Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corsa02
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, hátha valaki járt már így.
Van egy Z14XE (243e km)motoros C Corsa-m. Kb. 1 hete, egy a vezérlésben lévő műanyag görgő levált a csapágyról és el is törött.
Szerencsére időben észrevettem a zajokat és leállítottam a motort, a szíj még feszes tudott maradni, így nem ugrott át.
Gondoltam, ha már úgy is szét lesz szedve, veszek hozzá 16db hidrótőkét is, mivel időnként reggel, hidegen már volt hangja.
Ki is lett cserélve minden, első indítás is sikeres volt, kis idő múlva elhalkultak a hidrótőkék is. Majd próbakör, az autó bemelegedett és a hidrótőkék el kezdtek csattogni, nem túl hangosan de hallhatóan és idegesítően. Ha kihűl, majd újból hideg a motor akkor megint csendben van, ha bemelegszik, akkor újból csattognak. Nem értem…lehetséges, hogy az új hidrótőkékből rossz legyen néhány? Találkozott már valaki ilyennel?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest