- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolabol
tag
Sziasztok.
Közben sikerült a hűtővíz beállítása, csak sajnos nem úgy ahogy szerettem volna.
Belém jöttek hátulról, és nekitoltak az előttem állónak.Első kereszttartó megnyomta a hűtő egy részét, a víz elfolyt. A motor járt utána még picit, lehet ebből baj? Lehűlés után indítóztam, szépen járt, de csak pár másodpercig mertem.
Próbálok képet beszúrni az első sérülésről.
Kérdésem, hogy kb mekkora összeg lehet ennek a javítása (nem tudom még mennyire sérült a hűtő), kereszttartót cserélni kell. Illetve mennyire bonyolult a kereszttartó és a hűtő cseréje , egy nem teljesen technikai analfabéta számára?Hátuljánál is a kereszttartó kicsit benyomódott, illetve a csomagtérajtó nyomódott az alján.
Beszéltem a szervizessel, gazdasági totálkárt emlegetett (2005-ös G astra, Z14Xep, 5 ajtós, nem leamortizált) Mivel járok jobban, ha én intézem a biztosítót, és utána szervizeltetem ha muszáj, vagy a biztosítót is bízzam a szervízre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Kugoo Kirin G1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest