- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
MunezXBK
üzenetére
Természetesen nincs méréses bizonyítékom erröl, illetve eddig csak a saját V6-tal van/volt dolgom, de racionálisan végiggondolva én ezt sejtem mögötte, már a megvétel után, a tavaszias idöben is, autózás után járó motornál kiszállva megcsapott a bödületes meleg, ami dölt a motortérböl. Emiatt is fordítok kiemelt figyelmet a hütökör/annak épsége, és az olaj/olajminöség kérdésére, szerintem meghálálja.
Jópár típusnak utánaolvastam, mikor V6-ot kezdtem keresni, a legtöbbnél elökerül a V motorokra jellemzö nagyobb hötermelés/höterhelés, és az ebböl fakadó lehetséges következmények/problémák, a Vectrát is érintheti, így ezekre fel vagyok készülve, igen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 8GB Kolink Citadel FSP 500W
- iKing.Hu - OnePlus 15 12/256GB használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest