Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
A lakatos ismerős nagy "okosságot" mondott.
Látom rohadtul nem tudsz rólam leszállni...pedig már nem ártana.

Ezt személyes sértésnek veszem, mert ezzel a több évtizedes édesapám szakmai múltját is hülyére veszed.
Biztos vagyok benne hogy fater 1000X jobb zsanért esztergálna, mint a szutyok gyári vagy urángyártott.
Tuti, hogy hamarabb fog atomjaira hullani az egész autó, mint az általa gyártott zsanér.Arra pl. nem is gondoltál, hogy a zsanér belső furatából vesszük le a méretet???
Fater így kezdte, mert mutattam neki, hogy mit kéne csinálni és azonnal azt mondta, hogy a zsanérnál kell kezdeni a mérést és akkorát esztergál bele, amekkorát kell. Akár ezred pontossággal, ha szükséges.Én olyan embereknek próbálok itt segíteni, akiket személyesen is ismerek és együtt járunk Opel PH. talikra. Egyűt iszunk, bográcsozunk, és mulatunk.
A legutóbbi talin meg is mutatta Tomy, hogy mi a gond, mert szemléltette a kotyogást.
Tehát tudom miről van szó.Nem egy 15 éves kis dili gyerek vagyok, aki a levegőbe beszél...

Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces Ph!s ellenőrző kódok
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Építő/felújító topik
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest