- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolabol
tag
Sziasztok.
Közben sikerült a hűtővíz beállítása, csak sajnos nem úgy ahogy szerettem volna.
Belém jöttek hátulról, és nekitoltak az előttem állónak.Első kereszttartó megnyomta a hűtő egy részét, a víz elfolyt. A motor járt utána még picit, lehet ebből baj? Lehűlés után indítóztam, szépen járt, de csak pár másodpercig mertem.
Próbálok képet beszúrni az első sérülésről.
Kérdésem, hogy kb mekkora összeg lehet ennek a javítása (nem tudom még mennyire sérült a hűtő), kereszttartót cserélni kell. Illetve mennyire bonyolult a kereszttartó és a hűtő cseréje , egy nem teljesen technikai analfabéta számára?Hátuljánál is a kereszttartó kicsit benyomódott, illetve a csomagtérajtó nyomódott az alján.
Beszéltem a szervizessel, gazdasági totálkárt emlegetett (2005-ös G astra, Z14Xep, 5 ajtós, nem leamortizált) Mivel járok jobban, ha én intézem a biztosítót, és utána szervizeltetem ha muszáj, vagy a biztosítót is bízzam a szervízre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Proxmox VE
- BestBuy topik
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged