig Svájc, negyedik naptól pedig naponta járok Európa legmagasabb hágójára (Stelvio) egy szűk kis szerpentinen (Umbrail). Power levelling to the max :D
(Na jó, attól még, hogy autót nem vezettem, 12 éve motorozok, tehát a forgalom, közlekedés, kanyarodás fizikája nem újdonság; és szerpentint is láttam már párat. De ettől még elég tanulságos volt az első nap és az első pár hágó, főleg motor után, ami simán felszalad rajta, itt meg a 12-15%-os hajtűkön ekkora bálnával szenvedés van, főleg, ha még jön is szembe egy busz vagy teherautó, és vissza kell tolatni egy hajtűt...)

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

(#81024) Studi válasza Freddy76 (#81020) üzenetére


Studi
addikt

Mától törvény is van rá, nem? A fórum nem korhatáros, 18 éven aluliak is olvashatják.

(#81025) Studi válasza .mf (#81023) üzenetére


Studi
addikt

Értem én, hogy curvafotó, de egész mást vártam... :DDD

(#81026) spanyoll válasza cdl (#81015) üzenetére


spanyoll
addikt

Ezért járok én is idén bringával melóba. Nem nagy táv, nem is minden nap, de megvan már a 800km (ami egy rendes bringásnak lófasz, de nekem aki évi 1-200at szoktam nekem tök jó), fogytam is 5kg-t amit tökre nem akartam, plusz fejben engem is mindig rendbe rak.

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#81027) Mercutio_ válasza spanyoll (#81026) üzenetére


Mercutio_
félisten

Nekünk ott a 9-es busz, 5 megálló alatt fogysz 1 kilót :DDD

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#81028) Mercutio_


Mercutio_
félisten

Srácok, tudtok olyan szállást ami nyugis, nem horror ár, és van úszómedence, vagy a közelben olyan természetes víz amiben lehet úszni?

Vagy jobban járok egy fapadossal kréta* + ott keresek szállást megoldással?

* jöhet más tipp is, a lényeg, hogy legyenek nem túristakeltető jellegű kisebb települések szállással és nem túl szeles tengerparti strand a közelben :U

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#81029) cdl válasza Mercutio_ (#81028) üzenetére


cdl
senior tag

Mi a buli előtt már 2-3 éve a Pasman szigetre járunk. Viszonylag közel van(Biográdnál), kevesen vannak, sok strand, van homokos is.

(#81030) .mf válasza Studi (#81025) üzenetére


.mf
veterán

Ugye? Átverés az egész... :U

De azért vannak mosolygós bringás lányok és dögös motoros csajok is...

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

(#81031) gorgo válasza Mercutio_ (#81028) üzenetére


gorgo
őstag

"ott keresek szállást"
Mi pont így jártunk (el). Egy hete hétfőn felpakolunk, csomagtartó plafonig ahogy kell, majd irány Orfű két örjöngő gyerekkel, akik már alig várják a nyaralást. Megérkezünk, majd közli a szállásadó, hogy minket nem várt... :Y .
- Ööö, tessék? Ön, X.Y?
- Igen.
- Én meg T.G. vagyok, és tessék, itt a foglalásom, előleget fizettem.
- Igen, majd le is mondta. Az előleget pedig visszautaltam (utóbb kiderül, hogy nem).
- . . . . . . . (köpni-nyelni nem tudok) . . . .

Aztán rájöttem. A drága kedves szállás.hu járhatott el figyelmetlenül. Volt egy egynapos utóbb lemondott foglalásom máskor, máshová. Személyesen hívott az ügyfélszolgálatos picsa, hogy milyen volt a nyaralás (sztem ürügy volt)? :F Mondom semmilyen, nem történt meg, minthogy azt lemondtam, vagy nem látja a rendszerben? Felteszem törölte jól azt ami amúgy laza 1 hónappal későbbi és még nem történhetett meg. Mert hogy én nem mondtam le.
Szerencse a szerencsétlenségben ,hogy a szállásadónak pont volt egy szabad apartmanja, nagyjából a legutolsó és egyetlen aug. végéig. A sokk 15 perc alatt el is múlt, de azért nem kívánom másnak, helyesebben de, a szállás.hu ügyfélszolg. picsának.
Na jó, nem leszek gonosz, neki is úgy, hogy azért még aznap találjon szállást, de az a 15 perc egy MasterCard élmény! :DDD

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#81032) Studi válasza gorgo (#81031) üzenetére


Studi
addikt

Én Tokajban jártam így, de ott egyértelmű volt: az egész kócerájt kiadta egy lengyel bandának, nem mutatott volna jól, ha nem tud elég helyet adni nekik a mi kis booking.com-os foglalásunk miatt.

(#81033) Mercutio_ válasza gorgo (#81031) üzenetére


Mercutio_
félisten

Hazai viszonyok között kicsit egyszerűbb orvosolni a problémát, mint ha kirepülsz Krétára és ott derül ki, hogy nincs normális szállás, elment az utolsó busz, stb. :U

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#81034) gorgo válasza Mercutio_ (#81033) üzenetére


gorgo
őstag

Ezért kell tutira leszervezni és nem "ott keresni". :K
(ezt most mindketten nagyon megmondtuk)

[ Szerkesztve ]

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#81035) gorgo


gorgo
őstag

Ez a lehallgatási botrány azért durva. Rendkívül kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a kis kormányunk reakciója. Van egy olyan érzésem, hogy a módszereik beli szintlépést követni fogja a kommunikációban is egyfajta szintlépés. Vagy nem.
Átlagmagyar fidesz szimpatizáns szerint mondjuk felteszem "nem történt semmi", ez belefér, az ellenséget figyelni kell...
Econ, valami nagyonokos gondolat? Leszel az ördög ügyvédje?

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#81036) Mr.Csizmás válasza gorgo (#81035) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

már megy a komolytalanítás a közpénzfizetett bloggerek részéről.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#81037) tvamos válasza gorgo (#81035) üzenetére


tvamos
nagyúr

Amikor eloszor hallottam, hogy megvettek ezt a szoftvert, azt gondoltam, hogy ez rendben van, hiszen egy ilyen technologiat termeszetes, hogy vizsgal a megfelelo hivatal. Mert ez a dolga. De amikor hallottam, hogy errol szo sincs, csak arra kell, hogy olyanokat figyeljenek meg, akiket meg a sajat torvenyeik szerint sem lehet... hat elmehetnek a francba.

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#81038) |AP| válasza gorgo (#81035) üzenetére


|AP|
veterán

"Átlagmagyar fidesz szimpatizáns szerint mondjuk felteszem "nem történt semmi", ez belefér.."

Pontosan ez lesz. Nincs itt semmi látnivaló.

(#81039) Mr.Csizmás válasza |AP| (#81038) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

már le is kommunikálták, "nincs, nem történt semmi", kommentekben meg a droidok azon hápognak, hogy a d36 követ el bűncselekményt azzal, hogy tárolja az érintettek telefonszámait :DDD

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#81040) tvamos válasza |AP| (#81038) üzenetére


tvamos
nagyúr

Az a baj, hogy lehetne jo is, de vegul minden valahogy rosszul lesz. Pont, mint a kes, hogy alapjaban veve a kes egy jo talalmany, de vegul embert is lehet vele olni. Mert valahogy a terroristakat fel kell deriteni, foleg manapsag, ezekben a furcsa idokben. Hol robbantanak valahol, hol meg gazolnak, vagy keselnek, szerencses esetben elkapnak valakiket. Gondolom 1-2%-arol tudunk a valodi eseteknek, a nyomozas miatt.

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#81041) |AP| válasza tvamos (#81040) üzenetére


|AP|
veterán

ez így van, nyilván nem maga a kémszoftver létezése a probléma

(#81042) tvamos válasza |AP| (#81041) üzenetére


tvamos
nagyúr

Csak azert irom, mert az egyik fajta mediaban gyakorlatilag azt sugalmazzak, hogy megvettek, tehat bunosok, a masik fajtaban meg elhallgatjak. Nem tudom hol juthatnek tobb infohoz, hogy mi is volt itt tulajdonkeppen. Olyan indulatok vannak az egesz vilagban... (amiket a redditen is olvashatok minden nap...) nagyon durva. (Az is eleg elkeserito, amit Pinter csinal az utobbi... nem is tudom... 30 sok evben, partallastol fuggetlenul.) De ez az egesz nem Magyar problema. Mashol is megy a hulyeseg, meg a balfacankodas. Tuti a Svedeknek, meg a Nemeteknek is megvan a saros ugyuk...

[ Szerkesztve ]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#81043) Mercutio_ válasza tvamos (#81040) üzenetére


Mercutio_
félisten

Ja, mert a terroristák közismert célországa vagyunk :DDD és amikor terrorizmussal összefüggésbe hozható fegyverkereskedőket fogunk el nyugati segítséggel, akkor is ahhoz asszisztálunk, hogy minél kevesebbel megússzák...

Igen, nyugaton is vannak botrányok, a különbség, hogy annak általában van következménye.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#81044) tvamos válasza Mercutio_ (#81043) üzenetére


tvamos
nagyúr

"Ja, mert a terroristák közismert célországa vagyunk" Ezt nem tudom, de ha EU szinten szeretnenk fenntartani a schengeni szabadsagot, akkor Magyarorszagnak nagyon ott kene lennie a szeren a terrorizmus elleni munkaban. Nem csak azert, mert nalunk be tudnak jonni a schengeni hatarok koze a rossz emberek, hanem azert is, mert onnan kiindulva tudnak vegrehajtani terror cselekmenyeket.

Annak a ket orosz fegyverkereskedonek a tortenete persze jo pelda, mit nem kene csinalni. Gondolom ezzel akart Orban hizelegni Putinnak. Ez siman csak a benyalasrol szolt.

"Igen, nyugaton is vannak botrányok, a különbség, hogy annak általában van következménye." Persze, tutira jobb a helyzet, mint Magyarorszagon, de azert nem vennek merget ra, hogy minden kiderul, vagy lesz kovetkezmenye.

Eredetileg arra gondoltam, hogy nyugaton is van a mediaban elhallgatas, csomo dolog csak zart facebook csoportbol tudhato meg. Nagyon nyitott szemmel kell jarni hozza. Esetleg, ha vannak jobarataid a bennszulottek kozott. (Nem a Stockholmerek... azok ilyen nagyon liberalis nepseg.) Es leitatod oket jo magyar palinkaval. Megint mas dolgokat meg tuldimenzionalnak, mint allat. Azt is latom nap, mint nap.

De en nem a Fideszt vedem, nem szimpi nekem a torzsfonok. Bizonyos okokbol... regen sem volt szimpi...

[ Szerkesztve ]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#81045) Freddy76 válasza tvamos (#81044) üzenetére


Freddy76
addikt

Te a hanyatló nyugaton élsz? Ott tényleg olyan keményen tolják a nemváltó propagandát a kiskorúak között, hogy nekünk erről szavaznunk kell?

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#81046) Byk01 válasza Freddy76 (#81045) üzenetére


Byk01
senior tag

Én arra lennék kíváncsi, hogy például nálunk 1000 főre hány kiskorú nemváltoztatási műtét kérelem jut, és a dekadens, hanyatló nyugaton mennyi.
Mellesleg meg nem tiltani kellene a dolgot, hanem olyan gyámhatósági rendszert működtetni, ahol gyermekjólétisek és gyermekpszichológusok segítségével ki tudják szűrni, melyik gyerek az, amelyik tényleg egy fiú testébe zárt lány (vagy lány testébe zárt fiú), és melyik az, akit csak "rábeszéltek". Csak, mint tudjuk, tiltani mindig egyszerűbb (meg beleszólni abba, hogy mások hogyan akarják élni az életüket, holott semmi közünk hozzá).

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

(#81047) tvamos válasza Freddy76 (#81045) üzenetére


tvamos
nagyúr

Nem. Legalabbis en nem latom ezt. Ugy van ez tudod, hogy van egy-egy ember, aki tultolja. Van ilyen mindenhol, es minden oldalon. De tudtommal nem hagyjak azert annyiba, ha durva a dolog. Azt nem tudom, hogy ez a szulokon mulik, vagy az oktatasban van onszabalyozas, esetleg az onkormanyzat. Az is tuti, hogy az ilyet elhalgatjak. Es igen, azert itt beszelnek a massagrol, talan tul sokat is, es elofordul, hogy beleszolnak a csaladok eletebe, akik a vermersekletuknek megfeleloen reagalnak, de azert altalaban hajlamosabbak a kompromisszumokra, es/vagy a problemak elkerulesere. Ilyenek a helyiek, nem szeretnek konfrontalodni.

Ez Stockholm, videken ugy hallottam, hogy azert nem ekkora a liberalizmus, ha valaki tultolja a barmilyen propagandat, az konnyen szedheti a satorfajat. A videk itt is videk. Igy hallom.

(#81046) Byk01
"Én arra lennék kíváncsi, hogy például nálunk 1000 főre hány kiskorú nemváltoztatási műtét kérelem jut, és a dekadens, hanyatló nyugaton mennyi."
Nem tudom, hogy van-e erre statisztika...

[ Szerkesztve ]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#81048) Freddy76 válasza Byk01 (#81046) üzenetére


Freddy76
addikt

"Rábeszéltek": nekem van pár meleg ismerősöm munkából adódóan, szerintem többségük kiválóbb szülő lenne, mint a hazai szülők jelentős többsége (és itt most ne az ismerőseitekből induljatok ki, hanem abból a többségből, akit ti sem ismertek), és egyiknek sem jutna eszébe "rábeszélni, átnevelni" a gyereket.

Ez az egész vihar a biliben, Habony úgy látszok szabadságon van, a helyetteseitől pedig csak ez tellett. Kíváncsi leszek majd az óriásplakátokra... No meg arra is, hogy lesz-e a fideszeseknek valamiféle iránymutatás év végén, mert az mégsem fér bele, hogy össze-vissza boldogkarácsonytozzon mindenki :DDD

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#81049) Freddy76 válasza tvamos (#81047) üzenetére


Freddy76
addikt

Szarkazmus akart lenni a kérdésem, eléggé biztos vagyok abban, hogy nyugaton sem hordják nemváltásra a kölyköket...

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#81050) Jahno válasza Freddy76 (#81048) üzenetére


Jahno
őstag

Posztokat megnézve dől a sötétség rendesen és ezek sem alkalmasak szülőnek, az kurvaélet. Fele mondjuk a kormány homályzónás megmondásainak és uszításainak köszönhető, aztán akadnak ott értelmes kommentek is, csak győznek a primitívek. Most benéztem, hogy legalább tudjam miről van szó:

[link]

Felét szabályozza a média- és egyéb törvény is, de tényleg így ebben a formában most ez a kecire fontos és fél évente lesz valami hasonló hülyeségről népszavazósdi? Aztán jönnek a szélső értékekkel, ahogy szoktak, hogy ez egyenlő azzal mikor Terriblekk a nyílt utcán operál át egy 5 éves gyereket, hogy utána szabadon molesztálhassa. Agyfasz az egész.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.