Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#42921) Rick3D válasza sugarforce (#42920) üzenetére


Rick3D
senior tag

Rendben , világos. Ebben az esetben letettem róla.Lesz egy egyszerűbb rendszer kialakítva aztán a többit majd az idő úgy is eldönti.

Félre értettél , nem húztam fel magam csak ez a vergődős duma nem bejövős ugyanis nekem ez úgy jön le hogy ha több hszn keresztül tárgyalunk egy komplexebb dolgot akkor az probléma itt valakinek valamiért és ha nem is támadásnak de sértőnek találtam. Először utánanéztem (google a barátom) hátha megtudom oldani egyedül ezt a dolgot de miután sokadjára nem találtam egyenes információt hanem csak kérdés - kérdés hátán fogalmazódott meg bennem , fordultam hozzátok akik nagyon ott vannak a témában. Sokakkal ellentétben én szeretem érteni is , mi-hogyan-miért történik ha például egy ilyenről van szó.

Mindazonáltal köszönöm mindenkinek aki a segített ! :R Összességében egy tágabb képet kaptam a témával kapcsolatban és nem mellesleg elég sok fölös anyagi kiadástól kíméltetek meg ;) Az utolsó pár hszt leszámítva örülök mert legalább most tisztán látok , már amennyire szükséges jelen esetben :C

(#42922) MasterMark El is felejtettem azt a cikket amit küldtél , hamarosan nekiugrok.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.