Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#78001) Jahno válasza |AP| (#78000) üzenetére


Jahno
őstag

Motor kérdése. Jó lenne tudni, hogy a fenti céges kit mond, mert lehet nem a vírusölő. Azt pld. sok helyen nézi, hogy mennyire új az oldal, milyen a szerkezete és vagy figyelmeztet, vagy ha bankkártya/webbolt, akkor alapban tiltja. Lehet ez utóbbi volt.

(#78002) Studi válasza |AP| (#77997) üzenetére


Studi
addikt

Hasonlóképp jártam volna el. :R Inkább fizetek 2-3 ezressel többet, és behúzom német amazonról, ha valami nagyon kell, minthogy ilyen kockázatot vállaljak.

Én most nike.com-ról vásároltam, az mondjuk teljesen offisziál, viszont a 04.13-án megrendelt csukám még útra se kelt. Tudom, leterhelt minden meg mindenki, meg nem is fontos, home office-ban úgysem hordanám, csak fura.

(#78003) |AP| válasza Jahno (#77999) üzenetére


|AP|
veterán

bazz... az elég komoly :(
Ugyan bankkártya adatot nem adtam, de regisztráltam email címmel, jelszóval (szerencsére nem a legfontosabb helyeken használt jelszavammal)... Lehet itt az ideje azt a jelszót mindenhol lecserélni

(#78004) Studi válasza Freddy76 (#77996) üzenetére


Studi
addikt

Nekem ez az egész James Bond vonal kimaradt. Nem érdekel. 1-2 filmet láttam korábban, de csak annyira emlékszem belőlük, hogy voltak bennük jó macák.

(#78005) gorgo válasza |AP| (#78000) üzenetére


gorgo
őstag

Hű bazz, nekem is az van otthon, a melohelyen TrendMicro van, az azonnal letiltotta.

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#78006) Mercutio_ válasza |AP| (#77997) üzenetére


Mercutio_
félisten

Nulladik lépés: Scamadviser-t megnézni mit mond rá.
Aztán: whois-on megnézni a domain adatokat (abból látszik mikori, hol jegyezték be, mennyi időre, a domain és a tulaj azonos országban van-e, stb.)

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#78007) rbalint88 válasza Studi (#78004) üzenetére


rbalint88
addikt

Ujabban mar azok se annyira. A tegnapiban a Monica Bellucci is benne volt, de o mar inkabb neni, mint maca :(
Pedig lenne ebben a Bond vonalban potencial, csak a film fele el van adva az ora-, auto-, mobiltelefongyartoknak mintegy reklamidonek...

(#78008) |AP| válasza Mercutio_ (#78006) üzenetére


|AP|
veterán

Köszi! Ez hasznos. Szerencsére én kellően paranoiás vagyok, hogy ne adjak meg ilyen helyen bankkártya adatokat (bár az email címem ki tudja hány helyre jutott már el általuk), de hányan dőlhettek már be ennek a rövdke két hét alatt amióta él az oldal...

(#78009) Studi válasza rbalint88 (#78007) üzenetére


Studi
addikt

Ejj... Hova halad ez a világ... Mondjuk Monica Bellucci nekem annyira sose volt a zsánerem, inkább Niki Belucci munkásságát néztem fiatalabb koromban. ;] Vagyis egy haverom sógora mesélte, hogy tehetséges színész. :DDD

(#78010) Studi válasza |AP| (#78008) üzenetére


Studi
addikt

Én nemrég asszonynak rendeltem valami apróságot, külföldiából. Paypalos oldal, mondom akkor ha gáz van legfeljebb PP-től visszakérem a zsetont. (nem nagy összeg, 40 dolcsi)
Másnap már kaptam is egy e-mailt a "Paypaltól" (feladó: ipqmfsnoqr875px@socispark.com), hogy gyanús tevékenység miatt felfüggesztették a PP fiókom, de a "Paypal honlapján" (link: https://surge.socispark.com/.well-known/www-paypal-com-login-account-verification/) adataimat megadva azonosíthatom magamat. Meg anyukájukat is... :((( :(((

(#78011) Freddy76 válasza rbalint88 (#78007) üzenetére


Freddy76
addikt

Bond az Bond. Bond a szmokingtól, a gyilkos egysorosoktól, a nőktől, azonnal lecsúszó bugyiktól, irreális akcióktól, futurisztikus kütyüktől, eltúlzott, néha karikatúrába hajló megalomán főgonoszoktól Bond. Emiatt öregednek rosszul a filmek, Connery vagy Moore filmjei mai szemmel inkább viccesek, de pl. Brosnan filmjei közül az Aranyszem, vagy a Világ nem elég még most is újranézős, mindkettőben van egy emberi oldala Bondnak. Nekem az is nagyon bejött, ahogy reboot-olták a karaktert a Casino Royale-lal, mai napig kedvelem azt a filmet, és Craig baltával faragott Bondját. A Quantum csendje iszonyú béna, egyszer láttam, soha többet, ellenben a Skyfall zseniális. A felütés, az akciójelenetek, a főgonosz és annak motivációi, a végjáték, mind-mind zseniális. Bardem karaktere a tipikus-tökéletes Bond főgonosz, eltúlzott, karikatúrába hajló, megalomán, mégis hiteles, borzongató. Tökéletesen megágyaztak a következő résznek M halálával, Bond szétesésével.

Erre jön ez a sz.r, amelyben a legjobb és legikonikusabb Bond főgonoszból egy cseppet sem ijesztő pojácát csináltak, Waltz unottan, rutinból hozta ugyanazokat a manírokat, mind Landa ezredesnél, csak itt nem működött, kábé Hayden Christensen Darth Vaderével mozog egy szinten. Bohóckodás az egész film, szánalmas és értelmezhetetlen karakterekkel (Monica Bellucci miért van???), ostoba akciókkal, logikátlan történetvezetéssel. Komolyan, amikor a vonaton megvolt a nagy bunyó (bájdövéj, Bautista zseniális verőember-karakter), majd megkérdezi a nő, "és most mihez kezdjünk", röhögtem, DUGJATOK, bazmeg, úgyis dugni fogtok. És lőn, dugtak. Nem tudom, ki írta a forgatókönyvet, ki rendezte, ki volt a dramaturg, de megérdemelnének fejenként 3-3 percet Dave Bautista ellen a ringben, MMA szabályrendszer szerint.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#78012) Mercutio_ válasza Studi (#78009) üzenetére


Mercutio_
félisten

Malena-ban jó volt, a Szerelmi fészekben és a visszafordíthatatlanban is, a Mátrixokban és a Golyózáporban pedig dekoratív. Ahhoz képest, hogy 56 éves elég jól tartja magát, de tény, hogy már nem mai csirke :N

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#78013) TayRol


TayRol
veterán

Bocs, hogy belevau a filmekbe, és nagyon off, de nincs valakinek ismerőse olyan cégben, aki GDPR adatvagyon felmérést tud készíteni? Állami (fenntartású) cégnek. Danke.

(#78014) Freddy76 válasza TayRol (#78013) üzenetére


Freddy76
addikt

Mit értünk jelen esetben adatvagyon felmérésen? GDPR átvilágítást, adattérkép-készítést, értékbecslést, stb.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#78015) rbalint88 válasza Freddy76 (#78011) üzenetére


rbalint88
addikt

Tupontos! A Skyfall a legjobb Bond film ever. Es foleg emiatt ekkora csalodas a Spectre, mert amugy egy atlagos szintet megut (mondjuk egy random Moore fele Bond filmet), csak hat a Skyfall utan keves nagyon. Es felreertes ne essek, nincs vele bajom es ugyanugy hozza tartozik a filmekhez az, hogy a fele musorido Omega, Aston es Sony reklam, mint a szmoking, csak akkor a masik feleben legyen szethentelve a gonosz, aki egy igazi elmebeteg allat, es bar tokre birom Waltzot, de ezt a filmet lehuzta. Bautista mondjuk Draxkent volt a legjobb, de ebben is jo.

(#78016) TayRol válasza Freddy76 (#78014) üzenetére


TayRol
veterán

Megkérdem az illetékest mert csak elkaptak ezzel a hirtelen kérdéssel a folyosón...

De szerintem mindent.

[ Szerkesztve ]

(#78017) Ear001 válasza Freddy76 (#78011) üzenetére


Ear001
addikt

Craig nem Bond. Egy suttyó munkásfiú akin rajta maradt a ballagási öltöny. Nem sármos, nem vicces, nem ülnek a kiszólásai, semmi öniróniája sincs Ok, érdekes akciófilmet lehet vele csinálni, de Bond filmnek katasztrófa.

(#78018) Freddy76 válasza Ear001 (#78017) üzenetére


Freddy76
addikt

Ellenkeznék, Craig zseniális Bond, pont olyan, mint amilyen a valódi Bond lenne a XXI. században. Számomra Roger Moore nem Bond, hanem egy ripacs bájgúnár.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#78019) Ear001 válasza Freddy76 (#78018) üzenetére


Ear001
addikt

Bond egy megírt, kitalált karakter, amit Craig nem tud eljátszani, mert csak görcsösen erőlködik, hogy XXI századi legyen. Még Timothy Dalton is sokkal jobb volt nála azzal a borús nézésével, mint színészi játék. Roger Moore meg simán kikacsint a nézőre, nem kell ezt komolyan venni, hiszen csak Bond ;)

Idris Elbát viszont megnézném Bondnak.

[ Szerkesztve ]

(#78020) rbalint88 válasza Ear001 (#78019) üzenetére


rbalint88
addikt

semmi rasszizmus, de Bond fehér. pont. zseniális színésznek tartom Idris Elbát, akciófilmben is megnézném, de Bond az Bond.

plusz ahogy Freddy is írja, a regénybeli karakterhez a Craig által megformált Bond áll legközelebb. azért ő alapvetően egy katona, nem egy bájgúnár, aki ha nagyon muszáj, verekedni és lőni is tud.

(#78021) Freddy76 válasza Ear001 (#78019) üzenetére


Freddy76
addikt

A regények alapvetően inkább klasszikus kémregények, a Bond-klisék jelentős része a filmekben jött elő. Ahogy Bálint írja, a regénybeli Bondhoz Craig, és a korai Connery áll közel. A regényekben Bond egy nyers, nagyon kemény, szexista fatönk. Craig jól adja vissza.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#78030) TayRol válasza Freddy76 (#78014) üzenetére


TayRol
veterán

Na, első sorban adatvagyon felmérésről (átvilágítás + adattérkép és -leltár) lenne szó.

(#78034) Novics


Novics
senior tag

No, jövök én is keseregni - vagy ha tetszik kurvaanyázni - egyet. Most jött a hír, hogy az idei Reggae Camp bizony elmarad. Eddig még bíztunk benne, hogy a július végi időpont megmenti a dolgot, de úgy néz ki, hogy mégis bukó. :O Talán a Paloznaki Jazzpiknik... talán...

Amúgy én baromira élvezem itthon. Most kezd igazán kinyílni a leány. Áll, mászik, kúszik, mint a golyó, mutogat, és csacsog. Bár ez utóbbi még kimerül az E, Káááá, Gááá hármasban, de ezeket tolja. (Meg üvölt, ha nem az van, amit ő szeretne.)

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

(#78042) spanyoll


spanyoll
addikt

Zene ma reggelre.

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#78047) cdl


cdl
senior tag

Lazítás képpen: tegnap kijött a Homeland utolsó része.(8 évad volt)
Aki ráér, nyugodtan elkezdheti, megéri.

(#78048) TayRol válasza cdl (#78047) üzenetére


TayRol
veterán

És hétfőn a 3-4-es rész a Last Dance-ből. Még mindig tetszik.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.