- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- leslieke farmerzsebe
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Vannak olyan üvegek amik a DSLR-hez és a 4/3-hoz egyaránt használhatók?
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Mercutio_
félisten
Tulku ajánlgatta az X100 próba lehetőségét az m4/3 topicban, írj rá, nem harap
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MC Pite
veterán
válasz Mercutio_ #43 üzenetére
Én kérek elnézést, akkor van mire üvegeket vadásznia
Fenébe, pedig marhára kipróbálnék egy X100at, vagy az utódjaiból valamitSpark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
madgie
titán
válasz philoxenia #44 üzenetére
Madarásszak? Mostanában még a 45/1.8 is hosszú nekem
Szerk: ja, megvan még a Micro-cucc, csak a GF1 meg a 20/1.7 cserélődött le az X100-ra.
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
Hova jársz így billentyűt koptatni? Mft-sek megtűrnek vagy részben miattad nyílt ez a topik?
Mi lesz veled fix lencsével?
Ha lesz olyan fotóstali (nem túl messze) amire mész, dobjál már rám egy privitSpark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MC Pite
veterán
Legyen inkább milc vs tükrös? A m43 topik is fellélegezhetne kicsit
Huhh, már majdnem offba raktamSpark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Mercutio_
félisten
válasz Mr.Csizmás #31 üzenetére
M-24-gyel
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
spanyoll
addikt
válasz philoxenia #35 üzenetére
Jaja, úgy kell azt, régi albimban is azt csináltuk barátomékkal. Amikor összevedeltünk már elegendő alkoholmennyiséget x idő alatt, akkor visszavittük az üvegeket és egy esti ivászat fedezve volt
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
t_a_m_a_s
addikt
Én is így voltam ezzel. Azt' mire összejött az obipark amit úgy kb elterveztem, meg lecserélet a D40-et D5000-re, addigra összejött kicsi Ábel is, így most a gyerek "viszi a pénzt", nem a fotóscucc De ennél nagyobb "baja" senkinek se legyen
Holnap majd jól beletépünk...
-
fattyu
veterán
válasz Mr.Csizmás #26 üzenetére
nincs airsoftom
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
madgie
titán
"de hát első körben inkább üvegekre költök..."
A "mikrós" is... hacsak nem olyan hülye, mint én, hogy eladja a mindenes 20/1.7-et
Na jó, X100 lett helyette, asserossz. Mondjuk az is vérciki, hogy a 2-3 hónapja vaterázott Konica 135/3.2 is ott állt a polcon, az öcsém kérte el a héten (a Pana G3-mal) oszt ő meg örül, milyen szépen lehet vele portrézni -
L4mie
veterán
válasz Mr.Csizmás #26 üzenetére
Airsoft ftw!
Meg lehetne nikon-canon csapat is, (sárga-piros)Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
t_a_m_a_s
addikt
Khmm, te magad írtad itt, hogy reméled, nem lesz vitafórum ebből a topikból... (#6) spanyoll
Persze beszélgetni arról még lehet róla Freddy jól összefoglalta a saját tapasztalatait a Nikon topikban, hogy melyiknek mi az előnye, hátránya. Én - bár a lepkecsattogtatókhoz idáig nem volt szerencsém és alapvetően DSLR párti vagyok - azért szívesen tartanék egy kicsi, de jó képet adó kütyüt a tükrös mellett, ha lenne hozzá anyagi tehetségem... Most voltunk lent a gyerekkel tötyörögni egy fél órácskát. Hideg is van, szotty is van, de lett volna 1-2 elkapni való pillanat... Namost ezért a tükröst egy oldaltáskával nem viszem le, vállpánton magában szintén nem. Mobillal esélyem sincs egy gyorsan és kiszámíthatatlanul cikázó 16 hónapost megörökíteni, ilyen időben a kompakt is elvérzik igazából, nem sokkal jobb a mobilnál... Egy kis 4/3 viszont jól elférne a kabátzsebben...
A szomorú az, amit Freddy is írt: ha kicsit nyugatabbra tengetnénk az életünket, akkor egy magamfajta mérnöknek nem okozna sok fejfájást, melyik rendszert válasszam. Simán meglenne mindkettő. Itthon meg... De ezt hagyjuk is, ne keseregjünk karácsony előtt.
Holnap majd jól beletépünk...
-
fattyu
veterán
Jáj mi lesz ebből.
A digit szar. Filmet mindenkineka hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
L4mie
veterán
ettől még offolni fogja a másikat is a sok offtroll de nembaj én örülök egy ilyen platformnak
lehet cikizni Freddy-t a MilccelDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
törölt tag
Höhöhöhöhö !!!! (Ez most off vagy nem?)
-
Konflikt
addikt
nincs valakinek Gödöllőn 10-20-as sigmaja? egy proba erejeig. godolkodom rajta, es elotte szivesen kiprobalnam. probara el tudom vinni a mi uvegjeinket: nikkor 50/1.8, 85/1.8, sigma EX 28-70/2.8, etc.
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
spanyoll
addikt
Én is kételkedek, megmondom őszintén, mert ha kialakul egy beszélgetés egy topicban, akkor nem biztos, hogy reflexből mindenki huss átkerül ide és itt folytatja. De egy próbát mindenképp megér, ha más nem azért tényleg, hogy márkafüggetlenül lehessen csevegni (bár ez a Nikon topicban már megvalósult )
-
TayRol
nagyúr
juhé! dslr, milc, ide mindenki.
-
spanyoll
addikt
válasz philoxenia #1 üzenetére
Hiphip HURRÁ, hiphip HURRÁ, hiphip HURRÁ. Második otthonom lesz
A kérdés csak az, hogy ez szerinted csökkenti-e a többi topic off százalékát eléggé
-
Mr.Csizmás
titán
/fav
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
philoxenia
MODERÁTOR
Mivel sok szakmai topikban elszórtan beszélgetnek itt a Fórumon PH!otóstársak, ide várunk minden fotóskedvű és arról beszélgetni akaró tagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Reklámblokkolók topikja
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Akciós! PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 +512GB, fekete 2027/02/28-ig garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256gb, független,bontatlan
- Apple iPad Mini 7, Blue, 128Gb., Wifi, új, 2 év garival + Pencil 2, karcmentes
- Lenovo ThinkPad P51,15.6",FHD,i7-7700HQ,24GB DDR4,512GB SSD,M12000 4GB VGA,WIN10