- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Lenne megint egy problémám a Vectrával

Régen csak nagyon néha jött elő egyfajta hang a motortér felől, mintha valami levegősödött volna, és mocorognak a buborékok, vagy mintha valamilyen szíj időnként megcsúszna valamin. Sajnos nem tudom jobban körülírni, nagyon furcsa hang, és nagyon nagyon zavaró. Régen csak hidegen hallatszódott egy egy mp-re, mostanra hidegen és melegen is, hosszú másodpercekig, majdhogynem folyamatosan, de csak 1500-2500-as fordulat közt, és csak akkor ha gyorsítok, vagy motorfékezek.
Próbáltam felvenni a hangot telóval, de semmi nem hallatszott belőle.
Ma mentem egy kört autószerelővel, akarom mondani alkatrész cserélő pékkel, csak hebegett habogott mindent, fogalma nem volt mi baja lehet.
Állóhelyzetben, motortér felől nem sikerült még reprodukálni a hangot, csakhogy még nehezebb a dolog.Tudtok esetleg bármilyen típushibáról, ami egy ilyen szekérnél előjöhet, esetleg pár tipp mit lehetne megnézni? Szerintem valahol valami elöregedhetett már, elvégre már 22 éves.. 1.6 benzin, X16SZ motorkóddal.
Vagy ha esetleg tudtok hozzáértő autószerelőt Bp-en, vagy Komárom-Esztergom megyében, az is nagy segítség lenne, mert távolról nem hiszem, hogy ennyiből ki lehetne deríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Filmvilág
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Szinte új Segway ZT3 Pro E Elektromos roller ,3 év garanciával eladó/beszámítás van
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ma mentem egy kört autószerelővel, akarom mondani alkatrész cserélő pékkel, csak hebegett habogott mindent, fogalma nem volt mi baja lehet.